Siz kadını özgür bırakın, bakın o mekan alev alıyor mu almıyor mu görürsünüz. Ama önce kadının beynine ateş etmeniz gerekiyor. Kadın vurulmadıkça alev alamaz. Ben bunu bir gün gördüm.
@metalheadslife Tamam işte diyorum ki , sapyoseksüel de olsan zeki insanın da çirkini güzeli var.2 seçenek arasında illa ki zeki ve yakışıklı olanı seçer yani. O yüzden tipsiz erkekler zeki olsa da bir boka yaramaz. Ama zaten bunu konuşmaya gerek yok ben zeki biri değilim.
@ozianna çikolata olsunda siyah beyaz aramam findıkta üstüne takviye olur hatta çikolatayla findığı karıştırıp yoyorum oooffff fenaaaaaaa kaçan kurtulur ancak 😊
Bence masaj önemli dokunuşlar pozisyonlar iliklerine kadar ruhunun bedenini teslim almak lazım ki iki tarafta bu durumdan mutlu huzurlu sevgiyle ayrılsın
En etkilisi avuç içiyle okşamaktan çok parmak uclarinin hassasiyetini uzun sure dpkunuşlarla hissettirmek özellikle enseden başlayan bel çukurunun bitomine kadar devam eden dokunuşlar
Çok basit bir soru, kadınlarin burnu iyi koku alır. Mesela parfüm kokusu kadınları baştan çıkarabilir ada çayı afrodizyak etkisi yaratabilir mutlu kadın zaten afrodizyak olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
289Cevap
Aynen bu (: dediğimi hiç söylenmeden direkt kalkıp yapmıştı bı çocuk. Bakakalmistim vala. Ne kdr anlayışlı diye...
Ne yapmıştı cocuk 😊
bı yere geç kalcaktm , yemek yicektik o sırada , garsonun yanına gidip hızlı olun dedi 😂😂💥 gönlümü fethetti zira.
benim için önemlisin demek yani yaptığı 😍😍
Bende cinsel anlamda seni tahrik etti sandım yaptığı seyle 😀
Ozelimi burda paylascak değilim./ Ama onuda yapar o👍
sakız istedim. peşimi bırakmadı. tabi yıllar öncesinden bahsediyorum. sakız yeterliyse , kadınları tahrik etmek kolay. yeterki çekici ol. ve istesin.
Bak sen 😉
Marka takintimiz yok sayin @rengarenkbalonlarım
Varsa klasin anlat bize ayakta karsilayalim 😊
Siz kadını özgür bırakın, bakın o mekan alev alıyor mu almıyor mu görürsünüz. Ama önce kadının beynine ateş etmeniz gerekiyor. Kadın vurulmadıkça alev alamaz. Ben bunu bir gün gördüm.
Uzun süreli ve anlamlı dokunuşları aromatik yağ ile masaj yaparak kadını Nirvana'ya ulaştırabiliyorum. Sonrası tam Nirvana zaten. 🔥
Biraz nostalji olsun ;)
Bana hep öküzler denk geldi iş çıkışı bana bir ... 😂 oda 30 dk lan şöyle bütün gün takılalım diyebilecegim bir hatun bulamadim😀
ulkedeki yalnız kadınlar dildo almakta zorlanır diye düşünen OK'u taktir ediyorum. jel şişesi bu insanları büyük bir sıkıntıdan kurtarıcaktır.
Dokunmalar çok tahrik ediyor her iki tarafıda. Bakışma ve göz teması da çok etkiliyor. Kişiye göre tabi :)
Bence hepsi boş en çok uyarıcı etkisi ufak bir dokunuş gerçekleştirir. Kadınların neler istediklerini iyi bilmek gerek.
Öyle dokunuşlar yapacaksın ki ruhunu alevlendireceksin.. Öyle konuşacaksın ki içi ilim ilim irkilecek..
Bence budur :))
Sevgilim e sordum hangisi diye ); 2. Ci ve Sonuncu şık dedi 😊
Ben tipsizim ben ne yaparsam yapayım hiçbir kadın beni arzulamaz.
yazık lan :D deme öyle sen de zekanı geliştir sapyoseksüel kızları etkile
@metalheadslife Niye zeki erkeklerin yakışıklısı yok mu?
@metalheadslife Sapyoseksüel de olsan zeki ve yakışıklı birini bulabilirsin.
zeki olduktan sonra tip pek önemli değil de o yüzden
@metalheadslife Tamam işte diyorum ki , sapyoseksüel de olsan zeki insanın da çirkini güzeli var.2 seçenek arasında illa ki zeki ve yakışıklı olanı seçer yani. O yüzden tipsiz erkekler zeki olsa da bir boka yaramaz. Ama zaten bunu konuşmaya gerek yok ben zeki biri değilim.
xncjzxlvbznvdskjvhdısbv ben daha yakışıklı olanı değil daha zeki olanı seçerdim
@metalheadslife Kişiye göre muamele olduğu için daha yakışıklı olanı daha zeki zannediyorlar zaten.
@metalheadslife Bir de nasıl anlayacaksın daha zeki olduğunu? ikisini de iq testine mi tutacaksın?
profildeki sensen gayet tatlısın :D ne bu kompleks
@Rookiebae profildeki benim ama 10 kere reddedildim. Nasıl olacak o iş?
Sen anlamayacak insanlari bulmussun biz ne yapalim
Kanka sen dağılmışsın zor daha toparlanman
azdirma etksi yapan ilaclar varmis henuz denemedik yan etki yapar diye
Kadınlar ön sevişmeyi uzun tutunca bayılıyorlar ve doggy 😀
Masaj ile işi bitirmek, ağırdan alarak pişirmek, iyice pişince de cigara yakıp tavana bakmak
B şıkkı ama duyulmak istenen herhalde "okey kullanmak" olsa gerek!
Karsi tarafin istekleri dogrultusunda yapilanlar elbette.
Romantizmi içinde barındıran olay tabii )) Ama evlenince yerini çocuk alır. Hep hikaye bunlar inanmayın bak. İlerde çok pişman olursunuz.
Hepsinden biraz olmalı ama en önemlisi kadını anlamak isteklerine karşılık vermek
Uzun süreli, anlamlı ve duygu dolu dokunuşları kullanmak.
Bence hepsi ama öncelik olarak isteklerin anlaşılması ve uygulanması
Seksi iç çamaşırları, saten kumaştan elbiseler ve nevresim takımları, peluş oyuncaklar...
Kadınlarda aromatik kokularla temas ve masaj teslimiyet ve hazır olma sinyali uyandırır
türk kadını şifresi ve hatırlatma sorusunun cevabı unutulmuş e posta adresi gibidir bunlar sökmez.
Tabii ki hepsi. Hepsi hepimiz için muhteşem bir cekim gücü yaratır ve atesler...
onun hoşlanacağı şekilde başlangıç hafif dokunuşlar duygusal doyumu takiben her türlü alternatifi içeren ön sevişme
Kokunun çekiciliği ve doğru yerlere dokunuşla başlayan iyi bir ön sevişme.
Tecrübeli ellerle yapılan masaja karşı koyacak kadın olduğuna inanmıyorum.
Anlamlı ve uzun süren dokunuşlar çiftler arasında güzel bir anlamlı s****** ve mutluluk sağlayabilir
Dokunuş bir çok sözden daha etkili 😎
nerelerine dokunulması mesela?
Tabiki dokunanda...
special life kaptan special life. et ete deymesi lazım kaptan :D
Erkeklere özel takma silikon titreşimli yapsalar paranın ***** korlar
B şıkkı, duymak istediklerini söylemekle aynı anlama geldiği için
kendinizden iğrendirmeyecek her şey onlara afrodite eder...
Masaj terapisti olarak ben aromatik yağlarla yapılan masajı seçtim.
Kadınlar duygusaldır. Duygu dolu yaklaşımlar ve dokunuşlar her zaman etkili olur
Ten tene değecek 🤪
Temas olmadan hiçbirşey olmaz
@intimacyy o et ete olmasin :)
Etli ekmek diyorsun
Zevk alacağı pozisyonu bulana kadar değişik pozisyonlar denemek
Duygulu dokunuş ne olm. Kim anlıyo dokunduğunda bunu duygulu mu duygusuz mu diye. O ara zaten orgazm hali hakim ortama
Sert ilişki her zaman daha etkilidir. Romantizm falan yalan.
Sert seksin yanında argo da sever misin
Çok sert can yakmaz mj
@Hosgörülüerkek birazcık, ama bu daha ds zevklendiriyor
Her ilişkin istediğin gibi mi oluyor sert şekilde
Anlamı olan herşey güzeldir. Kelime kullanmana bile gerek kalmıyor
Kadınlar hassas ve hisli dilekler içlerinde gizli
Siyah çikolata ve fındık sakın yemeyin :-D
Neden?
@rokoroko findigin erkege etkisi var
@Yarasa1985 kadını da kudurtuyo
ilk defa senden duydum emin ol ozaman yanimda findik tasiyim 3 5 kilo :)
Aganigi naganigi hetgün bir abuç finduk iyi gelir 😊
@ugur-37 çikolata da azdırıyo ondan mı acaba fenayım bu günlerde
@ozianna olabilir fındik ve çikolata ikilisi fena azdıriyor benim. Concorde ucağı havada uzun süre kaliyor 😊
@ozianna çikolata olsunda siyah beyaz aramam findıkta üstüne takviye olur hatta çikolatayla findığı karıştırıp yoyorum oooffff fenaaaaaaa kaçan kurtulur ancak 😊
Hepsi önemli.
Onları sevdiğimizi hissettirebilmek en etkili afrodizyak bana göre.
Bence masaj önemli dokunuşlar pozisyonlar iliklerine kadar ruhunun bedenini teslim almak lazım ki iki tarafta bu durumdan mutlu huzurlu sevgiyle ayrılsın
Romantik bir akşam yemeği ve çikolatanın karşı konulamaz etkisiden yararlanmak
bunlar bos edebiyat.
Guven sadakat ve de saglam duruş
Kesinlikle aromatik yağlarla masaj yapmak, tecrübeyle sabittir :D etkisini görmek isteyen arkadaşlar deneyebilir.
huzurlu olduğu bir göğüs ve teninde dolanan sihirli dokunuşlar.
Bence boyun, kulak memesi veya göbek çukurlarını öpmek 😆
dokunuslar ve parfüm kokusu
En etkilisi avuç içiyle okşamaktan çok parmak uclarinin hassasiyetini uzun sure dpkunuşlarla hissettirmek özellikle enseden başlayan bel çukurunun bitomine kadar devam eden dokunuşlar
Derdini anlar ve ilgilenirsen hem normal hayatta hem de cinsel hayatta kadını mutlu edersin. E mutlu kadın da seni mutlu eder
Insan olsun bide benim helalimse masaj yapsin
Aynen
Nerede masaj
Ebemde
Ebem hemşire ama
Kadın erkeğine güvendiği zaman , kucağında o kadar rahat ve özgür olur ki adete bulutlarda uçuyor gibi olur. GÜVEN diyorum!!!
Kadının ne isteyeceğini ondan önce bilmek , hissetmek , ince düşünmek ve dokunuşların da bırakacağın enerji önemlidir.
Çok basit bir soru, kadınlarin burnu iyi koku alır. Mesela parfüm kokusu kadınları baştan çıkarabilir ada çayı afrodizyak etkisi yaratabilir mutlu kadın zaten afrodizyak olur
demek ki kadına çikolata sürüp masajla yedirmek gerek :D