Cinsel Yaşam Kadınlarda afrodizyak etkisi yaratan şey sence hangisi? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 716 Kadınlarda afrodizyak etkisi yaratan şey sence hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
ÇağataySavaş Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kadinlarin vajinasini yalamak sadece yalasan icine girmesen bile kadin zevkten havalara uçuyor 3 0 Yorumla
Apollo_11 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl kalkmış erkek cinsel organının kendisi en büyük afrodizyaktır:) 1 0 Yorumla
coni_leeş Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Mükemmel bir sevişme olabilmesi için sıralamanın şöyle olması gerekir DBEAC 1 0 Yorumla
BörteAlçin Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Yağlarla masak yapmak 11 1 Yorumla Apollo_11 +1 yıl mutlu sonlu masaj severmisin :) Yorumla
Bay_Cilgin Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl uzun uzun kışkırtıcı bakışlar yumuşak dokunuşlar ve ve ve boyun ve kulak memesinin öpülüp emilmesi. 3 0 Yorumla
voysea Takip Et Xper 7 Yaş: 48 +1 yıl bence kadınlar biraz ilgi , sihirli dokunuşlar ve gaza getirilmek istiyor en sağlam afro bu 0 0 Yorumla
oromero Takip Et Xper 7 Yaş: 41 +1 yıl İsteklerini karşıla ki isteklerin karşılansın, 3 kuruşa 5 köfte olmaz :) 0 0 Yorumla
Joysss Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Tek başına yetmez hep beraber anca afrodizyak olur bunlar :) 0 0 Yorumla
KSKLI1912WORLD Takip Et Xper 6 Yaş: 50 +1 yıl Seksin yolu aşk ve sevgiden geçer organzma zevk artar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kadında afrodizyak etkisi yaratan şey...DİL dir..Doyuma ulaştıran şeyde 3 harf le başlıyo anladınızGerisi teferruat 0 0 Yorumla
Jassmenn Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 54% +1 yıl Birisi masaj mi dedi 😍 8 5 Yorumla Şirinbaba8787 +1 yıl evet dedi :o Yorumla Jassmenn +1 yıl Tamam 😒 Yorumla Şirinbaba8787 +1 yıl ne tamam :D dedi işte :D tamamla kurtulamazsın :D Yorumla 2 yorumu gör acıksözlü25 +1 yıl Vuvv yavaş dokunma Yorumla Kenloca +1 yıl Olamazmı mesaj çok önemli😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Para kariyer ve yakişiklilik ama ilk 2. si allahin emri gibidir kizlar icin afrodizyak etkinin sirri 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İyi bir hissiyata sahipsen ne yapılabileceği kokusunu alırsın yapılabilitesi zevkleri algılayabilmen gerek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadınlar istemedikçe tahrik olmazlar bence.Eğer seni istemiyorsa (ağzınla) kuş tutsan ne fayda. :D 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. kulak memesinin emilmesi bence yapmadım ama çok zevk verdiğini biliyorum. 0 0 Yorumla
Tolga88 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Biraz uç ama bir kadin esi tarafindan paylasildiginda aldigi hazzi hicbirseyden almaz. 0 0 Yorumla
ibrahim0045 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl İnce dokunuşlar kadınları çıldırdır özellikle çok hafif zikzak çizerek yapılan dokunuşlar 😉 0 0 Yorumla
hektor123 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Masaj+ön sevişme+sevdiği pozisyon+orgazm tecrübe ile sabit 😉 2 0 Yorumla
İlimamelihlas Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl İsteği yoksa ve zihnen rahat değilse hiçbir şey işe yaramaz 2 0 Yorumla
gzm95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Çilekli yağ ile masajjj 14 2 Yorumla Aşk_tanrısı_eros +1 yıl masaj yapmaya bayılıyorum Yorumla JJonSnow +1 yıl Küçükken pudra şekeri bandirip yendiğimiz çileğin düştügü hallere bak. hayın krem Yorumla
biralexolanadam Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. İri ve çabuk sönmeyen bir penis en kral afrodizyaktır kadınlar için 😂 1 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Tek bir tanesine takılıp kalmak olmaz Hepsin den olmalı 0 0 Yorumla
ben_ozgurlugum Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Çok zor da olsa imkansıza yakın da olsa isteklerini anlamak ve karşılamak 1 0 Yorumla
MubarekZombi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Sinir uçlarını uyararak güzel bir masaja hayır demezler. :D 0 0 Yorumla
forikkk Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Daha mutlu olduğu pozisyonu bulmak 10 3 Yorumla satiriasisssss +1 yıl Bunun için uzun bir oral yapıp klitoris yapısını çözmesi gerek Yorumla forikkk +1 yıl Niye yanlış anlıyorsunuz bek görselde ki pozisyona dayanarak bu görüşü yaptım Yorumla satiriasisssss +1 yıl Özür dilerim 🙏🏻 Yorumla
rroommeeoo Takip Et Master Yaş: 51 +1 yıl Uzun süreli dokunußkardan hoßlanıyirum iki tarsf için de gećerlu bu 😎😘 0 0 Yorumla
ÇıkmışKSsoruları2018 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Kaslı kollar ve baklavalar 😍😍😍 7 4 Yorumla satiriasisssss +1 yıl Baklava şart mı Yorumla ÇıkmışKSsoruları2018 +1 yıl Evvet Yorumla satiriasisssss +1 yıl Amaç ne peki? Yorumla 1 yorumu gör wargrave +1 yıl yani ben Yorumla
saray_prensesi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Masaj yaparken dokunuş 7 2 Yorumla acıksözlü25 +1 yıl Dokunmaya nereden baslanmali Yorumla simitçay_ +1 yıl hmm severim Yorumla
a ponçikmom Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 88% +1 yıl Masaj her derde deva bence :) 7 1 Yorumla Battista +1 yıl Bende o sikki isaretledim sadece sizinle ayni dusunmek bile yeterli bence :) Yorumla
_Kızılımsı Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 52% +1 yıl soğuk bakış kesinlikle iç gıcıklatıcı. 7 0 Yorumla
RudemanÖzer Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Masaj çok etkili üni yıllarımda Antalyada çalışırdım masörlk yapardım çok hoş zamanlardı of of 😀😀😊🙈 0 0 Yorumla
Melike_18 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Hepsi birbirinden fena 😄 7 1 Yorumla Hayatnediyorsun +1 yıl sen ne kadar fenasın ki acaba :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kesinlikle daha mutlu pozisyonları bulmak 11 1 Yorumla znmtex +1 yıl Senin pozisyonun hangisi :) Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Nirvana kullanıp deneyen varsa lütfen yazarmı? ETkilimi değilmi?Diğer dokunmak ile filan olmuyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Biraz öpüşten sonra cinsel organına dokundum mu hemen tahrik oluyor benim sevgilim 0 0 Yorumla
Alptürk42 Takip Et Xper 5 Yaş: 50 +1 yıl Masaj yaparken onemli noktaları kesf edersin isini ona göre yaparsın 0 0 Yorumla
_mösyö_miyav_ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl ayak parmağından vajinanın G noktasına kadar kıtır kıtır dokunuşlarla yalanması 1 0 Yorumla
Golden_Apricot Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Uzun süreli, anlamlı ve duygu dolu dokunuşları kullanmak 0 0 Yorumla
görenci Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Güzel bir masaj ve sonrasında ona uygun iyi bir pozisyon ona unutulmaz bir gece yaşatır. 0 0 Yorumla
gerçekyalan Takip Et Xper 5 Yaş: 54 +1 yıl 2 saat 40 dakika sihirli bir dokunuş a kimse hayır demez herhalde:))))) 0 0 Yorumla
Hilal_36 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Duygulu anlamlı dokunuşlar 9 2 Yorumla jön3434 +1 yıl evet Yorumla Emrahemy +1 yıl @hilal_36 mesaj at bisi göndercem Yorumla
Captan_Edward Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Dokunarak bir kadını kendinden geçirip boşaltabilirim o yüzden A 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boynundan öpülmesi ben denedim yaşadım kendini bana bıraktı resmen 1 0 Yorumla
iştekuzukuzugeldim Takip Et Master Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Kalbine taht kurmak, gerisi laf-ü güzaf 6 0 Yorumla
Greenwich-london472 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 63% +1 yıl Uzun süreli ve anlamlı dokunuşları kullanmak.. 6 0 Yorumla
omzunda_iz_bırakma Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 38% +1 yıl Aromatik masaj iyi bir uyarıcı tabi :) 6 0 Yorumla
saturndengelenn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Erkeğin dokunuşları, bakışları. 6 1 Yorumla my_fitness26 +1 yıl Göz göze gelmek mesela Yorumla
leon003 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl Bunlar hikaye gercekten seviyirsa bir kelike bike yeterk birsey bile ywter 0 0 Yorumla
UkalA-tavşancıK Takip Et Xper 7 Yaş: 42 +1 yıl vanilya kokulu dudaklar 6 2 Yorumla buraakk34 +1 yıl Erkekte o kokuyu bulmak biraz zor olmu 😀 Yorumla acıksözlü25 +1 yıl Vuvv helal Yorumla
hhangover Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Masaj, uzun süreli anlamlı ve duygu dolu dokunuşlar, daha mutlu olduğu pozisyonu bulmak 0 0 Yorumla
mert25ist Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Hepsinden azar azar diyen arkadaşlara katılıyorum 😂 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hepsi ama genel olarak ihtiyaçlarını karşılamak ve anlamak 0 0 Yorumla
Kartal022727 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Lp7 diye bir parfüm varmış kadınlar dayanamıyormuş 5 0 Yorumla
Sonbirkez Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl a b ve c nin birleşimi her kadında etki edicektir 5 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bunların hepsi de önemli ama okşanmak her zaman dahada etkili olmuştur 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl erkeğin osuruk ve ter kokusu... belki saçma gelebilir ama araştırmalarda sabahları kadınları etkileyen en önemli faktör erkeğin osuruk kokusuymuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
289Cevap
Kadinlarin vajinasini yalamak sadece yalasan icine girmesen bile kadin zevkten havalara uçuyor
kalkmış erkek cinsel organının kendisi en büyük afrodizyaktır:)
Mükemmel bir sevişme olabilmesi için sıralamanın şöyle olması gerekir
D
B
E
A
C
Yağlarla masak yapmak
mutlu sonlu masaj severmisin :)
uzun uzun kışkırtıcı bakışlar yumuşak dokunuşlar ve ve ve boyun ve kulak memesinin öpülüp emilmesi.
bence kadınlar biraz ilgi , sihirli dokunuşlar ve gaza getirilmek istiyor en sağlam afro bu
İsteklerini karşıla ki isteklerin karşılansın, 3 kuruşa 5 köfte olmaz :)
Tek başına yetmez hep beraber anca afrodizyak olur bunlar :)
Seksin yolu aşk ve sevgiden geçer organzma zevk artar
Kadında afrodizyak etkisi yaratan şey...
DİL dir..
Doyuma ulaştıran şeyde 3 harf le başlıyo anladınız
Gerisi teferruat
Birisi masaj mi dedi 😍
evet dedi :o
Tamam 😒
ne tamam :D dedi işte :D tamamla kurtulamazsın :D
Vuvv yavaş dokunma
Olamazmı mesaj çok önemli😂😂
Para kariyer ve yakişiklilik ama ilk 2. si allahin emri gibidir kizlar icin afrodizyak etkinin sirri
Erasmusa gitmek kızlarda afrodizyak etkisi yaratıyor
İyi bir hissiyata sahipsen ne yapılabileceği kokusunu alırsın yapılabilitesi zevkleri algılayabilmen gerek
Kadınlar istemedikçe tahrik olmazlar bence.
Eğer seni istemiyorsa (ağzınla) kuş tutsan ne fayda. :D
kulak memesinin emilmesi bence yapmadım ama çok zevk verdiğini biliyorum.
Biraz uç ama bir kadin esi tarafindan paylasildiginda aldigi hazzi hicbirseyden almaz.
İnce dokunuşlar kadınları çıldırdır özellikle çok hafif zikzak çizerek yapılan dokunuşlar 😉
Masaj+ön sevişme+sevdiği pozisyon+orgazm tecrübe ile sabit 😉
İsteği yoksa ve zihnen rahat değilse hiçbir şey işe yaramaz
Çilekli yağ ile masajjj
masaj yapmaya bayılıyorum
Küçükken pudra şekeri bandirip yendiğimiz çileğin düştügü hallere bak. hayın krem
İri ve çabuk sönmeyen bir penis en kral afrodizyaktır kadınlar için 😂
Tek bir tanesine takılıp kalmak olmaz Hepsin den olmalı
Çok zor da olsa imkansıza yakın da olsa isteklerini anlamak ve karşılamak
Sinir uçlarını uyararak güzel bir masaja hayır demezler. :D
Daha mutlu olduğu pozisyonu bulmak
Bunun için uzun bir oral yapıp klitoris yapısını çözmesi gerek
Niye yanlış anlıyorsunuz bek görselde ki pozisyona dayanarak bu görüşü yaptım
Özür dilerim 🙏🏻
Uzun süreli dokunußkardan hoßlanıyirum iki tarsf için de gećerlu bu 😎😘
Dokunuşlar ve masaj 👍🏻
Kaslı kollar ve baklavalar 😍😍😍
Baklava şart mı
Evvet
Amaç ne peki?
yani ben
Masaj yaparken dokunuş
Dokunmaya nereden baslanmali
hmm severim
Masaj her derde deva bence :)
Bende o sikki isaretledim sadece sizinle ayni dusunmek bile yeterli bence :)
soğuk bakış kesinlikle iç gıcıklatıcı.
Masaj çok etkili üni yıllarımda Antalyada çalışırdım masörlk yapardım çok hoş zamanlardı of of 😀😀😊🙈
Hepsi birbirinden fena 😄
sen ne kadar fenasın ki acaba :)
Kesinlikle daha mutlu pozisyonları bulmak
Senin pozisyonun hangisi :)
Nirvana kullanıp deneyen varsa lütfen yazarmı? ETkilimi değilmi?
Diğer dokunmak ile filan olmuyor.
Biraz öpüşten sonra cinsel organına dokundum mu hemen tahrik oluyor benim sevgilim
Masaj yaparken onemli noktaları kesf edersin isini ona göre yaparsın
ayak parmağından vajinanın G noktasına kadar kıtır kıtır dokunuşlarla yalanması
Uzun süreli, anlamlı ve duygu dolu dokunuşları kullanmak
Güzel bir masaj ve sonrasında ona uygun iyi bir pozisyon ona unutulmaz bir gece yaşatır.
2 saat 40 dakika sihirli bir dokunuş a kimse hayır demez herhalde:)))))
Duygulu anlamlı dokunuşlar
evet
@hilal_36 mesaj at bisi göndercem
Dokunarak bir kadını kendinden geçirip boşaltabilirim o yüzden A
Boynundan öpülmesi ben denedim yaşadım kendini bana bıraktı resmen
Kalbine taht kurmak, gerisi laf-ü güzaf
Uzun süreli ve anlamlı dokunuşları kullanmak..
Aromatik masaj iyi bir uyarıcı tabi :)
Erkeğin dokunuşları, bakışları.
Göz göze gelmek mesela
Bunlar hikaye gercekten seviyirsa bir kelike bike yeterk birsey bile ywter
vanilya kokulu dudaklar
Erkekte o kokuyu bulmak biraz zor olmu 😀
Vuvv helal
Masaj, uzun süreli anlamlı ve duygu dolu dokunuşlar, daha mutlu olduğu pozisyonu bulmak
Hepsinden azar azar diyen arkadaşlara katılıyorum 😂
Hepsi ama genel olarak ihtiyaçlarını karşılamak ve anlamak
Uzun süre anlamlı duygu dolu dokunuşlar.
Masajin etkisi afrodizyakla ayni
Lp7 diye bir parfüm varmış kadınlar dayanamıyormuş
a b ve c nin birleşimi her kadında etki edicektir
Bunların hepsi de önemli ama okşanmak her zaman dahada etkili olmuştur
erkeğin osuruk ve ter kokusu... belki saçma gelebilir ama araştırmalarda sabahları kadınları etkileyen en önemli faktör erkeğin osuruk kokusuymuş