Cevaplarınız çok güzel teşekkür ederim herkese.
Hızlı bir şekilde nasıl 10 kilo verebilirim ?
Cevaplarınız çok güzel teşekkür ederim herkese.
ne kadar zamanda bu 10 kiloyu vermen gerekıyor.? 2 ay yeterlimidir.? bak canım 10 kiloyu oyle şıp diye veremezsin. versen bile sana geri dönüşü muhtesem olacaktır. kat kat kiloyla yani. cabuk göbeklenırsın etlerin sarkar gevşersin. ve yaşlı bi görünümün olur sarkık sarkık.. düzenli spor ve diyetle 2- 2.5 ayda cok rahat ve saglıklı bı sekılde bu 10 kiloyu verebılırsın. e yok ben hemen bu kiloyu hızlı bı sekılde verıp kurtulmk ıstıyorum hıcbıse umrumda degıl dıyosan, eczaneye git zayıflama hapı al. yemeden içmeden kesil. ekmek yeme abur cubur kes. 10 degıl 15 kılo bırden verırsın 1 haftada.. ama bunu da yapcak kadar basit degilsindir heralde.. diye düşünüyorum :)
Hizli bir sekilde degil benim yazicam yorum ama saglikli bir sekil :).
Sabah: 1 bardak su, ve bir kizartilmis ekmek
Oglen: 2 ekmek sari peynir le ve bir elma.
Aksam: normal yemek.
Aksam dan sonra: yogurt veya bir elma/muz.
Her gun 1 saat yuru ve yarim saat dans et.
Bol bol su ic. 2 litre bide YESIL cay ic.
Bol sans. Ben şu an 3 kilo verdim ama ben daha da cok yigiyorum :).
Daha 7 kilo vermek istiyorum :).
2 hafta da :).
açıklıyorum kesin etkili yöntem:
1- Hemen yasadışı sol bi örgüte üye oluyorsun
2- Örgütle birlikte çeşitli eylemlere katılıyorsun.
3- Tutuklanıyorsun cezaevine atıyorlar
4- Örgüt zorunlu olarak ölüm orucu yaptırır zaten hiç şaşmaz.
5- İlk duruşmanda tövbe pişmanım hakim bey diyosun. kesin yasa var zaten, salıveriyorlar seni.
Kodesten çıktıktan sonra artık fit bir vücuda sahipsin. şahsen ben hiç göbekli örgüt üyesi görmedim :) kendim denemedim ama üniversitedeyken deneme demiyelim de zorunluluktan bazı arkadaşların sağlam kilo verdiklerine şahit oldum :)
bu mantaliteye göre öyle :D
hayatına hareketi katmalısın. sadece şunu ye, ayda şu kadar şundan ye gibi diyetlerin hepsi sağlığa zararlıdır. bugün olmazsa da bir gün ciddi bir sağlık problemi olarak karşına çıkar. bu nedenle zayıflamak için izlemen gereken en iyi yol şu anda yediğin yemeğin miktarını dörtte üçe düşürmen. ardından da spor yapman. kendine keyif alabileceğin bir spor edin. voleybol olabilir, basketbol, masa tenisi veya yüzme. hiçbiri olmuyorsa parkta uzun uzun yürü. ama hemen kilo vereyim, yorulmadan kilo vereyim dersen o olmaz. illa olsun diyorsan intihar et :) kilon hızla iskelete doğru azalacaktır :)
Cevap
30Cevap
Ne kadar zamanın var? Ben daha önce sadece diyetle 10 kilo verdim. Yaklasık 1 ayda, ama 36 beden bir elbisem vardı ve giremiyordum içine. Sonra o kiloları geri aldım 9 kilo olarak. Ve deli gibi spor yaparak 2 bucuk haftada 3 kilo verdim. Fakat 36 beden elbiseye rahat rahat giriyorum artık :)) yani 4 haftan varsa abart spor olayını vicudun sıkılaşsın istedigin bedene ulaş :)
etraftan duydugun salak sacma diyetleri yapma bi diyetisyene git.Diyetisyen senin neye ihtiyacin olup neye olmadigini belirleyip ona gore bi diyet programi hazirlar, sacma diyetlerle 10 kilo vermek kolaydir ama verdigin kilo sadece su kaybi oldugundan cok cabukta geri alirsin .
Nasıl kilo verecğini bilmiyorum, ama kilo veremiyorum diye sakın ha ilaç falan kullanıp da link linkte yer alan haberdeki ki bir duruma düşme sakın. Bizleri de üzme. :((
şu fotoğraftaki hangi ünlü? biriydi ama çıkaramadım :D
hızlı bi şekilde kilo vermek için normalden biraz daha fazla meyve yemen gerekir. özellikle elma. protein, karbonhidrat ve şekeri ayarında alman, yemeklerde doğal tereyağı kullanman gerekir.
tuba büyüküstün
Hızlı şekilde 10 kilo verirsen 10 kilo değil de 5 kilo vermiş gibi gözükürsün. O yüzden daha yavaş ve sağlıklı şekilde vermelisin.
şekarden talı türlerinden uzak dur kardeşim birde hamur işinden ve bol bol yürü inan vereceksin kilo ama hemen deyil hemen verirsen sağlığın bozulur.
o senin iyiliğin kardeşim teşekkür ederim.
Baska bu kadar bilincsiz bir toplum var mı bilmiyorum hızlı kilo vermek bütün organlarına zararlı ayrıca bel geri dönüşümsüz olarak kalınlasıyor
bol su içi sürekli haraket et öğünü çoğalt 3 değil 6 olsun ama az ye kepek ekmeği 1 dilim öğün başına
Şu an toplam kilon önemli, bir de hızla kilo vermek sağlıksızdır, acelen ne?
5 aya yayarsan bu 10 kiloyu rahatlıkla spor ve diyetle verebilirsin.
Verirsin ama daha fazla alırsın.Spora gidiyorum ve hocanın dediği tek şey her şeyden az ye bol spor yap :)
protein ve sebze ağırlıklı beslen bol bol yürüyüş koşu yap. böylece hem sağlıklı zayıflarsın hemde vucudun sıkılaşır hemde derinde sarkma olmaz çünkü 10 kilo az bi kilo değil
hergün 2 saat spor salonunda spor yapacaksın, spor salonunun saunasına 2 saat gireceksin. hamur işi kesinlikle yemeyeceksin.ekmek bile yeme. 40 günde 10 kilo kesin verirsin. başka türlü veremezsin.
acı biber hapı.. yada vaktin varsa dukan diyeti =)
bri gun hci ama hisbirsey yemezsen rahatca bir gunde 3 kilo verirsin ama cok sagliksiz :)
Çayina şeker dahi koyma ekmek hiç yeme.Yemkten kıs diyet yap yanı düzenli spor yap Negerekiyosa yap sadece ilaç kullanmak harıcınde.
doktora gtmelsn bnce bn salak saçma br isveş dyti denedm midemn ağrısıneden ölyrm
spora devam et hızlı olmaz yavaş yavaş hem sağlıklı olursun hem fit bi vücudun olur.spor şart.
günde 7 bardaktan aşşa su icmiceksin hergün 1.5 saat yürüyeceksın yeşillik bol tüketiceksin metobolizmanı hızlandırıcak sebze meyveleri tercih et sağlam kahvaltı yap 10 kiloyu bilmem ama ben 1 ayda 6 kilo verdim böyle
hızlı 10kilo seni mezara götürür ayda en fazla 2 kg idealdir
hızlı dediğim 1 yıl içerisinde :D
o daha sağlıklı olur ama bu çok kolay önemli olan irade sana bir tavsiyede bulunayım en önemlisi içiceklerini şekersiz iç ve mümkünse şekerli yiyeceklerden uzak dur
hollywood dieti kesin çözüm 1 ayda 16 kilo 2 haftada 7 - 10 kilo
birden verirsen etlerin sarkar 6-12 ay arasına yayarak ver..
İyi bir diyet listesi hazırlat sonra bide spor yap kısa sürede verirsin
1 ayda verme yöntemleri var ama şunu açık söyleyeyim. karaciğere yazık edersin. hızlı kilo alıp vermek karaciğere çok zararlı.
hızlı bi şekilde verir bi güzel pörsütürsün derini arkadaşım.. sporla güzel güzel ver...
hergün düzenli olarak geç saatlerde köprü altlarında koşu yapıyorsun 10 değil 20 kilo verdirirler sana :D kendine bir diyet yemeği hazırla neten bak istersen bu arda kaç kiloson ? boyun kaç ?
ben 10 kilo verdim ama tamamen stresten sanırım yemek yemicen ya özellikle akşamları sanırım ondan
Sadece sıvı tüket, bir şey yeme, çok hızlı verirsin.
2-3 aya yay bence ... diyet yap isveç diyeti iyi mesela
ishal yapan ilaçlar al...bak nasıl kilo veriyorsun :)
Dukan Diyeti kitabını al şıp diye verirsin 10 kilonu ;)
Sadece protein ye.
Her hafta 1 kilo gider.
profildeki sen değil misin ya ne gerek var hehe
catlarsın iğrenc olr sakın
Hızlı kilo verirsen vucuduna zarar verirsin
acele etmeden ver bence
stres dert keder bunalım
kaç kilosun kaç kilo vereceksin ?
hızlı şekli yok 3 ayda verirsin ama
Benımde almam gerekıyo 10 15 kılo falan .)
Sen bizim eve gel :D
senin gibi gerekszlerrii uzaya göndermek gerek.
Belki evde hic bir yemek yok :P ac kalirsin, kilo verirsen demek istemistir bu gizli kullanini:P
pr - ensestim?
hiç o bakımdan düşünmedim fesat insan :D
oh be rahatladım:)
az boğazdan kes :)
Dukan diyeti
O ne
Hiçbişey yeme.
bunları yaparak
uğraşmak gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar