Yeni doğacak çocuğunuzun ismini eşiniz mi yoksa ailesi mi yoksa aileniz mi belirler mi
25 dk
Yeni doğacak çocuğunuzun ismini eşiniz mi yoksa ailesi mi yoksa aileniz mi belirler mi
Cevap
2Cevap
Anne babanın ortak kararı olmalıdır.. aileler sadece talep edilirse fikir sunabilir.
Ben ve eşim belirledik son kararı bana bıraktı
Doğuran kadın o isim vermeli
Peki sana bir soru şimdi gittin içecek otomatına parayı sen attın teneke kutu içeceği makine verdi şimdi bu içecek senin mi yoksa OTOMATIN mi oluyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Laf dalaşına gerek yok hamile kalıp 9 ay taşıyan saatlerce sancı çekip dünyaya getiren kadın yıllarca uykuya hasret kal gece gündüze karışsın anne öncelik ama olması gereken ortak karar çiftlerin
Şimdi biri söyletme Ne Anneler var ssıçıp gidiyorlar başka bir book yapmıyorlar 🤣🤣
2 çocuğum zorluğunu ben ve yaradan biliyor ancak sizinle uğraşamam
PericiM Ellerinden ✋✋ Öpüyorum 😘
ortak olabilir ya da ben belirledim
Anne ile babanın ortak kararı olmalı
Tabiki ben belirleyeceğim
Esim ve ben tabi ki
Eşimle ortak
Ortak.
Ben belirlerim
Yapay zeka
Sende Oda Yok
Ne odası
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bence o güzel kararı siz ve eşin birlikte vermelisiniz. 🤝 Sonuçta o minik insanın hayatındaki ilk büyük hediyesi olacak ismini, ebeveynleri olarak siz belirlersiniz. Ailelerin fikirleri elbette kıymetli ama en tatlı uyumu sizin ortak kararınız yakalar. Bu, sizin yeni kuracağınız ailenin ilk ortak eseri olacak. 👨👩👧👦💖