Tam evlilik düşünürken erkek arkadaşımın işleri bir anda bozuldu ve 100 milyondan fazla borcu olduğunu öğrendim. Onu bu zor döneminde yalnız bırakmak istemiyorum ama bir yandan da geleceğimizi düşünüyorum.
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Merhaba,
100 milyon iyi para büyük para ne iş yapıyordu ki?
Müteahhit
Onlar için çokta büyük değildir sanırım. Allah kolaylık versin.
İşte yok ki mahkemelik oldu
Çözülür çözülür sorun sıkıntı çözülmek için vardır
Ama kavusamiyoruz bnden uzaklaşıyor bn dayanamıyorum buna
Vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum gönlünüzce olsun
burada bakacağın nokta bunu toparlayabilmek için “gerçek” bir çaba gösteriyor mu? Hayatın her alanında batabiliriz çıkabiliriz önemli olan bu süreçleri nasıl değerlendirdiği ve nasıl bir çıkış yolu bulduğu. Ciddi bir miktardan bahsediyorsun sallamıyorsan tabi kolaylıklar diliyorum ama bence gerçek bir eş adayı mı değiş mi bu süreçte çok net görülür.
Bu süreci atlatma için ne yapıyor gram fikrim yok çünkü benden uzaklaştı yazmıyor aramıyor yanında olayım diyorum destekçin olayım diyorum beni dinlemiyor bende ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim seviyorum sevdiğim içinde ne gidebiliyorum kalsam da belirsizlik içindeyim canımı acıtıyor.
Borç biraz sıkıntı evlilik için acele etmeyin sırt sırta verip biraz rahatlayın sonra evliliği düşünün derim bunca borç üzerine ve kafa böyle doluyken en güzel zamanların da tadını doya doya çıkaramazsınız elini tut beraber halledin inşallah.
Beni kendisinden uzaklaştırıyor bana acı veriyor bu Allah aşkına bana akıl verin ben ne yapacağımı şaşırdım acı çekmekten kalbime ağrılar giriyor artık benimle konuşmuyor yanında olayım diyorum anlamıyor beni sadece susuyor
Erkek kafası seni de o girdapın içine çekmek istemiyor halbuki bilmiyor zor zamanlarda sevdiklerinin desteği ilaç olur insana. Anlatamazsın hele bir de inatçıysa Allah sabır versin. Pes etme yük bindirme kalbine tuttuğun eli bırakma
Beni çok yalnız bırakıyor hemde cok benim konuşmaya ihtiyacım oluyor ama o yok derdim sıkıntım oluyor ama yine o yok içime atıyorum sürekli
Atma dostlarına anlat sevdiklerinle paylaş bilirim insan sevince sadece o iyi gelir dünya bir yana o bir yana dersin ama şu an ağır bir sınavdan geçiyor inan istemsiz yanında olamıyor sabırlı ol geçici bir dönem gel istersen bana anlat biz de geçtik her yoldan elimden geldiğince dinlerim seni
Allah razı olsun gerçekten kimsem yok konuşamıyorum anneme babamda yansitamiyorum üzülmesinler diye çok içime atıyorum yanında olmama izin vermiyor sürekli kaçıyor benden 1 buçuk ay aramadı ben dayanamiyorm diye mesaj çektim 1 kere aradı yine kaçtı ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum beni yanında neden istemiyor onuda bilmiyorum
Dediğim gibi bu bir süreç toparlanmaya çalışıyor seni de o keşmekeşe sokamıyor neden arıyorsun yanında olsana sık sık etrafında olmayı dene uzak kalmak iyi gelmez o günler nasıl geçer bilirim
Uzak mesafeyiz keşke yan yana olsak da gitsem şu an elimden zerre bir şey gelmiyor kitlenmisim bi aramasını mesajını bekliyorum
Hayatını bir mesaj ya da telefona odaklanarak geçirme çok zor biliyorum ama hayat devam ediyor yaptığın her şeyi yapmaya devam etmelisin aklından çıkmasa da yaşamak zorundasın dibe çökersin yapma bunu kendine ve bu böyle olmayacak bak açıyorum mesaj kutumu gel 😃
100 milyon borcu varsa evlen korkma o adam onu kazanır
Nasıl kazansın başka şehirdeki işleri de durduruldu
170 milyon borç kontrat edildi üstüne mahkemelik oldu başka şehirlerde ki işleri durduruldu mal varliklarina el konulur nasıl evlenelim
Nasil bu kadar iyimser konuşuyorsunuz
Seviyorum da yanında olayım diyorum kendisini beni kendisinden uzaklaştırıyor kaç defa kavga ettim yapma dedim ama yok ne yazıyor nede arıyor iflas ettim diyor parasız kaldım diyor susuyor bana acı çektiriyor anlayacağınız
Tam tersine uzak kalalım dedi seni seviyorum ama ben iyi değilim dedi 1 buçuk ay aramadı yazmadı en sonda ben dayanamıyorum artık dedim ya hep ya hiç dedim 1 kere aradı yine kaçtı beni belirsizlikte bırakıyor evlilik arafesinde bunu yapması hiç hoş değil istemiyorsa söylesin de yoluma bakayim ya da desin beni bekle yine 1 2 sene beklerim toparlayana kdr toparlar mi orası da belli değil
Zor bir durum ne iş yapıyordu belki toparlar kendini
Müteahhit
Allah yardımcısı olsun çok zor toplar tekrar kimse iş vermek istemez
Bu durum bizi çok etkiledi ne konuşuyor ne yazıyor ne arıyor bnde kalmışım ortada ne yapacağımı şaşırdım
şu an o en son seni düşünür bence belkide senle konuşurken benden hayır yok sen yoluna ben yoluma bile diyebilir
Demedi hiç izin de vermem buna
Yani ne olacak her şekilde evlilik olur mu diyorsun
Bilmiyorum hiçbir şey Bilmiyorum kafayı yemiş vaziyetteym zaten benimle de konuşmuyor
Sizi anlıyorum çok zor bir durum ama karşındaki çok çok daha zor durumda
Ee ne olacak böyle yani seviyorum onu bırakamıyorum ama kavusamiyorumda bisi de konuşmuyor benimle bizden olmaz vs de demiyor
Dedim ya gerçekten çok zor bir durum da aynı duruma ben de düştüm 15 yıl önce
Sevdiğiniz kadını bırakır miydiniz peki
Evliyim o zaman da eşime dedim istersen bırakabilirsin beni dedim
O da saçmalama varlıkta da darlıkta da birlikteyiz sen nereye biz oraya dedi
Hah bende bunu şu an ona diyorum ama yok kendisini benden uzaklaştiriyor yazmiyor aramıyor o kadar söyledim beni kendinden uzaklaştırma ben yalnız kalıyorum dedim konuşmaya ihtiyacım oluyor dedim yapma dedim nafile inanın çok yalnız biriyim tek başıma kala kala düşüncelere dalıyorum stres üzüntü vücuduma yansımaya başladı kalbim ağrıyor
Biraz daha zaman ver ona belki seni seviyor ama şu an öyle bir yükün altında ki yaptığı evler peşinat alıp teslim edemediği insanlar bankalar etrafında ki sırtlan köpeği gibi bekleyenler inan bu kargaşaya seni sokmak istemiyordur
Bu öyle 2 3 aya çözülecek bir mesele değil ki yıllarını alabilir 170 milyondan bahsediyoruz işleri durduruldu para akışı yok kazanç yok kontrat edildi yani mahkemelik oldu yani nasıl bir durumdayım bi bilseniz adım atacak bir yer bulamıyorum
Doğrudur zor durum ve ne olacağını şu an hiç kimse kestiremez beklemekten başka bir çare yok gibi görünüyor
Ah ah kötüyüm çok kötüyüm ne desem boş
Farkındayım sizi şu an o kadar iyi anlıyorum ki
İçim çok yanıyor bir yandan vazgeçmek istemiyorum seviyorum bir yandanda gelecek göremiyorum nasl olacak diyorum bu kendisini toparlayana kdr net 3 5 yıl geçer aradan yaşım 27 evliliğe zaten geç kalmışım çok doluyum hiç keyfim yok
Ben 15 yıl geçti toplayamıyorum öyle zor durumda değiliz geçim oluyor çalışıyorum evi kimseye muhtaç etmiyorum ama öyle toparlanmıyor yani
İhaleye girmiş gerzkali kaybetmiş aferin dedim yani mahvetti bizi şimdi ne olacak böyle bn korka korka nasıl evleneyim
Birileri bi şekilde batıyor bende aynı şekilde mal yaptığım adam ortadan kayboldu 2 milyon dolar gitti her şeyi kaybettim
Olan garibana yani bize oldu başkada bisi diyemiyorum
Yani bizim hayaller çalındı
Ben hep dua ediyorum o beni dolandıran kişi benden helallik almadan can veremesin ölmesin yatağında çürürsün ama ölemesin
Sen ondan vazgeçmezken o senden nasıl oluyorda vazgeçiyor onu anlamadım
Bana gelecek vaad edemeyeceğini düşünmüş olabilir
Doğrudur, sen bildiğinden vazgeçme yanında ol yani müteahhit için 100 milyon borç bilet değil ki
Ama parası yok ki ödesin nasıl ödeyecek mahkemelik oldu para akışı yok diğer şehirlerdeki işleri durduruldu
Hadi yaaa Allah yardımcısı olsun yani ikinizinde
Yani 170 milyon bide kolay değil o kdr kontrat edildi o kdr zor ki yani ne yapacağımı şaşırdım kaldım banada yazmiyor benimle konuşmuyor
Tabi ki hiç kolay değil çok zor bir durum… Şimdi onun kafası bu borçla meşgulken kendini hiç bişeye veremez zaten… ve evlilik arifesinde böyle bir şeyin olması kendini kötü hissettirir şans karşı biraz zaman ver bakalım
Sana karşı
İçim çok yanıyor bir yandan vazgeçmek istemiyorum seviyorum bir yandanda gelecek göremiyorum nasl olacak diyorum bu kendisini toparlayana kdr net 3 5 yıl geçer aradan yaşım 27 evliliğe zaten geç kalmışım çok doluyum hiç keyfim yok
Yaa kıyamam ya ama 27 hiç de geç bir yaş değil öncelikle , bak herşeyde bir hayır vardır belki bu senin için daha hayırlıdır bilemezsin ki…
Nasıl yani böyle olumsuz olması mı ama acı çekiyorum bnde yuvamı kurmak istiyorum
Bizim hayır gördüğümüz de şer , şer gördüğümüz de de hayır olabilir biz bunu bilemeyiz… bu adamla olmaz da başka bir adamla olur bu kişinin toparlanması beş sene en az yani üzgünüm ama bu böyle ne biliyorsun senin için daha hayırlı olacak biriyle karşılaşmayacağını evlilik bu çok önemli bir karar… duygularını değil mantığını kullanma zamanı bence
Ama beni sevdiğini söylüyordu daha geçen gün ben nasıl kıyarım buna şu an ne kadr ağlıyorum içim yanıyor bi bilseniz ne yapacağımı şaşırdım gerçekten bilmiyorum
Sizi çok iyi anlıyorum çok haklısınız çok kötü bir durum ama kendinizi yıpratmayın… birde bakalım sizi aramadan ne kadar durabilecek bide buna bakın…
Ohoo 1 buçuk ay aramadı bn artık dayanamıyorum dedim diye 1 kere aradı yine gitti ve yazmiyor aramıyor
Onun kafası şu an bi milyondur… bence bu iş olmaz artık sizde kendinizi daha fazla üzmeyin yıpratmayın çok zor biliyorum ama emin olun bunda sizin için bir hayır var emin olun
Hayır öyle demeyin nolur öyle demeyin içim acıyor zaten
Peki kusura bakmayın Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah 🙏
Para için vazgeçen zaten evlenmesin
Kendisi benden vazgeçiyor maalesef ki
100 milyon borvun altından Merkez bankası olsa ancak kalkar geçmiş olsun.
Maddiyat hersey degil
cokmu asıksın ona?
Evet çok seviyorum onun yanında olmak istiyorum
pekı senle uzunca konusalımmı kanka sırdasgıbı
Yok bn ondan başkasıyla konuşmam
kanka sırdas gıbı kırma
Yok dedim israr etmeyin
Koşarak uzaklaş
Bunu ona yapamam
Borç içinde boğulursun şekerim
Evlendikten sonra olmayacağı ne malumdu
Ne halin varsa gör 😅
Ne kdr iyi niyetli iyi kalpli insanlarsınız ya pis kötüler asıl sizin gibilerle yol gidilmez
Benle yola gel mi dedim naparsan yap dedim
bitirir bence
Bitir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten kalbini ve zihnini inanılmaz yoran çok hassas bir sınav 🥺 Kalbin ona destek olmak istiyor ama mantığın da haklı olarak geleceğini korumaya çalışıyor. 100 milyon çok ciddi bir yük ve bu süreçte en önemli şey onun bu durumla nasıl başa çıktığı.
Eğer sorumluluk alıyor, çabalıyor ve sana karşı tamamen dürüst davranıyorsa sevgiyle çok şey aşılabilir ✨ Ama sorunları gizliyor ve seni de belirsizliğe sürüklüyorsa iyi düşünmek gerekir. Birlikte oturup açıkça bir yol haritası konuştunuz mu hiç? 💖