silahlı güvenlik sertifikası almak iş bulma geleceğe yönelik bir adımmıdır bana katacağı artısı nelerdir ? bu sertifikayla iş bulmak sanıldıgı kadar kolay mı teşekkürler
Cevabın nedir?
+1 yılsilahlı aldım .silahlı almak sadece banka ve para ile alakalı kurye gibi işlere gerekli daha çok .birde askeriye ye bağlı özel kuruluş veya işletmelerde yararlı .mesela oyka ya bağlı olan özel şirketlerde silahlı gerekli .diğer iş alanlarında silahlı alsan bile silahsız çalışıyorsun .
maliyeti, yaklaşık 1200 tl yi buldu .yeni özel güvenlik görevlisi kanunu yasası değişecek diye bahsedilmişti .şimdilik kesim bir madde yürürlüğe girmedi .girerse özel güvenlik görevlisinin yetlileri arttırılacak .daha fazla müdahale yetkisi verilecek .
sicil araştırması işe girmeden önce yapılma nedeni ,herhangi bir sivil toplum kuruluşunda veya derneğe üye olunup olunmadığına ,devlete karşı birlikte propaganda olaylarına dahil olunup olunmadığına ,siyasi partilerde aktif sorumluluk ve görev alınıp alınmadığına dikkat edilerek araştırma yapılıyor .sicile işlenmemiş olunup olmamak önemli değil .devlete bağlı işe girecek isen devlet içine alacağı adamın nasıl bir insan olduğunu araştırıyor .büyük şehirde olman avantaj .bir nedenide şu ki .günlük organizasyonlardan 50 ila 100 tl arasında kazancı var .akrabam çalıştığı için öğrendim .ne kadar kazanabileceğini sen düşün .inşallah senin için hayırlısı olur .02 Yorumla- +1 yıl
sağolasın .kardeş .inşallah hayırlı olur .
+1 yılben de yeni aldım .iş simdilik bulamadım .ama yapılacak iş imkanları çok fazla .birde büyük şehirde yaşıyor isen daha çok imkanlar var .mesela bağlı olduğun güvenlik görevlisi kursu anlaşmalı olduğu organizasyonlara günlük ve haftalık güvenlik görevlisi iş imkanı sunabiliyor .ben şehir dışında olamadığım için yapamadım .birde bulunduğunuz il veya ilçede kamu kuruluşu var işe bunlar hastane ,öğrenci yurdu gibi özel güvenlik görevlisi açığı var ise iş bulabilirsin .ama bu yerlere sözü geçen kişiler olması gerekli olabilir .ama tahsilli isen ve kpss den iyi not olduı isen daha iyi olabilir .
01 Yorumla- +1 yıl
silahlı mı aldın kardeş ayrıca devlete bağlı olucakmıs yakında güvenlıkler bılgın var mı istanbulda yasıyorum bu arada alıp cebine koymak en guzelı sanırım ilerısı için lazım olabılır dımı birde toplam malıyetı ne oldu sana sertifikanın silahlı alıcam diğerını almam zaten polısın arastırmasına takılmam sanırım sicil temız ama ailedede sorun olmaz diye düşünüyorum neyi araştıracaklar bilmedigim için emın konusamadım bıraz :)
+1 yılelinde bulunmasnda fayda var.yasa cıkarsa btn silahli gvenlik bakanlga bglanck.
14 Yorumla- +1 yıl
2000 bin maaş.olacak.devlete bagli olcn memur gbi.suan gundemde.
- +1 yıl
rica
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,6b cevap paylaştı. silahlı güvenlikte silahsız güvenlikte asgari ücret veriyoruz kardeş..daha ciddi bişeyler yap..
11 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. herkes alıyor ya bir numarası kalmadı ama yinede elinde bulunmasında fayda var tabiki.
11 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne