Diğer Bugün squat bacak bastım fena ağrıyor ne iyi gelir :) ? AfiliYlnzlık Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Valla sağlam girdim popişim bile ağrıyor, zaten bacak yapacam diye kalça iyice büyüdü benim 😀 Güncellemeler1 yıl ... Bugün squat bacak bastım fena ağrıyor ne iyi gelir :) ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Popiş üstüne yat. Miss gibi uyuşuyor. 0 31 Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Popiş üstü derken sırt üstü işte ama çok bişey farketmiyor ya 😃 Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Doğru, ben öylə diyorum. Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Biri şöyle popoma masaj yapsa çok iyi gelirdi 😀😀 Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Kedi sahiplen. En iyi masörler onlar.🤌🏻 Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Iyy hayatta işim olmaz, benim hayvan fobim var hiç birisine dokunamıyorum kuşa bile dokunamam. Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Hayvana ıyy mı denir aslan parçası. Kedi bir de bu minnoş bir şey. Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Sevmiyorum ben arkadaş düşman değilim tabi ama dokunmam hiç bir hayvana fobi yani kuş bile olsa dokunamam. Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Anlıyore. Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Sen nerelisin Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Ortaya karışık. Kırım desem yeterli. Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Nerde yaşıyosun peki? Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Türkiyə. Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Hangi şehir? Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Konum gönderiyim mi?😸 Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Ya 81 şehir var soruyoruz işte söylesene 😀 Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Nə məraklısın hahah?🥴 Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Bence abartıyosun gayet normal bi soru sordum hangi şehir? 😀 Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Bir kez daha sor ama şöyle: "Lütfən hangi şehirde yaşadığınızı söyleyebilir misiniz hanımefendi hazretleri?". Söyleyeceğim söz.😸 Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Ahaha bi yalvartmadığın kaldı he onu da yapayım mı 😀😀 Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Ben anlaşmamı yaptım.😸🤝🏻 Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Tamam işte yalvarayım tam olsun 😀 Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Anlaşma şartlarını sağlamadığın için hevesim kaçtı. 😼 Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Off tamam. Lütfen hangi şehirde yaşadığınızı söyleyebilir misiniz hanımefendi hazretleri. ? Oldu mu 😃 Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Hatay.😼 Oldu.😸🤝🏻 Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl İyi bari sözünde durdun da söyledin 😀😀 Yorumla Алеся_Хира 1 yıl E biz sözümüzdə dururuz.😼 Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Dedim bu kesin yalvartacak 🤣 yaş kaç peki? Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Yaşım da yazıyor yani onu da ben mi söylüyüm?😬 Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Ya bazen oraya doğrusunu yazmıyolsr ondan sordum :) Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Benim profil full şeffaf. Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Anladım güzel 😂 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Popiş üstüne yat. Miss gibi uyuşuyor.
Popiş üstü derken sırt üstü işte ama çok bişey farketmiyor ya 😃
Doğru, ben öylə diyorum.
Biri şöyle popoma masaj yapsa çok iyi gelirdi 😀😀
Kedi sahiplen. En iyi masörler onlar.🤌🏻
Iyy hayatta işim olmaz, benim hayvan fobim var hiç birisine dokunamıyorum kuşa bile dokunamam.
Hayvana ıyy mı denir aslan parçası. Kedi bir de bu minnoş bir şey.
Sevmiyorum ben arkadaş düşman değilim tabi ama dokunmam hiç bir hayvana fobi yani kuş bile olsa dokunamam.
Anlıyore.
Sen nerelisin
Ortaya karışık. Kırım desem yeterli.
Nerde yaşıyosun peki?
Türkiyə.
Hangi şehir?
Konum gönderiyim mi?😸
Ya 81 şehir var soruyoruz işte söylesene 😀
Nə məraklısın hahah?🥴
Bence abartıyosun gayet normal bi soru sordum hangi şehir? 😀
Bir kez daha sor ama şöyle: "Lütfən hangi şehirde yaşadığınızı söyleyebilir misiniz hanımefendi hazretleri?". Söyleyeceğim söz.😸
Ahaha bi yalvartmadığın kaldı he onu da yapayım mı 😀😀
Ben anlaşmamı yaptım.😸🤝🏻
Tamam işte yalvarayım tam olsun 😀
Anlaşma şartlarını sağlamadığın için hevesim kaçtı. 😼
Off tamam. Lütfen hangi şehirde yaşadığınızı söyleyebilir misiniz hanımefendi hazretleri. ? Oldu mu 😃
Hatay.😼 Oldu.😸🤝🏻
İyi bari sözünde durdun da söyledin 😀😀
E biz sözümüzdə dururuz.😼
Dedim bu kesin yalvartacak 🤣 yaş kaç peki?
Yaşım da yazıyor yani onu da ben mi söylüyüm?😬
Ya bazen oraya doğrusunu yazmıyolsr ondan sordum :)
Benim profil full şeffaf.
Anladım güzel 😂