arkadaşlar delirmek üzereyim. sürekli kilo sorunu yaşıyorum ve kilo veremiyorum kilo veremememin nedeni çok yemek yemem herhangi bir sağlık sorunum yok doktora gittim ama çikolataya fast food a karşı koyamıyorum. okul için sabah 9 da cıkıyorum eve gelmem akşam 6 aynı zamanda bi kafede çalışıyorum nasıl zayıflayım ben şimdi? düzenli hiç bir öğünüm yok . hayır obez felan da değilim yapım ince ama şişko oldum . 160 boyundayım 62 kiloya geldim artık dayanamıyorum var mı bi önerisi olan yardıma ihtiyacım var :(
Cevabın nedir?
Ben de 1. 60 boyunda 55 kiloydum son zamanlar kilo aldım 57 oldum ve acayip takmaya başladım yüzüm falan şişti. Kiloyu seven biri değilim bu halimle mutlu da olamıyorum. Ama cok ekmek yememden hatta baya baya hamurişini sevmemden kaynaklandığını biliyorum. O yüzden son 3 gündür baya bir özen göstermeye baskadım yediklerime. Kahvaltıda ekmek yemiyorum mesela. Ekmeği hayatımızdan çıkartırsak eminim kilo probleminiz olmayacak hiç. Kahvaltıda tok tutması için yumurta peynir domates zeytin falan ye her şeyi ye ama ekmek yeme canın çok çikolata istiyosa form un çikolatasından ye ama tabi sürekli sürekli de değil çünkü onlarında çok çok işe yaradıgını sanmıyorum onlar zayıflamaya etki etmek değil kilonu sabitletmek içindir. Kayısı çayı kullandım ben hep. Tabi ben tuvalet sorunu da yaşıyordum. Ama kayısı çayıyla zayıflıyor herkes şimdi. Yeşilçay mesela bol limonlu yeşilçay içmelisin inan bundan 5 6 sene 2 haftada yeşilçay içerek yediklerime dikkat ederek 3 kilo vermiştim. Ve sabahları mutlaka ama mutlaka ılık suya bir cay kasıgı baş ve limon koy iç. Kahvaltıdan önce tabi. İşe yaratacagna eminim. Ayrıca dedikleri gibi kilon iyi değil cok fazla tabiki sorun edeceksin. Boyunla orantılı değil çünkü. Sağlık açısından diyorum. Olman gereken kilo max 53 :) beni dinle
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
canım bak şimdi bende 1.62 boyda ve 66 kiloydum. 7-8 kilo verdim.bende diyet yapmaya çalışıyordum ama okulda fastfood veya hamur işinden başka yiyecek bişey yok. e onları yiyincede kan şekeri düşüyor ve tatlı ihtiyacın oluyor. Bak şimdi herşeyin başı EKMEK VE HAMUR İŞİ.. çünkü bunlar çabuk acıktırıyor yedikçe yiyiyorsun.
Sen yavaş yavaş yemeklerin yanında ekmek yerine pilav ve salata tüketmeye başla ama yavaş yavaş. ben mesela bir yıldır doğru düzgün ekmek yemem midem almıyor artık. kepek ekmeği al o şişiriyor zaten yiyemiyorsun. çantana da hergün bulduğun meyveleri at. elinden geldiğince çikolata falan yeme.. ben öküz gibi yiyiyorum hala ama yalnızca ekmeği keserek kilo verdim çikolatadan falan pek geri kaldğm söylenemez :D yani açıkçası yiyerek zayıfladım :) NO EKMEK :D21 Yorumla
Soran+1 yılekmeksiz hayat :( zorluycam dediklerini dikkate aldım sağol
+1 yılÖncelikle irade sahibi sizsiniz. Bunun dışında kilo kontrol programlarının bir parçası olarak ve masa başında hareketsiz çalışan insanlar için sıkça kullandığımız Güney Asya'da yetişen garcinia cambogia meyvesinin (goraka meyveside denilmektedir) yemeklerden hemen önce gıda takviyesi olarak kullanımının, vücudumuzda bulunan karbonhidratların yağa dönüşmesinin azalmasına ve metabolizmamızın tokluk hissetmesine yardımcı olan bir bileşim maddesi bulunması nedeniyle, günlük diyet programınızda yararlarını görebilirsiniz.
00 Yorumla
cardio çalışması senın işini çözucek.sadece yağlı yemeyi ve şekeri kesmelisin.Cardio calısması yapmalısın gunde 40 dakıka.cardıo:kalp atışının lüp lüp attıgını hissedecegin şekilde koşma ve efor sarfetmedir.takviye olarakta L-carnetine kullanırsan 1 ay içinde ciddi sonuclar alırısn.l-carnetin yağ yakıcıdır ve cardioyu destekler normalde yakacagından cok daha fazla yağ yakarsın bir çok markada var bu ürün likid veya hap seklindedir.Farklı soruların olursa yardımcı olurum sana...
04 Yorumla- +1 yıl
koşmasın be tempolu yürüsün koşarsa yağları sarkar ;) toplayamaz itici olur sexyliğini kaybeder :)
Soran+1 yılkoşayım mı yürüyeyim mi kafam karıştı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
24Cevap
valla bende tam senin gibiyim normalde. 62 bana biraz fazla duruyor 58 cok iyi oluyor. ama kisin ister istemez 60-63 oluyorum hep. bence sadece aksam yememeye alistir kendini. cok su ic mesela yemeklerden önce ve ögleden önce. bir iki litre kesin tüketmeye calis. kisin herkesin cikolata fast food sorunu var merak etme ;) hele bir de gece gece aclik vurunca mutfagin dibinden giriyor basindan cikabiliyoruz. sadece cok hareket et her gün hareket et su ic ve aksam yememeye calis. günde 5 ögün meyve veya sebze tüket. aksam canin cok istediginde mesela elma ye. bir zaman sonra alisirsin daha rahat olur. bende kilo sorunu yasiyorum cünkü yazin cok veriyorum kisin bir iki kilo degil bes alti kilo aliyorum. sonra gelsin kompleks :)
11 Yorumla
Soran+1 yıltavsiyelerine uymaya çalışıcam teşekkürler :)
bende senin gibiyim yerken iyi yedikten sonra bin pişman mağzalarda vitrinlere bakıp iç geçiriyorum bir ara dukan diyeti yaptım cok iyi gidiyordu sonra onda da istikrarımı kaybettim biraz bünyeyle de alakalı bir durum kilo almaya müsaitsen hep tetikte hep dikkatli olmak gerekiyor dışarda yemek zorunda kaldıgında işler daha da zorlaşıyor sabah simit yiyorsun en basiti susamda deli gibi yag var birde hamur işi yemesen olmuyor öğlen desen yemekler güzel olsun diye adamlar basıyor yagı ordan da alıyoruz kalori e bide kış mevsimi harekete de üşeniyoruz işimiz zor arkadaşım bunun tek cevabı var irade verenler de insan sonuçta iradeyi kullanıp biraz dikkat edebilsek herşey yoluna girecek
01 Yorumla
Soran+1 yılah o iradeyi kullanabilsek :( vitrinlere bakmak canımı yakıyo ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılabur cumuru bırakcaksın cicim... fast fooda karşı koyamıyorum diyosun birde öneri istiyosun. kızım yeme sende . ağzını tut azcık... çikolataları götür birde kilo alıyorum de hayret bişey byaa dalgammı geçiyon sen milletle... oldu canım ne alaa yaaa hem yicen onca şey tatlıyı çikolatayı bire kilo almayım dicen. 1 adet çikolata için 2 km yürümen lazım. yürüyomusun? yoooooooo nerdeee... o kase yerinden kalkmıyo koşmak yok spor yok. birde AY BEN KİLO ALAYIYYYOOOOOOOOORRRUMMMM . diye ağzını yamuyosun bee
02 Yorumla
Soran+1 yılsorun çikolatayı kesmek değil zaten sorun sürekli fast food yemem ve buna mecbur olmam keşke anlayıp dinleyip ona göre cevap versen boşuna buraları meşgul etmesen..
Evet cidden çok kiloluymuşsun 1 2 kilo daha alsan yataktan kalkamazsın dalga mı geçiyosunuz yoksa ciddimisiniz siz boyun 1.60 62 kilosun sen şimdi şişkomu oluyosun kendinizi tribe takmaya ne çok bayılıyosunuz siz şişko falan değilsin gayette yerinde kilon böyle mutlu olmayı öğren bi deri bi kemik olunca ne değişicek daha mı güzel görünüceksin zannediyosun ?
11 Yorumla
Soran+1 yılşu anda sağlıksız bi durumdayım ama amaç bi deri bi kemik olmak değil
evet çikolata manyağı olarak yaşadığın sorunu ben de yaşadım.okula gittiğimde aralarda acıkınca yiyecek tek şey ya fastfood yada abur cubur oluyordu.sonra onları bırakmak için yanımda elma armut götürmeye felan başladım eskisi gibi her gün çikolata yemiyorum hatta bazı haftalar hiç yemiyorum ama iradede lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılbıktım artık yeterki kilo vermeye başlayım devamı gelecek gibi
+1 yılİradeni güçlendirmeye çalış acıkınca masaya 1 elma ve hamburger koy sonra düşün hamburgeri yesem 5 dakikalık tat zevki alıcam ve yedikten sonra pişman olucaksın elmayı yersem hem doyuracak hem pişman olmuyacaksın. tabi tatli yemek isteyeceksin şunu düşün 1 lokma yesende tadı 10 dk sonra gidicek 10 lokma yesende gidicek ve hayal et fit olduğun günleri fiziğini sevdiğin bi sanatçının fotosunu duvar kağıdi yap ve her baktığında şunu diyeceksin benim neyim eksikki
"İstediğini yersen istediğini giyemezsin, kolaymı olucak hayır ama buna değermi kesinlikle evet vücüdun başarabilir zihnini ikna et asla pes etme bahaneler kalori yakmaz (BİR GÜN VEYA BUGÜN KARAR SENİN DOSTUM)10 YorumlaBen bir programda seyretmiştim.Senin gibi kişiler için tavsiye şuydu.Mesela sen en çok neden tiksinirsin onu bir düşün ve canın ne zaman çikolata istediğinde elin ona gittiğinde hemen onu getir aklına aman boşver yapmadan ama o an iştahın kaçar yemezsin ve bunu alışkanlık haline getirisen çözümü bulmuş olursun.Mesela hemen seni tıksindirebilim ama kızmak yok :)))
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle ama pratiğe geçirirse önce daha kolay olur ve hiç aklından çıkmaz.Mesela detaya girmeden üstü kapalı tarif eedeyim o kat kat iğrenç şeklini yapsın :)) Alsın çikolatayı içi pislik dolu wc ye atsın sonra ona bakıp elini soksun alsın ve bi ısırsın Öğğğ anlatırkem midem bulandı.Şimdi düşünsene bu bir travma değilmidir bi daha hayatta yiyebilirmi her çikolata gördüğünde onu yaşamazmı :))
Soran+1 yılbunu yapsam ömrümün sonuna kadar çikolatayla vedalaşırım :D ama güzel fiikir
Kilo verememenin sebebini biliyorsun Dikkat etmelisin fast-food tarzı yiyeceklere spor yapma şansın yok birde çalışıyormuşsun zaten biraz dikkatle toparlarsın haftada 1 kilo vericek şekilde protein ve meyve agırlıklı beslenmelisin çikolata yerine meyve falan almalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılyiyecek başka yemeğim yok ama :(
Gizli Üye(36-45)+1 yıldiyete başlayınca miden küçülüyo yemedkce istemiyosun aramıyosun başlarda zorlanıyosun snra alışıyosun ben 4 5 ayda 20 kilo verdim gayet sağlıklıyım çalışmıyrdm sen çalıştıgın için sürekli hareket halindesn sabah erken kalkman falan hepsi çok güzel diyete başlayablrsn öyle 5 6 öğün yemene gerek yok sağlıklı beslen sadece diet dediğim bu benm ben hiç aç kalmadım 3 öğün ymeğimi yedim aralardada çok acıktysam hafif bişiler atıştrdm
10 YorumlaAbur cubur yeme de ne yersen ye ha bide hamur yemeyeceksin salata domates gecistir ve iradene hakim ol zorla 1 2 gun sonra miden kucukur istesende yiyemezsin ama istikrarli oldene vereceksin kilolarini kendine inan ilk once 30 kiloya yakin vardim ben 7 ayda senin kide dert mi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim sana burdan ne gibi tavsiye vermemizi istiyosun?
cok yiyorum diyosun... karsi koyamiyorum diyosun...
zayiflamak istiyosan.. sporunuda yapicaksin... fast fooddanda cikolatadanda uzak durucaksin..
fast food yiyecegine.. git adam gibi ögle yemegini ye.05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkaba degilim .. dogrulari söylüorum... burdaki her 2.kiz kilo veremiyorum diye soru soruyo... girtlagini tutamazsan veremezsin. bu kadr basit
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle.. gaza gelsin :)
Soran+1 yılgidip öğle yemeği yiyebileceğimiz bir yer olsa biz de gidip nasıl piştiği belli olmayan fast foodları yemeyiz herhalde mecbur kaldığımı belirttim yukarıda anlamadan bu akdar sert davranmanda garip madem bi tavsiyen yok niye meşgul ediyorsun ?
+1 yılYanında annenin yaptığı yemeği götür gittiğin yere ve yavaş yavaş ye ki doyduğunu anlayasın. Akşam 6 dan sonra ne olursa olsun bişe yeme, bu konuda irade şart bunun başkı yolu yok...
20 Yorumla
+1 yılBişey dicem ilk once hedef belirle günün 1 saatini spor yap cardio ip atla yaw en basit evet yorulucaksın ama deyicek ve günlük yakacağın kadar kalori al hesapla ne yiceksen ve erit eritemiceksen çok alma su tüket ama aç ken günde 2litre en az inşallah istediğin fiziği elde edersin
00 Yorumlakendine halim olacaksın başka yolu yok. O yediğin kilo yapan seylerden azar azar yiyeceksin. Ekmeği azaltacaksın. Sebzeyi cogaltacaksın, yağı azaltacaksın.
00 YorumlaSağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. 3 ana 3 ara sağlıklı 6 öğün yemek ve yemekten 10 dk önce, yemek BİTTİKTEN yarım saat sonra 1,5 -2 lt su içmek zorundasın. Haftada 3 gün, günaşırı 1 saat yürüyüş yapsan yeter.
00 Yorumlabence öğünlerini düzene sok günde 6 öğün az az da yesen kilo almazsın ama 3 öğünde yiyip her öğünde fazla fazla yesen dana gibi olursun ayrıca spor çok önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılspor için vakit yok :(
doğal seleksiyon... güdülerin yeme isteğini bastıramıyor güzelleşme isteğinden daha kuvvetliler... ailende kilo problemi var mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef var
+1 yılçok fazla değil ama 6 kilo fazlan var hesaplamama göre birden veremessin birden yeme içme kesemessin o yüzden herşeyden biraz azaltmaya çalış mesaj atarsan yyardimci olmaya çalışmak isterim...
00 Yorumla62 çok fazla değil ancak kendini frenlemezsen sonun hiç iyi görünmüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım maydonz suyu ic gunde 3 defa ama bol su icmen gerek su icersen aclık hissin gider cokmu abur cubur ıstedin maydonz ye blrde mate cayı var ondan ic yag yakar ben 4 kilo verdim 1 ayda
12 Yorumla
Soran+1 yıltadı cok kötü değil mi?
Cevap sahibi+1 yılyook cok guzel tadı var gercekten matenın de maydonz suyunun da
- Sağlık konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılacilen boğazı kesmen lazım. yoksa çok şişko olacaksın.
00 Yorumla
+1 yılyemyceksn kenedeni tutcaksn hem çikolayaya fast fooda karşı koyma hemde nası kilo verim de :D
04 Yorumla
Soran+1 yılkarşı koymada sorun yok öneri istiyorum :( allhım kimlere laf anlatıyorum ya
- +1 yıl
ye ye balinaya dön sonra öneri bkle amk
Soran+1 yılla medem önermiycen ne yazıyon amk
- +1 yıl
anlamıyomusun hala öküz gbi yemeyi bırak diyorum bundan iyi önermemi olur
madem cok yiyon cokda eritcen baska yolu yok bol bol yürücen yatmaya yakın yemicen en azından yagı az kullan ve yatmadan mekik cek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende Kilo Alamıyorum Hiç İştahm yokkk :(((( Sende bana yardımcı ol
02 Yorumla
Soran+1 yılkelin merhemi olsa ...
Cevap sahibi+1 yılneresine ?
Senin mideye değil kelepçe takmak müebbet verseler gene fayda etmez.
10 YorumlaOda kilo mu yani .. Bi ara zayıflarsın kafanı takma o kadar ..
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibiydim gerçekten ama Herbalife kullandım 1 ayda 7 kilo verdin inanılmaz hafifledim detaylı Bilgi istersen ulaşabilirsin bana
00 Yorumlabence troit seviyesini ölçtürmelisin belki de bu yüzden çok yiyorsun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılölçtürdüm ve normal :D sanırım sorun benim iradem
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok sık masturbasyon yapmayı dene.Faydasını görürsün
00 Yorumla
+1 yılDiyet Programı Hazırlıyım mı :D
012 Yorumla
Soran+1 yılsevinirim :D
- +1 yıl
8 Gün Sonra :S Cok Hızlısın :D
Soran+1 yılgerçekten çok yoğunum :D
- +1 yıl
Ne Konuda ?
Soran+1 yılokul iş okul iş okul iş o konuda yani
- +1 yıl
okul bide iş ?
Soran+1 yıleveet
- +1 yıl
Yani O Kadar İs Arasında Nasıl Zayıflamıyorsun :S
Soran+1 yılsağlıksız beslendiğim için
- +1 yıl
Hmm Bende Dengesiz Besleniorum Ama Tığ Gibiyim :S Kimine Yarıyor Kimine Yaramıyor Demekki Sana Yarıyor Yapıcak Birsey Yok Herhalde :S
Soran+1 yılbelki de :(
- +1 yıl
Üzülme Ya Yakısmıyor mu Kilo Sana Kimine Yakısıyor :S
+1 yılBen 1 senede 40 kilo verdim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılo kadar vakit yook
+1 yılbaşka yol yok. seve seve yemeyeceksin.
00 Yorumla
+1 yılnefsine hakim olmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBol Bol seks ve spor yapmani oneririm
00 Yorumlabu gidişle 80 kiloya varırsın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadın dediğin ele gelmeli boşver sen :)
00 Yorumlaben bu diyetle 3 ayda 8,6 kilo verdim ->
00 Yorumlaistanbuldamısın
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır
+1 yılYeme.
00 Yorumlabana ulaş
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi