İyi olduğun yönleri düşün ve kızı rahat bırak laçka olma karizmanı koru her kız tav olur geri döner benden demesi seviyorsan yap sevmiyorsan üç kuruşluk dünya değmez
Kadının önce duygularına, hislerine dokunacaksın. Onu hissedeceksin. yavaş yavaş dokunacaksın. Seni bir anda bütün atomlarıyla hissetmeli. Sonra zaten gerisi gelir
içeriğe bakamıyorum bile kadınları tek mutlu eden şey net para abi Net bakın büyük harfler ile yazıyorum. PARA mutlu ediyor PARA. Ben hiç şöyle eline 500 - 1000 tl verildiğin de mutlu olmayan kadın görmedim.
Ya Allah aşkına birde erkekleri mutlu etmenin formülünü verin. Bu kadınlarda ki hep bana Rabbenayı anlamıyorum. Lafa gelince eşitiz. Niye erkekler tek işi gücü kadı Lrı mutlu etmek mi ?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Duygularinin karsiligini almak ve uyum.. Bunlar varsa cinsellige her zaman evet der zaten..
kardeşim bu durumda bu konu açılırmı allah bilirim kaç tldir o şey üstüne maninatada yok bide sponsorlu konu açmışsınız umarım konuya zenginler yazarda bir önemi olur hadi saygılar..
Küçük dokunuşlar, güzel kokular, karşılıklı haz şehvet ve tatmin, minik sıcak öpücukler, masaj, fantaziler vee oral tsbiki. Mutlu son diliyorum herkese bu gece 😉😍😻💓💖
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
335Cevap
Bitmeyen ve abartılmayan ilgi altını çiziyorum abartıyor der geçeriz yoksa
O hatayi yaptim cok guzel iliskimi mahvettim kizin gozunde artik sifirim g.. tu kalkti
İyi olduğun yönleri düşün ve kızı rahat bırak laçka olma karizmanı koru her kız tav olur geri döner benden demesi seviyorsan yap sevmiyorsan üç kuruşluk dünya değmez
Ugrasiyorum valla
Kadınları mutlu etmek çok zor değil bence. Tabi doğru erkekseniz ve sevgilinizle uyumluysanız.
Mutluluğu yaratmak oluşturmak herkesin kendi elinde
ulan ne güldüm ya :D asdsadas
Kadın sana aşıksa mutludur yoksa ağzınla kuş da tutsan asla mutlu olmaz.
kadınlar ruhunun oksanmasını isterler romantızmı severler, onlara guzel davranmalı guzel dokunuşlar guzel sözler soylenmeli, guzel guzel opmeli ruhunu okşamalı kadın oldugunu hissettirmeli.
Kadının önce duygularına, hislerine dokunacaksın. Onu hissedeceksin.
yavaş yavaş dokunacaksın. Seni bir anda bütün atomlarıyla hissetmeli.
Sonra zaten gerisi gelir
içeriğe bakamıyorum bile kadınları tek mutlu eden şey net para abi Net bakın büyük harfler ile yazıyorum. PARA mutlu ediyor PARA. Ben hiç şöyle eline 500 - 1000 tl verildiğin de mutlu olmayan kadın görmedim.
sana 500-1000 tl verseler mutsuzmu olursun kime versen parayi mutlu olur
Kadınları mutlu etmenin formülü sevmek sevilmektir cinsellik ikinci plandadır bunu unutmayın ama insanlar bunu anlamak istemiyor neden ACABA
Ben de kadın pedi çıkardınız sandım bir an. Lan dedim afrodizyaklı ped mi olur... 😂😂😂
Lan dkdkdmdmdmfl
@SeMPaTiK61 slskakakaak
Cinsel ilişki sırasında önce kadını düşünmek önemli. Önce kadının nefesi kesilecek ondan sonra erkeğin. Ön sevişme çok önemli !
Ya Allah aşkına birde erkekleri mutlu etmenin formülünü verin. Bu kadınlarda ki hep bana Rabbenayı anlamıyorum. Lafa gelince eşitiz. Niye erkekler tek işi gücü kadı Lrı mutlu etmek mi ?
Duygularinin karsiligini almak ve uyum.. Bunlar varsa cinsellige her zaman evet der zaten..
Bazen hayatının doğal akışına bırakmak gerek herşeyi. formüle ettiğimiz zaman sahiciliği kayboluyor duygunun
@Stranger_Things tam olarak ne demek istedin
Diyorumki partnerini salt seks ya da cinsel obje olarak gören zihinler duyguyu karşısındakine geçiremez, hissettiremez
@Stranger_Things ben de onu kastetmiştim zaten
sen hep soru sor okey , engellencek üye çıkıyo sağol :D hatunu mutlu etmek içindeki bebeği mutlu etmekten geçer
fazla deger vermeceyeceksın en onemlısı bu.. bu kadınlar bı acyaıp, asırı ılgıden sıkılır az ılıgde gızem arar erkegın ustune duser..
erkek erkekliğini bilse adam gibi olsa karakteriyle kendini her yerde belli etse ve yatakda da iyi olsa kadın mutlu olabilir
bir laf var ya kocasının önüne iki tabak yemek at gecede 5 dakika dişini sık tamam
Bayan içinse fikrim şu
Yüzünden makyajı
cebinde alışveriş parası
Hele bide altına araba aldın mı
o kadından daha mutlusu yoktur
Soylediginiz gibi seks ile mutluluk garantisi olsaydi keske
aynen
"Dil"inizi çok iyi kullanacaksınız. Her iki anlamda da yani!
Hafif bir tebessüm ile kalpten dökülen 2 tutam söz :)
Kadının mutlu etmenin bir sürü yolu vardır. Önemli olan bu yollardan doğru gidebilmektir :)
- İlişkilerde kadınları en mutlu eden, desteklenmek.
- Mutlu kadınların sırrı, 6. hisse giden yol: seksi taklit eden mastürbasyon
Uzun uzun sevişerek ona sevildiğini hissettirmek, öyle tak fişi bitir işi tarzında aceleyle yapılmayan bir seks
Kadinlar kezbanlik yaptigi surece biz manuel devam ederiz gibi seks yapmak ici. aska veya sevgili olmaya ne gerek var arkadas anlamiyorum
6. hisle bir alakası olduğunu sanmıyorum :)
Eşsiz olduğumu hissettiğim zaman benden mutlusu olmaz.
kardeşim bu durumda bu konu açılırmı allah bilirim kaç tldir o şey üstüne maninatada yok bide sponsorlu konu açmışsınız umarım konuya zenginler yazarda bir önemi olur hadi saygılar..
Partneriyle uyumudur bence ten uyumunu ve partnerinin sevişmesine bağlıdır ilk hazzı o anda yaşarsınız..
Bacak arasına sıkıştırılmış beyni olan erkeklerden uzak durun. Cinsellik çok ileri seviye bir ilişkide olabilir fikrimce.
İlginç bir strateji...
1-) ona ait olduğunu hissettir.
2-) sana ait olduğunu hissettir.
3-) kadın olduğunu hissettir.
4-) aşkın tsunamisine bırakın kendinizi.
Kadınları mutlu etmenin sırrı, onlara değer vermek. Bir kadına değer verdiğinde sana yaşayabileceğin en büyük mutlulukları yaşatabilir.
İlişkinin duygusal boyutunda nazik, romantik ve sadık olması, değer vermesi. Cinsel boyutunu bilemiyorum.
İlgi, sevdiğini söylemekten çok hissettirmek, nezaket, dürüstlük ve arada şımartmak 😀
Benı tarıf edıyorsun sen😊
Kadını mutlu etmenin yolu güçlü olmakta yatıyor beyler üzgünüm istediğim kondomu kullan 3 dakikada boşalıyorsan işe yaramazsın :D
seni değiştirmelerine göz yummak ve sıkıldıklarında gürültüsüz çıkarmadan uzamak.
oyalamadan, lafı evirip çevirmeden istediğini verdiğin zaman kadını mutlu edersin.
Mutlu edecek kadın bulsam gerisi kolay diye düşünüyorum. :D
Aşırı ilgi
Devamlı alttan almak
Pahalı hediyeler
Tek kendini düşünmeyeceksin. Onun içinde var olduğunu onu mutlu etmek için herzaman yanında olduğunu hissettirip öyle davranacaksın.
Her anlamda kadınları mutlu etmek istiyorsan önce düzgün sevip adam olacaksın azizim.
Biraz ilgi bolca sevgi. Aslinda cokda fazla sey beklemiyorlarda biz cok kasiyoruz. 😀
Hiç bir şey mutlu etmez kadınları hep bir bahane bulurlar
1 gün mutlu olursunuz diger günler monoton🙈
Küçük dokunuşlar, güzel kokular, karşılıklı haz şehvet ve tatmin, minik sıcak öpücukler, masaj, fantaziler vee oral tsbiki. Mutlu son diliyorum herkese bu gece 😉😍😻💓💖
Nirvsna dedikleri şey spreymi yoksa jrlmi nadıl kullanıcaz?
İndirime giren o çantayı alma duygusuyla, klitoral orgazm acaba aynı etkide mi?
Duygular karşılıklı olursa, çifler birbirini mutlu etmenin yollarını her zaman bulur.
Kadınları mutlu etmenin yoluddjjfkfldkdkflfodk 404 not fount eror !!!
Kadınları mutlu etmenin yolunu bilənə nobel mükafatı düşüyor
Yatakta kadının beden dilini anlamak ve onun istediğini yapmak...
kadina kadinligini hissettirirsen mutlu edersin yoksa tek tarafli bir iliski olur
Kadınlara pahalı hediyeler dışında herşey boşa gider. Pahalı hediyelerde gübü kurtarır ogün iyi bir sevişme dışında getirisi yoq
Kadınları hiçbirşey mutlu etmez aza kanaat etmeyi bilmiyor çoğu
Yani, kadınları mutlu etmek için iyi düdükleyin mi diyor
Sadık olmak ve ince gönüllü olmak büyük anahtar bence...
Kadın yatakta güç ister
Basacaksin girbaci
@MaSksTeR 😃
Detay verme ayıp 😛
@MaSksTeR tokatlaya tokatlaya
Kadınım diye diye 😃😂
Nihai amaca ulaşmak , yani mutluluğu yakalamak.
Fevkalade. :)
Bence bunun tek bir cevabı yok kimi soyle mutlu olur kimi böyle
Gerçekten özel olduğunu hissettirmek..
Woee
Ne istediğini bilen , htiyaçlarına karşılık verebilen ve tatmin edebilen partner olması lazım.
Karşılıklı istek mutlu eder.
Kesinlikle ama monotonlasiyor zmanla
evlimisin
Kadinlari mutlu etmeye calismaya cabalamaktan daha onemli seyler vardir hayatta sayin oki 👍
Hep kadını mutlu et hepppp... Erkeğin mutluluğu ne olacak sayın OK?
Dürüstlük sevgi saygı korumak bir kadını mutlu etmek yürekten sevmektir gerisi kişinin marifeti..