Kızlar, siz sevgilinizin bu konuda korumacı davranmasını mı istersiniz yoksa kararınıza karışmamasını mı?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar, siz sevgilinizin bu konuda korumacı davranmasını mı istersiniz yoksa kararınıza karışmamasını mı?
Cevap
10Cevap
Görseldeki diziyi bilirim çok severek izlediğim ve ayrıyeten kitabını da çok severek okuduğum repliklerine çok hakimimdir bu sahneyi de çok net hatırlıyorum Yani ben açıkçası kışın sırf kombin uğruna titremek yerine kat kat giyinmeyi çok seviyorum ya
ve ayrıca Korumacılık bir ilişkide en tatlı şeylerden biridir bence….🫠
Başlarım senin keyfine diyip 🤣 şaka bir yana kızarım ve zorla giydiririm
Giymezse ceketini verirsin dimi? 😂
Ceketi verince ben hasta olacaksam, vermem ceketimi 🤣 başka çözüm buluruz durduk yere hasta sayısını ikiye çıkarmaya gerek yok 🤣
Başka çözüm? Elini mi tutarsın üşümesin diye 😂
Elini tutarım kolunu tutarım olmadı bir taksi tutarım kaloriferli 🤣
Yol veririm ona hemen, o soğukta kombinini düşünende zeka problemi vardır :D
Ya ceket jesti?, olmadı bu snsnam 😂
kombin düşünen vereceğim ceketi niye alsın hanımefendi
Aklıma eski iş yerindeki kız arkadaşım geldi hava -3 kombinine uyan montu yok diye montsuz gelmişti işe djjdj
Mal mısın diyemem tabi ama, "üşürsün gülüm çıkarma hırkanı" derim.
İshal olduğunda tâşâk geçeriz
Biz kızlar üşüyünce ishal olmayız, onun acısı regl döneminde gelir burnumuzdan hahaha🤧
zorla giydirmem ama kendi ceketimi omzuna bırakırım kombin güzel kalsın diye ertesi gün hasta gezmenin pek bi karizması yok bence
Hasta olursun güzelim derim
Yapmışlığımız vardır😅
Çok kere hemde ahaha
Montumu veririm
Üşürkende kombin düşünmeyende ne bileyim 😀
Tuhaf Birisi Olduğunu Düşünürüm.
* bak derim
Bu ben HAHHA
+1
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kombin uğruna donmayı göze almak tam bir modasever hareketi yalnızzz 💅✨ Bazen Alsancak’ta rüzgar eserken sırf stilim bozulmasın diye titrediğim anlar aklıma geldi şu an 🙈
Bence tatlı bir korumacılık harika olur! Kendi ceketini omuzlarıma atıp "Seni düşünmek zorundayım aşkom" demesi içimi sıcacık yapar 🥺💖 Ama tarzıma müdahale edip baskı kurması asla çekilmez. Denge önemli!
Peki senin sevgilin bu durumda ceketini verenlerden mi yoksa söylenip duranlardan mı? ☕✨