Henüz evlenmediğini düşünüyorum, kendini ve kadın yapısını tanımaya başladıkça bunun sana sıkıcı geleceğini anlayacaksın.. sana has bir durum değil, dizilere bak mesela hiç kravatını tam takmış bir lise öğrencisi var mı? Marjinallik, serserilik vb şeyler siz kadınları her daim ama her daim baştan çıkartacak şeyler ama sevgi ve ilgi değil...
Kadın ruhundan anlamak kadına ilgi saygı güven anlayış sevgi vermek özel günleri unutmamak tatlı süprizler yapmak cinsellikte kadınına bol bol oral yapan erkek kadınını mutlu eder
Kendine hakim olduktan sonra sonra ne pismanlik yasarsin ne de keskeleri konusursun tamamen kafayi kullanip korumasiz nirvanalara ulasilabilinir katiliyorum 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
335Cevap
Kadınları çözemezsiniz dalgalı deniz gibidir neyin ne olduğunu bilemezsiniz anlak değişirler
Kadınlar için önce duygusal yaklaşım önemli, önce ruhunu okşayınca bedeni daha çok zevk alıp veriyor.
Beni en mutlu eden şey, daha e demeden eti karam bitter çikolatayı alıp gelen sevgilidir.
Antep fıstıklı m😁
Farklı bir fantazi 😀😀
Çok beklersin
Sadece bedenlerin değil ruhların bütünleşmesi önemlidir.
İlgi ve güven verirsen bu bile yeterli olacaktır ^^
Ask da mutlu ettiler de 5 dakikalik cinsellikte mutlu edecekler he tabi
mutlu olamadın mı hiç
erken bosalma problemi olmayan kalin ve gorece uzun bir çüke sahip erkek birey.
Kadınları mutlu eden en büüyk şey para alışveriş gerisi yalan
para bence para olunca hersey olur dolar 6 euro 7 bizde ise 5 para etmez insan çok 😎
Kadınları mutlu edemezsiniz onlar istemediği sürece
Hicbisey memnun etmez. Surekli degisken ruh halleri karsi tarafi DAİMA olumsuz etkiledigi gibi getirisi de yine onlara olumsuz doner.
Ruhu ile sevişebilirsen bir de mümkünse et ete değsin
kadını mutlu etmenin bir diğer yoluda alışveriştir :D
kesinlikle :)
Niye hep kadınlar üzerinden... Niye bizi düşünmüyonuz la.. Bizi bizi Bihteriniz erkekleri..
Çoğunluk ilgi demiş. O halde saygı duymak lazım. Demek ki ilgi kadınların beklentisi.
Kızlar için önemli olan dört şey Yakışıklı erkek - para - para ve birtane daha var para.
kullandım baya etkili oluyor ama karsındaki kadın kalas oldumu oda pek işe yaramaz
Tamam onu anladıkta o ürünün şekli ne öyle gardaş? 🤔
Ben kadının önce kalbine bakarım... sonrasında saçlarından ayak parmaklarına kadar değerlidir benim için. Her kıvrımı... her zerresi.
Sadece tene değil ruha da dokunabilecek bir ilişki yaşamak
Tatli sozler, ilgi, dokunuslar, bir yerlere beraber gitmek
Sevildiğini her daim hissetmek bir kadını mutlu eden tek şeydir
Külliyen yalan
Asla yalan değil. Beni mutlu eden şey budur herkese karşı her konuda.
Henüz evlenmediğini düşünüyorum, kendini ve kadın yapısını tanımaya başladıkça bunun sana sıkıcı geleceğini anlayacaksın.. sana has bir durum değil, dizilere bak mesela hiç kravatını tam takmış bir lise öğrencisi var mı? Marjinallik, serserilik vb şeyler siz kadınları her daim ama her daim baştan çıkartacak şeyler ama sevgi ve ilgi değil...
Bilmiyorum su an böyle düşünüyorum ilerisini bilemem
tabiki ilgi bakislar dokunuslar tabikide bir birini keşfetmekte ve duzenli iliski...
Her konuda birbirimizi tanimak saygi duymak ve tabi guzel. koku bakim bunlarda olmali
Kadınları mutlu etmekle uğraşmayın kendiniz mutlu olun
İlgi alaka sevgi yeterince sevmek ve kadının yüzünde bir gülümseme olmak
Sexden başka birşey mutlu etmiyo yataktan çıkarmamak en iyisi 😀
Sevdiğini güvendiğini belli etmesi koruması sahiplenmesi ve saygı
gözlerin çok güzel..
Teşekkür ederim
maşallah diyelim...
bir şarkı vardı sadece benim için bak yeşil yeşil.. aklıma o geldi :)
İlk defa duydum bilmiyorum
hımm... eski bir parça youtubede bir dinle derim..
Tamam
ok... takip isteği göndermemde bir sakınca yoktur umarım.
Çok büyük sakınca var o yüzden gondermeyin
iznin olmadan göndermek istemedim zaten.. sıkıntı yok..
Çok ince düşincelisiniz teşekkür ederim iyi akşamlar
rica ederim. hayırlı akşamlar
Mutluluğu yaratmak oluşturmak herkesin kendi elinde
Bir kere kadınları anlamaya çalışmak hata bir kadını hiçbir zaman net olarak anlayamazsın onun yerine huyunu suyuna gitmek gerekiyor
Kadınları çözmek imkansız. Naparsanız yapın kadınları asla çözemezsiniz
kadinlari mutlu etmek gibi misyonum yok hicbir erkegin yok...
Kadınları mutlu etmek zor aga ne olursa olsun bir kulp bulurlar
Kadınlar yakınlık samimiyet ve güven duymak ister bunları saglıyabilirse bir erkek kadınını hem hayatta hemde yatakda mutlu edebilir
Kadınlar hayvan olmayan erkeklerden hoşlanır... Onlara insan gibi ve her zaman aynı aşkla şevkle bakmak lazım.
Kadınlar duygularıyla aklıyla ve orasiyla birlikte olur. Erkekler ise sadece oralarini kullanır
Beni deli gibi sevmesi ve benim de onu sevmem. Ruh aşık olunca her şey uçar bence dkdkkdld slslslsl
Kadın ruhundan anlamak kadına ilgi saygı güven anlayış sevgi vermek özel günleri unutmamak tatlı süprizler yapmak cinsellikte kadınına bol bol oral yapan erkek kadınını mutlu eder
bu jellerın asıl amacı arkadan yapılan ilişkiyi kolaylaştırmak değil mi?
boynundan ve sırtından küçük dokunuşlarla öpüceksin 😊
Üzerine gökyüzü sinmişliği var. Sarıl bana gökyüzü kokalım. Romantik 👍
Birbirine saygısı olan herkes mutlu olur emin olun.
Her konuda anlayisli ve benci olmaması seni düşünmesi ilgilenmesi yeterli olur.
Düzenli seks ve aşk sevgi dolu sözler kullanıldığı zaman gençkızlar gençkadınlar mutlu olur
Kadın olduğunumu hissedeyim.
hissetmiyormusun.. evlimisin
Kadınlar mutlu olamazlar hep daha fazlasını isterler
bizde mutlu olmak istiyoruz. hep kadınlar hep kadınlar!!!
Kadınları mutlu edemeyiz hep daha iyisini daha büyüğünü isterler 🙄
Ağzımla kuş tutarım ama bir kadını 2 gün üst üste asla mutlu edemem.
para para para... iyi giyinmeyen bakimli ilgili olman guzel konusman dinlemen gezdirebilmen... hepsinin bssi paran olcak
karsında kı ınsanı et olarak degıl sevmeyı bılerek ona yaklastıgında guzel oluyor bazı seylerı yasamak
kayganlaştırıcının kutusu neden dıldo seklınde yapılmıs onu hala cozebılmıs degılım yanı cok amaclı olsun dıye mı :)
Korkusuzca korunmasız seks
Korunma zaten engelliyor zevki
Korkusuz ve korunmasın seks sonrasında pişmanlık yaşamak 😊
Sperm 'den igrenene ne demeli o zaman
Kendine hakim olduktan sonra sonra ne pismanlik yasarsin ne de keskeleri konusursun tamamen kafayi kullanip korumasiz nirvanalara ulasilabilinir katiliyorum 😉
Evet bunu uygularsanız kadınlar. daha mutlu süper :D
İnletiyorsa mutlu eder
👍👍👍👍
İnleyebiliyorsan ne mutlu sana
inletmek en kolayı ama önemli olan beraber inlemek
inletemeyen erkek degildir zaten
@Uye658561 üvey abim ile bu uyum vardı mesela
İyi bir ön sevişmeli ve tutkulu bir birleşme kadının duygularını uyandıracak noktaları bilmek
Tutkulu bir seksten daha fazla mutluluk veren şey görmedim kadına
Bizim sevenimiz yok sen okeyden bahsediyorsun. Aşık lmadan rahibe gibi gidicem heralde bu dünyadan
Erkek birakmiyorsa iste bu mukemmel biseydir
Aşk , tutku ve tatmin edici dokunuş..
Aslında güzel özetlemişsin ama bir tane ekleme yapmak isterim. Dördüncü arzu