Hergün kaç kere ip atlarsam zayıflarım?
Cevapları bekliyorum?
Cevapları bekliyorum?
Günlük bazal enerji tüketimin var, normal olarak hareket ettiğinde günlük harcadığın enerji diyelim. Hoş, mevsime göre de değişir, mesela vücut soğuk havalarda kilo almaya meyillidir (zemheri zamanı canım tabii yakıt depolamak lazım). Bir de aldığın günlük enerji var. Sen şimdi ip atlama sayısını soruyorsun ama ne kadar hamurlop, abur cubur, şekerli ıvır zıvır yediğini anlatmıyorsun. Kilo kolay girer, zor çıkar. Girişi azalt hele bir, ip de atlarsın at da binersin.
Günde 300 kere ip atla üstüne birde güzel bir diyet yap. ayda en kötü 5 kilo kesin gider.
Cevap
19Cevap
ip atlarsan tabiki verirsin ama çok az yarım mekik çek bak neler oluyor o karın bölgende bide iki yana doğru eğilme egzersizleri yap ohoo tığ gibi olursun sakın hamur işi yeme ve ekmekten uzak dur paso meyve özellikle de yeşil elma
valla kac kere deılde capraz bır zıplayısta 2 - 3 kere cevırebılırsen kılo vermeye baslarsın boxsor gıbı .D
Bunun yerine spor salonuna yazılsan?1 veya 2 ayda çok büyük bir ilerleme sağlayabilirsin.Ama illa ip atlıcam diyorsan günde birkaç bin fazla değil sanırım?
boyun kaç kilon ne yaşın kaç ? ezber sorusu olmuş bu ..
sadece ip atlayarak zayıflayacagın mı düşünüyorsun mekik çekmeli koşu yapmalı bsiklete binmeli yediklerinde diyet yapmalı
o ipi boğazına dola sık .böyle daha faydalı olur zayıflamana emin ol
.D
Bırak ip atlamayı bol bol su içmelisin 3 beyazdan da uzak durmalısın. Ayrıca Mate çayı içmeni tavsiye ediyorum.
2 ters bi düz atlayınca 2 dakika içerisinde 2 kilo veriliyormuş İsviçreli bilimadamları dün açıkladı
haha :D
kilonu atlayacagın ip sayısına böl ve ip uzunlugu ile caerp cıkan sonuc kadar
zayıfalama bence sevgılın varsa ondan ayrıl zayıflarsın
ne saçma bir soru. 100 kez atla (kilonu, boyunu bilmiyoruz müneccimmiyiz biz)
ip'i IP olarak anlayan sadece ben miyim? olduğu kadar atla,
100 sefer atla vveya
30 dk atla zamana göre
nefessiz kaldığın an bırak
o kadar erkek yorum yazmis ama bi kiz kadar aklimiz yok :) guzel cevap :)
:D yine aynı soru.bi bitmediniz
kim nasıl bile bilir bunu ? :D
213124 tane
100.000 kere yeter ip atlamakl azayıflayamzsın koş
300 den fazla
200 kadar olsa yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?