Utanmıyorum çünkü onları satanlarda kullanıyor. Hatta bir kaç sefer eczanedeki bayanlar bile gözlerinn içine bakar oluyordu Noluyor acaba diye düşünmekten kendimi alamıyordum. Aslında alan değil veren utanıyor orda 😂
Utanılacak Bir Şey Yok. Cinsellik Bir İhtiyaçtır ve Bu İhtiyacı Prezervatifle Süslendirmek İsteyenler Olabiliyor :) O Yüzden Utanılacak Bir Şey Yok Fitil Felan ya da Farklı Şeyler Alınca Utanmıyorsunuz da Bunu Alırken mi Utanacaksınız? :D
finans bankası tarafından dolandırıldım bu bankada hesabı olanlar hesap ilk açılırken okumadan imzaladığınız kağıtları isteyin iyice okuyun banka sizin adınıza fon alıp zarar ettirebilir sizi borçlu çıkarta bilir
Eczaneden alıyorum, ilaç ister gibi, aldığın ürünün ismini söyle. Prezervatif veya condom demeye ne gerek var. 'Okey tenn rica ediyorum.' O kadar. Göz göze gelmemeye özen göster.
daha o tecrübeye gelemedim ama utanmazdım heralde çokta önemli olan nerde aldığın ne bileyim benzinlikte veya tekel bayi tarzı bir yerde kasılırdım sanırım birazda olsa.
neden utanım ki gayet doğal bir şey cinsellik insanların garip bir şekilde bakmasına sebepsizce gülüyorum sadece sanki kendilerini leylekler getirdi veya hiç yapmıyorlar :D
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yok almadim da erkek arkadaşim ona vereceğimi düşünüp almış 😂 koklatmadim bile. aldigi meyveli prezervatifi koklamakla yetindi. utanarak çıkarmisti
Ay ben evlenmeden yapmamcılarla dolmuş buralar :D Yapıpta reklamını yapanda var tuhaf bir ortam oldu buralar işime lazım olursa gidip alırım :D daha bir 10 kutu almışımdır max çok iş olmuyor
eemmm.. utanma degil de haniii.. eee... seyy.. nasi deseem.. olan var olmiyan var, onu alamiyan da var.. bozulmasinlar diye biraz cekiniyom hani... direk kasiyere diyom zaten bir arkadas icin aliyom vallaa bak! :)
Niye utanıyorsunuz anlamış değilim. Araç kullanırken trafik kuralları ne diyor. Emniyet kemerinizi takın. Buda öyle bişey. İstenmeyen durumlar maruz kalmamak için kullanıyoruz. Bunun içinde utanacak bişey yok
Normalde kendim alamazdım ama bir gün direnip almaya karar verdim karşımdaki de tesettürlü bir bayan kasiyerdi ama hiç umursamadı normal okuttu parayı aldı üstünü verdi. O gün bugündür umursamıyorum😄 İnsan korkularıyla yüzleşmeli 😄
Klasik savunma potansiyeline girip neden :''sen öyle mi yapıyorsun ''derler anlamıyorum. Konu burda ben değilim ve felsefede görmüş olman lazım tumevarim yöntemi var laçin. Yapmadan da tahmin yuretebilir insan. Beyin bunun icin var.
@Ehlivukuf Dediğin gibi "klasik" savunma potansiyeli.. e hâliyle benim de buna başvurmam gayet doğal. Ayrıca verilen tavsiyeler genellikle tavsiye eden kişi tarafından tecrübe edilmiş şeylerdir, bilirsin.
niye utanıyım ki :) herkes seks yapar bunda utanıcak bişey yok onlarında umrunda olduğunu sanmıyorum ha ekmek almışsın ha kondom bu kadar utanmaya çekinmeye gerek yok
Erkek arkadaşıma aldırıyorum. Önce kedi gibi gözetle sonra özgüven patlaması yaşayarak alıyor 😂😂 tabi biz alana kadar da üç buçuk olduğumuz için adamlar bizi hırsızlık yapıcaz zannedip daha çok gözetliyor oda ayrı dert
Biz markete gidiyorduk kasiyerler genelde kadın zaten gülüyordu falan bizde öteki takım hazırmı diyorduk ne takımı diye soruyordu su savaşı falan yapcaz diyorduk ama inanan kim :D ama gerçekten bir savaş oluyordu :D
Alacak olursam tanımadık bir eczaneye girerim etrafa da bakarım tanıdık var mı diye alırım. Bir markette bir kızla bir oğlan baya manevra yapmıştı kız daha cesaretli çıkmıştı ve daha istekli duruyordu.
@Duygusuzkızz o da alır sadece belki o an yanında olmayabilir o yüzden ben yanımda bulundurmaya çalışıyorum. Korunmak önemli sırf unutulmuş diye boşverilmemeli.
İlk çıktığı yıllarda utanmıştım neden utanıyoruz çünkü cinsellik bize bir tabuymuş kötü birşeymiş gibi hep öğretildi şimdi canım ne zaman isterse gidip seçip alıyorum...
Partnerime aldırdım bugüne kadar. Ben hiç almadım. Millet cinsellik konusunda o kadar geri ki. Sapık yaftası yiyebilirsiniz. Kadınlara böyle bir itham olmazç
Ortada utanılacak bir durum yok ve artık bu durumu bu kadar abartmaya da gerek yok , al ve çık ! Prezervatif almamayı tercih edenlerdenim dünyanın en gereksiz ve zevksiz şeyi desek yeridir.
Ben utanmıyorum rahatlıkla alıyorum ben markette çalışırken benim kadın müşterilerim gelip paket paket alıyorlardı benden erkek müşterilerimde aynı şekilde o yüzden utanılacak bir durum yok..
Ne utanması yaaa... Ver birader şurdan karışık OKEY diyoruz oluyor bitiyor... bunda utanılacak ne var...:)) almaya utanan adam daha prezervatifi takamadan boşalır gider..:)))
Ben tipsizim hayatımda hiç gerek duymadım. Tip olmayınca prezervatifi takıp içine girilecek bir kız bulunmuyor malesef. Tipsiz erkekler alamaz prezervatif.
hiç utanmam , genelde marketten alırım , farklı bir ürün almışsam ve ilk defa deneyeceksem kasiyere bile sorabilirim kullandınız mı tavsiye eder misin diye. Umurumda olmaz.
Bunların hiç biri değil genelde bayanlardan alırım çok merak ediyorum karşı cinsin o gördüğündeki surat ifadesini genelde büyük marketse yüzüne bakarım alırken hiç eczaneden almadım
utananmam bide ben prezervatif kullanmıyorum, sevmiyorum. et-ete değecek... o ne öyle ben bir yapıyom, plastik mi yapıyo. hee bazı durumlarda mecbur... :D
Ben bu hayatta bişeyi yapıyosan arkasına sığınmak ahmaklık olur görüşünde olan biriyim bana o yüzden lazım olsa alırım ama ben kullanmayı seven insan değilim kontrolün bende olması hoşuma gider. 😊
ben hiç cekinmedim gittim aldım sakız alır gibi :) sıradan normal bence abi :) kasmayın akışına bırakın kasiyer kızlar hiç terz bakmadı gülende olmadı :D
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilim almıştı eczanedn Rezillik ya kız kesmiş durmuş sinir olmustum soyleseydi eczaneyi gidecektim de söylemedi 😄
normal ürünleri nasıl alıyorsam onuda öyle alıyorum anlamadığım ise kasiyerlerin tepkileri sanki ben ona zarf atıyor muşum gibi bana tavırları değişiyor gayet normal ciddiyetle duruyorum aslında
migrosa girip kasadan aliyorum zaten kasanin yanında bulunuyor sonra parasini soyluyor bunun da utanmasi mi olur? gelip burada reklam yapar gibi yazarlar utannazlar alirken mi utanilacak¿
hayatta utanmam gider her yerden alırım :D :D hatta iki tane birden aldığım bile olmuştu :D :D :D ne utancam sanki.. herkesin yaptığı yapacağı bir şey yani :D :D
Ozel nedenlerle kendime uygunu bulmam zor olur Once uygun urun bulunmali Sonra mekanin boslugundan faydalanip sip diye alinip Uzaklasilmali Bide mumkunse evden uzak alakasiz yerden 😅
Telefonla konuşarak içeri girip "hangisiydi kanka" diyip alacağımın adını söyleyerek eczacıya uzatırım. Kendime değil arkadaşa alıyorum görüntüsü :D :D
hiç utanmam ama bir defasında market kasiyeri genç erkek tam sıra bana gelecekken elimde 5 kutu değişik marka kondom varken bayan arkadaşa ben çıkıyorum sen bak demişti. Bir an tereddüt etmiştim sonra kime ne dedim.
Utanmazın tekiyim demek ki, şey çok hoşuma gidiyor, özellikle yanında kayganlaştırıcı ile birlikte alınca kasiyerlerin yüzüme bakmamaya çalışarak aldığı o surat ifadeleri :)
Ya neden yer yarılsın içeri girsem diyim neden utanayım onlar satmaya utanmıyorlarda ben alırken mi utanıcam benim ki saniselik olay alır çıkarım ama onların sabahtan akşama kadar baş ucunda duruyor utanması gereken kişiler onlar bizler değiliz
3. gif çok iyi ya osmana bir şapka diyorum iş bitiyor. günümüzde bunun utanması olur mu çok saçma tabi utanana vardır. bana eczacı demişti neden utanıyorsunuz bu gayet normal diye üstelik bunu soran kadındı
Ne utanmasi online siparis denilen birsey var. Hatta gönderen kisi olarak baska isim yaziyorlarki nereden geldigini paketi getiren kisi anlamasin diye. Ideal bence :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
Utanmak mı? Ne utanması? Sizce hangisini söylemek daha kolay?
-Baba kız arkadaşım hamile!
-Doktor yoksa HIV pozitif miyim?
-Bir kutu prezervatif lütfen.
O kadar yorum içinde en düzgün olanı!
Utanmıyorum çünkü onları satanlarda kullanıyor. Hatta bir kaç sefer eczanedeki bayanlar bile gözlerinn içine bakar oluyordu
Noluyor acaba diye düşünmekten kendimi alamıyordum.
Aslında alan değil veren utanıyor orda 😂
Utanılacak Bir Şey Yok. Cinsellik Bir İhtiyaçtır ve Bu İhtiyacı Prezervatifle Süslendirmek İsteyenler Olabiliyor :) O Yüzden Utanılacak Bir Şey Yok Fitil Felan ya da Farklı Şeyler Alınca Utanmıyorsunuz da Bunu Alırken mi Utanacaksınız? :D
finans bankası tarafından dolandırıldım bu bankada hesabı olanlar hesap ilk açılırken okumadan imzaladığınız kağıtları isteyin iyice okuyun banka sizin adınıza fon alıp zarar ettirebilir sizi borçlu çıkarta bilir
Eczaneden alıyorum, ilaç ister gibi, aldığın ürünün ismini söyle. Prezervatif veya condom demeye ne gerek var. 'Okey tenn rica ediyorum.' O kadar. Göz göze gelmemeye özen göster.
daha o tecrübeye gelemedim ama utanmazdım heralde çokta önemli olan nerde aldığın ne bileyim benzinlikte veya tekel bayi tarzı bir yerde kasılırdım sanırım birazda olsa.
Direk gider alırsın kurduğun kadar olmuyor.
neden utanım ki gayet doğal bir şey cinsellik insanların garip bir şekilde bakmasına sebepsizce gülüyorum sadece sanki kendilerini leylekler getirdi veya hiç yapmıyorlar :D
yok almadim da erkek arkadaşim ona vereceğimi düşünüp almış 😂 koklatmadim bile. aldigi meyveli prezervatifi koklamakla yetindi. utanarak çıkarmisti
meyveliside var mis
Oha be yazik olmus sjsjjsjs
Ulan ne güldüm ya.. koklatmadim bile diyo 😂😂😂
Valla helal sana hiç kimseye mi sadece ona mı hele birde gösterip vermediysen bitti o
Tanımadıkları yerden alsalar olay çözülür bence. 😊
Utanıcak bir şey olmadığı için bunların hiçbirini yapmıyorum.
Nasıl aliyon
hiçmi utanmıyon
@Duygusuzkızz rahat alır heralde, sen nasıl alıyorsun rahat mı zorlanıyormusun? :)))
@Duygusuzkızz bayan bir eczaneye git oradan al
@Man4Tgirl4Love @Duygusuzkızz tahminimce erkeksin :))
Sen aldın mı?
@Duygusuzkızz sen nasıl alıyon
@45likdelikanlı duygusuz kız erkek.
Ay ben evlenmeden yapmamcılarla dolmuş buralar :D Yapıpta reklamını yapanda var tuhaf bir ortam oldu buralar işime lazım olursa gidip alırım :D daha bir 10 kutu almışımdır max çok iş olmuyor
eemmm.. utanma degil de haniii.. eee... seyy.. nasi deseem..
olan var olmiyan var, onu alamiyan da var..
bozulmasinlar diye biraz cekiniyom hani...
direk kasiyere diyom zaten bir arkadas icin aliyom vallaa bak! :)
bir arkadas dedi ki utanma durumunu asmak icin abartiya kacip fitting room soran varmis :) ehu ehu!
Niye utanıyorsunuz anlamış değilim. Araç kullanırken trafik kuralları ne diyor. Emniyet kemerinizi takın. Buda öyle bişey. İstenmeyen durumlar maruz kalmamak için kullanıyoruz. Bunun içinde utanacak bişey yok
Normalde kendim alamazdım ama bir gün direnip almaya karar verdim karşımdaki de tesettürlü bir bayan kasiyerdi ama hiç umursamadı normal okuttu parayı aldı üstünü verdi. O gün bugündür umursamıyorum😄 İnsan korkularıyla yüzleşmeli 😄
Normal market alışverişi gibi kutuyla toptan alıyorumm ne var bunda
gerçekten mi yaş kaç resim sen misin yerim
Bundan utanacak kadar pasif birisiyle sevişmezdim sanirim
Ama utaniyolar belki olcak diye yapacakları 😊
ben almam ilerde esim alir evlenmeden böyle islere girismicem için rahatim
Helalllll
olmasi gereken bu
Neden
ben pet alırken hiç utanmıyorum, neden utanılıyor ben de bunu anlamıyorum?
Sen alirmiydin
@Duygusuzkızz alırım ayıp bir şey olsa birçok yerde boy göstermezdi. Utananları anlamıyorum ya
Ama amaç belli
@Duygusuzkızz prezervatif aynı zamanda bir çeşit korunma yolu
Ama iliskiye giriyosun onunla
Hocam ben balon şişirmek için alıyom, yanlış anlamayın derim ://
Naneli ye de al balon yaparken mentol niyetine nefesini acar.
@Ehlivukuf sen öyle mi yapıyon sinağğn? 😑
Klasik savunma potansiyeline girip neden :''sen öyle mi yapıyorsun ''derler anlamıyorum. Konu burda ben değilim ve felsefede görmüş olman lazım tumevarim yöntemi var laçin. Yapmadan da tahmin yuretebilir insan. Beyin bunun icin var.
@Ehlivukuf Dediğin gibi "klasik" savunma potansiyeli.. e hâliyle benim de buna başvurmam gayet doğal.
Ayrıca verilen tavsiyeler genellikle tavsiye eden kişi tarafından tecrübe edilmiş şeylerdir, bilirsin.
Sana Ahmet Haşim örneği vereyim de tecrübe etmeden nasıl olacağını anlarsın laçin.
@Ehlivukuf Olabilir, buna itiraz etmedim ki. Ben de genellikle dedim zaten. Ve geneli baz alarak konuştum.
Maşallah gayet formundasın yine.
bazen ben alıyorum utanmaya gerek yok bundan utanmamız gerektiğini düşünenler utansın :D
Banada alsana :)(
eksileyenler hangi kafada :D
Nerden alıyon
market
Kız ben çok utanirdim nasıl utanma olmuyo 😊
niye utanıyım ki :) herkes seks yapar bunda utanıcak bişey yok onlarında umrunda olduğunu sanmıyorum ha ekmek almışsın ha kondom bu kadar utanmaya çekinmeye gerek yok
Iliskiye girmek çok doğal değilmi
Erkek arkadaşıma aldırıyorum. Önce kedi gibi gözetle sonra özgüven patlaması yaşayarak alıyor 😂😂 tabi biz alana kadar da üç buçuk olduğumuz için adamlar bizi hırsızlık yapıcaz zannedip daha çok gözetliyor oda ayrı dert
C o kötü durum
Biz markete gidiyorduk kasiyerler genelde kadın zaten gülüyordu falan bizde öteki takım hazırmı diyorduk ne takımı diye soruyordu su savaşı falan yapcaz diyorduk ama inanan kim :D ama gerçekten bir savaş oluyordu :D
Alacak olursam tanımadık bir eczaneye girerim etrafa da bakarım tanıdık var mı diye alırım. Bir markette bir kızla bir oğlan baya manevra yapmıştı kız daha cesaretli çıkmıştı ve daha istekli duruyordu.
Bir keresinde avmde prezervatif otomati gibi bisi vardi 1 tl ile calisan nasil bisi diye gormek icin almistim ama baska hic almadim
Cevahir alışveriş merkezinin tuvaletinde var 😂
İnsanlar sokakta parkta yiyişiyor utanmıyor da biz plastik alınca mı utanıcaz... keşke geri zekalılar alıp taksa da ortalık beyinsiz kaynamasa...
Parktami
Ben utanmam sahsen gidip alirim niye utanayimki sonucta lazim :D ped alirkende boyle gidip alir cikarim
Ped alirken insanlarin bakislari degisiyo dimi ya da bir kisminin 😉 sanki ilk kez sen takicakmisin karisi bacisi ya da anasi hic kullanmiyomus gibi 😉😉
Çıkarıp masaya vuruyorum Ve buna göre bir kılıf ver Diyorum Adamda Psikopat Zannedip Hem işimi aceleye Getiriyor Hemde Ben yerine o utanıyor :D :)
Eskiden hızlıca alır çıkardım, şu an ihtiyacım olduğunda gayet rahat bir şekilde alıyorum. Utanılacak bir şey değil bence.
Neden sen
@Duygusuzkızz tedbir amaçlı.
Tamam niye partnerin almiyo
@Duygusuzkızz o da alır sadece belki o an yanında olmayabilir o yüzden ben yanımda bulundurmaya çalışıyorum. Korunmak önemli sırf unutulmuş diye boşverilmemeli.
Bence bir bayanin çantasında hep olmali
@Duygusuzkızz evet kadının da erkeğin de yanında olmalı.
Hep taşır misin
@Duygusuzkızz hep değil ama çoğunlukla
bir anda lazım olabilir ama
İlk çıktığı yıllarda utanmıştım neden utanıyoruz çünkü cinsellik bize bir tabuymuş kötü birşeymiş gibi hep öğretildi şimdi canım ne zaman isterse gidip seçip alıyorum...
Partnerime aldırdım bugüne kadar. Ben hiç almadım. Millet cinsellik konusunda o kadar geri ki. Sapık yaftası yiyebilirsiniz. Kadınlara böyle bir itham olmazç
Ortada utanılacak bir durum yok ve artık bu durumu bu kadar abartmaya da gerek yok , al ve çık ! Prezervatif almamayı tercih edenlerdenim dünyanın en gereksiz ve zevksiz şeyi desek yeridir.
Ben utanmıyorum rahatlıkla alıyorum ben markette çalışırken benim kadın müşterilerim gelip paket paket alıyorlardı benden erkek müşterilerimde aynı şekilde o yüzden utanılacak bir durum yok..
Ne utanması yaaa...
Ver birader şurdan karışık OKEY diyoruz oluyor bitiyor... bunda utanılacak ne var...:))
almaya utanan adam daha prezervatifi takamadan boşalır gider..:)))
Ben tipsizim hayatımda hiç gerek duymadım. Tip olmayınca prezervatifi takıp içine girilecek bir kız bulunmuyor malesef. Tipsiz erkekler alamaz prezervatif.
hiç utanmam , genelde marketten alırım , farklı bir ürün almışsam ve ilk defa deneyeceksem kasiyere bile sorabilirim kullandınız mı tavsiye eder misin diye. Umurumda olmaz.
türk erkekleri genelde cebinde taşımadıkları için gelenlere veriyorum
Hafıza 😁
Hadiya olcakti otomatik duzeltme😂😂
@GayeAkarca gelenlere veriyorum derken?
bence çok acil tanışmamız lazım :D
Bunların hiç biri değil genelde bayanlardan alırım çok merak ediyorum karşı cinsin o gördüğündeki surat ifadesini genelde büyük marketse yüzüne bakarım alırken hiç eczaneden almadım
utananmam bide ben prezervatif kullanmıyorum, sevmiyorum. et-ete değecek... o ne öyle ben bir yapıyom, plastik mi yapıyo. hee bazı durumlarda mecbur... :D
Ben bu hayatta bişeyi yapıyosan arkasına sığınmak ahmaklık olur görüşünde olan biriyim bana o yüzden lazım olsa alırım ama ben kullanmayı seven insan değilim kontrolün bende olması hoşuma gider. 😊
ben hiç cekinmedim gittim aldım sakız alır gibi :) sıradan normal bence abi :) kasmayın akışına bırakın kasiyer kızlar hiç terz bakmadı gülende olmadı :D
Sevgilim almıştı eczanedn Rezillik ya kız kesmiş durmuş sinir olmustum soyleseydi eczaneyi gidecektim de söylemedi 😄
Nasil
@Duygusuzkızz prezervatif diyorum alırken eczaneden kız kesmis
Kizinda canı çekmiş belki 😊
@Duygusuzkızz işte bende sinir oldum
@Duygusuzkızz oooo
normal ürünleri nasıl alıyorsam onuda öyle alıyorum anlamadığım ise kasiyerlerin tepkileri sanki ben ona zarf atıyor muşum gibi bana tavırları değişiyor gayet normal ciddiyetle duruyorum aslında
Bunlar ne sacmalik ben anlamadim ne var utanacak bunda gerek olsa ben bile alirim!
Ciddimi
@burcfree senın kocan cok sanslı ya
migrosa girip kasadan aliyorum zaten kasanin yanında bulunuyor sonra parasini soyluyor bunun da utanmasi mi olur? gelip burada reklam yapar gibi yazarlar utannazlar alirken mi utanilacak¿
hayatta utanmam gider her yerden alırım :D :D hatta iki tane birden aldığım bile olmuştu :D :D :D ne utancam sanki.. herkesin yaptığı yapacağı bir şey yani :D :D
hicbiri hic almadim ama niye utanacakmisim gayet dogal.
Erkekler utaniyo ama
Ozel nedenlerle kendime uygunu bulmam zor olur
Once uygun urun bulunmali
Sonra mekanin boslugundan faydalanip sip diye alinip
Uzaklasilmali
Bide mumkunse evden uzak alakasiz yerden 😅
https://vocaroo.com/i/s07Kbauc3OWsben gidip en güzel kızdan alırdım =)
Daha masum ve basiti var. :D
Telefonla konuşarak içeri girip "hangisiydi kanka" diyip alacağımın adını söyleyerek eczacıya uzatırım. Kendime değil arkadaşa alıyorum görüntüsü :D :D
Hiç almadım, almam da zaten. Sanki ben kullanacağım eşim alır. 😏
Evli misin sen
Yes
Utanmıyorum... Sevgilime seks oyuncağı almak için seks shoplara rahatça girebilen birisi olduğum için prezervatif alırken bir rahatsızlık duymuyorum.
hiç utanmam ama bir defasında market kasiyeri genç erkek tam sıra bana gelecekken elimde 5 kutu değişik marka kondom varken bayan arkadaşa ben çıkıyorum sen bak demişti. Bir an tereddüt etmiştim sonra kime ne dedim.
Utanmazın tekiyim demek ki, şey çok hoşuma gidiyor, özellikle yanında kayganlaştırıcı ile birlikte alınca kasiyerlerin yüzüme bakmamaya çalışarak aldığı o surat ifadeleri :)
Ya neden yer yarılsın içeri girsem diyim neden utanayım onlar satmaya utanmıyorlarda ben alırken mi utanıcam benim ki saniselik olay alır çıkarım ama onların sabahtan akşama kadar baş ucunda duruyor utanması gereken kişiler onlar bizler değiliz
Almak için utanmama gerek yok, başka organlara da ilac aliyorus hastalaninca bu da birebir korunma yontemi , normaldir.
3. gif çok iyi ya
osmana bir şapka diyorum iş bitiyor.
günümüzde bunun utanması olur mu çok saçma tabi utanana vardır.
bana eczacı demişti neden utanıyorsunuz bu gayet normal diye üstelik bunu soran kadındı
bişey yapmadım hiç almadım. sadece evliliğimizin ilk zamanlarında eşim alıyordu sonrasında ondanda vazgeçtik:)
Nedenki
@Duygusuzkızz başka korunma yöntemleri de var onları deniyorlardır
Nedir korunma yöntemi sağlık lı olan
Bakire bakire 23 yil 😂 alana sans diliyorum. Ben böyle devam 😂
Sevişmede mi olmadi
Yuhh 23 yıl ve bakire
Devamm 👍👍
Ne utanmasi online siparis denilen birsey var. Hatta gönderen kisi olarak baska isim yaziyorlarki nereden geldigini paketi getiren kisi anlamasin diye. Ideal bence :)
ped almak gibi bir şey neden utanılsınki gerçi internetden almak daha mantıklı