Daha önce ip atladım yürüyüş yaptım hani alışkının ama ağırlık kaldırmaya gelince mekik gibi hareketler yapınca vücudum sabit durmuyo bunun için napabilirim?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 300 cevap paylaştı. zorlama falan demişler ama setin son tekrarlarına doğru hep olan şey ve ben her seferinde son 1 tekrar diyerek zorluyorum sınırları zorlamazsan onlara mahkum olursun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
uzun zamandır çalışıyorsan olabillir, maksimum 2 gün dinlenirsen geçer. geçmezse bir doktora görünmende fayda var, vitamin eksikliği ya da hormon fazlalığı olabilir.
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Yeni başladım
- +1 yıl
yeni başladım derken? 1-2 gün falan mı?
- Soran+1 yıl
Hergün yürüyüş yapıyorum o ayrıda bugün yürüyüşten sonra mekik çekeym dedm ama titriyorum daha öncede çekmiştim niye böyle oluyo anlamıyorum ilk defada yapmıyorum
- +1 yıl
he o zaman başka. yürüyüşten sonra vücutta bi' gevşeme oluyor. çok zorlamadan bi'kaç gün yaparsan düzelir. başlarda sayıyı az tut, sonra 2 günde bir artır.
- Soran+1 yıl
Zorlamayım mı yani
- +1 yıl
evet, zorlamazsan iyi olur.
Yaptıkça geçer alışma sürecinde oluyor kasların güçlendikçe yani :))
00 Yorumla
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alışırsın zamanla her hareketin zorluğu bir değildir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
Zorlamada her insanda olur bu normaldir yani yapılacak bişey yok buna sadece titremeyi erteleyebilirsin oda güçlendikçe
00 Yorumla - +1 yıl
çok zorlama fıtık olursun. Ayrıca bilimsel araştırmalara göre çok ağırlık kaldırınca insan vucudu erken yaşlanıyo
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyle ağırlık dwğil ya dumbl :D
- +1 yıl
normal dumblda titriyosan sporu bırak :)
- +1 yıl
Titreme olduğu anda antremanı bitir. Ve ağırlığı azalt öyle çalış.
Ne kadar ağırlık o kadar kas diye bir şey yok unutma.02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ağırlık bir kere yaptım zaten ondada deli gibi titredi vücut bıraktım ama mekikte ne kadar yapsamda geçmiyo
- +1 yıl
Boş barla başla ağırlığa.
Mekiğe gelince de örneğin bu gün 10 tane çek yarın 15-20. Vücudunu yavaş yavaş alıştıra alıştıra ilerlet.
Örnek veriyim az önce antreman yapıyordum omzumdan ses geldi anında bıraktım. Bırakmazsam bu beni sakatlar. İçim gidiyor antremana devam edemediğim için ama sakatlanırsam daha kötü..
vücudunu yorup kasılmalara neden oluyorsun kaslarına cok yüklenme aşırı yüklenme kas yanmasına sebep olur
00 Yorumla- +1 yıl
zorlamadan dolayı ondan
00 Yorumla - +1 yıl
alışırsın zamanla demek ki güçsüzsün
00 Yorumla kas mi yapican tatlım boşver
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne kadar kas olursa yağ yakımı o kadar fazla olur
- Soran+1 yıl
Kızlarda kas sizin kadar çabuk gelişmiyor zaten erkek gibide durmuyo.
- Soran+1 yıl
Sıkı vücut iyidir
- Soran+1 yıl
Himm senin görüşün. Ama bir kızın vücudu ne kadar gevşek olursa O kadar erken sarkar 😄
- Soran+1 yıl
Herkes senin gibi sevmek zorunda değil kimileride sert sever.
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar