Paylaşım detayında görseli ve videoyu görebilirsiniz. Bireysel desteklerini esirgemeyen, kampanyamıza katılan, geç kalan, puanı yetmediği için üzülen ve her zaman destekçimiz olan tüm KScanlar'a teşekkürler.
Biz birlikte güzeliz. ❤

Ülkemizin yaşadığı bu zor günlerde birlik olup afetzedelere destek olmaya devam ediyoruz. KızlarSoruyor olarak ilk etapta 1.250 KScan'ımızın bağışladığı Xper puanları ile AFAD ve AHBAP'a 25 bin TL'lik bağışta bulunduk. Kampanyamıza katılan herkese yürekten teşekkür ediyoruz. ❤️
Deprem felaketinden en çok etkilenen bölgelerden biri olan Hatay/İskenderun'daki depremzedeler için bir kampanya daha düzenliyoruz. Bu kampanyamız kapsamında 1.375 üyemizin katılımıyla, Hatay'daki 500 depremzedeye yemek dağıtımı yapacağız.

KızlarSoruyor üyelerinden Tolga gönüllü olarak bizleri temsilen İskenderun Millet Parkı'nda yemek organizasyonuna yardımcı oldu.
Menümüz:
Çorba
Et kavurma
Pirinç pilavı

Bölgede olan ya da bölgeye yönlendirebileceği tanıdığı olan KScanlarımız için yemek dağıtımı yaptığımız adresimiz:
Yer: İskenderun Millet Parkı
Tarih: 11.02.2023
Saat: 14.00

#DepremDayanışma #GeçmişOlsunTürkiye
Biz birlikte güzeliz! ❤️
Merhaba.
Tabii ki bu güzel kampanyaya katılmak istiyor ve gönülden destekliyorum. Ayrıca bu kez xper puanın düşük tutulması önceki kampanyaya katılamayan yeni üyelerimizi de sevindirmiştir.
Varım diyorum ve sizlere bu kampanya için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın @KızlarSoruyor
Katılımını aldık KScan, teşekkürler desteğin için <3
Yeni girebildim siteye ancak. Etkilenen illerden biri olduğum için umarım yetiştim bağışa. Gerçekten halkın her şeye çok ihtiyacı var. Mama, bez, ilaç, çadır, battaniye vs.
Allah bir daha yaşatmasın ülkemize. Çocukların bile psikolojisi çok kötü
Çok geçmiş olsun, senin için yapabileceğimiz bir şey var mı? Varsa eğer bizimle iletişime geçebilirsin. 🙏🏻 Bu arada katılımını aldık KScan, teşekkürler desteğin için <3
Geçmiş olsun. Merak ediyordum, iyi olduğunuza çok sevindim.
Geçmiş olsun ben senin Urfa'da oldugunu sanıyordum
Allah herkesin yardımcısı olsun
Çok çok geçmiş olsun kardeşim. Dualarımız siz depremzedelerle 🙏 İnşallah bir daha böyle bir afetle böylesine bir imtihanla sınanmaz Türkiyemiz milletimiz. TV ye kitlendik, hep bir umutla daha fazla canların kurtarılmasını bekliyoruz. Sizlerle ağlıyor, 😢 üzücü tablolar arasından gelen umut dolu güzel haberlere (kayıplar dolayısıyla burukta olsa) seviniyoruz. Elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya çalışıyoruz. İnşallah yerine ulaşmıştır. Allah deprem bölgesinde büyük acılarla imtihan olan tüm vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun, Allahım yakınlarına sabır versin, canla başla hayat kurtaran kahraman ekiplere zeval vermesin Allahım, güç kuvvet ve dirayet versin 🙏
Çok geçmiş olsun :(
@Ehlivukuf çok çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun inşallah..🥺
Geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun
Bu zor günlerde elimizden geleni yapmaya çaba gösteriyoruz. Gerek bireysel, gerekse KızlarSoruyor ekibi olarak. Herkes bireysel desteklerini de esirgemesin. <3
<3
Merhaba.
Tabii ki bu güzel kampanyaya katılmak istiyor ve gönülden destekliyorum. Ayrıca bu kez xper puanın düşük tutulması önceki kampanyaya katılamayan yeni üyelerimizi de sevindirmiştir.
Varım diyorum ve sizlere bu kampanya için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın @KızlarSoruyor
Cevap
837Cevap
kampayaya katılmak istiyorum lütfen beni de dahil edin @KızlarSoruyor
ben teşekkür ederim size vesile olduğunuz için seviliyorsunuz @KızlarSoruyor
Biz birlikte güzeliz <3
Kampanyaya katılmak istiyorum 8bin puanım var. 4bini bağış olarak, kalanı da yemek için kullanılsın
@KızlarSoruyor
Ben de katılmak istiyorum, teşekkür ederim.
Harikasınız #kizlarsoruyor ♥️ Bende seve seve her bağışa katılmak isterim. Katİlan tüm arkadaşların hayrını Allah kabul etsin. Güzel ülkemize tekrar geçmiş olsun. 🇹🇷
Katılımını aldık KScan, teşekkürler desteğin için ♥
Ben teşekkür ederim...
Selam gadası
Tüm xperlerimi bağışlarım yeter ki bir kişi bile sıcak çorbayla yemeğini yesin
Ben teşekkür ederim
Daha önce de dedim.
Tüm xperimi alabilirsiniz.
Ne kadar gerekiyorsa.
Yemekten ziyade bence banyo yapabilecek kabinlerin yapılması şart.
Özellikle kadınların ve çocukların o ortamda sağlıklı olması gereken neyse yapılması lazım.
Çünkü hala hastanelere sığmayan cesetler sokaklarda.
Yakında kokmaya başlayabilir.
Bu da salgın hastalıklara gebe olabilir oyuzden yemek yerine barınma ve hijyen daha önemli hale gelmiştir.
Bunu da dikkate alırsak çok sevinirim.
Özellikle Antakya ve İskenderun ilçeleri ileri düzeyde müdahale bekliyor.
Rica ederim.
Eğer daha fazla gerekiyorsa hiç sormaniza bile gerek yok profilimi bile bırakırım.
Yeterli ihtiyaç sahiplerine ulaşsın
@KızlarSoruyor 500 Xper karşılığında Hatay'daki 500 kişiye sıcak yemek gönderme bağışına bende katılmak istiyorum... Deprem bağışına beni de dahil etmenizi talep ediyorum.
Teşekkürler @KızlarSoruyor ailesi...
Kampanyaya katılmak istiyorum,
En güzel çömertlik imkanlar kısıtlıyken yapılandır, Allah razı olsun tüm vesile olacak olanlardan...
Adminim ben Antakyadayım. Antakyaya da uğrarsanız sevinirim buralar cidden kıyamet ve insanların yardıma ihtiyacı var teşekkürler şimdiden
Katılımını aldık KScan, teşekkürler desteğin için <3 Bölgenin ihtiyaçları varsa, bize ihtiyaçları bölge ve konumu mesaj olarak gönder lütfen. Sosyal medya hesaplarımızda ve içeriğimizde paylaşacağız.
Kampanyaya katılmak istiyorum 🙏🏻 İnşallah yapacağımız bu yardımlar biraz olsun yaraları saracaktır. Çok teşekkür ederim @KızlarSoruyor 🌷
Evet katılıyorum. Yardım etmek beni daha huzurlu ve mutlu hissettiriyor. Çünkü şöyle düşünmek gerekir: Hepimiz o enkazın altında olabilirdik, ya da kurtulduktan sonra barınma ve beslenme sorunumuz olabilirdi. Bu empati ile yaklaşmak gerekiyor. Kafamızı yastığa koyduğumuzda huzurlu uyumak için bir şeyler yapmak gerekiyor. Yoksa insanın vicdanı sızlıyor. 10 ilde insanlar can çekişirken ben nasıl hiçbir şey yapmadan uyurum diye düşünüyor insan. Ben bir çok kere, farklı yollardan destek oldum. Çorbada benim de tuzum olsun diye. Xper vermek ise en kolayı. Tabi ki veririm. Ne var onda. Beni de ekleyin listeye!
Katılmak istiyorum, KS ailesine desteklerinden dolayı bölge halkı adına teşekkür ederim. 🇹🇷
Harikasın #kizlarsoruyor ♥️ Çok teşekkürler. Bende seve seve katılmak isterim. Tüm üyelerin hayrını Allah kabul etsin. Güzel ülkemize tekrar geçmiş olsun. 🇹🇷
Onlar için her tanesini hiç dusunmeden veririm.
Sizlerede özellikle teşekkür etmek isterim bir nebze dahi olsa yardım edebilme imkanı sağladığınız için.
Rabbim yar ve yardımcıları olsun hepsinin.
Umarız isteriz ve dua ederiz ki daha kotusu olmasin.
Saolun var olun. Her adım her nokta her destek için.
#kizlarsoruyor Emeğiniz baya büyük. Benim xpler komple gitsin. Rica ediyorum sizlerden. Mastermış yoda vs.. Onları düşünmüyorum. Ben oradaki kardeşlerimizi düşünüyorum. İmkanım olsa yanlarına gitmek isterdim. Xplerimi silln lütfen xp1 olarak kalsın. Yardımlar ulassın sağ salim karınlarını doyursunlar. Daha çok nelere ihtiyacları varsa.. Sevilyorsunuz KS..
Elbette isterim hemen 500 değil 5000 xper alın harikasınız ya iyi ki varsınız ne kadar xper lazımsa alın benden bir parça katkımız olursa ne mutlu ❤️
Xperler bi ise yarasin hiç olmazsa , katılıyorum
50 bin xper verebilirim hepsini alabilirsiniz 🙏 katılmak istiyorum 🙏
🙏🙏asıl ben teşekkür ederim
Merhabalar ^^
Kampanyaya katılmak istiyorum ben de, lütfen beni de sıcak yemek kampanyasına dahil edin. Sizleri canı yürekten tebrik ediyorum bu zor zamanlarda çabalarınızdan ötürü, inşaAllah devamı gelir, bizler burada sizlerleyiz.

Yine xper'im yetmediği için bu etkinliğe de katılamadım.
Bağışın adı ve görselleri bile, günlerdir buz kesmiş içimi biraz olsun ısıttı.
Umarım ulaştığı kişilerin de biraz olsun yaralarını sarmış, içlerini ısıtmıştır.
Toplum olarak dayanışmamızın böyle güçlü olması çok sevindirici ve değerli.
Keşke bu dayanışmayı deprem öncesinde doğru olanı yapmak için de gösterebilseydik.
Dilerim ki bundan sonra;
Tabi ki yardım etmek isterim. Böyle güzel katkıları sağlamamıza yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.😇
❤️❤️
Tekrardan çok teşekkürler. Katılmak istiyorum.
Biz birlikte güzeliz, daha da güzel olacağız. 🖤
Bütün xperlerim feda olsun onlar için!❤️
Seve seve destekliyorum, her şekilde...
Ne demek..❤️
Kampanyaya katılmak istiyorum. Hatta mümkünse benden 1000 - 2000 xper ne kadar istiyorsanız alabilirsiniz. Çok tesekkür ederiz, sizler her zaman bu ülkenin tüm afetlerinde, depremlerinde ve farklı sıkıntılarında gereken hassasiyeti gösterdiniz. @KızlarSoruyor iyi ki varsınız.
Tabi ki yardım etmek isterim onlar aç ben tok olamam ama dünya zalim bende katılmak istiyorum yemek bağışlamak istiyorum lütfen
Hepsini alın sayın @KızlarSoruyor bir işe yaradıklarını bilelim.
Ellerinize sağlık!
Evet çok isterim benim de payım olsun. Beni de dahil edin lütfen 🌸🙏
Evet isterim beni de dahil edin, bütün xperlerim feda olsun, rabbim herkesin yâr ve yardımcısı olsun...🙏🙏
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun Türkiyem..
bizlerde yurtdışından elimizden geleni ardına koymuyoruz ve ümit ediyoruz ki, bu yaralarımızı da hep birlikde bir gün inshallah saracağız..
Bununla kalmayıp yetkililerin bir an önce harekete geçip gereken önlemleri alması da en büyük temennimizdir…!
Gönülden destekliyorum ve katılıyorum 😇
Allah sizlerden ve bu gibi imkanları sunan herkesden razı olsun.
Keşke bütün puanlarimizi alsanız bütün üyeler buna itiraz etmez belki bedenimiz şu an başka yerlerde gitmek isteyipte orada olamayan benim gibi binlerce insan var bunu biliyorum inanın kalbim orada aslında ilk anda ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum fakat inanın benim ve bir çok insanın zoruna şey Yaşadığı halde kurtulmayi beklerken ölen insanlarin olduğunu bilmek o kadar kötü bir durum ki insan kendini katil gibi hissediyor ellerinize iyi bakın anlayacaksıniz.
Çok teşekkür ederim KS ❤️ en anlamlısi belkide orada yazdığınız yazı kızlar soruyor üyeleri o kadar güzel bir şey sitede üye olan herkesi gururlandırdı Gurur için ayrıca teşekkür ederim keşke daha fazlasını yapabilseydik hep birlikte belkide gelecekte kızlar soruyor olarak bir kurtarma timi kurariz en başa beni yazabilirsiniz ne diyorsunuz dostlar neden olmasın yorumumu okuyan herkese soruyorum aslında bunu gelecekte hep birlikte kızlar soruyorda buna öncülük eder belkide bizim isteğimizle tekrardan geçmiş olsun Türkiye'm emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ❤️
@KızlarSoruyor 500 Xper karşılığında Hatay'daki 500 kişiye sıcak yemek gönderme bağışına bende katılmak istiyorum... Deprem bağışına beni de dahil etmenizi talep ediyorum.
Teşekkürler @KızlarSoruyor ailesi...
İyi ki #KızlarSoruyorAilesininBirParcasıyım seve, seve yardımcı olmaktan onur duyarım bir nebzede olsa pirinç tanesi kadar faydam olmasını temenni ederim bu acılı günlerimizde bizim, bizden başka dostu yoktur.🤲
#KızlarSoruyor ekibine ve değerli üyelerine sonsuz teşekkürler.
Ben de 500 XP bağışlamak istiyorum.
İlgi ve alakanız takdire şayan.
Evet katılmak istiyorum ❤️ kesinlikle katılıyorum canı gönülden 🥰
Stk kuruluşlarında gönüllü olarak görev yapan biri olarak seve seve katılmak isterim. Tüm xperler im feda olsun.
katılıyorum, tesekkurler insanlara yardim gonderdiginiz icin
500 Xper puan karşılığında 20 TL bağışta bulunmaya ve afetzedelere sıcak yemek ulaştırmaya varım.
Biz teşekkür ederiz efendim böyle bir şeye vesile olduğunuz için.
Katilmak istiyorum lütfen benide dahil edin
Benide dahil eder misiniz?
Geçmiş olsun Türkiye 🇹🇷
Katılmak istiyorum 🍀
Kampanya'ya katılmak istiyorum.
Emeği geçen ve katılan herkese sonsuz teşekkürler.
Katılmak istiyorum, tüm xperlerimi alabilirsiniz.
Bu yaptıklarınız son olmasın xperler bitene kadar yapın lütfen.
Merhaba.
Öncelikle herkese geçmiş olsun bende varım bütün biriken xper puanlarımi vermek istiyorum nasıl yapacağım konusunda yetkili kişi ile irtibata geçmek istiyorum.
@KızlarSoruyor
Rica ederim her zaman
kampayaya katılmak istiyorum lütfen beni de dahil edin @KızlarSoruyor
piskolojim gerçekten çok bozuldu en azından ya gördükçe vs içim gidiyor kim yardım eli uzatıyorsa Allah ondan binlerce razı olsun.
gidenlerimiz oldu evlerimiz gitti
benim annem babam sağ ya çok şükür Rabbim binlerce gösterdi ailem olduğu sürece herseyin yalan olduğunu.
Evler bir şekilde tamir edilir ama önemli olan piskoloji ve sağ kalmak
Allah’ ım sen bu acıyı nolur bidaha yaşatma.
Elbette. İnsallah tez zamanda yaralar sarılır.
Rica ederim
Ben de bu bağışa destek vermek istiyorum. Lütfen beni de dahil ediniz @KızlarSoruyor 🙏🏻
Ben teşekkür ederim. 🙏🏻
Diğerine eklemediniz bu sefer beni de ekleyiniz lütfen. @KızlarSoruyor
Kampanyaya katılmak istiyorum, ülkemizin bu zor günlerinde elimizden gelen her türlü yardımı yapmalıyız 🙏 @KızlarSoruyor
Ben de katılmak istiyorum umarım bu sefer xperim vardır. Hepsini alın daha fazla gitsin. Kasariz yine burdayız
Ben teşekkür ederim bu yardımlar için.
Beni de ekleyin lütfen. Katılım eksik olursa tüm xperlerimi alabilirsiniz. Güzel niyetiniz için teşekkür ederim.
Geçenki etkinlikte xper sayım çok olmadığı için katılamamıştım. 917 xper'im var şu an. 500 xper bağışlamak istiyorum...
Katılmak istiyorum daha kapsamlı bir yardım olacaksa tüm puanları alabilirsiniz bu tür yardımların devamını bekleriz.
Merhaba ben de katılmak istiyorum yardmlarınz için minnettarız
İstediğiniz kadar alabilirsiniz, bize bu fırsatı sunduğunuz için teşekkür ederiz ve sizde iyi ki varsınız🌻
Bir öğreneyim de bağışladım şu an kaç xperim var nasıl bağışlıyorum bakacağım çok güzel bir uygulama olmuş
Kampanyaya katılmak istiyorum 8bin puanım var. 4bini bağış olarak, kalanı da yemek için kullanılsın
@KızlarSoruyor
Harcanabilir 426 xper'im kalmış. Birisi 74 xper ısmarlasın ben veririm sonra.
Tekrar teşekkürler KS.
Merhaba, yeterli Xper'in bulunmamakta, bireysel olarak yukarıdaki linklerden destek olabilirsin.
Sağlık olsun. Maddi yardımda bulunuyorum zaten olmuşken buradan da olsun dedim :D
Xper karşılığında Hatay'daki 500 kişiye sıcak yemek gönderme bağışına bende katılmak istiyorum...
Sayın KS bu tür şeyler için lütfen bana soru sorma, bazen giremiyorum, hepsini alabilirsin, teşekkürler
Tabi ki böyle güzeş bişey için katılım sağlamak isterim, xper lerimin hepsini alabilirsiniz, şimdiden çok teşekkürler 🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?