şöyle söyliyimi eşim eski sevgilisini istiyor ve onunla evlenmek istiyormuş benimle bir kaç aydır evli onun öncesinde 1.5 yıldır tanıyorum kendisini ailesi çok iyi ama kız bana eski sevgilisinin adı ile sesleniyor o derece bende oda boşanmak istiyoruz boşanmada masraf var mı ne kadar gider ne kadar sürer boşanma ve nafaka zorunlu mu? çünkü vermek istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
2Cevap
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Sadakatsizlik, şiddetli geçimsizlik, eşi darp etme ya da evi terk etme gibi eşler arasında yaşanan gerginliklerden dolayı eşlerin anlaşmaya gitmemeleri halinde açılan boşanma davası, çekişmeli boşanma davası olarak adlandırılır.
Boşanma davası nasıl açılır?
bafaka hakkında çok birşey söylememişsiniz. diyelim ki evlendim eşim benden boşanmak istiyo , amenna dedim ve boşanıyoruz. ben nafaka mı ödiyeceğim yani adam bunu soruyo
bende şunu soruyorum. nafaka ödemeyi kabul etmezsem devlet beni hapsemi atar . ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum da oldu da bi hata yapıp evlendim. aşık olduğum kadın benden boşanmak istedi ve boşandık bide keriz gibi nafaka mı öfeyeceğim. detaylı bilgi verirseniz nafaka hakkında memnun oluruz avukat hanım teşekkürler .
soruna dahil olduğum için kusura bakma soran kardeş . konu hakkında bilgisi olanı görünce bilgi alayım istedim