Cinsel Yaşam Cinsel Hayatına “İstediğin gibi” Bir Heyecan Katmak İçin Evin En Doğru Yeri Sence Hangisi? (Sayfa 5) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1013 Cinsel Hayatına “İstediğin gibi” Bir Heyecan Katmak İçin Evin En Doğru Yeri Sence Hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
Lalalalop Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Mutfak dışıbda her yer 2 1 Yorumla kadikoy-de +1 yıl Bende bir mutfak kaldı onu sectim merak ediyorum galiba oyuzden Yorumla
nehirgzl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl tabiki küvet keyfi :D 2 1 Yorumla acıksözlü25 +1 yıl Yaptın mı hic Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl biz koltukta bitiriyoruz işi... 6 2 Yorumla Eserr19 +1 yıl Neden Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl O da iyi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En müsait yerde yapıştırsın😏😏 5 12 Yorumla Sakallıbey +1 yıl Mesela Yorumla SonMuhterem +1 yıl 😃😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yahu😅😂 Yorumla 9 yorumu gör SonMuhterem +1 yıl Çok fena bir şeysin sen 😃Kimsin çabuk de 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo demem😂😂 Yorumla SonMuhterem +1 yıl Bulurum ben seni müsait yerlerde 😃Daha önce karşılaştık mi hiç biz? :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nah bulursun 😂😂😂😂😂😂 Yorumla SonMuhterem +1 yıl Görürsun senKolla kendini "müsait" yerlerdeAma elbise/etek giy ki kolay olsun, yapıştırmasi 😃😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hssktr yvşk Ben sana yapıstirmayayim dikkat et kendine müsait yerlerde 😉😉😂😂 Yorumla SonMuhterem +1 yıl Kaçtın tabi 😃Neyseİyi günler Yorumla kadikoy-de +1 yıl Denizin içinde yapmak nasıl sence bulanık suda kimse görmez etrafında yuzenler varken Yorumla
BuseHatun_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 30% +1 yıl Koltuk. 8 1 Yorumla Can343634 +1 yıl Sonra banyo Yorumla
Gülsahh_ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl O anki psikolojime göre değişir buu 3 6 Yorumla Bakirhoroz28yeni +1 yıl 😊😊 Yorumla Hzlfkl +1 yıl Pskolojini seveyim 😄 Yorumla Gülsahh_ +1 yıl @Hzlfkl o niye ya 😂 Yorumla 3 yorumu gör Hzlfkl +1 yıl @gülsahh_ hoşuma gitti de Psikolojin 😃 Yorumla Gülsahh_ +1 yıl @Hzlfkl he anladım 😂 Yorumla Hzlfkl +1 yıl @gülşahh_ 😎 Yorumla
xxxxxx333 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Daha iyi heyecanli oluyoe mutfakta birde rp tapnak 4 0 Yorumla
steril19 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 37% +1 yıl F: hepsi 8 5 Yorumla İlkeer06 +1 yıl Aynen. Hatta bikaç şık daha ekleyebiliriz Yorumla Kralkarga +1 yıl Kadın haklı hata bence Daha çok seçenek bile var :) heycan olsun diye :) Yorumla MrSmart +1 yıl Çok doğru, nerede olursa artık Yorumla 2 yorumu gör Eserr19 +1 yıl Beni benden alıyon o ayaktan başlayıp aah ulan ah nerdesn Yorumla rroommeeoo +1 yıl @steril19 Nerelerdesin uzun zamandır seni görmüyorum canım arkadaşım? 😙😎 Yorumla
SoNeR-_-DeMiReR Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 32% +1 yıl Evin doğru yeri diye birşey yok her yer olabilir 1 0 Yorumla
Mila_Gros Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 51% +1 yıl Koltuk ya. Romantizmle cinsellik birlesiyor 1 1 Yorumla bulut01111 +1 yıl Koltukda ne romantizmi yav Yorumla
Boşboşgezen Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Tezgaha mı dayıyoruz abicim ne kayganlığı 0 0 Yorumla
oguzzm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 54% +1 yıl Mekan ortam farketmez komando affetmez diyorum. 0 0 Yorumla
Ugrmsl Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Yeterki hayatımda biri olsun yer farketmez 😅 0 0 Yorumla
martymcfly Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 38% +1 yıl Koltuk. Güzel pozisyonlar ortaya çıkıyor 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. filmler yarıda kalsın :D 0 0 Yorumla
Eevolution Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Yatak tabiki, her türlü ekşın filmi çekiyor insan 0 0 Yorumla
aptalsarisin Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 41% +1 yıl mekan sınırlamasına ne gerek var ki? 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Pencere veya balkon yapısına dayanarak hoş bence 0 0 Yorumla
fhmckc42 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 40% +1 yıl Halı iyidir çünkü gıcırtı yok sert olur🙊🙊 0 0 Yorumla
sherlockHOLMES-09 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 36% +1 yıl Plansız programsız koltuk film keyfi yaparken😊😎 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevdiğimle her yer guzel olur bana 0 0 Yorumla
rüzgar_sız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Maceraya gerek yok, yatak ohh mis gibi... 0 0 Yorumla
grişehirr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Her yer 6 2 Yorumla Semih002606 +1 yıl Örnek araba ya da ormanlık nasil sence Yorumla bymagic5834 +1 yıl Heryerde uyar yani Yorumla
Karanlıklarİçinden Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Halı diyorum. Ayrı bir hikayesi var halının.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl balkonda o şey bı başkadır :) 6 3 Yorumla Alibeey34 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla fatihmaraş +1 yıl Gece olur o dediğin farklı bir fantazi olurdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl mesela Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Otel en ıyısı en zevklısı 6 2 Yorumla acıksözlü25 +1 yıl Niye Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl Kacamakca ve değişik bir ortam değişik hava heyecan katıyor aynı fikirdeyim. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Mutfak fezgahi çok. İsteyipte hiç yapamadigim 5 1 Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl Benimde öyle gerçekten, neden yapamadin peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
359Cevap
Mutfak dışıbda her yer
Bende bir mutfak kaldı onu sectim merak ediyorum galiba oyuzden
tabiki küvet keyfi :D
Yaptın mı hic
biz koltukta bitiriyoruz işi...
Neden
O da iyi
Duştan kayganı var mı :D
Tercihim her zaman asansör😑
En müsait yerde yapıştırsın😏😏
Mesela
😃😂😂
Ne yahu😅😂
Çok fena bir şeysin sen 😃
Kimsin çabuk de 😃
Yoo demem😂😂
Bulurum ben seni müsait yerlerde 😃
Daha önce karşılaştık mi hiç biz? :)
Yok😂😂
Nah bulursun 😂😂😂😂😂😂
Görürsun sen
Kolla kendini "müsait" yerlerde
Ama elbise/etek giy ki kolay olsun, yapıştırmasi 😃😂
Hssktr yvşk
Ben sana yapıstirmayayim dikkat et kendine müsait yerlerde 😉😉😂😂
Kaçtın tabi 😃
Neyse
İyi günler
Denizin içinde yapmak nasıl sence bulanık suda kimse görmez etrafında yuzenler varken
Yatak en iyisi 😊😋
Ön sevişme banyo
Final halı
Koltuk.
Sonra banyo
O anki psikolojime göre değişir buu
😊😊
Pskolojini seveyim 😄
@Hzlfkl o niye ya 😂
@gülsahh_ hoşuma gitti de Psikolojin 😃
@Hzlfkl he anladım 😂
@gülşahh_ 😎
İlla bir yer yani? :)
Daha iyi heyecanli oluyoe mutfakta birde rp tapnak
F: hepsi
Aynen. Hatta bikaç şık daha ekleyebiliriz
Kadın haklı hata bence Daha çok seçenek bile var :) heycan olsun diye :)
Çok doğru, nerede olursa artık
Beni benden alıyon o ayaktan başlayıp aah ulan ah nerdesn
@steril19 Nerelerdesin uzun zamandır seni görmüyorum canım arkadaşım? 😙😎
Evin doğru yeri diye birşey yok her yer olabilir
Koltuk ya. Romantizmle cinsellik birlesiyor
Koltukda ne romantizmi yav
Bunlar hep kapitalizm.
Bu işler yalnız iken evin her köşesinde olur.
E son seçenek , hepsi 😂
Mutfak iyidir, arkadan sinsi sinsi. :D
Tabiki Araba 😏😏😏😏
Tezgaha mı dayıyoruz abicim ne kayganlığı
Neresi denk gelirse..
Mekan ortam farketmez komando affetmez diyorum.
teras neden yok bu seçeneklerde
Yeterki hayatımda biri olsun yer farketmez 😅
açık alan hariç, evin her yeri
Ne oylama varmış yaa😂
Koltuk. Güzel pozisyonlar ortaya çıkıyor
banyo sırılsıklam hunharca :D
filmler yarıda kalsın :D
Banyo ve yatak favorim :)
Yatak tabiki, her türlü ekşın filmi çekiyor insan
Araba da woww super))
Samanlık da olur. Sebep belli
Issız bir kumsalda 😍
Banyo en iyi ve en temiz yer
mekan sınırlamasına ne gerek var ki?
bunu ancak evlenince ogrenicem 😊
Pencere veya balkon yapısına dayanarak hoş bence
sanırım mutfak ve duş en cazip gelenler 🌪
Halı iyidir çünkü gıcırtı yok sert olur🙊🙊
Plansız programsız koltuk film keyfi yaparken😊😎
Sevdiğimle her yer guzel olur bana
Aslında tüm seçenekler güzel
Maceraya gerek yok, yatak ohh mis gibi...
Balkonda görülme riski ile yapılan seks
Cocuk odasi oyuncak cok😏
Her yer
Örnek araba ya da ormanlık nasil sence
Heryerde uyar yani
Oturma odası.. tartışılmaz
İnsanın sevdiği olunca gerisi boş
Balkon , püfür püfür 😂
Mutfak olmazsa, olmaz bu iş
Banyo daha guzel oluyor
Hepsi bizlikk sevgilimle
Halı diyorum. Ayrı bir hikayesi var halının..
Koltuk ta olur yatak da kıza bağlı biraz da
Mutfak tabiikide
balkonda o şey bı başkadır :)
😂😂😂
Gece olur o dediğin farklı bir fantazi olurdu
nasıl mesela
Otel en ıyısı en zevklısı
Niye
Kacamakca ve değişik bir ortam değişik hava heyecan katıyor aynı fikirdeyim.
Mutfak fezgahi çok. İsteyipte hiç yapamadigim
Benimde öyle gerçekten, neden yapamadin peki