Aile binasındayım eşimden boşanmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

24 yaşında 1 yıllık evliyim. Eşime çok aşıktım ama ailesi maf etti psikolojim bozuldu. Giyimim kuşamımdan tutun sevdiğim her şeyden vaz geçtim. Haklı oldugum konulard abile ben haksızmışım gibi olaylar çıkarıp suçluyorlar. En basiti çocuk telefonumu kırıyor çoçuğun annesi gelip sende ne çok telefon kırıyorsun kocan iyi alıyor zaten benim çocugum kırmamış öyle dedi (5 yaş) diyo. Saçma sapan sürekli manipülasyonlara maruz kalıyorum. Delirmek üzereyim ben buradan nasıl kurtulucam. şu an çalışmıyorum. Nasıl başlamalıyım altı ay içinde halletmeliyim daha fazla dayanamam *ntihar eşiğine getirir bunlar insanı.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar çat diye bir gün annemin evinemi gitmeliyim zaten hergğn bi sataşma oluyo. Kalkıp bir tartışma sırasınd açıkıp gitmelimiyim yoksa sineye çekip biraz birikim yapıp öylemi gitmeliyim. Zaten çocuk mocuk yok. Olmadı bunlara oda dert oldu hergün aile toplantısı yapıyolar acaba olmuyo mu yoksa korunuyorlarmı diye şevkat tepedeki gibi toplaşıp fikirlerini sunuyolar enailer
Güncellemeler
+1 yıl
Alışverişe gidince kendime aldıkalarımı çantama tepiyorum eşime aldıklarımı poşetlere bölüp çokmuş gibi gösteriyorum. Yoksa diyolarki buda buraya geldide anca para yiyor. Arkadşalrım gelince yemek yapıyorsam yemeğin kokusu dışarı çıkmasın diy ecamları kapatıyorum yoksa diyolar ki oglumuzun paralarını millete yediriyor. Hastaneye giderken uydurdugum yalanalrı görseniz ben yalandan nefret ederim. Ama peşime tkaılıyola ebu kız hasta çocugu olmuyor tedavi görüyor diye yayıyola rmillete. 😒
Aile binasındayım eşimden boşanmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?