O kadar zorluğu kadın çekiyor adam gelip dedesinin ismini koyuyor ne alaka
Anne koysun
Baba koysun
Anne koysun babaya fikrini sorsun ama yine kendi istediğini koysun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O kadar zorluğu kadın çekiyor adam gelip dedesinin ismini koyuyor ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Anne koymalı bence
Benim annem zamanında nasihat etti "Benim, babanın, dedenin, büyükbabanın, ananenin, babanenin adını kendi çocuğuna verirsen sana sütümü helal etmem" dedi. Rahmetli demek ki bu gibi bir tartışma ortasında kendimi bulmayayım diye demiş öyle
Bildiğim kadarıyla nüfus hizmetleri kanun veya bazi kanunlara dair isim konulan şahısa en fazla 3 isim koyma hakkı tanınır yani bir isminide babası dedesinin ismini koysa çok bir şey eksilmeyecek..
İkisinin adını ben koydum tabiki onada danıştım ben seçenekler sundum oda olur olmaz dedi... sonuç yine benim dediğim oldu... zira doğuma kadar bir yudum suyu bile zor icerdim kan kusardim zahmet olmasin yani benim dediğim olsun
😂😂😂😂Niye burada beraber karar versinler şıkı yok tam erkek düşmanı sın. Adam da yapmış çocuğu ama
soyadını veriyor zaten adını da biz verelim.
Soyadını ondan alıyor adını da ben vereceğim.
Benimkini annem koydu. Ben de annenin koyması taraftarıyım ama baba da yok sayılmamalı tabi.
Bence ortak koyulmali ama dedesinin ismini de koydurmam
Eğer tek isim konulacaksa ortak bir karar verilmeli. Ama iki isim verilecekse birisini anne diğerini baba vermeli.
Bence baba koysun bugunlerde kadınlar cocuguna unutamadigi eski sevgililerinin adını veriyor
İkisi beraber karar vermeli
Mahalle bakkalına sorsunlar en iyisi. Bu ne saçma soru ortak koyulur işte
Ortak karar alınmalı.
ortak karar verilmesi lazım bence
Ortak karar olmuyo mu
İkisi birlikte koymalı
Birlikte karar verilmeli
Hangisi daha iyi isim bulduysa o koysun.
Anne babaya fikrini sorsun ama kendi istedigini koysun
Ortak karar ama annenin gönlü kalmamalı
Ortak karar diyorumm
Bence de bunu baba kendi demeli hatta
anne koymalı
Ortak kararla olmalı
İki isim?