kişiden kişiyedeğişebiliyor. Biz tüekler pek alışık değiliz 2 3çocuğa. en az 8-10 çocuk. ondan alışkanlık olmadı utangaçlık ondandır sanırım :) Ama biryerdedn sonra sağlığıda düşünüp alamk lazım. utanmamak gerekiyor.
Kullanmıyoruz poşete karşıyız malumunuzdur devlet de karşı poşete 😂😂😂 Gerek duymuyorum bu zamana kadar sorun yaşamadım bundan sonrada olacağını sanmıyorum 😂😂
Ben Takılmam öyle şeylere yeterki kullanmam gereken bir durum olsun 😜 Geçen kuzenden aldım bir tane OKEY formülünü denemek istedim. Bakalım denicem iş görürse hep ondan alırım.
Eczanelerden almıyorum pahalı oluyor. Fırsat ve kampanyaları kolluyorum. Genellikle kişisel bakım mağazaları ya da büyük marketlerden alıyorum. bir sorun olmuyor.
Ilk prezarvatif aldığım zaman deney yapacagımı söyleyip eczacıya danışaraktan ortamı yumuşatircasına sohbet ederek aldım 😂 sonra utanma duygum kayboldu tabi
Abi gayet normal olaan bir durum değil mi ki bu? Ben kullanacaksam utanmadan alanlardanım kız arkadaşlarım genelde Doğum kontrol kullanmakta bana pekte gerek kalmıyor ztn 🙈🙈
Utanılacak bir şey ise gidin korunmasız ilişkiye girin dünyanın kaç Bucak olduğunu görün sonra ak keşke utanmasaydım dememek için prezarvatif almaktan çekinmeyin
Ben markette çalışırken yaşlı bir kadın 5 6 paket almıştı çok şaşırmıştım. Bir de eşi çarşaflı bir adam almıştı, küçük oğlu da baba bu ne demisti 😃 Ama genelde kadinlar alıyor
ben bunların hiç birini yapmıyorum. marketten alıyorum. market çalışanları çoğu bayan. çeşit baya fazla alıyorum önüne koyuyorum okutsun diye. kız bir bana bakıyor bir okutuyor. bazen sorduğumda oluyor, elinizde çeşit sadece bunlarmı var diye.
almaya gittiğimde bayan kasiyer olmazsa sıkıntı yok:D bayan kasiyer olmayan market aramışlığmda var.. 4 market gezdim :) 5. markettede bayan kasiyer vardı barkodu okuttuktan sonra poşete koyayımmı dedi gerek yok dedim çıktım :D
Ben şahsen satıcı müşteri ilişkisi dahilinde , istediğimi isterim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben birkere almıstim ustelik kasada duran bir teseturlu bayandi gozumun icine nasil bakiyordu sanki suc islemisim gibi bakiyordu ondan sonra bir daha kullanmadim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
kişiden kişiyedeğişebiliyor. Biz tüekler pek alışık değiliz 2 3çocuğa. en az 8-10 çocuk. ondan alışkanlık olmadı utangaçlık ondandır sanırım :) Ama biryerdedn sonra sağlığıda düşünüp alamk lazım. utanmamak gerekiyor.
Merak ettiğim birşey var, şirketinizde "Okey oynayalım" şeklinde espriler dönüyor mu 😆 Ne kadar tehlikeli bir laf, kavgada söylenmez 😆
neden çekineyim ki..
alırım giderim..
utanılacak bir durum yok
İlla utancaz yani başka seçenek yok zorla utandırıyonuz adamı..😀😀
Kullanmıyoruz poşete karşıyız malumunuzdur devlet de karşı poşete 😂😂😂
Gerek duymuyorum bu zamana kadar sorun yaşamadım bundan sonrada olacağını sanmıyorum 😂😂
Onlar satarken utanmıyorda ben alırken mi utanacam. Ayrıca prezervatif hiç kullanmadım. Gaz maskesiyle gül koklanmaz 😏
Satışa çıkmış birşeyi satarken utanmıyorlar ben neden alırken utanayım? Sağlık için sonuçta kim seks yapmıyor ki?
Ben Takılmam öyle şeylere yeterki kullanmam gereken bir durum olsun 😜 Geçen kuzenden aldım bir tane OKEY formülünü denemek istedim. Bakalım denicem iş görürse hep ondan alırım.
Utanmam, utanmadım da. Bunun için bir sebep yok ki hatta kadın ise tavsiye bile isterim hangisi daha iyi etki bırakır sizce diye :D
Valla ben gidip göğsümü gere gere soruyoum prezervatif var mı diye. O kasanın iş yerinin başındaysa alışacak bunlara.
utanacak bir şey yok zihni kapalı insanlar bile varsa girer alır çıkarım ihtiyacım kadar eczane market farketmez okey olsun yeter
utanılacak bir şey olsa ortalıkta satılmaz, nasıl çay kahve sigara alırken utanmıyorsam onuda öyle alıp çıkarım
Bu utanma olayını anlamıyorum. Alırken rezil olmayı göze alamazssan, sonrasında büyük ihtimalle rezil olursun :D
Hic almadim ama ped almak gibi bir sey olsa gerek erkeklerde
Eczanelerden almıyorum pahalı oluyor. Fırsat ve kampanyaları kolluyorum. Genellikle kişisel bakım mağazaları ya da büyük marketlerden alıyorum. bir sorun olmuyor.
Ilk prezarvatif aldığım zaman deney yapacagımı söyleyip eczacıya danışaraktan ortamı yumuşatircasına sohbet ederek aldım 😂 sonra utanma duygum kayboldu tabi
Abi gayet normal olaan bir durum değil mi ki bu? Ben kullanacaksam utanmadan alanlardanım kız arkadaşlarım genelde Doğum kontrol kullanmakta bana pekte gerek kalmıyor ztn 🙈🙈
Utanılacak bir şey ise gidin korunmasız ilişkiye girin dünyanın kaç Bucak olduğunu görün sonra ak keşke utanmasaydım dememek için prezarvatif almaktan çekinmeyin
Ben markette çalışırken yaşlı bir kadın 5 6 paket almıştı çok şaşırmıştım.
Bir de eşi çarşaflı bir adam almıştı, küçük oğlu da baba bu ne demisti 😃
Ama genelde kadinlar alıyor
cinsellik yaşamıyorum
Erkek kasiyerden alıyorum bide göz kırpiyorum her ay
ben bunların hiç birini yapmıyorum. marketten alıyorum. market çalışanları çoğu bayan. çeşit baya fazla alıyorum önüne koyuyorum okutsun diye. kız bir bana bakıyor bir okutuyor. bazen sorduğumda oluyor, elinizde çeşit sadece bunlarmı var diye.
Niye utanılıyor anlamıyorum. Bu oldukça normal bir şey.
Kullandinmi
@Duygusuzkızz Profil resmini çok beğendim bravo
@Histenge12 teşekkürler
Eczacılar bile seks hayatımıza destek olurken neden utanılsın ki
Hedefi gözüme kestirip, tek hamlede alıp, jet hızıyla olay mahalini terk ediyorum!
Normalde bunun ayıbı yok ama yinede rahatça gidip vir bayandan isteyemiyoruz
küçükken bizde ped almaktan utanıyorduk o geldi aklıma :D
Hiç gerek duymadım ama utanacak da bişe yok rahat rahat alır çıkarım karşı cins olsa nolcak ki
Çocuğa balon alıyorum aradan kaynatıyorum öıkolataların arsından 🙃
Hiç ihtiyacım olmadı ama olması durumunda internet gibi bir nimet var 😊
almaya gittiğimde bayan kasiyer olmazsa sıkıntı yok:D bayan kasiyer olmayan market aramışlığmda var.. 4 market gezdim :) 5. markettede bayan kasiyer vardı barkodu okuttuktan sonra poşete koyayımmı dedi gerek yok dedim çıktım :D
Yoo hiç utanmam satan kişi utanmıyor da benmi utanacagim relax karpuzlu ve tırtıklı olsun pls
Almiyom ki hissetmem lazım et ete değecek her anını yaşamak gerek
Hiç kasmıyorum ciklet alır gibi alıp ödeyip çıkıyorum :)
Utanacak ne var akşam olacaktan utanmıyorsunda alırken mi utanıyorsun 😂😂😂
Böyle şeyler alırken utanmıyorum ama tanımadığım bir sosyal ortama girerken çok utanıyorum niyeyse.
gerçi benim ki anti depresan yüzünden kalkmıyor ama ne olacak bilmem
Ben şahsen satıcı müşteri ilişkisi dahilinde , istediğimi isterim
Ben birkere almıstim ustelik kasada duran bir teseturlu bayandi gozumun icine nasil bakiyordu sanki suc islemisim gibi bakiyordu ondan sonra bir daha kullanmadim
almadım ama alırsam bisürü bişeyler alıp karambole getiririm ve bisürü alırım :D
Çok zekice nerden buldun
of seçeneklerden seçtik işte ne saçmalıyon
Asabisin
gurur duyarım ya seks hayatım var filan diye. evdekilerin son kullanma tarihi geldi nerdeyse 😂😂😂
Aktif cinsel hayatım olmadığı için prezervatife ihtiyacım yok.
Zaten bu tiple imkansız gibi bir şey.
Kılıf var mı diye soruyorum okey mi diyor okey okey diyorum 😂😂
Bende özkan memnun oldum 😉
hiç almadım gerek olursa sevgilimi gönderirim ben neden alayım 🙈
alıp çıkıyorum , onlar kasa yanına koymaya utanmıyor da ben alırken mı utancam?
Hiç almadım. İlk alışımı merak ettim şimdi :D Nasıl alacağım diye haha :D
Kadın kasiyerden alınca çok garip olur diye tahmin ediyorum. bir deneyecem alacam bakalım nasıl bir his. 😊
Aldığım zaman gelip buraya ne hissettiğimi yazarim..
40 takla atıyorum alırkn en son benzinlige gittim eczane kalabalıkta cocuk gencti allahtan yoksa sabah kadar dolanacaktım ordan oraya
Bugüne kadar hiç almadım, aldığım zaman da utanmam yani, gebelik testi almakla aynı şey bence, 😂
1 paket sigara almak kadar normal olan bu davranışı gerçekleştirirken utanmaya hiç gerek olmadığını düşünüyorum. Ben öyle yapıyorum.
Kasa da çok dolandığım oldu saçma sapan ama sonuç olarak ihtiyaç ayıp değil ! kendimi gaza getiriyorum hadi koçum isteyebilirsin diye😊
güzel ğlkemde kullanma gereği duymadım ama taylandda bol miktarda aldım utanılacak bir noktası kesinlikle yok tuvaletler bile karışık :)
ben alıyorum eşim alamıyor ben onu alıyorum birkaç içki bir de haribo alıp çıkıyorum
Knkim sen bekardınya... ben alırım sana sen yorulma😊
Neden alamiyo
Hiç almadığım için bilemeyeceğim :'DD Ama alsam da neden utanayım ki? Sanki çok garip bir şey de :P
Evet haklısın
Eczanede calistigimdan dolayi erkek arkadaşım bana aldırıyor hep
İyimiş :)
En iyisi bu olsa gerek...
Eczacı sormuyomu
Ben Cekinmem Sonucda Koruma Önlemi Bu Yüzden Utanmicaksin Satanlar Utanmiyorsa Alanlar Neden Utansin Sonucda İktiyaci Mahzemesi Gereklide İdeal Önlem
Öyle bir durum olmuyor marketten her hangi birşey alıyormuş gibi rahatlıkla alırım. Ama genelde böyle şeylere de gerek duymuyorum 😊
büyük boy olanları hangileri derim, kayganlaştırıcı ile ne kadar olur der alır çıkarım. Ekstrem bişeymiş gibi niye bakıyonuzki duruma :D