Hiç almadım ama internetten alınamıyor mu ki? İnternetten paket paket almak sorunu özer bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben pek kullanmıyorum ama ihtiyaç olursa gidip marketten direk alıyorum kasiyer kız hep gülümsüyor büyük isteyince bende gülümseyerek alıp gidiyorum 😂😂
@Duygusuzkızz ekmek alırken nasıl alıyorsan öyle 😄 Bana 1 ekmek değil bir ertesigün alabilir miyim diyorsun oda tabi ki diyor veya elimizde şu an yok hemen getirtiyorum diyor tabi eğer nöbetçiyse öyle yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
Hiçbiri ben direk cool bir şekilde alıyorum. Hatta baz3n sakalasiyoriz her zamankinden filan diye
hiç utanmam sankı kımse yapmıyor bu işi yapıyor... utanılacak bır sey yok
Ben değil, arkadaşım utanıyor. Zaten ben ona alıyorum.
hiç utanmıyorum. göğsümü gere gere alıyorum.
utanacağım bişey yapmıyorumki😊
Hayır asla çekinmem giderim seçerim alırım utanılacak birşey değil benim icin
ben direk alamıyorum, hatta alamadığım için sevişemiyorum
bir kac kere lanet olası arkadasım aldırmıstı cojk utanc verici bir durum :(/
@Karizma__erkek1905 ewt
Aaa neden sana aldiriyi
@Duygusuzkızz :(
Bayanmiyd8
Utanmıyorum
Pirinç gibi maydonoz gibi ekmek gibi ihtiyaç
Ama utanıyor insan
@Duygusuzkızz Alma o zaman
Hiç aldinmi
Allahtan self kasalar çıktı da utanma katsayımız düştü 😂
Eczanede iki bayan gülmeye başladi bende ne gülüyosunuz siz hic kullanmadiniz mi dedim?
Utanmiyorum süpermarket ten alıp sepete atıyorum sut peynir vs alırken utanmiyorsam bunda da utanmam
Yaparken utanmıyan alırken neden utanıyo anlamıyorum ben herhangi bişey alır gibi alıyorum
Utanmıyorum da kasiyer baştan aşağı bir suzuyor genelde
İnternet'ten sipariş ile gizlilik içinde getiriyorum.
Hepimiz nereden geldiğimizi biliyoruz utanmaya gerek yok.
Zaten bir kere aldım onda da 'vay köftehor' bakışları yedim kasiyerlerden. Utanma yok.
ne uğraşıcam alırım partnerime aldiririm gün ertesini bakarım keyfime
yo yani niye utanayım korunmak önemli özellikle bayan eczacilardan alıyorum
Kimin ne düşündüğü ya da ne gözle bakaçagı umurumda değilki ne utanıcam yav
ben utanmıyorum şahsen gidip alıp çıkıyorum yani 😂😂
saglik ocagi bedavaya veriyor benim arkadasim aliyor
Cikartip masanin ustune koyuyorum buna gore gomlek var mi diyorum 😄😄😄 hdhdhdhs
Kasiyerin gözüne soka soka alıp asıl onu utandırmak daha zevkli :P
Bidefa arkadaş için aldım baktım hiç de utanıp sıkılacak bişey yokmuş 😂
Marketten alışveriş yaptığım diğer şeylerle birlikte alıyorum
Bu oylamanın hic biri 😂 gidiyorsun avm ye gidip alıp cıkıyorum utanmaya gerek yok 😂👍
Utanmıyorumki hatta hangisi daha iyidir diye sormuşluğum bile var
Et ete değecek aga öyle yabancı maddelerden hoşlanmam
Örnekler efsane ötesi olmuş ya süper 🤣 ben hiç almadım ama alsaydım tüm örnekleri içeren bir satınalım gerçekleştirirdim 😅😅
Hiç almadım açıkçası öyle bir ihtiyacim yok çünkü evlenmeden ilişkiye karsiyim
Utanmam normal sepete atar ödememi yaparım, zaten çoğu kasanın önünde oluyor, utanacağım insanları leylek mi getirdi
hastalık şüphesi olmadığından hiç ihtiyaç duymamıştım açıkçası.
Kullanmıyorsun utanmıyorsun ten tenle yapışık olacak hocam
Hiç almadım ama internetten alınamıyor mu ki? İnternetten paket paket almak sorunu özer bence.
Ben pek kullanmıyorum ama ihtiyaç olursa gidip marketten direk alıyorum kasiyer kız hep gülümsüyor büyük isteyince bende gülümseyerek alıp gidiyorum 😂😂
Amazondan sipariş veriyorum :D Onun dışında markette karambole getirme yöntemi de fena sayılmaz.
Daha önce hiç almadım ama heralde almak istesem utanmadan alırdım. 😂
İyide onu oraya satılsın diye koymamışlarmı? Oda bir ihtiyaç değilmi tıpkı diğer ürünler gibi
direk gidip alıyorum ve kız kasiyere uzatıyorum çaktırmadan bakıyorum da baya utanıyo :D :D
Prezervatif kullanmıyorum, zorunlu kalmadıkça "ver coşkuyu gitsin diyorum."
Hahah aslında pek utanmam bu konuda satarken utanilmiyor alirken ben niye utanayim:)
Sadece bir defa lazım oldu bayan kasiyer vardı ben elimden saklayarak poşete koydum yanında kola çerez cips falanda vardı dikkatini dağıtmak icin
Bu durumda utanacak bir şey yok. Hücüm yeleği ver bakiyim ordan bir tane diyorum. Millet bilinçlenmeli bu konuda artık.
geçen hafta girip kendim aldim. niye utanicam
İlaç almaktan hiç bir farkı yok bu yüzden utanmaya gerekte yok, bilinçli her bireyin kendi ve karşısındakinin sağlığı için kullanması gereken şey.
kesinlikle satarken utanmayandan alırken de ben utanmam, çok almışımdır öyle, hatta hemcinslerimden de karşı cinsten de rahatlıkla istedim..
Hayatımda bir kere eczaneden aldım. İlişkiye gircem değil ama durun bir dk sağ elle yapılan şey ilişkiue girmekten sayılmaz mı?😅
Ne utancam ya utanmak saçmalık
valla bir trilyon verseler alamammmm
Eee napıyon gögsünü gere gere alıyon mu yani
Bende utanirim o yuzden elimden geldigince fazla alirim
Aliyonmu
Ben niye utanayim ki zaten hayatin kanuni bu degil mi. Gayet rahat bir sekilde fikir bile aliyorum 🤣
Kullanmiyorum :) ben degil preyi kasadan geciren kasiyer ve seks hayati olmayipda kutuyu gorenler utansin :)
Cinsellik utanılacak bir şey değildir. Utanmadan gayet rahat alıyorum, yeni çeşidi geldi ise inceler öyle alırım
ne utanıcam özellikle bayan eczacılardan geciktirici ve prezervatif alırım çok muhabbet de geçer aramızda kızlarla
Utanan varsa pataları verin ben size alırım aaa
Prezervatif alırken utanma duygusu mu! yok daha neler! mikros'da komşu kızından alıyorum! very normal!
özellikle bayanlarin olduğu bölümden alırım geçen geciktirici aldım eczaneden sağolsun anlattı nasıl kullanacağımi oda bende mutlu bir satış oldu
ilk zamanlar insan utanıyor tabi sürekli almaya başlayınca kayboluyor utangaçlık falan. İlk aldığım günü hatırlıyorum :) ne komik günler :)
Alamayacak ne var ya🙄
Utanma olmuyomu
İnsan gibi alıp çıkıyorum çok şey yapmamak lazım. O değilde kız arkadaşıma ertesigün hapı alırken çok gerilmiştim ama artık alıştım.
Nasıl aldin
@Duygusuzkızz ekmek alırken nasıl alıyorsan öyle 😄 Bana 1 ekmek değil bir ertesigün alabilir miyim diyorsun oda tabi ki diyor veya elimizde şu an yok hemen getirtiyorum diyor tabi eğer nöbetçiyse öyle yani
Vay be çok ilginç
@Duygusuzkızz nesi ilginç
Satan utanmıyor da alan neden utansın bir ihtiyaç sonuçta ama alırken kasiyedeki kızın tip tip bakması tuhaf oluyor