Eşimden boşanmak istiyorum ama daha yeni evliyim ne yapabilirim?

1 sene ilişkimiz sürdü 7 ayda evliyiz Şu an 5 aylık hamileyim bebeğim icin tahammül ediyorum başlarda hersey güzeldi yaşımız geldiği icin 1 tane çocukta yaptık Şu an hamileyim ama evde iletisim sorunu var sevgisini bazen öperek koklayarak gösteriyor yatakta mutlu ediyor ama öbür türlü temizlik konusunda hasas elimden geldiğince hep evimi temiz tutarım yemeğe mi yapar işe onu kahvaltısız göndermem ama şöyle bi durum var ortada markete gitme konusunda biraz rahatsız oluyor bazen bazende sabahları huysuz oluyor yemekleri ve kahvaltıyı doğru düzgün yapmaz yaparken telefon da çıkmaz ne bilim böyle biri olduğunu bilseydim evlenmezdim sıkıldım çalışmamı da istemiyor hamileyim birde başlarda çok güzeldi hersey belki isler zor veriyor dicem borcu da yok çünkü düğün takıları tazminat felan aldı şu an da çalışıyor krediden korkuyor sadece evlenmeden önce biraz bi borcu varmış 30 bin galiba ailesi de diyo borcu yok herhalde para harcamak pahalılık zor veriyor kiradayiz kaldıramıyorsa evlenmemeliydi ne yapicam bilmiyorum hayattan evlilikten keyif alamıyorum mutsuzum hevesim kırılmış herseye böyle hayal etmemiştim ben

Eşimden boşanmak istiyorum ama daha yeni evliyim ne yapabilirim?