avm lerden almak en mantıklısı onca ürünün içinde karışır gider ha karışmasada çokda Problem değil yani benim için
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hic almadim ama erkek dururken kendimde almazdim zaten. Ped alirken bizde utaniyoruz ama zorunlu seyler bunlar. Oda keyfini dusunuyosa onu yapcak kadar cesareti varsa cekinmicek kadarda ozguvenli olmali. Kimse kimseyi yadirgamamali.
Watsona gidiyorum erkek çalışanın yardımcı olmasını istiyorum diyorum elemana prezervatif alıcam kasada benimle ilgilenir misin diyorum, kadın çalışanları zor durumda bırakmamış oluyorum.
Utanacak bir durum olduğunu düşünmediğim için alıp geçiyorum. Ama kasaların yanında olmasından dolayı rahatsızım. Sırf bu yüzden netten almayı tercih ettiğim bile oluyor.
İlk kez BİM'den aldığımızda kasada kadın vardı ne yapacaksınız diye sormuştu. Gel göstereyim dedim kız kızarmıştı o gün bugündür beni görünce kaçıyor. sdfdlfkgsdfkg
Hiç çekinmiyorum Hep aynı yerden alıyorum 2 günde bir direk cebime koyuyorum kız kasiyerin gözünde jonny sins gibiyim hayranlıkla bakıyor ve imalı şekilde güle güle diyor
ya beni oldur eczaneden alamam bir defasinda uc kere girdim bos ciktim.. bu sefer marketten alicam dedim arkadas bir suru alisveris yaptim. onu da araya sıkıştirdim ;)) hic utanmadan gecti ;))
Valla sigara alır gibi alıyorum hatta bazen diyorum ki hangisini önerirsiniz? Geçenlerde bayan görevliye sordum ben bilmem bekarım dedi. Bende bilmek için medeni durum gerekmiyor gülümsedi 🤔😂
Ala Ala aştım onu artık aslında aşılması çok basit bir olay büyütülecek bir şey yok hatta kızların çalıştığı yerlerden alıyorum ki gülüyorlar falan hoşuma gidiyor :D
Zaten hep bayan kasiyere rastlarim cogu da kapali olur bir kac tur hedef etrafinda donerim yanina bir kac sey almam erkek gelirse hemen kitlenirim eyleme. Al cik! Cok almam 31. sanmasin diye.
Hiç utanmıyorum yani şöyle yemek yapmadan önce yemeklik alırken utanmıyosanız sevişmeden önce prezervatif alırken utanmaya gerek yok insanlığın ihtiyaç duyduğu birşey sonuçta 👌👌👌
utanma tabiki oluyor aksini yazan yalan söyler. ancak özgüven yüksek ise hemen alacaklarını alıp gayet ciddi bir şekilde marketten ayrılarak bu durum geçiştirilebilir..
hanımlar dalga geçmeyin bizlerle sizin yüzünüzden bu hallere düşüyoruz :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gayet normal bir alışveriş olduğu için rahatlıkla alıyorum. Son aldığımda 2 şişe şarap, 6 farklı çikolata almıştım yanında :)
Henüz bu deneyimi yaşamışlığım yok, ancak arkadaşıma aldırırım heralde...
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir gün halamla markete gittik halam elini uzattı prezervatife bu neli sakız böyle dedi millet bize baktı. Bide eski sevgilim gidip alacaktı marketten utanmıyor ki çoğu ya alışmışlar anacım
Ben birkaç sene öncesine kadar onları sakız falan sanıyordum :D Sonradan göre göre marketlerde başka bir şey olduğunu anladım. E derste de görünce işlevini de anladım :D
Utanmıyorum Allah ın bildiğini kuldan mı saklayacam
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hem alıp hem de bu nasıl kullanılıyor diye şapşal şapşal bakıp bir de en güzeli hangisi diye soran insanlar var. almaktan utanıyor da bunları sormaktan utanmıyor adam.
Hacı oradan bir kutu yolla ne var bunda Allah Allah ahahaha sjsjsjjd
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç utanmam anal ilişki için en kaliteli prezervatif hangisi sizce ya bide delik dar yırtılmaz di mi diyorum yüzyüz yüzsüz kimse umurumda olmaz lkşsalşdsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
İlişkiye girince utanmayan prezervatif alınca neden utansın
ben eczaneden daha almayı başaramadım cesaret edip. genelde bim'den alıyorum.
Toplumsal baskının ülkemiz insanlar üzerinde ki etkilerinden biri. Ne var ki prezervatif almakta. Korunmak herkesin hakkı.
Eğer istiyosam ne utanıcam alırım ama daha tecrübe etmedim büyük konjsmamak gerek
Bir keresinde sadece prezervatif alıp kasaya yöneldim, kasiyer bayan başka bir şey lazım mi dedi. Ne lazım olması gerekti hala düşünüyorum:-))
avm lerden almak en mantıklısı onca ürünün içinde karışır gider ha karışmasada çokda Problem değil yani benim için
Hic almadim ama erkek dururken kendimde almazdim zaten. Ped alirken bizde utaniyoruz ama zorunlu seyler bunlar. Oda keyfini dusunuyosa onu yapcak kadar cesareti varsa cekinmicek kadarda ozguvenli olmali. Kimse kimseyi yadirgamamali.
Almazmiydin
tam prezervatifi tezgaha koyarken beni kahkaha basar diye düşünündüğüm için hiç almıyorum
kutu kola koyarken bile gülme tutuyor beni..
ne utanıcam ya gerekli bir şey olmasa orda raflarda durmaz heralde:)
Ama insan cekiniyo
seni cilgin😂😂
Utanmıyorum. Almıyorum.
Lezbiyenimm
Ohww yee 🏳️🌈
bendeee😆😂
Şimdi sen neye bende dedin 😂
Bende utanmıyorum mu
Bende almıyorum mu
Bende lezbiyenim mi sjsnsnsnnsns
Prezervwtif hangi reyonda diye sormus adamim kimse yapabileceklerimi sorgulamaya kalkmasin :))
Suçmu işliyoruz yahu. Gider alırım. Utanacak bir şey yok.
"Utandıran utansın." diyeceğim de utanmıyorum ki🙈
Kasiyer utanıyor benim yerime, böylesi daha rahat gibi.
Watsona gidiyorum erkek çalışanın yardımcı olmasını istiyorum diyorum elemana prezervatif alıcam kasada benimle ilgilenir misin diyorum, kadın çalışanları zor durumda bırakmamış oluyorum.
Utanacak bir durum olduğunu düşünmediğim için alıp geçiyorum. Ama kasaların yanında olmasından dolayı rahatsızım. Sırf bu yüzden netten almayı tercih ettiğim bile oluyor.
Utanacak birşey yok sonuçta bir sağlık ürünü bu yönden düşünün utandığınız kasiyer ya da eczacıda kullanıyor bunu
İlk kez BİM'den aldığımızda kasada kadın vardı ne yapacaksınız diye sormuştu. Gel göstereyim dedim kız kızarmıştı o gün bugündür beni görünce kaçıyor. sdfdlfkgsdfkg
Hiç çekinmiyorum Hep aynı yerden alıyorum 2 günde bir direk cebime koyuyorum kız kasiyerin gözünde jonny sins gibiyim hayranlıkla bakıyor ve imalı şekilde güle güle diyor
ya beni oldur eczaneden alamam bir defasinda uc kere girdim bos ciktim.. bu sefer marketten alicam dedim arkadas bir suru alisveris yaptim. onu da araya sıkıştirdim ;)) hic utanmadan gecti ;))
Bebek aldırtmaktansa gönül rahatlığıyla prezervativ alıyorum ve evet utanmıyorum çöpe, camiiye bebek bırakanlar utansın mk
bu kızla evlenin
Aliyormusun
Valla sigara alır gibi alıyorum hatta bazen diyorum ki hangisini önerirsiniz? Geçenlerde bayan görevliye sordum ben bilmem bekarım dedi. Bende bilmek için medeni durum gerekmiyor gülümsedi 🤔😂
Ala Ala aştım onu artık aslında aşılması çok basit bir olay büyütülecek bir şey yok hatta kızların çalıştığı yerlerden alıyorum ki gülüyorlar falan hoşuma gidiyor :D
Marketten raftan alıp sepete koyuyorum bu kadar basit ne utanması? Utanacak birşey yok. Orkid alan kızlara kim ne diyor?
Zaten hep bayan kasiyere rastlarim cogu da kapali olur bir kac tur hedef etrafinda donerim yanina bir kac sey almam erkek gelirse hemen kitlenirim eyleme. Al cik!
Cok almam 31. sanmasin diye.
Sorun bende mi? Marketten alıyorum, normal, sakince yürüyüp biip sesini duyunca parasını uzatıp rahat rahat çıkıyorum.
Hiç utanmıyorum yani şöyle yemek yapmadan önce yemeklik alırken utanmıyosanız sevişmeden önce prezervatif alırken utanmaya gerek yok insanlığın ihtiyaç duyduğu birşey sonuçta 👌👌👌
Ben genelde marketten alıyorum.. illa yanında ekstradan birşeyler alıyorum.. ama karambol değil 2-3 tane ekstra şey sakız çikolata vs gibi😇😇😂😂
Hayatımda bir kere aldım, ondada bir kızcağız vardı tebessümle birbirimize baktık :)
Önceki işimde satışını yaptığımız için kendime alıyordum.
Hala utanılıyor mu bu kadar cinselliğin konuşulabildiği bir ülkede bu durum. Saçma bir soru olmuş.
utanma tabiki oluyor aksini yazan yalan söyler.
ancak özgüven yüksek ise hemen alacaklarını alıp gayet ciddi bir şekilde marketten ayrılarak bu durum geçiştirilebilir..
hanımlar dalga geçmeyin bizlerle sizin yüzünüzden bu hallere düşüyoruz :)
Gayet normal bir alışveriş olduğu için rahatlıkla alıyorum. Son aldığımda 2 şişe şarap, 6 farklı çikolata almıştım yanında :)
Et ete değmeli o yüzden pek prezervatif kullanmak hoşuma gitmiyor. 😎
En iyisi büyük marketlerden almak. Kim kime dum duma. Hem utanılacak birşey olsa satmazlardı.
Selam veriyorum
Selamlarını alıyorum.
Prezervatif alıcam hangini önerirsiniz diye soruyorum
hangisini öeneriyorlar genelde?
hangisini öneriyorlar genelde?
Hiç biri değil. ben normal yürüyerek gidip alıyorum :D
Henüz bu deneyimi yaşamışlığım yok, ancak arkadaşıma aldırırım heralde...
Bir gün halamla markete gittik halam elini uzattı prezervatife bu neli sakız böyle dedi millet bize baktı.
Bide eski sevgilim gidip alacaktı marketten utanmıyor ki çoğu ya alışmışlar anacım
Güzel ani
alsam utanmazdım lisede kızlarla merak edip tüm çeşitlerini okumuştuk bir keresinde. Erkek arkadaşım alıyor ama benlik bir şey yok şu an
Nasıl okumustunuz
utanılmamasi gerek
sonuçta evli çiftler de kullanıyor
Utanıyorum
@Duygusuzkızz himm ben ce utanma canım
Aldinmi
@Duygusuzkızz almadım
Zor almak bence
Olsun benim utanmam yoktur gayet insani bir ihtiyaç
Öyle de sonuçta amaç belli
Olsun o amaç da utanılacak bir şey değil
hayvanların bile seksüel ihtiyacı vardır
Herkesin var toplumsal olarak öyle ama
Ben birkaç sene öncesine kadar onları sakız falan sanıyordum :D Sonradan göre göre marketlerde başka bir şey olduğunu anladım. E derste de görünce işlevini de anladım :D
Aynen bende. Kadın Hastalıkları Dersimiz Var Ordan Ögrendim Bende :d
@Chloe63 ne okuyon
Utanmıyorum Allah ın bildiğini kuldan mı saklayacam
hem alıp hem de bu nasıl kullanılıyor diye şapşal şapşal bakıp bir de en güzeli hangisi diye soran insanlar var. almaktan utanıyor da bunları sormaktan utanmıyor adam.
C o k utanç verici
utanmamı gerektirecek bir durum yok illa utanılıcaksa onlar utansın satan onlar. dd
Ya ilişkiye girerken utanmıyorum da condom/prezervatif alırken mi utanmam gerek?
En samimi cevap
Tessekur ederim
Ben hiç utanmam bana orda large olanında verirmisin demek yeterli tabii bişi sonuçta
Hacı oradan bir kutu yolla ne var bunda Allah Allah ahahaha sjsjsjjd
Hiç utanmam anal ilişki için en kaliteli prezervatif hangisi sizce ya bide delik dar yırtılmaz di mi diyorum yüzyüz yüzsüz kimse umurumda olmaz lkşsalşdsa
Vururdum masaya ver bakalım şuna bı şapka der alırdım ahah 😂😂 sonuç olarak utanirdim alırken 👍
utanılacak bişey değil
utanılacak yaftası vurduk yıllarca ortalık arkadaşım o*ospu çocuğu doldu
Yoo ayiplik birsey gormuyom sonucta her iki partnerin sagligi onemli
yanımda balon götürüp bunun patlamayanı var mı diyorum.
ben utanmıyordum. nasıl ki tuvalet kagıdını alıyorsanız bu da onun gibi birşey.
Hiçbirine gerek yok..
Oradan bir uzun kalın diyorum.. En şeffafı olsun istiyorum.
o kadar
Hiçte alırken utanmadım. Utanmak için geçerli bir sebep oldugunu düşünmüyorumç
Alırken utanmıyorum.
Zaten 2 kere aldım. İkisini de marketten aldım rahattım yani:D
Öyle bir problem yaşamıyorum. Eczaneden isteyip alıyorum. İhtiyaç yani utanılacak bir yanı yok.
Tanıdığım birisi olduğunda çok daha utanırım.
#Güneş
Getir var Android'de yükle getir de getirsinler kapına gizli kutuda ben çalışıyorum herşey var.
Hiç kullanmadım onun yerine hamileliği önleyici fitil kullandım Agen adlı..