Yanında onlarca sakız, ciklet ve şeker alırdım, malum paketler benzediği için kasiyer ulan bu ne aldı şekerli birşeyim neydi o der anlamaz..😃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aldım utanmadım kızda aldı oda normal alıyo yanlız pek gerek duymuyoz kullanmıyoz et ete değmeli nihayetşnde ha kavgalıyız bir haftadır belki hiç gerek kalmıcaktır 😏😏😞😞
Ben prezervatiflerin kadınlar içinde erkekler içinde zararlı olduğunu düşünüyorum plastik gibi bir madde kadının içine giriyor sağlık açısından bana doğru gelmiyor ete ete değmeli bence tek yol bu ;)
bunların hiçbirine gerek yok utanmayada gerek yok bazıları utandığı için alamıyor sırf utandığı içinde korunamıyor mahalle baskısımıdır nedir anlamadım.
Utanacak bir durum yok. Bakanlık onaylı eczanelerde satılıyor. Herkes rahatlıkla alabilir. O zaman kadınlarda ped almaktan utanmaları lazım. Bunlar doğal şeyler girin ve alın.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Almadim da alsamda utanir insan ya ama napacan lazimsa alacan mecburr 😂😂
Utanmam marketse kasiyere söylerim prezervatifler arkasındadır zaten. Tekel bayi ise bir etrafa bakarım. O anlar zaten kısık bir ses tonuyla okey verir misin derim
Neden utanayım ki? Utanılacak bir şey olsa kasa önlerine koymazlar :) Gayet rahat bir şekilde alıyorum çıkıyorum :) Fakat bayan kasiyer ise biraz bakışlar değişiyor kafa yere eğiliyor :)
Direk alınabilir bunda utanılacak bir durum yok. Kızlar ped alırken utanıyor mu, hayır zaten utanılmamalı da bu tabi ve doğal bir olay, su alırken utanmıyorsak bunda neden utanılsın
Utananları anlamıyorum zaten ben özellıkle kızların oldugu yerden alıyorum belkı canı ceker falan nebılıyım arkamdan konusurlar oh mala vercak falan der kendımce ego yapıyorum😁
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
marketlerde kasanın yanında oluyo genelde utanıyorum ben öyle olunca seçemiyorum😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
Sorun yaşamıyorum. Bir paket sigara bir paket o. Dondurma almak daha sorin ki benim için. O mu bu mu.
Siz nerdesiniz ya hala bu kaldı mu jsjsjsjsjsjsjsjsjsj gel sevişelim ben alırım sana tövbe tövbe djsjsjsjshshhs
Kadınlar ped alıyorsa utanmadan erkeklerde aynı sekil işte
ben utanmiyorum ped almaktan kadin. neden. utanir
@mustafa06060606 ped baska condom baska.
ikisinide alıyorum sıkıntı olmuyor cekinmem yani
@mustafa06060606 bizim millet kim ne bk yemise duakundur oyuzden tuhaf tuhaf bakarlar
direk alıyorum hiç utanmadan yüzlerine vura vura hatta bunlar delik değil demi başımıza bela olmasın diye şaka bile yapıyorum
genelde D. ama bazı zamanlar uzun uzun ıncelıyorum acaba hangısı alsam dıye :D sectıgım an ısı hızı ıle kasaya ılerlıyorum :D
Hiç almadım ama normalde de utangaç olan birisiyim, bu durumda da utangaç olurum büyük ihtimalle :P :D
Utanılacak bir durum değil ama halk arasında çekinceli hale gelmiş sadece kontrolsüz boşalmak için değil diğer işlevlerede kullanılabiliyor
26 yasimdayim hic prezervatif almadim :D varimi yogumu prezervatifsiz sekse ikna icin kullandim gerek kalmadi :D
Ehh biraz utanıyorum alırken ama. Sonuçta bu bir ihtiyaç :) prezervatif alırken beni görenlerin anlayacağını düşünüyorum
Ciddi ciddi hiç rahatsız olan yok mu? Almaktan değil uygulamaktan :/
utanip utanmamakla arasındaki şey hiç almadigim için bilmiyorum 😂😂
Bana hep ezaci abiler hediye getirir salona alma gibi bir derdim yok cinsel hayatimda yok gereken arkadașlarima veriyorum 😂
utanacak bir şey yok bunda bu normal bir şey neden utaniyim kadınlar pet alırkende utanmamalı oda ihtiyaç buda onun gibi birşey
Markette hop arabaya atılır ama benim cinsel hayatım Yok 🙃
Hicmi olmadi
@Duygusuzkızz evet hiç olmadı panpa 😝
Bu zamanda şaşırdım 😊
Bakirelik durumu olmasa olurdu, ama illa ful ilişki şart değil çok şey yapılabiliyor.
Kesinlikle utanılacak bir şey değil.
Fakat hanımlar utanıyor.
Prezervatif veya masaj yağı alırken eşim utanıyor.
hiç utanmam gider su alıyor gibi alıp kasaya koyarım
Utanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Almıyorum ama alsaydım utanmazdım veya sevgilime aldırırdım.
Nasıl utanmiyon
@Duygusuzkızz Niye utanayım ki? Utanılacak ne var
Neden sevgilin almiyo
Yanında onlarca sakız, ciklet ve şeker alırdım, malum paketler benzediği için kasiyer ulan bu ne aldı şekerli birşeyim neydi o der anlamaz..😃
Aldım utanmadım kızda aldı oda normal alıyo yanlız pek gerek duymuyoz kullanmıyoz et ete değmeli nihayetşnde ha kavgalıyız bir haftadır belki hiç gerek kalmıcaktır 😏😏😞😞
Marketlerde bile satiliyor, utanılacak durum yok yani 😊
Ordan bir kılıf versene diyorum çoğu çakmadan alıp çıkıyorum.
watsonsdan kadınların arasından almışlığım bile var onlar utansın sevişemiyolar diye ahahaha
istediğim gibi alıp içine su doldurup balkondan atamıyacaksam niye prezervatif diye bişey var :D
üç beş çeşit alıyorum şekil olsun diye. bir paketinide dilenciye veriyorum memlekete bir hayrım dokunsun.
koçum prezervatif verir misin şurdan iki tane diyorum şaka bir yana hiç almadım
Bir arkadaş için lazım demeyin sakın. Galibe herkes öyle diyor çünkü kime desem gülüyor. :D
Soruyu oylayan kızlara noluyor ya :D sizin de mi pipiniz var kızlar?
Ben prezervatiflerin kadınlar içinde erkekler içinde zararlı olduğunu düşünüyorum plastik gibi bir madde kadının içine giriyor sağlık açısından bana doğru gelmiyor ete ete değmeli bence tek yol bu ;)
bunların hiçbirine gerek yok utanmayada gerek yok bazıları utandığı için alamıyor sırf utandığı içinde korunamıyor mahalle baskısımıdır nedir anlamadım.
Utanacak bir durum yok.
Bakanlık onaylı eczanelerde satılıyor.
Herkes rahatlıkla alabilir.
O zaman kadınlarda ped almaktan utanmaları lazım.
Bunlar doğal şeyler girin ve alın.
Almadim da alsamda utanir insan ya ama napacan lazimsa alacan mecburr 😂😂
Yapınca alcan 😂
Utanmam marketse kasiyere söylerim prezervatifler arkasındadır zaten. Tekel bayi ise bir etrafa bakarım. O anlar zaten kısık bir ses tonuyla okey verir misin derim
Neden utanayım ki?
Utanılacak bir şey olsa kasa önlerine koymazlar :)
Gayet rahat bir şekilde alıyorum çıkıyorum :) Fakat bayan kasiyer ise biraz bakışlar değişiyor kafa yere eğiliyor :)
utanacak hiç bir şey yok , sağlıklı bir cinsellik için alıyorum rahatça.
not : Bazen bayan satıcı denk geliyor ister istemez utangaçlık değilde bir el çabukluğu oluyor istemsizce 😁
Direk alınabilir bunda utanılacak bir durum yok.
Kızlar ped alırken utanıyor mu, hayır zaten utanılmamalı da bu tabi ve doğal bir olay, su alırken utanmıyorsak bunda neden utanılsın
Utananları anlamıyorum zaten ben özellıkle kızların oldugu yerden alıyorum belkı canı ceker falan nebılıyım arkamdan konusurlar oh mala vercak falan der kendımce ego yapıyorum😁
marketlerde kasanın yanında oluyo genelde utanıyorum ben öyle olunca seçemiyorum😂😂
Bimdenmi. Alıyon
migros
Aliyonmu
pilavdan dönenin kaşigi kirildin.
hadi bakim helyumcular..
Utanmayın lütfen. Sonra Dünyadaki gereksiz nüfus artıyor
ahahahhahaha en super yorum bu.:))
direk alıyorum kasada da parasını öduyorum utanan varsa göndersın paraısnı ben alayım:)
Hiç öyle kasmıyorum kendimi. Bazen önünde çift var bekliyorum. Yoksa direk hedefe git al.
8 10 da değil aslında onlar satmaya utanmıyor ben neden almaya utanayım
abi/abla her neyse
kele merhem
silindir balon
oglana kilif bakiyorum demisligim cok :D
al öde çık
kasmaya gerek yok :) aleni aleni satılan şeyi almaktan utanmaya gerek yok
Kasada hemcinsim varsa almam. Genelde bayan olunca alıyorum ve hatta soruyorum nasıldır diye :)
Utanma duygum yok, rahat rahat gidip alabiliyorum. :) ( Teşekkürler okeeey diyesim geldi :D )
Utanmaya gerek yok ihtiyaç bu sonuçta utanmadan ne yerden alıyorum
Hiç utanmıyom tam tersine bayan kasiyerlerden veya eczacılardan almaya özen gösteriyorum 😂😂
neden utanacak ki insanlar? bu saçma sapan soruyu soran okey.. neyse ki durex kullanıyorum
Kozmetik mağazalarından gayet rahat alıyorum. Kayganlaştırıcı falan. Sorun değil bence.
Alıp çıkardım hiç utanacagımı sanmıyorum , almak için bir nedenim ne yazik ki olmadı olsaydı... :!
okey bey kayganlaştırıcılarınız zararlımı oral yapmayı düşünüyozda
Rahat oluyorum herkesin aldığını düşünüyorum bir ihtiyaç olduğunu kabullenerek yoluma bakıyorum 😏
Kadin eczacilardan almiyorum. eczanede yasitim erkek bir calisan varsa rahat oluyo ama buyukler olunca hep utaniyorum. :(
Almadım aldırtmam da ayrıca alsam da utanacağımı sanmıyorum.
O zaman neden utaniliyo
Bana lazım değil kim alırsa alsın ayıbın yolu kayıp
Ne olacak sen aliversen kız 😂 bence asıl kızın düşünmesi lazım kondomu
Baş dik Göğüs ileri gururlanarak alıyorum ve kasiyere de gülümseyerek göz kırpıyorum because im terminator
eczaneden daha rahat alıyorum sanki, bayan olduğunda da sıkıntı olmuyor
Heveslenip taktığımda bir iki dakka takabiliyodum
Kız arkadaşım taktırmıyo
'Çıkart şunu hissedemiyorum seni' dedirttirmiştim :D
gururla alıyorum :) hem de XL. soran olursa da slogan belli, " alıyorum, çünkü s. k. yorum."