Ama utananlara da bir çözüm önerisi söyliyim başkasına alıyormuş gibi yaparsınız bu nasıl olur telefona not alırsınız eczacıya gösterirsiniz bir arkadaşım bu ürünü almamı istedi var mı acaba sizde diye telefonu eczacıya gösterirsiniz olur biter kimsede anlamaz.
Yok utanmam ayrıca kasiyerin bayan olmasını tercih ederim ayrı bir hava katar 😊
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence "neden utanayım ki? Cinsellik doğal bir şey" diye bir şık da olmalıydı. Prezervatif almanın ve genel olarak seksin utanılacak bir şey olduğuna katkı sağlamanız, satışlarınızı artırmaz :) Benden söylemesi :)
çok çekindiğim söylenemez ya :D onlar satarken utanmıyo ben alırken niye utaniyim mantığı var bende :D
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir kere aldım onda da iki kutu aldım sürekli bu stresi yaşamamak için sonuç olarak iki kutudan sadece 3 tane prezervatif kullanabildim gerisi elimde kaldı isteyen varsa verim :D
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hiç almadım ama lazım olursa kendim alirim çekinmem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
yaparken utanmadığımdan alırken de utanmam. Kayganlaştırıcı jel alıyorum şahane oluyor :)
ben genelde şey yapıyorum ordan bana yarım kilo kılıf versene :D :D
Onlar satarken utanmıyor da ben alırken mi utanacağım?
bazen erkek arkadasım yerine bende alıyorum, utanılacak ne var ki? birinimi öldürdük?
biraz fazla alsana kargoyla bana yolla ben parasını vereyim sana :D :D
@Şirinbaba8787 neden utanıyorsunki, hepsi yapıyordur zaten.
öylede o durum farklı oluyor, özellikle markette kasa kalabalık oluyor, ecnade sürekli birileri oluyor :D utangacım biraz :D
@Şirinbaba8787 utanılacak bişey yok markete giriyorum ve alıyorum.
tamam ben vereyim sana parasını, hazır elin değmişken karışık bir koli yapıp yollarsan çok makbule geçer... bu iyiliğini unutmam =)))
@Şirinbaba8787 pardon ileri gittin sanki?
aşk olsun, bir iyilik yapacaksın ileri gittin diyosun :D hazır elin değmişken bana da al diyorum ne var bunda :D
Ciddi misn ben şok
Giriyorum çatır çatır peynir ekmek alır gibi alıp çıkıyorum. İnsanların bakışı umrumda bile değil!
Toplu aldim cikolatali arkadaslara felan dagitiyom..
3M migros'a gidiyorum (Reklammm)
Tercihen cevahir avm. Kendin kartla ödeme yaptığın kasa var. kasiyer sorunsalı yok. :D
Arkadaşıma aldırtıp başka bir arkadaşa hediye etmiştim. Utanmıştım ben 😂😂
Hiç almadım ama alacak olursam takke versene derim. 😂
bir erkek kendisine eminse olduğunu prezervatif kullanmaz
Abi Ordan bir kilo Prezervatif
-delikanli Buda benden 😃
Ben ilk prezervatifi deney yapacağımda bir tane o kılıf gibi olan şeyden istiyorum diye almıştım eczaneden 😂😂
Almiyorum
Et, ete değecek arkadaş
bir işin keyfi orada 😂😂😂😂😂😂😂
Prezervatif kullanmamayı tercih ediyorum :))) o yüzden bu dert ile uğraşmıyorum
Onlar satmaktan utanmıyorsa ben de almaktan asla utanmam.
Hayatta utanmam anca Ülkemizde utanılması gerektiği algısı var çoğu kişide gayet gider isterimde alırımda hiç utanmam
özgüvenli bir şekilde gir ve condom var mı de. prezervatif biraz zor oluyor kljsdfkl
Hic kullanmadim almadim da sevmem ama alacak olsam nie utanayim bu bir sağlıklı yasam icin ihtiyac ihtiyac olmasa eczanelerde ne arasin
Hiç bir şey yapmıyorum almadım çünkü :D Bakirim daha :D
Ne güzel😊
@psword Nesi güzel? Meraktan ölüyorum :D
Neden uyanayım seks çok doğal bir şey marketten şeker un alır gibi prezervatif alırım utanmadan :)
Bim de fındıklı çikolata var bir kutu ondan bide ok gayet rahat alıp çıkıyorum 😉
gidip rahatça xl kondom alabilirmiyim diyorum +eczacım bayan
Gerek duymadım çünkü öyle bir işe girişmedim.. İlerde gerek duyarsam da utanmaya gerek yok bence
Ama utananlara da bir çözüm önerisi söyliyim başkasına alıyormuş gibi yaparsınız bu nasıl olur telefona not alırsınız eczacıya gösterirsiniz bir arkadaşım bu ürünü almamı istedi var mı acaba sizde diye telefonu eczacıya gösterirsiniz olur biter kimsede anlamaz.
Hiç öyle ar namus edep haya olmadı bende hep özendim 😞
Hiç birşey yapmiyorum kasiyerin yaninda asili durur genelde bende seçer alirim ya da rafındaysa ordan alirim. Ben neden utanayim onlar utansin. :)
İlişki yaşarken utanmıyoruzda eczaneden alırken neden utanalım? eczane calışanıda öcü değil nihayetinde oda aynı durumda olduğu anlar oluyor illaki
sanki tek biz yapıyoruz. o prezervatifler alınmayacak da ne olacak süs diye mi duruyor hey allaam
ben utanmam alır çıkarım hatta gizlemeyede çalışmam elimle sallaya sallaya da dolaşırım farketmez :D
Eczaneden alan var mı ki? marketten alıp sepete atılan bir şey. Bunda utanacak ne var.
umrumda olmuyor sadece alip cikiyorum o da bir ihtiyac
Çükerken utanmıyorsan onu alırkende utanmam gider alırım yani
almadımda alıcak olursam naparım billmem :D bir arkadaş utanıyorda ona alıyom. He zaten arkadasının şeyi senin umrunda hıamına :D
çok saçma bir soru olmuş neden utanayım neden saklayayım çok rahat bir şekilde alır alışveriş sepetine atarım
Yok utanmam ayrıca kasiyerin bayan olmasını tercih ederim ayrı bir hava katar 😊
Bence "neden utanayım ki? Cinsellik doğal bir şey" diye bir şık da olmalıydı. Prezervatif almanın ve genel olarak seksin utanılacak bir şey olduğuna katkı sağlamanız, satışlarınızı artırmaz :) Benden söylemesi :)
hedefi gözüne kestir... düşman var mı diye bak ve booom aldigin gibi ortamı terk et. gerçi hic almadım ama yapsam böyle yapardım😂😂😂
Gece benzincilerden alın, kimseler olmuyor hatta kendin seçiyorsun hangisinden alsam diye :)))
Bir keresinde 10 lu paket almıştım, yarısı hala duruyor :D
#Tabisi
markette kasanın yanında zaten. hemen alıp kasadan geçirip poşete atarım :) aman kimse görmesin :)
Bence çok mantıksız utanmak.. hiç kullanmadim ancak kullanacak olsaydım utanmazdim..
Sağlık için olduğunu kendime hatırlatıp gaz veriyorum hızlıca hedefe yönelip fazla göz temasına girmeden uzaklaşıyorum :)
çok çekindiğim söylenemez ya :D onlar satarken utanmıyo ben alırken niye utaniyim mantığı var bende :D
Bir kere aldım onda da iki kutu aldım sürekli bu stresi yaşamamak için sonuç olarak iki kutudan sadece 3 tane prezervatif kullanabildim gerisi elimde kaldı isteyen varsa verim :D
hiç almadım ama lazım olursa kendim alirim çekinmem
cesur
Utanmazmiydin
almışken 8-10 tane almak nedir abi tanker misin ya o nasıl seks hayatı o nasıl bosalmaktir?
airken utanmiyorsan ne olacak?
Sonucta normal bir durum
gayet rahat. bir şekilde gidip isterim doğal bir korunma yöntemi utanılacak bir şey değil
sanki çıkartıp masaya vuruyor buna göre kılıf var mı diye 😂😂 al paketi çık 😂
Ne için utanacakmışım ki? Normal olan şey bunlar, rahat kafa ile alıp çıkıyorum.
bu sağlıkla alakalı bırsey soncta korunmayla cok bılmedıgım taanımadıgım bırıyse tabıkı alcak kulancaksın ama genelde cogu kısı utanıyor
Utanacak ne var lan gidip alıyorum normal.
*En alakasız ilçeden en en uzak bimden alıyorum ki bir daha denk gelmeyelim. 😂
Cinsle ilişki düşünmüyorum bakir olmayı seviyorum o yüzden almam öyle şeyler üstelik gerek yok
Bir insan prezervatif alırken niye utanır hiiç anlamıyorum arkadaş.
Ne var yani?
Ben utanmıyorum acaba sorun bende mi? Kendime uygun şıkkı bulamadım 🙄
Prezervatif kullanmam et ete degmedikten sonra onun zevki tadı olmaz.
Almaya gelince almış olsam niye utanayım
Utanılacak bir yerim yok
Özellikle Kadınlar varken gidiyorum ve kadınlara soruyorum hangisini tavsiye edersiniz diye. İnsalık ölmedi yardımcı oluyorlar.
Almak sıkıntı degil de
Bayan satıcının : " bu amiinakodumun salagi bile sevisiyor " gibi bakmasi hic hos degil
Ulan ne mal adamlarsınız jet kasa denilen birşey var, ürünü okutup parasını verirsiniz, olay biter.
Alma gereksinimi hiç duymadım, hele ki ramazan ayında.