Kadınların başını döndürüp afrodizyak etkisi yaratan şeyler sence neler? “Evet bu!” dediğin şıkkı seç; yorumlarınla bize katıl! “Kadınların nelerden mutlu olduğunu en iyi kadınlar bilir!” diyor; tüm kızların yorumlarını bekliyoruz!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
289Cevap
1- Önünde başka bir kadına yazarmış, ilgilenirmiş gibi yapmak..
Bunun derecesini o kadar iyi ayarlamalısınız ki, ''aaa. ezevenge bak başka karıya yazıyo!!!'' diyemeyecek, ispat edemeyecek..
Sadece kadınsal sezgileri ile sezer gibi olacak..
2- Tokat atmak..
Yalnız, kadın sizi sevmiyorsa ve siz de minibüsçü döver gibi kadına dalıyorsanız olmaz. Kadınların sevmeyip şikayet ettikleri, sevmediği adamlardan yedikleri gerçek dayaklardır.
O yüzden yanaklarına, üç parmağınızla ''şefkat tokatı'' atmalasınız bazen. İlk anda delirip ağlayıp zırlasalar da bu daha sonra hoşlarına gider..
Sevmediğiniz kadına yapmayın ama, değmez..
Uzun bir ön sevişme sadece öpüşmekten ibaret olan değil ama😝
Tek afrodizyak etki aşık olduğumuz erkeğin dokunuşları bakışları ve sahip olduğunu hissettiren güzel sözleri 😍sert tavırlar hafif hirpalamalar ve eşine erkek olduğunu hissettirdiği davranışlar.. seven kadın için bunların tarifi mümkün değil 🙈😻😻
Verdiğin cevaplar falan dikkat ediyorum da cok zeki akıllı yani kıvrak zeka bir bayansin taktir ediyorum seni cani gönülden
Ne sahane bir yorum
@roveşata01 tabi bütün bunlar nikah çerçevesinde olmali🤗
mesela pantolondan belli olan sertleşmiş bir erkek farketsen bu afrodizyak etkisi yaratmaz mı?
Önce duygu yüklemesi yapacaksın.
Kadın sevildiğini hissedecek.
Sonra sarılırken hafif bir güç uygulayacaksın.
Can yakacak şekilde değil, kadın erkeğin fiziksel gücünü biraz hissedecek.
Sonra ufak dokunuşlarla gevşemesini sağlayacaksın.
Olayı direk oldu bittiye getirmeden olabildiğince bunu uzun tutacaksın.
Sadece ona ait olduğunu hissettireceksin.
Sonra yavaş yavaş sertleşip birleşmeye doğru yelken açacaksın.
Başta naif ve duygusal olan dokunuşlar yerini sertliğe bırakacak.
Birleşmeden sonra kadına hakaret eder gibi hemen çıkıp gitmeyeceksin.
Birleşme bitmiş olabilir ama bir sonraki birleşmeye zemin hazırlamak için kadına tekrar duygu yüklemesi yapıp olabildiğince uzun süreli kadının yanında kalacaksın.
Doğru bir yaklaşımdan sonra kadın bir sonraki mercimek fırın olayını iple çekecektir.
Kadınların karşı koyamadıkları bölgelere dokunmak.
1- Boyun bölgesinin öpülmesi
2- Kulağına aşk sözcükleri fısıldamak
3- Göğüslerin okşanması ve uçlarının yalanması
4- Pürüzsüz bacaklara ellerinin dışıyla yumuşak dokunuşlar
5- Malum cinsel bölge ve klitorise yoğunlaşmak
Kadının afrodizyaklara ihtiyacı yoktur. Tek ihtiyacı olan karşısındaki erkeğe gönül rahatlığıyla teslim olacak kadar güvenmektir.
Sonrasında kendi kendine afrodizyak üretir zaten. :):
Bu sitedeki onuncu hesabım falan dört senedir aktifim ama dediklerini başıma geldikten sonra anladım, affet üstat
@littlethemis nasıl yani anlamadım.
@masumcocuk34 teşekkür ederim.
ksde aklı başında adam görmek güzel like +1
@Aydınlı009 teşekkürler.
korumak. ve güven... inanın bu ikisi olmayınca tipin paranın bir önemi yok benim için tarık akan gibi çocugu bıraktım sırf bunlar yok diye... yok ama böyle adamlarr malesef hikayelerde kalmışş
Flort doneminde:
Ufak kacamak dokunuslar, dudaga yakin kondurulan buseler, donus ve girislerde beline dokunarak verilen yollar, romantik ortamda uzun ve anlamli bakismalar
Sevgililikte:
Uzun ve atesli bir opusme, boyuna opucuk, belden kavrama, sevisme imkani olmayan zama larda tahrik
Yatakta:
Uzun on sevisme, masaj, oral, zevk onceligini ona vermek
Ah o dokunuşları sıcak nefesleriyle öpüşleriii nasılda güzel
hızlı hızlı malum bölgeye dokunmasımı yoksa okşarcasına yavaş yavaş malum bölgeyi okşaması mı?
İnş agzı kokan birine denk gelirsin falloş 😬
Büyük ve demir gibi sert olan bir penis hepsine bedel 😂
En doğrucu sensin
Tabiki ruhuda oksuyor kaslari gevsediyor rahatliyor insan 😍😍😍
Yasadinmi
@acıksözlü25 aynen yasadim ny sordun heralde paylasiyorum sıkintimi varki?
Yoo sordum sadece
evlimisin
@acıksözlü25 aynen
ruh nasıl oksanır?
@simitçay_ ruhu oksamak demek anlamini ogrenemediysen benmi ögretiyim?
ögret sen bilirsin diye sordum :D
@simitçay_ bir kadının ruhuna dokunmak onun için unutulmaz olmaktır.
her şey ruhunu okşamakla başlar önce. elbiselerini değil gün boyu üzerinde taşıdığı kalkanlarını, zırhlarını çıkartabilmeniz gerekir ona ulaşabilmek için. ve bir kadının ruhunu görebilmeniz için onun size teslim olması gerekir. ruhunu okşayabildiğiniz bir kadının pembeleşmiş yanaklarıyla nefes nefese size gülümsediğini görebilirsiniz gecenin sonunda... çünkü kadın orgazmıdır zaten baştan sona teslimiyetin tanımı.
aklı rahat olacak kadının; öncesini sonrasını düşünmeden, kaygılanmadan, berrak bir zihinle teslim olacak sana önce.
kalbi huzurlu olacak; kırıklarını aldırmış olacak, en ufak bir endişe, şüphe kalmayacak içinde, pır pır bir heyecanla atacak nabzı.
teni sakin olacak; tutkularını serbest bırakmaktan çekinmeyecek, gevşeyecek senin kollarında, iste bu ruhu oksamak arastir👍👍👍👍
eline saglık üşenmeden açıklamışsın :) yorumu okurken benim bile ruhum okşandı güzel ve anlaşılır yorum :D
@simitçay_ sende arastir ve ögren akilli olmak iyidir hayattayiz basimizageleni baskalarinda yararlanmalari icinde yardimci olucaz sende baskalarina yardimci olucan iste bu donence...
özelden daha fazlasını anlatırsan sevinirim çünkü okumak zevk verir bana :)
@simitçay_ yok özel bak arastir hersey goglede var canim elinin altinda gayret et baskalarindan bekleme taktik demi
bende biliyorm zaten googleden arastırmayı :D
senden ögrenmek istedim
@simitçay_ 😄😄😄😄😄
ne oldu neden kahkaha atıyosun :D
Gülmekten öldüm 😂 muhabbeti kes
Kadın için en etkili afrodiyak aşktır.
Kadın aşıksa bu seçeneklerin hepsi kadının başını dönderir. Ama sevmediği bir erkek olursa hepsi eziyet olur...
İhtiyaç için seks yapılmaz
‘Sevdiği erkekle’ başbaşa kalması yeter. Sevdikten sonra her şey 10 kat daha fazla zevk verir ✩
Çok doğru
Erkek kuaförlerinin camına yapıştırılan Brad Pitt posterleri ://
Doğru söyleyen nadir kozlardan bu arkadaş :)
Romantik yemek ve masaj seksten önce.
Dokunuşlar ön sevişme sırasında.
Anlayış ve pozisyonlar seks esnasında.
Kısacası hepsi sırayla gerekli
çok ugraştırıyorsunuz bizi :)
Duygular bizim için çok önemlidir. Keşke böyle olmasaydı.
Duygu olmadan olmaz ki
@Albatross06 bizim duygularımız daha farklı
Nasıl farklı ki
Ne istiyorsun peki?
Kadını anlamak, onun duygularına hitap etmek. Kadını bir erkek anlayabilirse onun duygularına tercüman olursa, istediğini elde eder diye düşünüyorum. Kadını bir erkek keşfedebilirse, onu tanıyabilirse mutlu olur. Ve sonsuza dek mutluluğu yakalar.
Evlenmeden onlara elini bile sürmeden saygıyla muhattaplık kumak ve hak ettikleri değeri sunup, evlilik gecesi ve kalan birlikteki ömür yıllarında her konuda en iyisini yapmaya çalışmak hemde işin uzmanlarına danışıp araştırarak..
Konuya ne kadar uzak olduğumu bir kez daha farkettim teşekkürler okey 🤣
:))
Sen nasıl istersin
Dokunuşlar bence. Mesela öpüşürken göğüs ucumu sıksa zevkten çıldırırım mmm
Way be en sevdigim😍
Bence de :)
ya da göğüs ucunu emse
sen ne yaptın ya.
@dreamliner61 ne yaptım
Daha ne yapican, helal et hakkını yaptık yapicamizi
valla yazdığın cümle beni fena yaptı içimde fırtınalar koparttın bu kadarcık şeyle. :)
ağzıma alsam ıstırsam
@Semihsaglam1 ya 😂 bir yorumla mı
Canım 1 yorum olurmu sadece en can alıcı noktadan girdim neler neler 😍
Görüşelim
ya da öpüşürken kalçalarını sıksa :)
azdırdın deli gibi daha ne yapacaksın :)
Nasıl oluyor öyle ben sık tigimda canım açıyor diyor
Çok ta sık miyorim ama istemediğinden soyliyor
Tensel temasın haricindekiler birer asisttir, dokunuşsa golün kendisi.
Vuuv
Romantik dokunuşlar. Zaten masajda bunun daha profosyonel hali
Masajdan hoşlanır mısın
Hassas dokunuşlar, güven ve kulağına fısıldanan sevgi sözcükleri
Aynen güzellik
En onemlisi senin gibi bir tecrübenin olmasi
Onu bunu bilmem ama erkeklere göre vajina kokusu afrodizyak bir kokuymuş
@0Devrim7 😂😂😂
yanlış bilgi gelmiş sana :)
Doğru bilgi bence
@erosunkizi33 bu bilgiyi en doğru bizlerden alabilirsin. hoş bir koku yok. Ancak içlere doğru şeftali tadı var :)
soyunmam yeterlidir diğer hatunlar gibi bahane aramam :)
Megan fox naber ya. Bizim kizlarda ki ozguven megan foxta yok harbiden
@Bay-S 😂😂😂
Gün içinde çok yoruluyorum. Ufak bir masajla rahatlamak genellikle benim kendime gelmeme ve eşime zaman ayırmama ön ayak oluyor :)
sonra pompa mı :)
bana göre benim için çikolatanın açamayacağı kapı yoktur.
bir biskrem versem 😂😂😂
@torino04 öyle her markaya gitmiyoruz yavrum bizim de bir klasımız var. :D
Yanlis yere yazdim 😂😂😂😂😂
çukulata alsam sana istediğin kadar açılırmı seninde kapın?
Tabii ki hepsi ama isteklerini anlayıp karşılamak en önemlisi))) hepsini içinde barındıran paket, full paket oluyor. Full pakette en önemli detay ise istekleri algılayıp karşılama 🤗 Ama biz de aynısından isteriz söyleyeyim
Önemli olan duygusal ihtiyacını karşılamak ama yinede hepsi 💓
Bir kere yasamak istiyorum ölmeden önce orgazm olmak istiyorum lanet olsun kadın doğduğum güne lanet olsun
Yaşayamama sebebi nedir
@yakupcan35 bakireyim
Sadece evlilikle yapabilirim diyorsun anladığım kadarıyla. O zevki tatmak için evlenmelisin yok mu talibin hiç
@yakupcan35 hayır yok
Insallah karşına biri çıkar da biran önce o zevki tadarsın
Orgazmı masturbasyonla yaşayabilirsin kılığına zarar vermez korkma bence
Yapmasını bilirsen yaşarsın
kahkaha attım
Az sabret evlen öyle yap 😄
Bakirelik orgazm olmana engel değilki dm atarsan sana öğretirim 😉
mesaj at orgazm garanti
Sanki erkek olunca istediğin zaman sevişebiliyorsun da işi ticarete dökmeden yani ;)
@Anarşist_Prometheus olsun sonuçta siz evliliği beklemiyorsunuz
Siz de beklemeyin biz bellemiyorsak en doğal hakkınız ;)
@Anarşist_Prometheus en doğal hakkımız bunu yobaz beyinli erkekler (yaşadığımız coğrafya bunlarla dolu) etiket yapıştırmasın diye keyfimden beklemiyorum
O türlerle karşılaşabilirsiniz ama ömrünü o tür biriyle geçirmek zorunda değilsin
bende. ( kadın doğmadım tabi ki ona demiyorum. zevki yaşayıp yaşatamamaktn bahsediyorum )
senı isyan ettıren erkelerın ben taa amg
Ben mutlu Olduğum pozisyonlar bulununca mutlu oluyorum.
Yapı meselesi, kişiye göre değisir.
18 yasinda ne pozisyonu cocukken mi basladiniz bu islere
Bende
Hangi pozisyonda
Çikolata en çok bilinen doğal afrodizyaktır. ... Aynı zamanda çikolata beyinde aşk kimyasalı olarak bilinen dopamin salgılanması emrini verir.
Ne sacma cevlar yok got gote degecek yok tensel elinin koru sklarda guven olmadihi icin hicbiri
Aynen,😊
Helal kiz
@acıksözlü25beyni gelismemis ozenti sevgi yasayan toplumdan tentene romantizm aramak yersiz
Aslında hiç birini yaşayan yok sadece pozisyon disinda
dogru ve zamanlı bı masaj bı kadını resmen saha kaldırır.. ısı bılıceksın ama.. ole davar gıbı masaj dııl , hos kokulu bı ortam ruha dokunan bı muzık , odanın temız havasıi rengı ve buna benzer bussuru sey.. bu erkekler ısı bılmıyor :D
Ayyy masaj ve yemek arasinda kaldim ama oncelik yemek 😂
Midesine düşkün kız 😁
Bende uzun ve haz veren dokunuşlar olduğunu düşünüyorum
hiçbiri tek başına yeterli değil. karıştırma şansımız yok mu :)
var tabi niye olmasın
bizim türk kadının seks anlayışı çocuk doğurmak için bir vesile olduğu ve çocuk doğduktan sonra bittiği için ona afrodizyak etkisi yapacak tek şey çocuk doğurma isteğidir, gerisi posadır bir boka yaramaz çocuk doğduktan sonra
Yanlış şıkka oy verdim :D hepsi doğru fakat bir kadına yapılan yumuşak, davetkar, şefkatli ve şehvetli dokunuşlar onu uyarır ve tabi öncesinde yine davetkar bir biçimde göz teması kurulmalı :)
tarçın bal karışımı diye duymustum. Masaj en güzeli
Kadınların isteklerini kendileri söylemeden anlamaya çalışmak onlara mutluluk verir
En onemlısı gerçkten ask oldugn kısının olması karsındakının gerisi bos..
tebrikler..
@oymakbey34 tsk.
Bana dedi 😏😏
Evet karşısindakinden irenmiyecek birisi olmali
Tecrübeli bir adamın dokunuşları zirveye çıkartır kadını
hımmmm ne güzel bir hanımefendiden bunları duymak. daha önceki tecrübelerinizden dolayı bu yorumu paylaştınız sanırım...
@Hayatnediyorsun evet
hep tecrübelileri mi sever ve tercih edersiniz peki? nasıl bir farklılık oluşturyor sizde ayrıca
@Hayatnediyorsun Tecrübe, illa ki yaş demek değildir. Tecrübe, çok kişiyle birlikte olmak da değildir. Zeki olacaksın, kadın ruhundan anlayacaksın, çok okuyup çok bileceksin ;)
@zeus_hera çok ile bir şey olsaydı oooooo her şeyin bir yeri ve zamanı var her yerde konuşma bence kardeş. sabretmeyi bil ki ondan sonra gel bir şeyler de.
hmm güzel bir yorum :)
başlıktaki kızın elbisesini nereden bulabilirim arkadaşlar?
Bakışlarından hislerini okuyabildiğim gizemli ve sevdiğim bir adam...
Daha ötesi yok.
Yorumlara şöyle bir göz attımda erkekler hemen cinsellik düşünürken kadınlar romantik düşünmüş
he mk kadınlar cinsellik düşünmüyo hiç hep romantik erkekler abaza sadece yav he
Akşama kadar yüzlerce itiraf atıyonuz sapık sapık ama hep sapık olan biziz
Afrodiziyak etkisi, romantizimle ne alakası var yahu?
En ufak dokunuş bile beni uçurur duyardın diyara götürür aman tanrim yine kendimden geçtim
Neden dokunmasi
😂😂😂
Sevdiceğine sarılabilmek, kollarıyla sarabilmesi. (En azindan benim için)
Dokunmak enerji alışverişinin en etkili olduğu yöntemdir.
Dokunarak duygularini geçirebilir samimiyetini hissettirebilirsin aynı şekilde samimiyetsiz isen bunu da anlar karşı taraf.
Kadınların ruhunu okşamayı biliyorsan, yaptığın en ufak bir centilmenlik bile onda afrodizyak etkisi yaratır.
Kadınları sevin beyler.
Onlara sahip çıkın.
D-A-B-E-C sıraya göre hepsi ve bunların hepsini yapan tatlis bir sevgili.. o zaman hazzın doruklarına çıkarım
Acik sözlü yorum olmuş tebrikler.
Uzun süreli dokunuşların etkisi bence çok büyük. Kadınlar daha dokunsal oldukları için dokunarak seviyorlar aynı zamanda dokunularak sevilmek de hoşlarına gidiyor :)
Koku. Güzel, temiz kokular beni tereyağı gibi eritir aldkfkf
cdn1.ntv.com.tr/.../OwEGULIZcUSVIbF1U-LIkw.jpg
@SinirliBiber üstüne bi’ de bal bi’ de taze sıcak ekmek =\\
Bir de tavşan kanı bir fincan hatta koca bir fincan çay. Yeme de yanında yat.
Ay beyaz havlu atıyorum. Daha fazla iştahlandırma. Tşkk.
İşini bilen, etkili dokunuşlar ve romantik sözler kesinlikle.
Kadının afrodizyaklara ihtiyacı yoktur. Tek ihtiyacı olan karşısındaki erkeğe gönül rahatlığıyla teslim olacak kadar güvenmektir.
Sonrasında kendi kendine afrodizyak üretir zaten. :):
Çok saçma, hormonlar iyi çalışıyorsa indiremezsin, çalışmıyorsa istersen afrikaDizysk diye kıcını yırt
Önce isteklerini anlayıp karşılamak için romantik bir akşam yemeği sonrası, eve gidip çikolatasını veriyorsun. Aromatik masajlar yaparak daha mutlu olduğu pozisyonu buluyorsun. Sonra ver coşkuyu.
Sonrasında kendi kendine afrodizyak üretir zaten hepsi bu 😉
Anlayip ona gore davranirsan taht kurarsin zaten kalbinde. Gerisi gelirr...
Bence. Kız istiyorsa. Olur istemezse hiç biri fayda etmez. NOKTA