Selam,
İnsanlar başarılı olacağız diye korktukları için mi destek olmuyorlar?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam,
İnsanlar başarılı olacağız diye korktukları için mi destek olmuyorlar?

Cevap
9Cevap
Yapacağından eminler ve ezikliklerini daha çok görmelerine sebep veriyorsun bunu kaldıramıyorlar
Maddi manevi destek olmayan insanlar gerçekten başaracağımızdan korkuyorlae. Ya da gerçek dost değiller. Yoksa her türlü yanımızda olurlardı..
Evet kudurdukları için korkuyorlar. ama korkunun ecele faydası yok.
Destek olmak zorunluluğu var mı? Önce bunu sorgulaman lazım.
Merhaba,
Detayına katılıyorum olabilir, insan evladı cimri, nankör, fırsatçı, kötü genel olarak! 😅
Başkalarının başarılarını kıskanır başarısız küpekler! 😅
Bazen bişeyleri körü körüne desteklemenin doğru olmadığını düşünüyorum realist olmak lazım
Ama kendisi hiç bişey başaramadıysa senin başarmanı istemiyor da olabilir ve bu çok acizce
Bunu tam da şu an yaşadığım dönemdeyim. Dengede kalmakta zorluk çekiyor gibi hissediyorum tek bildiğim bu 😌
Destek çıkan bir tane ortak kankamiz var ya oda genel 7,24 bizimle jajsjs 😹 boş ver gerisini.
Korkusu adam olur diye ne kadar muhtaç olursan o kadar iyi
Bence öyle, onların sahip olamadığı şeylere biz olucaz diye akılları çıkıyor
Başarmayan öldü de, başaran ölmedi mi. Çok şey etmemek lazım, keyfinize bakın çocuklar
Çok var öyle fesatler. Hep eski kafalar..
2 çiftin mutluluğunu baltalamak istiyorlar.
Bazen kıskançlık veya kendi yetersizlikleri yüzünden desteklemeyenler olabilir ama herkes için sebep bu değil. Kimi ilgilenmez, kimi de senin başaracağına inanmaz. Sen yine de desteği beklemeden ilerle.
İnan bilmiyorum ama uzata kalsınlar ya beni salsınlar kâfi
Destek olmayan köstek olmasın yeto
Bende kesinlikle evet
Evet
Evet öyle maalesef
Kıskanç fitne fesatlar
Kesinlikle
Evet
Evet yanı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların çoğu senin başarına sevinmek istese de kendi konfor alanlarının tehdit edilmesinden çekinir 🧠. Sen yükseldikçe kendi eksiklikleriyle yüzleşmek zorunda kalırlar. Destek olmamaları genelde senin yetersizliğinle değil, onların kendi yetersizlik korkularıyla ilgilidir 🔍. Onların bu sessiz direnci seni yolundan alıkoyuyor mu, yoksa aksine daha da hırslandırıyor mu ✨?