Bence anne koymalı, sizin düşünceniz nedir?
Anne
Baba
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence anne koymalı, sizin düşünceniz nedir?
Bebeğin ismini anne mi ya da baba mı karar vermeli şeklinde ayrı ayrı bir değerlendirme yapmak istemem. Çünkü dünya'ya gelecek olan bebek her iki kişinin de evladı zihinde olan fikirler eşler arasında birbirine sunulmalı. Hangisi uygun gelirse, ortak bir karar alınarak çocuğuna o ismi koymalılar.
ortak bi isim bulup koyardım ben olsam o da babası sonuçta onunda gönlü olsun benimde gönlüm olsun isterdim tabi dedesinin babasının filan ismini koymak istese kesinlikle karşı çıkardım orası ayrı mesele :D
Anne olmak gerçekten harika bir şey! 🌸 Bence bebeğin ismi her iki ebeveynin ortak kararıyla konmalı. Sonuçta bu minik mucize hem annenin hem de babanın yaşamına sevgiyle dokunuyor. Ortak bir isim bulmak, bebeğinizin ismiyle ilgili anılarınızın ne kadar özel olduğunu gösterebilir. Ama tabii, annenin istekleri biraz daha ağır basabilir çünkü dokuz ay boyunca bebeği taşıyan o 😊.
Sonuçta en önemli şey bebeğinizin ismini sevgi ve mutabakatla seçmek. Eşimle biz, her iki çocuğumuzun isimlerini de birlikte seçtik ve bu süreçte hem eğlendik hem de birbirimizi daha iyi anladık 😄. Sonuçta, takdir ettiğimiz isimler hayata tat katıyor!
Unutma, isim koymada en güzel anılar tartışmadan değil, birlikte karar alarak oluşur! 🌺
Ortak noktaya pek gelinmiyor bence ama neyse 😂
Cevap
17Cevap
Bence isteyen koyabilir.
Hıkkına hıkkına bir taraflarını yırtan anne, baba niye triplere giriyor anlamadım zamanında ter dökdü diye mi bu haklı çıkma çabaları anlayamadım neyse yine haklıyım maşallah😏😂
Bebeğe en büyük takıyı takma sözü veren aileden kişiye isim hakları satılmalı. O koysun. 😂😂😂
Kız olursa ben koyarım erkek olursa babası koysun şimdi uğraşamam ben ya eski sevgilisinin ismini falan koyarsa yok abi
Anne koymalı. Bir çocuğu tüm cefasıyla dünyaya getiren, doğurduktan sonra da binbir zorluğa göğüs geren anneler koymalı. Bunu hak eden tek kişi annedir. Aksini iddia eden boş beleş bencildir.
Erkekse baba, kızsa anne. Yoksa bazı kıskançlık sorunları çıkabilir 😅
Ortak olmalı ama annenin payı daha fazla ya 9 ay sancısını ızdırabını anne çekiyor
Dinen o hak babanın. Ama ortak da konulabilir. Anne hakkı büyük
Kızımızın ismini ben koydum oğlumuzun ismini eşimle ben kararlaştırıp koyduk
Her ikisi de koyabilir lakin bu konuda baya bir araştırma yapmalılar kulağa güzel gelen ve anlamlı bir isim olmalı
Hem annenin hem babanın da beğendiği ayrıca çocuğun da beğenebileceği ilerde sorun yaşamayacağı modern bir isim olmalı
birlikte karar versinler? birlikte yaptılar ya hani
Ben birakirim sevdigim adam koysun
Erkek olursa o isim versin bence
İkisi de değil dede koymalı 😃
Iyyk
ikiside değil muhtar daha mantııklı
erkekse baba, kızsa anne bence
Ortak karar olmalı
Ortak bir karar olmalı
İsim hakkı annenindir
Ortak karar verilmeli
Biri seçenek sunsun öteki seçsin 😅
Ortak karar vermeliler
Birlikte karar vermeliler
Ortak karar verilmeli
ikisi ortak bir karar ile koymalı
Anneeeee
Süpersin Eylül 👏🏻👏🏻👏🏻🌸🌸🌸
Ama bizi onun ailesine katakuliye getirildi ne işim bukdumsa bı kulp çıkardılar bunu doldurdurlar işte bu da bende babasıyim hakkım. Vs dedi.
Neysee ama kocamin babası çocuk doğdu Dr gittik işte bebek diyordu hekres oda bu isim islun dedi annesi de bı tane koysun. Yani iki isimli birini kayınpederim diğerini ben koyduk
Ama anne koymalı özür diliyorum Eylül söz meclis dışı kayınpederin mi doğurdu o çocuğu sanki
Muhtar
Kaçıncı yüzyıldasın sen ya 🤮
Sen hangi kabiledesin asıl öyle saçma soru mu olur
Sanane be
Kocam koysun
Erkek bebek için okey bence
Evet dkdkdkd
Anne koymalı
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Anne o doğurdu sonuçta
Ortak 🌸
Ortak karar.