İki haftada 10 kilo vermem gerek. Nasıl verebilirim? Acil kilo vermeliyim. Fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
Cevabın nedir?
Hızlı Bir Şekilde 10 Kilo Nasıl Verilir?
Kilo verme konusunda aceleci ve kararlı iseniz, ilk hedef olarak mevcut diyetinizde ve günlük rutinlerinizde ufak değişiklikler yaparak amacınıza ulaşabilirsiniz. Kilo verme hedeflerinizde faydayı doğru sağlamak, her seferinde farklı ama önemli bir adım atmak kilo kaybınızı arttıracaktır. Peki bu adımlar ve rutinler neler olmalıdır? Sizler için birkaç tane öneride bulanacağım. Eğer acil kilo vermem lazım diyorsanız mutlaka göz atın. :)
1- Kardiyo Egzersizlerinizi Arttırın

çok hızlı kilo vermem lazım Her gün yaptığınız kardiyo hareketlerine yeni bir egzersiz ekleyerek veya set sayılarınızı belli bir oranda arttırarak kilo kaybınızı hızlandıracak etkili bir yöntemdir. Örneğin, günlük 40 dakika yaptığınız kardiyo egzersizlerinizi herhangi bir sakatlık oluşturmayacak şekilde 1 saate çıkarabilir ve haftalar geçtikçe süreyi arttırabilirsiniz. Acil kilo vermem gerek diyen kişilerin, ilk yapması gereken adım diyebilirim.
2- Kalori Sayımına Başlayın

hemen kilo vermem lazım Kilo kaybı için, günlük yediklerinizi her öğünden sonra hesaplayın ve bu hesaba göre gün geçtikçe alacağınız kalori miktarını azaltın. Kalori saymak ayrıca size sorumluluk yükleyebilir ancak kilo vermenize çok faydalı olacaktır.
3- İçtiklerinize Dikkat Edin

10 kilo vermem lazım Yediğiniz yemekleri değiştirmenin yanı sıra, içtiğiniz içecekleri de değiştirmeniz gerekebilir. Bu durum kilo vermeyi hızlandıran basit ama etkili bir yoldur. Asitli içecekler, meyve suları, enerji içecekleri gibi içeceklerde kalori oranı yüksektir. Bu sebeple kalorisi yüksek içecekleri hayatınızdan çıkarmanızda fayda var.
Bu içeceklerin yerine su içmeye özen göstermeniz gerekmektedir. Su hem iç organlarımıza oldukça faydalı hem de sizi tok tutarak ve metabolizmanızı hızlandırarak daha hızlı kilo vermenizi sağlayacaktır.4- Protein Oranı Yüksek Yiyecekler Tüketin

Vücudumuz kilo verme evresine geçtiğinde karbonhidrat tüketimini azaltacağımız için enerjiye ihtiyaç duyar ve bunu karşılayamazsak gün içinde yorgun hissedebiliriz. Bu yorgunluktan kurtulmanın en iyi yolu proteinli yiyeceklere yönelmektir. Protein alımınız arttıkça kalori tüketiminiz azalacak ve iştahınız yüksek oranda kapanacaktır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
öncelikle kilo vermek için çok kararlı olmalısın. hızlı kilo vermenin bünyene zara verebileceğini de unutma. ama bu konuda istekliysen ve sadece dış görünüşüne önem veriosan sana şunu önerebilirim:
1- güne erken başlaman gerek.eğer bu saatlerde bilgisayar başındaysan ve bikaç saat sonra yatıyosan büyük ihtimalle öğlen gibi kalkarsın. bu da kilo vermen önünde engel. çünkü vücut metabolizması belli satlerde daha hızlı çalışır bu yüzden güne erken başlayıp biyolojik saatimizle uyum içinde olmalıyız.
2-her sabah kalktıktan sonra maydonoz- limon kürü hazırla. 15 -16 maydonozu blendırda yarım bardak su ve biraz limon suyuyla beraber çırp ve bunu on gün boyunca uygula. hem yağ yakımı hızlanır hem de iştahın kesilir. bunu içtikten yarım saat sonra kahvaltı yap.
3- kahvaltı yapmadan önce yarım saat yürüyüş veya egzersiz yap. kilo vermek içim mutlaka hareket etmelisin bunu unutma.
4-kahvaltıda bir kibrit kutusu kadar peynir ,5 zeytin ve şekeriz süt veya çay iç. öğle yemeğinde de bol salat ye. aslında salata düşük kalorili olduğu çin sınırsız. hem öğle hem sabah hem akşam.öğlen ve akşam yemeğinde yinedüşük kalorli yağsız gıdalar yemeye özen göster. öğlen yemeği için bir kase çorba, salata ve 3 köfte büyüklüğünde beyaz et yiyebilirsin. düşükkalorili besinleri tercih et.
5- ara öğünlerde birdilim ananas, küçük boy armut veya yarım elam yiyebilirsin. akşam 18:00 dan sonra yemek yeme sona ermeli ve iki saat sonra bir porsiyon meyve yiyebilirsin.
6- günde 10 bardak su içmelisin. su içmek metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını kolaylaştırır.
iki haftada 10 kilo verebilir misin bilmiyorum ama herşey senin elinde.. başarılar..51 Yorumla
İki haftada iyi bir diyet ve sıkı bir antrenmanla 5 kilo verirsin. Ama 10 kilo verdirecek herhangi bir yöntemden kaçınmalısın. Sağlığından, belki de hayatından olursun.
İddiaya falan mı girdin ne bu acele?11 Yorumla
- Sağlık konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yıl2 hafta da verirsen eger, kilolarindan ve ayni zamanda sagligindan olursun. Normal olani hafta da 1-2 kilodur zaten. Bol su icmen, yemek aralarin da cok uzun zaman birakmaman ( nekadar acikirsan okadar cok ve hizli yersin ) , aksam 7 den sonra bisey yememen, hafta da 3-4 gun en az 45 dakika - 1 saat kadar spor yapman, gun icerisinde hareket miktarini arttirman ( Cok hareketsizsen, yarim saatte bir 15 adim atmayi aliskanlik haline getir. ) ve doydugun nokta da birakman yeterli olacaktir. Bu bile kilo vermeni saglar. Zaten bir sure sonra miden küçülecektir. Bunun gibi klasik kurallari uygulaman gerekir. Zaten bunlardan fazlasi vucudun icin zorlayici ve sagliksiz olacaktir. Kendini fazlasiyla ac birakman gibi.
12 Yorumla- +1 yıl
Canim en az bi 60 falan olman iyi olacaktir. Tesekkurler buarada:)
+1 yılBol pul biber dökerek ye her yemeğini dolaşımı hızlandırıp kilo verdiriyor. Ekmek çok az ye ve kepek ekmek falan ye. Light yogurt ye mutlaka yağ yakımını kolaylaştırıyor ve form çay iç 10 kilo olmasa da baya kilo vericeksin.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
68Cevap
+1 yılYetişkin bir insanın günlük alması gereken maksimum kalori 2000-2200 kcal arasındadır. Bu değerlerde kalori alındığında var olan kilo korunur. Tabiki bu değerler, ne çok hareketli ne de çk hareketsiz geçirdiğiniz günler için geçerlidir. Mesela, çok fazla koşu, yürüyüş vs. yaparsanız o gün 3000 kcal alsanız bile kilo almazsınız. 8000 kcal değeri 1 kilograma karşılık gelir. Örneğin, sizin 1 günde harcadığınız kalori 2000 kcal olsun. Siz her gün 1200 kcal alırsanız aradaki fark olan 800 kcal değerinin 8000 kcal değerine ulaşması 8000/800'den 10 gün'ü bulur. Kalori hesabıyla diyet yaparken bunları göz önünde bulundurmak gerekir.
10 Yorumla3 kilo nedir ki birsey degil hemen verilir !
Fast food yeme
aksamlari yagsiz yohurt ye
icecek yerine kendin bir sise ye limon ve salatalik dogra.. Soguk ca ic hem serinletir hem susuzlugunu gideriz hem de kilodan yok eder..
Oglenleri salata ye
aksamlari saat 7 den sorna birsey yeme sadece ustteki soyledigim icicegi ic..
Kolay gelsin10 Yorumla
+1 yıltebrkler. herhangi bir diyeti yap farketmez ama sabah öğlen akşam 0.5 lt lik yani büyükçe bir su bardağı kaynara yakın sıcaklıkta yarım limon sık ve iç hemen. bir ayda minimum 7-8 kilo verirsin. karbonhidrat ve proteini birlikte yemiyerek. tecrübemle sabit
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılIsveç diyeti tavsiye ederim... 13 günlük kabus ama en azından devamında spor falan yaparsan 1 ayda rahat 10 kilo verirsin... Geri kalan 2 ayda da tutucan boğazını vericen 3 kiloyuda... Ama ne o öyle 45 kilo yaaa bostan korkuluğu gibi, yahu kız dediğin ele avuca gelecek balık etli olucak.. bırakın bu kompleksli hayatı
00 Yorumla
+1 yıldüşük karbon hidrat diyeti ve spor kardio ağırlıklı bide yanında spor yapmadan 1 saat önce l-carnetine iç ben 1 haftada 5 kilo verdim bu arada düşük karbonhidrat diyetine body. tr den baktım ordakini uyguladim
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsıfır ekmek bol su bol yoğurt
Gizli Soran+1 yılise yarmi dersiniz
- +1 yıl
motoru bozarsın 😂 sabah 2 yumurta biraz peynir domates ve yeşillik
öğlen 150 gr tavuk az zeytin yağda kizartilmis yahut haşlama olabilir farketmez bol salata ekmek yok
ikindi yoğurt
akşam 150 gr tavuk veya et bol salata
günlük 150 gr fındık yahut kavrulmuş badem içi mutlaka tüket
günlük 3-4 litre su
sabah kahvaltisindan 1 saat sonra l-carnetine iç ictikten 1 saat sonrada spor yap spordan 1 ya da 1.5 saat sonra yemek ye
Gizli Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
ekmeğin tadını unut öncelikle kaju çerezi, patates, ekmek gibi bol karbonhidrat içeren şeyleri yeme ayrıca sekerdende kesinlikle uzak durmalisin şeker pancar çilek şeftali nektari kola soğuk çay recel turleri gibi besinleri asla tüketme
havuç günde en fazla 1 tane
karbonhidrat ihtiyacını lifli gıdalardan giderebilirsin günde 50 gr karbonhidrat miktarını asla geçme
1 ay sonra haftada bir karbonhidrat yüklemesi yapabilirsin ayrıca bu diyette tereyağ ya da zeytin yağ gibi doğal yağları tuketebilirsin ayrica margarin mısır yağı ya da trans yağlardan kesinlikle uzak dur - +1 yıl
1 haftada 5 kilo verdim ben ve şimdi 2. ayimdayim vücudum gözle görülür şekilde bayagi bir değişti
hiçbişey yemezsen hızlı zayıflarsın ama zayıfladıgn gibi aynı kiloları geri alırsın o yüzden spor ve düzenli diyet yaparak zayıflayabilirsin aynı zamanda kullanman gereken ilaçlarda olabilir bir endokrin uzmanına gözük.
00 Yorumla
+1 yıl175 Boy da Olduğunuzu 65 KG da Olduğunuzu Söylüyorsunuz Ama Hala Kg Vermek İstiyorsunuz Siz Zaten şu an İdeal Kg dasınız Sanırım Sizin Kg Takıntınız Var
10 Yorumla
+1 yılhemen spor yapman lazım kesinlikle tuz-şeker ve yağlı yemek yememen lazım
2 hafta sonra gideceksen günlük 2 saat koşman lazım ama 4 saat aralıklı sonra şekersiz çay içi sebzeye yoğunluk ver emin ol 2 hafta -5 -6 kilo vereceksin !!!10 Yorumlayemeyi azalt tam kesme :) spor yap aktif şekilde bide hazımsızlığını giderecek çaylar iç ama imkansızı istiyosun kızım sen ya olmaz bence :) hani arkadaşın falan olsam tartılırken kantarla oynardım morelin bozulmasın diye ama yapcak bişi yok :)
20 YorumlaUzman bir kişiden yani diyetisyenden yardım al spor en önemli unsur kesinlikle spor yapman gerekiyor diyetisyen diyince gözün korkmasın aç kalmıyorsun belli bir süre sonra verdikleri çok bile geliyor
00 YorumlaBenimde bir hafta sonra nişanım var hep kilo vercem dedim veremedim ama bu hafta stresten 2 kilo verdim önümüzdeki haftada 2 kilo verirsem tamamdır :) merak etme strese girince sende verirsin ya da ayran diyeti var onu yapabilirsn
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNasıl oluyo ayran diyeti
Gizli Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Gizli Soran+1 yılRica ederim
Haftada 4.5 kilo verdiğim yöntemimi harfiyen uygularsan verirsin 9 kilo. Ama çok sağlıksız istersen anlatırım
02 Yorumla- +1 yıl
Acil bana da söyle
- Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Boy, kilo, yaş ve cinsiyet lazım.
BMI ve Bazal metabolizma hızınız,
Çalışıp çalışmadığınız, spor yapıp yapmadığınızın gibi bilgilerde.
.00 Yorumla sanayide tornacı rahmi ustanın dükkanın adresini vereyim bir çarka versin seni. Şaka bir yana varsa 6bin tl paran lipo yaptıracaksın
00 Yorumla
+1 yılİsveç diyeti harfiyen uyduğun da 10kiloya yakın gidiyor 13günde ama tek sefer uygulayabilirsin 3ay beklemelisin çünkü bildiğin çin işkencesi gibi bir diyet
10 Yorumlayemek yemeyi azalt her gün en az 45 dk tempolu yürü egzersiz yap en az 15 dk böyle çok rahat 10 kilo verirsin 4 ayda
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler
çok hızlı kilo vermeni sağlayan diyetler var ama tavsiye etmem .. süreyi en az 3 haftaya çıkar ..
08 Yorumla- +1 yıl
dur en iyisi ben diyet yaparken ne yediğimi sana yazayım.. sabah çay + bir kaç tane odunumsu bisküvi .. öğlen salata + ızgara tavuk veya tam tahıllı ekmeğe hazırladığım yağsız peynir, hindi salamı, yeşil zeytin olan sandviç .. akşam ızgara et veya tavuk .. ara öğünlerde bazen az miktarda kuruyemiş veya yarım elma, armut vb .. kesinlikle şekeri kes ve beyaz undan uzak dur ..
+1 yılBen 8 günde 9 kilo vermiştim ama su kaybından başka bir şey değildi.
22 Yorumla- +1 yıl
Allah icin nasıl verdin söyle
Sağlık konusunda 713 cevap paylaştı. kalori hesabına göre normal yediğinden hergün 1000 kalori eksik yersen haftada 3 kilo veriyormuşsun
10 Yorumla
+1 yılYürüyüs yap günde 10 15 km yürü veya bisiklet sür 2 haftada 5 kilo filan verirsin ben 55 kiloyum 1 km yürüsem 53 filan oluyorum :D :D
10 Yorumla
+1 yılıkı haftada 10 kılo verdırrım ama dayanamazsın bır bır hafta sonrada 10 kıloyu gerı alırsın
12 Yorumla"Kilonuz tamamen normal" diyor. Sen de bak istersen: link
00 Yorumlaİmkansı gibi birşey verdiğin kiloları fazlasıyla ger alırsın
00 Yorumlabunun için diyetisyene git her bünye bir değildir hasta olursun daha ağır rahatsızlıklarda çıkar
00 Yorumla
+1 yılİki ay içerisinde rahatlıkla verirsiniz. Basit karbonhidrat yapılı yiyeceklerden uzak durun ve yeşillikle beslenin.
00 Yorumla
+1 yıl2 haftada 5 kilo vermis biri olarak söylüyorum mümkündür. 😉
09 Yorumla
Gizli Soran+1 yıloha nasil verdinn :D
- +1 yıl
Sabah kahvaltı aksam bir meyve veya aksam yemeginden 2/3 kasık. Her gün en az 15 dk yürüyüs. 😏 bir süre sonra alısıyor istesen de yiyemiyorsun.
- +1 yıl
Boyun kaç?
Gizli Soran+1 yıl165 :D
Gizli Soran+1 yıloglen bisey yemiyor muydun peki :D
- +1 yıl
hayır yemiyordum. Cok nadir bir iki lokma bir sey. bıraktıgım icin verdiklerimi geri aldım ne yazık ki. Cikolata , pide cok tükettim :)) basladıktan sonra asla pes etme !
Gizli Soran+1 yıltesekkur ederim dediklerini yapicam :)
- +1 yıl
Rica ederim canım. Özelden yaz istersen. Bende vermek istiyorum Tekrardan. diyet arkadasi oluruz 😝
Gizli Soran+1 yılhahah cok iyi olur :)
+1 yılfacebook. com/Saglikliyasamkulubu burayı ziyaret edebilirsiniz.
00 Yorumlabende bunu anlamıyorum. acil kilo vermek nasıl olacak ya hu?
sağlığınızı düşünün biraz. kilo vereceğim diye hasta olacaksınız.
dert ettiğin şeye bak.00 Yorumla- Sağlık konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılvalla ben üc hafta da 6-8 kilo arasi verdim. önemli olan az yemek porsiyonu azaltmak ve karin-basen sporu ben extradan bir icecek kullandim ama. 4 ay ohooo cok ideal bir zaman
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe içecegi
- +1 yıl
seni diyet yaparkene verdigin kilolari almamamak icin ve vücut direncini düsürmemek icin bir icecek. türkiyede eczanelerde var mı biliyorum.
Gizli Soran+1 yılAdı nedir
- +1 yıl
Multan Figur-Former
Gizli Soran+1 yılPeki saol araştırıcam
- +1 yıl
NO problem :) ama onsuz da zayiflarisin 4 ay az degil bende diyet yapacam bir kac gün sonra
Gizli Soran+1 yılHayırlısı inşallah
çok kötü değil ama sınırı birazcık geçmişsin 63 falan ol yada 60 fazla zayıflama erkekler balık etli kızlardan hoşlanır
02 Yorumla
+1 yıl2 hafta boyunca hiç bir şey yeme, günde 10 saat spor yap gene de 10 kilo veremezsin..Zaten bunları yaparsan ölürsün ama neyse. :) 2 haftada 10 kilo imkansız.En fazla 3 kilo verebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBu durumda işi gücü bırakıp saatlerini spor salonunda geçireceksin.
00 YorumlaSana şunu söyleyim sakın ilaç kullanma doğal yöntem en iyisi 2 haftada max 2 kilo ne yazıkki
00 YorumlaSeni bu kilonda görüp beğenmedi mi? Niye bu telaş , bırak adam beğendiği kadın ile beraber olsun zayıf fiziğe zorlama adamı
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÖyle ama fazlalıklarım var
Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı. çok zor ve sağlıksız önce boğazını kısacaksın bol bolda spor yapıcaksın düzenli tığ gibi olursun sonra:))
00 Yorumla
+1 yılYemeği azaltman buna bir etken değil. Canın sıkıldığında değil de karnın acıktığında yersen zaten kilo almazsın ek olarak fitness sana yardımcı olabilir ama senin de evde bir şeyler yapman lazım. Terleyerek daha hızlı kilo verebilirsin.
00 YorumlaCok istiyorsan al o zaman link ama bu diyettleri yaparsan sarkar her yanın benden sana söylemesi...
00 Yorumlakilon tam orantılı ve okadar kısa zamanda hızlı kilo vermeye çalışırsan hasta olursun ve derin tuhaf bi görüntüye bürüür bence hiç dokunma
00 Yorumlaabla istersen bestyö mezunu bir manken olarak sana mesajdan anlatabiilrim ulaş bana iyi akşamlar
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPeki saol
aslında çok değil yağları eritsen yeter AZ YEMEK YE
10 Yorumla
+1 yılkuzum senin kilon kaç yaşın kaç daha belki seni kilolu sevecek bi erkek olur?
10 Yorumla- Sağlık konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yıliki hafta olmasada 3 haftada benimde vermem lazim :(((
00 Yorumla kardiyo yaparsan iki haftada kolaylıkla verirsin aldığın kiloyu tabi yemene de dikkat et. Boyuna göre kilon gayet iyi
10 Yorumla
+1 yılsabah aksam sade sodaya yarim limon sık ic sabahlari ilık su ic yesil elma ye greyfurt suyu ic bol bol bir bakmissn fit olmussun :)) cok faydalari var 65 kiloydum 59 oldum 1.5 haftada faln ;)
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yıloha gercekten mi ise yariyorsa yapacagim size guveniyorum ama sagliklimi
- +1 yıl
Tabikide canim cikolata falan da yedim yemekte yedim abartisz tabi mekik cek gunde 40 dfa
Gizli Soran+1 yıltesekkurler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
2 haftada 10 kili verirsen,porsumus hiyara donersin.
12 Yorumla- +1 yıl
Hahahah:-D
4 ay once o kilolar yokmuydu sevgilinden biraz uzaklasinca kendini yemeyemi verdin
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSoruyu dikkatli okumadınz sanırım
Sağlık konusunda 469 cevap paylaştı. Kilo versen ne olacak ki. evlenince tekrar alican. sismanlik senin kaderin olucak
00 Yorumlahaftalık 5 kilo ama bir hafta yapacaksın bir hafta yapmıyacaksın diyeti
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe diyeti bilgi verebilirmisin
Gizli Soran+1 yılPeki saol
nasıl olsa evlenince 80 olacaksın neden ugrasıyosunkı...
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİstediğim kıyafeti giyebilmek için
+1 yılyemeyi kes akşamları yeme atışrmalar filan idare et
00 Yorumlabak sağlığın gider, etlerin sarkıklaşır , yaptığğın iş akıl işi de değil?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaz önce azdırma ile ilgili konu açtı , anlaşılan sevgiliye görünecek ;))
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılölme de adam zora sokma ..
verebildin mi verebildiysen nasıl söyler misin lütfen bende yapmalıyım çok acil
00 YorumlaKardiyo training :D herzaman favorimdir
10 Yorumla
+1 yılekmeği kes spora başla faydalı olucaktır
10 Yorumla
+1 yıldoğal yollarla çok zor
00 Yorumla
+1 yılEkmek şeker yeme 1 ay 2 ayda 10 kilo gider
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGerçekten verebilirmiyim okadr yaa
- +1 yıl
Tabikide zaten biz kaloriyi ekmek şeker ve abur cuburdan alıyorum ben sadece abur cuburu kesmiştim 1 ayda 4 kilo verdim düşün yani
- +1 yıl
Tabi o ara bitki çayı kullanıyordum o benim iştahımı kesip tok tutuyordu
- +1 yıl
2 ayda 74 kilodan 62 ye düştüm
Gizli Soran+1 yılÇok iyimiş
bol su, az ama sık sık öğünler, bol yürüyüş
00 Yorumla
+1 yılKızım kaç kilosoun ki45 olcan:D
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl58 kiloyum
- +1 yıl
Boy?