Cinsel Yaşam Cinsel Hayatına “İstediğin gibi” Bir Heyecan Katmak İçin Evin En Doğru Yeri Sence Hangisi? (Sayfa 6) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1013 Cinsel Hayatına “İstediğin gibi” Bir Heyecan Katmak İçin Evin En Doğru Yeri Sence Hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
BakireRahibe_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bence heryer 😉😹 11 1 Yorumla ferhat2524 +1 yıl O kadar ateslisin yani Yorumla
RoolingDeep Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Asansör 10 1 Yorumla Caglar_11_1988 +1 yıl ilgincti Yorumla
Gül1000 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bilmiyoruz öyle şeyler biz :) 3 1 Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl Zamanla bilirsin yaa Yorumla
SiyahPelerinliAdam Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Banyoda güzel oluyor tabi ki. Islak Islak :) 0 0 Yorumla
pocomotoist Takip Et Master Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Duş iyidir 5 2 Yorumla Rusland17 +1 yıl Dİyosunnn :D Yorumla Rusland17 +1 yıl Ben yarım bırakılan filmleri seçtim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence banyo. Suyun sesiyle inanılmaz oluyor 2 4 Yorumla ferhat2524 +1 yıl O zevki banada tatirsana bebeğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ferhat2524 işine bak Yorumla kadikoy-de +1 yıl Aynen başından aşağı su akarken başka bir aleme gidiyorum saten Yorumla 1 yorumu gör Cevap sahibi +1 yıl @kadikoy-de evet Yorumla
mrv_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Tuvalet 😂 8 3 Yorumla Murat87 +1 yıl gece kulübü müdavimleri :p Yorumla acıksözlü25 +1 yıl Doğu diyon Yorumla kararsızkararlı07 +1 yıl iğrenç olduğunu söyleyen oldumu daha önce? :D Yorumla
falanca-filanca Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Dussss 5 2 Yorumla Ruhumla +1 yıl Diyosun:) Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl Evet Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yatak her zaman tercihimdir 😎👍✋ 0 0 Yorumla
Ramazan_03 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Duş daha mantıklı geliyor 0 1 Yorumla Ramazan_03 +1 yıl Zaman ve mekan o kadarda önemli değil et ete deysin yeter Yorumla
Muratus25 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Okey sana göre hava hoş biz sapız saaap anladın mı 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Hepsi ya niye ayırayım 0 0 Yorumla
gkchkn Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl farklılık candır =) 5 2 Yorumla tahajr +1 yıl Araba ozaman 😂 Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl Sahilde olması senin için bir farklılık mıdır peki Yorumla
Kraftt Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Balkon 5 1 Yorumla Issızmıadam +1 yıl Hava soğuk, balkon olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
359Cevap
Bence heryer 😉😹
O kadar ateslisin yani
Koltuk 😂😂
Heryer
Bana göre heryer de güzel
Asansör
ilgincti
Balkon balkon dan iyi yer olamaz 😊
karşı komşunun sokak kapısı
doğalgaz borusunun ucu dfdfdfd
Nerde kalkıyorsa orda hic farketmez:))
Yerini bilmem ama yönü kıbledir
Banyo diyenlerin %80 i Başak burcu :D
Cinsel hayatim uyumaktan ibaret.
Hergün biri diyorum 😁😂😂
Koltuk
Bilmiyoruz öyle şeyler biz :)
Zamanla bilirsin yaa
Açık alanda yapmayı severim 😄
Sıcak su altında hiç fena olmazdı😎
bir soyunma kabini görmek isterdim şıklarda :)
Galiba ben böyle bir şey yaşayamayacağım. :(
Bu OK in de aklı fikri sekste :D
Aslında masa ama tezgahda olut
Banyoda güzel oluyor tabi ki. Islak Islak :)
Yataktan öte de oynanıyor rus ruleti.
Duş iyidir
Dİyosunnn :D
Ben yarım bırakılan filmleri seçtim
mutfak olurdu heralde ^^
Bence banyo. Suyun sesiyle inanılmaz oluyor
O zevki banada tatirsana bebeğim
@ferhat2524 işine bak
Aynen başından aşağı su akarken başka bir aleme gidiyorum saten
@kadikoy-de evet
Tuvalet 😂
gece kulübü müdavimleri :p
Doğu diyon
iğrenç olduğunu söyleyen oldumu daha önce? :D
Biz genelde elbise dolabının içinde yapıyoruz...
Dağda çadırda. Camping..
Jakuzi evey
Dussss
Diyosun:)
Evet
Evin her yerinde olabilir aslinda
Ormanda olabilir Bir ağaç ev mesela
Öncelikle bir sevgilin olması lazım 😂
cinsel hayat ne ki? :/
mutfak ve koltuk favorim
Plansız anlık freeeeee...
Seçeneklere kiler de eklenmeli diyenler
Fghjkl
yaaslında nerde hoşuna gidiyorsa o an
Yatak her zaman tercihimdir 😎👍✋
Duş daha mantıklı geliyor
Zaman ve mekan o kadarda önemli değil et ete deysin yeter
valla tezgah fantezisi süper
halıda
Okey sana göre hava hoş biz sapız saaap anladın mı
Mutfak ve banyo bir adım öndedir.
Denizde yüzerken kimse görmeden
Hepsi iyi bence
Hepsi ya niye ayırayım
Ev güney cepheyse tabii ki halının üstü.
farklılık candır =)
Araba ozaman 😂
Sahilde olması senin için bir farklılık mıdır peki
Banyo
Balkon
Hava soğuk, balkon olmaz
Halı ne ya shdhdh
sahibem neresi olsun isterse
Yatak dışı olacaksa banyo
Yer mekan fark etmez. Bam bam bam
Bence kesinlikle banyo 😶
sıkıldım artık bu reklamlardan ya