Cinsel Yaşam Cinsel Hayatına “İstediğin gibi” Bir Heyecan Katmak İçin Evin En Doğru Yeri Sence Hangisi? (Sayfa 4) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1013 Cinsel Hayatına “İstediğin gibi” Bir Heyecan Katmak İçin Evin En Doğru Yeri Sence Hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
ayshegul76 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yatak güzell rahatca 👍👍 13 1 Yorumla Can343634 +1 yıl Yatak gıcırdıyor Yorumla
Gokhaaan Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Acik teras... 30. kat da mesela. sadece kuslar gorsun 0 0 Yorumla
Enrikelf Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cehennemin dibi daha hoş olur. 10 1 Yorumla Caglar_11_1988 +1 yıl tiye almissin Yorumla
Aydan2 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Banyo iyidir ıslak ıslak 15 2 Yorumla İstmurat +1 yıl Ayağın kayarsa görürsün.. ebenin şeyüni Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl Kesinlikle öyle ya ah bende niye olmuyor bu düşenceye sahip kişi Yorumla
Applecı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Aaaa kesinlikle canim mutfak olmazsa yapmamI ih oynamam mutfak yoksa kuserim 0 0 Yorumla
Baynilson09 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Kendimi yere ve pozisyona göre ayarliyorum benim için farketmiyor 0 0 Yorumla
BlueKelebek Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Bu işler yatakta olur. Biz böyle öğrendik büyüklerimizden. 0 0 Yorumla
demir59 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Ben kapıdan girdimi kovalamaca başlar nerde yakaladım en iyisi orası 3 0 Yorumla
Göktürk92 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Futfakta yapmak müthiş bir şey ya. hele kiz yemek yaparken tam o sirada yaklaşmak😍😍😍😍😍😍😍 0 0 Yorumla
Maydanozsapi Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Of of duşta çok seksi 14 2 Yorumla gladyatör42 +1 yıl Kaza ihtimali çok ama Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl Kesinlikle öyle yaptın. mı hiç Yorumla
cryomancer Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Bana bazen ev dar geliyo bu ya benle alakalı ya da beyne giden oksijenle 0 0 Yorumla
filofobik Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl hatunu bulsam dünyanın her yeri sana bana memleket ama işte bana bakan yok 0 0 Yorumla
bomonti216 Takip Et Guru Yaş: 48 +1 yıl halı ve küvet iğrenc :)mutfak zaten zor :) geriye ne kaldı koltuk ve yatak 0 0 Yorumla
chocolateXmilk Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Banyoda ve yatakta oh mis 6 3 Yorumla ferhat2524 +1 yıl Keşke olsada yapsak Yorumla chocolateXmilk +1 yıl Keşke 😔 Yorumla murat__33 +1 yıl o zaman hemen geliorm Ç) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gereksiz fanteziler bunlar arzuladığım kişi olduktan sonra sadece yatakta özelimiz yatak odasıdır 0 0 Yorumla
ɱrsponçik Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Mutfak hariç hepsi. Loş ışık tercihimdir ✩ 6 0 Yorumla
Able_ Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Hali da diz kapaklarım yüzülüyor hiç hoş değil. Banyo da pek iyi sayılaz su kayganlığı azaltıyor. Koltuk diyorum.. 0 0 Yorumla
LucyRuse Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Banyo diyorum. Bunun için sevgilide şart tabi :P 6 2 Yorumla erci00 +1 yıl sevgilim olurmusun :))) Yorumla Akmsry +1 yıl Evin her köşesinde izler olmalı o ilişkiye dair 😋😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl önce yatak odası. devamı da banyo da küvette güzel olurdu. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kadınlardan korkulur. erkekleri tahrik edecek cümleleri iyi biliyorlar. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ev boş oldugu surece heryer olabilir.. 9 4 Yorumla Ruhumla +1 yıl Haklisin :) Yorumla Eserr19 +1 yıl Sen bu işi blyn Yorumla Ruhumla +1 yıl Haklisin. Bu duygu meselesi Yorumla 1 yorumu gör Dikeylimit007 +1 yıl Bu şekilde düşünen birine ihtiyacım var :-) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Camdan ya da balkondan bakarken. Birilerine yakalanma ya da izliyor olma hissi daha çok heyecan veriyor 0 0 Yorumla
Yürüyen-Ego Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Millet eliyle mi denesin okey bey millet ac ac 😁😁 0 0 Yorumla
kullaniciadigibi Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Tezgahın üstünde tabi😍 bunu çok seviyorum 7 1 Yorumla Okan5858 +1 yıl Zevkine hayran kaldım 😚 Yorumla
Dirilis_han Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Mutfaktan duvara duvardan banyoya banyodan yatak odasına kadar her yer 0 0 Yorumla
OnderHatrnaz Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İsteyene her yer doğru yer bence ama yatak hariç sıktı artık orası 0 0 Yorumla
hhangover Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel hayatım yok olsaydı asansör derdim oda şıklarda yok 0 0 Yorumla
06Kartaliçe1903 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yatak tabi ki. Ben rahatına düşkün biriyim 8 4 Yorumla ascan01 +1 yıl 🤣👏👏👏 Yorumla İlkeer06 +1 yıl Seningibi bir kartalicenin tutkulu olması gerekitdi diye düşünüyorum Yorumla Kralkarga +1 yıl Panda gibiyim demiyorsunda 😂😂😂 Yorumla 1 yorumu gör _Cuma_ +1 yıl Banyoda da rahatlayabilirsin :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu konuda sınır Yok bana her yer 💕 12 19 Yorumla Issızmıadam +1 yıl Balkon hariç de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Issızmıadam yooo balkon bahçe her şey dahil 💕 Yorumla Issızmıadam +1 yıl O zaman gecenin kör karanlığında. gunduz vakti olmaz yobazlar kafa kesmeye gelirler görürler mazallah Yoksa esasında yüksek bir binada teras ta korkuluğu yaslayıp yapmak benimde hayalim 🙄 Yorumla 16 yorumu gör Cevap sahibi +1 yıl @Issızmıadam güzel hayal☺️ Yorumla Issızmıadam +1 yıl İşte hayaller hayatlar malum. Perde açıkken bile yapmayı kabul eden yok :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Issızmıadam hahah 😂😂😂Ama en azından biri var Yorumla Issızmıadam +1 yıl şu an oda yok 1.5 aydır makina çalışmıyor 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Issızmıadam hahah aman ne uzun süre tövbe yA siz erkekler hep böylemisiniz Yorumla Issızmıadam +1 yıl Yani yaradan böyle uygun görmüş. Değilim diyen yalan söyler😮 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Issızmıadam nasıl yani yA diyelim ki sevgilin ile ayrılık yaşasın kısa misal 7-9 ay başkası ile aldatır mı erkek illa? Yorumla Issızmıadam +1 yıl Yani sevgili değilken yanlizken terkedilmisken özgür takılmak aldatmak mı oluyor? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Issızmıadam şöyle ki kızı hemen unutmuş gözü dışarda oluyor Yorumla Issızmıadam +1 yıl Terkedilmiş sonuçta, hala seni beklemesini bekleyemezsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Issızmıadam peki terkedilmese yani inattan ayrılsa bunlar Yorumla Issızmıadam +1 yıl Kapatalım bu bahsi, sohbeti pek güzel hatun kişisi :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Issızmıadam peki 😊Neden öyle dedin ama onu de 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Issızmıadam doğru haklısın 😊 Yorumla Issızmıadam +1 yıl Tamam da son mesajımda ne vardı da sildin acaba KS? 😀 Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl Harikasın ya, sen gibisi lazım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Koltuk tabiki de. Özellikle film izlerken sevişme sahnelerini yarım bırakmayı çok seviyorum 3 0 Yorumla
dolunaaayyy Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Lunaparkta, hız treninde. E tabi eller serberst 6 2 Yorumla doom611 +1 yıl hangi filmdi o brezzz :D Yorumla kadikoy-de +1 yıl Hız trenine bir kere bindim sagsalim inebilcek miyim dışında aklıma bişey gelmedi gelemezdide Yorumla
Prettyghost Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Biz bilmeyiz öyle şeyler 😇 5 2 Yorumla tahajr +1 yıl Eminim oyledir he he 😂😂 Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl Neden kiii :-) Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. banyo dedim eşimi köpükle yıkamak isterim o güzel vucudun severek de 0 0 Yorumla
attci_hatun Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Yatak iyidir fazla aksiyona gerek yok 7 1 Yorumla Can343634 +1 yıl Gıcırdıyor yatak Yorumla
Kraliceece35 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Konforsuzluk... çünkü kendinden geçmek iyidir 4 1 Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl İlginç ve güzel Yorumla
cileklieinsteiniyum Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 44% +1 yıl Hiç birini denemediğim için, hiç birini secmedim 4 0 Yorumla
_Kızılımsı Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 52% +1 yıl samanlik. ekle şıklara caz yapma. 2 7 Yorumla Battista +1 yıl Neden her yerde baskin olmaya calisiyorsun :) Yorumla _Kızılımsı +1 yıl oyle miyim @Battista Yorumla Battista +1 yıl Oylesin ve hossun ☺ Yorumla 4 yorumu gör _Kızılımsı +1 yıl danke *.* @Battista Yorumla Battista +1 yıl Keske 101 yasinda olmasaydin 😊 Yorumla _Kızılımsı +1 yıl bunu bi' ara düşünücegim Yorumla Battista +1 yıl Yasima uygun biri olabilme ihtimalini dusundukce heyecanim artiyor :) Yorumla
fatihmaraş Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Misafirlikte değişik bir heyecan olurdu balkon da olabilir🙂 0 0 Yorumla
emre9051 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Sadece yatakta yaptım şu ana kadar diğerlerinide denemek isterim 0 0 Yorumla
koramaz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Taktik maktik olmaması lazım nerde kıvılcım olduysa orda bam bam bam 😂 0 0 Yorumla
neslihan_22 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl B banyo 12 2 Yorumla Ruhumla +1 yıl Yaa deme ole:( Yorumla Eserr19 +1 yıl Neden Yorumla
xxtheendxx Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl Aga bence duvar duvara yaslican vercen coşkuyu vercen coşkuyu 😃😃😃 0 0 Yorumla
PoMaysa Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl Evimde o tür etkinlik yapmıyorum 3 5 Yorumla ironiq +1 yıl Ev harici her yer mi diyorsun yani 👏👏 Yorumla PoMaysa +1 yıl @ironiq Ben rahibeyim Yorumla ironiq +1 yıl 👏🌹🌹👏 bende rahibim Yorumla 2 yorumu gör PoMaysa +1 yıl @ironiq haaaay rahib Yorumla ironiq +1 yıl @PoMaysa bir takip edermisin buradan takip etmek zor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ruh hallime baglibagli istediği saat istediğinde onun olurum kac saat isterse 1 1 Yorumla gs_23x +1 yıl helal Yorumla
giovannim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl evli değilim ama seçenekler güzel 3 1 Yorumla seref27 +1 yıl Yaşamalısın Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Birlikte banyo keyfiiii 6 3 Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl Eveett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Dikeylimit007 ilk once banyoda seks ardindan da duş😍 Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl Uff kesinlikle böyle olmalı, ıslak ve buharlı bir ortam daha da detay yazmak istiyorum. Yorumla
zehirlisarmasik122 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Birlikte duş almak tabikide 5 6 Yorumla Battista +1 yıl Agzinin tadini bilenlerden :) Yorumla zehirlisarmasik122 +1 yıl @Battista diyorsun😊 Yorumla Battista +1 yıl Kesinlikle ☺ dusta rahat durmayacagini da biliyorum cunku :) Yorumla 3 yorumu gör zehirlisarmasik122 +1 yıl @Battista nerden biliyorsun ki beni tanımıyor sun bile Yorumla Battista +1 yıl Onsezi diyelim :) insanlar hakkinda fikir yurutmeyi severim genelde dogru cikar ☺ Yorumla zehirlisarmasik122 +1 yıl @Battista fikirleri ne saygılar ama daha fazla detaya girme bence Yorumla
nadidex Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 66% +1 yıl Evin her yeri olabilir 2 1 Yorumla MecazAdam +1 yıl Ayni fikirdeyiz lady Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Denizin içinde bulanık suda etrafında yuzenler varken deneyin 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
359Cevap
Yatak güzell rahatca 👍👍
Yatak gıcırdıyor
Acik teras... 30. kat da mesela. sadece kuslar gorsun
Cehennemin dibi daha hoş olur.
tiye almissin
Banyo iyidir ıslak ıslak
Ayağın kayarsa görürsün.. ebenin şeyüni
Kesinlikle öyle ya ah bende niye olmuyor bu düşenceye sahip kişi
Aaaa kesinlikle canim mutfak olmazsa yapmam
I ih oynamam mutfak yoksa kuserim
Kendimi yere ve pozisyona göre ayarliyorum benim için farketmiyor
Bu işler yatakta olur. Biz böyle öğrendik büyüklerimizden.
Ben kapıdan girdimi kovalamaca başlar nerde yakaladım en iyisi orası
Futfakta yapmak müthiş bir şey ya. hele kiz yemek yaparken tam o sirada yaklaşmak😍😍😍😍😍😍😍
Of of duşta çok seksi
Kaza ihtimali çok ama
Kesinlikle öyle yaptın. mı hiç
Bana bazen ev dar geliyo bu ya benle alakalı ya da beyne giden oksijenle
Diğerlerini anladım da halı nedir ya😀😂
hatunu bulsam dünyanın her yeri sana bana memleket ama işte bana bakan yok
halı ve küvet iğrenc :)
mutfak zaten zor :)
geriye ne kaldı koltuk ve yatak
Kız yok hayatımızda sen kızı bul ben alacam okey mi
Banyoda ve yatakta oh mis
Keşke olsada yapsak
Keşke 😔
o zaman hemen geliorm Ç)
Gereksiz fanteziler bunlar arzuladığım kişi olduktan sonra sadece yatakta özelimiz yatak odasıdır
Mutfak hariç hepsi. Loş ışık tercihimdir ✩
Hali da diz kapaklarım yüzülüyor hiç hoş değil. Banyo da pek iyi sayılaz su kayganlığı azaltıyor. Koltuk diyorum..
Banyo diyorum. Bunun için sevgilide şart tabi :P
sevgilim olurmusun :)))
Evin her köşesinde izler olmalı o ilişkiye dair 😋😊
önce yatak odası. devamı da banyo da küvette güzel olurdu.
kadınlardan korkulur. erkekleri tahrik edecek cümleleri iyi biliyorlar.
Ev boş oldugu surece heryer olabilir..
Haklisin :)
Sen bu işi blyn
Haklisin. Bu duygu meselesi
Bu şekilde düşünen birine ihtiyacım var :-)
Camdan ya da balkondan bakarken. Birilerine yakalanma ya da izliyor olma hissi daha çok heyecan veriyor
Millet eliyle mi denesin okey bey millet ac ac 😁😁
Tezgahın üstünde tabi😍 bunu çok seviyorum
Zevkine hayran kaldım 😚
Mutfaktan duvara duvardan banyoya banyodan yatak odasına kadar her yer
İsteyene her yer doğru yer bence ama yatak hariç sıktı artık orası
Yatak konforumdan sasmm
Cinsel hayatım yok olsaydı asansör derdim oda şıklarda yok
Yatak tabi ki. Ben rahatına düşkün biriyim
🤣👏👏👏
Seningibi bir kartalicenin tutkulu olması gerekitdi diye düşünüyorum
Panda gibiyim demiyorsunda 😂😂😂
Banyoda da rahatlayabilirsin :)
Bu konuda sınır Yok bana her yer 💕
Balkon hariç de
@Issızmıadam yooo balkon bahçe her şey dahil 💕
O zaman gecenin kör karanlığında. gunduz vakti olmaz yobazlar kafa kesmeye gelirler görürler mazallah
Yoksa esasında yüksek bir binada teras ta korkuluğu yaslayıp yapmak benimde hayalim 🙄
@Issızmıadam güzel hayal☺️
İşte hayaller hayatlar malum. Perde açıkken bile yapmayı kabul eden yok :)
@Issızmıadam hahah 😂😂😂
Ama en azından biri var
şu an oda yok 1.5 aydır makina çalışmıyor 😀
@Issızmıadam hahah aman ne uzun süre tövbe yA siz erkekler hep böylemisiniz
Yani yaradan böyle uygun görmüş. Değilim diyen yalan söyler😮
@Issızmıadam nasıl yani yA diyelim ki sevgilin ile ayrılık yaşasın kısa misal 7-9 ay başkası ile aldatır mı erkek illa?
Yani sevgili değilken yanlizken terkedilmisken özgür takılmak aldatmak mı oluyor?
@Issızmıadam şöyle ki kızı hemen unutmuş gözü dışarda oluyor
Terkedilmiş sonuçta, hala seni beklemesini bekleyemezsin
@Issızmıadam peki terkedilmese yani inattan ayrılsa bunlar
Kapatalım bu bahsi, sohbeti pek güzel hatun kişisi :)
@Issızmıadam peki 😊Neden öyle dedin ama onu de 🙄
@Issızmıadam doğru haklısın 😊
Tamam da son mesajımda ne vardı da sildin acaba KS? 😀
Harikasın ya, sen gibisi lazım
Koltuk tabiki de. Özellikle film izlerken sevişme sahnelerini yarım bırakmayı çok seviyorum
%32 yle duş diyorum 😜😄
Lunaparkta, hız treninde. E tabi eller serberst
hangi filmdi o brezzz :D
Hız trenine bir kere bindim sagsalim inebilcek miyim dışında aklıma bişey gelmedi gelemezdide
Biz bilmeyiz öyle şeyler 😇
Eminim oyledir he he 😂😂
Neden kiii :-)
banyo dedim eşimi köpükle yıkamak isterim o güzel vucudun severek de
Yatak iyidir fazla aksiyona gerek yok
Gıcırdıyor yatak
Konforsuzluk... çünkü kendinden geçmek iyidir
İlginç ve güzel
Hiç birini denemediğim için, hiç birini secmedim
Önemli olan çiftlerin coşkulu ruhudur mekan farketmez
Yataş olsun benim olsun
samanlik.
ekle şıklara caz yapma.
Neden her yerde baskin olmaya calisiyorsun :)
oyle miyim @Battista
Oylesin ve hossun ☺
danke *.* @Battista
Keske 101 yasinda olmasaydin 😊
bunu bi' ara düşünücegim
Yasima uygun biri olabilme ihtimalini dusundukce heyecanim artiyor :)
Misafirlikte değişik bir heyecan olurdu balkon da olabilir🙂
Sadece yatakta yaptım şu ana kadar diğerlerinide denemek isterim
Yerde olması değişik ve daha rahat tavsiyeler
Taktik maktik olmaması lazım nerde kıvılcım olduysa orda bam bam bam 😂
B banyo
Yaa deme ole:(
Neden
1. Yatak odası
2. Banyo
Cinsellik için yer önemli değil.
Aga bence duvar duvara yaslican vercen coşkuyu vercen coşkuyu 😃😃😃
Bilemicem ama yatak iyi olabilir
Seçenektekilerin hepsini yaptım. O anki duruma göre değişiyor
Evimde o tür etkinlik yapmıyorum
Ev harici her yer mi diyorsun yani 👏👏
@ironiq Ben rahibeyim
👏🌹🌹👏 bende rahibim
@ironiq haaaay rahib
@PoMaysa bir takip edermisin buradan takip etmek zor
ruh hallime baglibagli istediği saat istediğinde onun olurum kac saat isterse
helal
evli değilim ama seçenekler güzel
Yaşamalısın
Birlikte banyo keyfiiii
Eveett
@Dikeylimit007 ilk once banyoda seks ardindan da duş😍
Uff kesinlikle böyle olmalı, ıslak ve buharlı bir ortam daha da detay yazmak istiyorum.
seks dediğin yatakta olur
Birlikte duş almak tabikide
Agzinin tadini bilenlerden :)
@Battista diyorsun😊
Kesinlikle ☺ dusta rahat durmayacagini da biliyorum cunku :)
@Battista nerden biliyorsun ki beni tanımıyor sun bile
Onsezi diyelim :) insanlar hakkinda fikir yurutmeyi severim genelde dogru cikar ☺
@Battista fikirleri ne saygılar ama daha fazla detaya girme bence
Evin her yeri olabilir
Ayni fikirdeyiz lady
Denizin içinde bulanık suda etrafında yuzenler varken deneyin 😂