Evlilikte ara vermek ilişkiyi bitirir mi?

Eşim ile bir takım sorunlarımız var ve ben biraz uzak duralım birbirimizden odaları ayıralım bir müddet dedim kafayı yedi adam bağırdı çağırdı olmaz dedi ben ısrar edince olur dedi sonra yanıma geldi ben senden uzakta ayrı yatakta yatamam dedi biraz ağladı tabi bende ağlıyordum sorun şu eşim benle asla ilgilenmeye ama kendisine çok ilgi gostermemi istiyor işteyken telefonda seni özledim gelince çok sarilacam sensiz nefes alamıyorum diyor gelince herif yüzüme bakmıyor uyuyana kadar elinde telefon sonrada cinselik istiyorsa ben istemesem bile zorla ikna ediyor işini halediyor uyuyor ve sürekli ben çalışıyorum bıktım çalışmaktan bende evde olmak istiyorum ama mecburum diyor çalışmaya bende çalışmak istiyorum diyor hayır otur evinde diyor ne kadar nankörsun tüm gün yatıyorsun hala şikayet ediyorsun diyor ve mesela hakaret ediyor sonra etmediğini inkar ediyor acayip dengesiz önce ağzına geleni söylüyor sonra ben odaları ayralim bir kafamizi toplayalım diyince ağlıyor ve bunu çok kez yaptı ben sinirlenince küfür ediyorum ve beyfendinin zoruna gidiyormus o da ediyorda benimkiler kadar ağır değil oysa ben onu çok seviyorum bana kötü davrandığı için sarılmak istiyorum ama aklı başına gelsin diye uzak duruyorum bazen bu benim canımı daha çok yakıyor onun yüzünden ona olan aşkımı doyasıya yaşamıyorum supriz yaparım ne gerek vardı hediye alırım ne gerek vardı ve kendisi bunların hiç birini yapmaz ben yapınca boşuna israf der ve bende artık yapmıyorum şimdi de sen çok değiştin önceden bana sürprizler yapardın diyor burcu da ikizler bu arada ve benimle hep bir yarış halinde ve şunu söylüyor sen kendini benden üstün goruyorsun çok egolusun ve hep ben özür diliyorum diyor bende sen çok hatta yaptığın için özür diliyorsun dedim daha çok alındı bakın ailesine ezdirir beni asaglar cinsellikten başka bir şey için yaklaşmaz ama ben bunu söyleyince suçlu ben oluyorum ve dediği şu sen kötü koca görmemişsin dedi bende başkaları benim kocam değil ki beni sen ilgilendiriyorsun dedim
Evlilikte ara vermek ilişkiyi bitirir mi?