Bu durumlarda hiç utanmam yok utanmazın tekiyim 😀 eczaned markette çalışan bayanmış erkekmiş elimde biri görürmü görmezmi hiç umurumda olmaz. Daha geçenlerde rötar adlı ürününüzü kullandım çok başarılı 😅
bunun utanılacak neyi var onu anlamadım utanılacak birşeyse niye satıyorlar o zaman gerekli bir ihtiyaç normal başka şey alır gibi alırım sanki bu devirde utanma kalmış insanlarda
satan alikar satıyo alan kullanan niye utansın prezarvatif alan kızları erkekler burdan eklemiştir kesin bir bağlantı kuruyum lazım olur düşüncesiyle 😂
Genelde benim arkadaşlar alamıyorlar hep bana aldırtıyorlar bunun bir utanması yok ama her aldığımda kasiyer bayan oluyor ve gözümün içine bakması beni korkutuyor
Bunların Hepsi bana mantıklı geliyor Ama bir ara adam market alışverişi yaparak kasada karambole getirmeye çalıştığına şahit oldum. Ben alıcak olsam ise B derim
Hiç almadım ama böyle eşyalara bile bir anlam yüklenmiş ya ifrit oluyorum su olaya seks mi yapıyorum evet yapıyorum bunun niye utancını duyacağım kimi ilgilendirir
İnternetten alıyorum. Ayrıca normalde de utanacak bir şey yok. Nasıl gıdaya ihtiyaç duyuyorsa bedenimiz ve bakkaldan marketten ekmek alıyorsak bu da bir ihtiyaç, neden utanalım. Üreten utansın utanılacak bir durum varsa :D
valla ben hep alır kasaya gider gerekirse sıra bekler alırım hiçte utanmam yanında başka şeyde almam lazım degilse çünkü bu saglıktır. eczaneden ilaç alırken utanıyormusunuz hayır bu da öyle bir şeydir
Ben alırken soruyorum tezgâhtara ya da kasadaki görevliye kadın ya da erkek i don't give f*ck... Hiç denedin mi? Tırtıklı mı yoksa ultra ince mi? Patlıyor mu yırtılıyormu vs gibisinden muhabbet ettiydik bir keresinde...
yoo neden utanayım ki bu gayet dogal bısey bunları aşalım artık görüyoruz preverzatif kullanmam etmem diyenleri sonrasında yok kürtaj yok saga sola dogan bebelerı atmakmış asıl utanılacak konu bu bence
Bır kutu prezervatıf alabılırmıyım dıyorum alıyorum agrı kesıcı alır gıbı Marketten alırken genelde sadece prezervatıf alırım kasıyerler genelde yuzume bı baktıkta sonra kasadan okurur barkotu Kasıyer ve tezgahtar da cınsıyet ayrımı yapmam
evet ben bayan ic giyim magzasinda tanga aldim adamim biride esile gelmis adam sepetimdeki tanganin icine düstü resmen bir bakiyor bir bakiyor korktum noluyoya diye
Bilmiyorum insanlarimiz hemen kurguluyir sanirim beyninde. O adam neler dusunmustur. Gercekten icimizdeki seytani öldurm3miz lazim. Kizin aldigi tangadan sanane. Nerde giyerse giyer arkadasim. Sen yanindaki karina bak cok merak ettiysen al giydir karina yani. Hemen sarkma potansiyeli. Karisi olmasa yaninda uyuz bakislarini cok daha fazla hissedersin emin ol. Sirf bu yuzden tayt giymeye korkuyorum.
şu an ihtiyaç yok ama ihtiyacım olsa alırdım ne utanıcam allahın bildiğini kuldan saklamanın alemi yok sevişmenin icadından haberimiz yokmuş gibi davranmayada gerek yok bence
Bir kere aldım arkadaşla beraber çekindim doğrusu o anlık bir şey oluyor geçiyor sonra bir de tüy dökücü kremi almıştım onu da çekinerek almıştım kasa da ikisinde de bayan vardı tabi
bugune kadar hiç almadım o yuzden nasıl bir his oldugunu hiç bilmiyorum. ama alacak olsam hemcinsim bir eczaneden kimsenin olmadıgı bir zamanda alırdım herhalde
Market eczane kozmetik ürünleri satan yerlerde ben hep bayan kasiyerlere denk geliyorum hiç erkeğe denk gelmedim ilk aldığımda utanmıştım ama sonrasında hiç utanma olmadı
Bir dönem kasiyerlik yaptığım için en çok tercih edilen yöntem erkek kasiyere denk getirmek, bir de genelde kapanmaya yakın, marketin tenha olduğu saate denk getirmek :)
Ya kasada sira beklerken önümde arkamda bayan olursa ya da yasli teyzeler baski olusabiliyo ustumde garip oluyorum aslinda bunlar icin cay kahve otomatlari gibi otomatlar yapilabilir
Sadece prezervatif alacaksam bile sadece onu alıp çıkıyorum, doğal normal bir durum, o markette satılan bir ürün ve ben müşteriyim. Hepsi bu
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yurt disinda yasiyorum Eczaneye veya markete girmene gerek yok Disarda kucuk bisey var 2 euro atiyosun kucuk sey var donduruyosun dusuyo. Yanii kimse yok etrafta Ohhh misss Iyi dusunulmus Turkiye de olmasi lazim boyle sey
@Battista aynen aynenn ama burda gercekten lazim oldugu zaman aliniyi Turkideye olsa gencler cok israf eder komik amacli alip alip cope atarlar bir yandan olmadigi iyi turkiye de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
Bu durumlarda hiç utanmam yok utanmazın tekiyim 😀 eczaned markette çalışan bayanmış erkekmiş elimde biri görürmü görmezmi hiç umurumda olmaz. Daha geçenlerde rötar adlı ürününüzü kullandım çok başarılı 😅
-dayı bir prezo versene ordan.
-hangisinden olsun?
-fark etmez!
-buyrun...
-burda deneyebiliyormuyuz?
-hönk?
-şaka şaka... :D :D
Eğer utanılacak birşey olsaydı, ''Üreticileri'' utanır üretmezdi...
Abartmaya Gerek Yok!!!
Bana çok normal geliyor. Bir ilaç alır gibi alıyorum. Bunun niye bir tabu haline geldiğinide anlamış değilim açıkçası.
prezervatife ne gerek var? direk konuya giriyoruz biz :D :P
Süper
Ödemeyi markette ben yapıyorum ne deniyordu ona unuttum şimdi. Yani kartımı kullanarak ödemeyi ben yapıyorum.
kasiyer kizin babasimiy mis
@Ciao_MRT eşime görev veriyorum marketten alırsın diyorum 10 kutu:)
bunun utanılacak neyi var onu anlamadım utanılacak birşeyse niye satıyorlar o zaman gerekli bir ihtiyaç normal başka şey alır gibi alırım sanki bu devirde utanma kalmış insanlarda
satan alikar satıyo alan kullanan niye utansın prezarvatif alan kızları erkekler burdan eklemiştir kesin bir bağlantı kuruyum lazım olur düşüncesiyle 😂
Utanılacak birşey yok dicem. Ama nerden bilsin evlilikte kullanacağını. Etraf zina yapanlarla dolu tobe estagfullah
Genelde benim arkadaşlar alamıyorlar hep bana aldırtıyorlar bunun bir utanması yok ama her aldığımda kasiyer bayan oluyor ve gözümün içine bakması beni korkutuyor
Walla ben utanmıyorum hatta kasadaki kıza sordum bir keresinde çilekli mi naneli mi iyi diye kız ters ters baktı 😂
Bunların Hepsi bana mantıklı geliyor Ama bir ara adam market alışverişi yaparak kasada karambole getirmeye çalıştığına şahit oldum. Ben alıcak olsam ise B derim
Cinsel hayatı olmayan insanlar, olan insanları eksiliyor.
Eksiler daha fazla
Eksiler fazlalaştıkça
Okey zararda.
Prezervatifi alıp kasiyerin önüne laps! Diye atıyorum. Utanacak bir şey yok. 😊
Bana uygun şık da yok 😂
Görüşü Beğenenler bir de yorum bıraksın madem 😂 maksat muhabbet olsun 😂
Kendin şeyine taktığını gidip kendi alsın, ben niye alıyormuşum :)
* Kendi
Utanmıyorum, alıyorum ihtiyacım kadar
Hiç almadım ama böyle eşyalara bile bir anlam yüklenmiş ya ifrit oluyorum su olaya seks mi yapıyorum evet yapıyorum bunun niye utancını duyacağım kimi ilgilendirir
Aynen. Ben almıştım ama seks yapacam diye değil. Açıklama zorunluluğu bile hissetmedim. Hiç bir olay da çıkmadı. 😊
Utanmıyorum. artık kasiyer alıştı bana inş kasiyeri değiştirmezler mk
dasdasdasew
canım sıkılıyor sevısek mı?
İnternetten alıyorum. Ayrıca normalde de utanacak bir şey yok. Nasıl gıdaya ihtiyaç duyuyorsa bedenimiz ve bakkaldan marketten ekmek alıyorsak bu da bir ihtiyaç, neden utanalım. Üreten utansın utanılacak bir durum varsa :D
valla ben hep alır kasaya gider gerekirse sıra bekler alırım hiçte utanmam yanında başka şeyde almam lazım degilse çünkü bu saglıktır. eczaneden ilaç alırken utanıyormusunuz hayır bu da öyle bir şeydir
Ben alırken soruyorum tezgâhtara ya da kasadaki görevliye kadın ya da erkek i don't give f*ck... Hiç denedin mi? Tırtıklı mı yoksa ultra ince mi? Patlıyor mu yırtılıyormu vs gibisinden muhabbet ettiydik bir keresinde...
yoo neden utanayım ki bu gayet dogal bısey bunları aşalım artık görüyoruz preverzatif kullanmam etmem diyenleri sonrasında yok kürtaj yok saga sola dogan bebelerı atmakmış asıl utanılacak konu bu bence
Bır kutu prezervatıf alabılırmıyım dıyorum alıyorum agrı kesıcı alır gıbı
Marketten alırken genelde sadece prezervatıf alırım kasıyerler genelde yuzume bı baktıkta sonra kasadan okurur barkotu
Kasıyer ve tezgahtar da cınsıyet ayrımı yapmam
Erkek alsin kadin alinca bir suru ipsiz sapsiz hucum edebilir. Malum bazi erkekler cok abaza
evet ben bayan ic giyim magzasinda tanga aldim adamim biride esile gelmis adam sepetimdeki tanganin icine düstü resmen bir bakiyor bir bakiyor korktum noluyoya diye
Bilmiyorum insanlarimiz hemen kurguluyir sanirim beyninde. O adam neler dusunmustur. Gercekten icimizdeki seytani öldurm3miz lazim. Kizin aldigi tangadan sanane. Nerde giyerse giyer arkadasim. Sen yanindaki karina bak cok merak ettiysen al giydir karina yani. Hemen sarkma potansiyeli. Karisi olmasa yaninda uyuz bakislarini cok daha fazla hissedersin emin ol. Sirf bu yuzden tayt giymeye korkuyorum.
@engeler Oha ohne adamlar var
şu an ihtiyaç yok ama ihtiyacım olsa alırdım ne utanıcam allahın bildiğini kuldan saklamanın alemi yok sevişmenin icadından haberimiz yokmuş gibi davranmayada gerek yok bence
Bazıları öyle
Bir kere aldım arkadaşla beraber çekindim doğrusu o anlık bir şey oluyor geçiyor sonra bir de tüy dökücü kremi almıştım onu da çekinerek almıştım kasa da ikisinde de bayan vardı tabi
bugune kadar hiç almadım o yuzden nasıl bir his oldugunu hiç bilmiyorum. ama alacak olsam hemcinsim bir eczaneden kimsenin olmadıgı bir zamanda alırdım herhalde
Çoğu kez arkadaşlarımın yerine aldığımı hatırlarım. Utanılacak bir şey yok bence. 🌺
Sen niye alıyorsun anlamadım 😂
aldinmi yani utanmadan
@Duygusuzkızz alışı kuvetliymiş😂
@Duygusuzkızz prezervatifi napacan zaten, et ete değmeden ne tadı olur seksin :)
Erkek arkadaş mı kız arkadasmi
@Duygusuzkızz bana kadın teni lazım sana ne lazım kuzum?
Napiodunuz şişirip balon mu? 😆
cesur kız
Market eczane kozmetik ürünleri satan yerlerde ben hep bayan kasiyerlere denk geliyorum hiç erkeğe denk gelmedim ilk aldığımda utanmıştım ama sonrasında hiç utanma olmadı
imaj değiştiriyorum
www.cipsy.com/.../...__Sener_Sen_Koleksiyonu_4.jpg
Bir dönem kasiyerlik yaptığım için en çok tercih edilen yöntem erkek kasiyere denk getirmek, bir de genelde kapanmaya yakın, marketin tenha olduğu saate denk getirmek :)
Niye utanalım ki?
8 çocukla ortalarda dolaşmamak için mi?
hiç almadım ama alırkende utanmam açıkçası ki markete felan gidince de bakarım üstünü felan okurum
Herkes senin gibi olsa abye girerdik
Korunmak için yapılcak bişeyde niçin utanalımki bunlar olağan şeyler nasılki seks ihtiyaçsa korunma güdüsüde doğal bişey
yok, öyle birşey, hijyenik kadın pedi nasıl zaruri bir ihtiyaçsa bu da öyle, niye utanırlar anlamam.
Ped almaya çekinen kızlar var bu oldukça saçma ama evet bu erkeklerinki farklı
Ne Farkı var
O satın alınsın diye üteliyor. İç çamaşırı almak gibi 😏
bazı şeyler yaşadım ama hiç ilişkiye girmedim. Şerefli namuslu temiz hissetmem gerekirken niye sap gibi hissediyorum anlamadım :Da. fçAFD:ADF
Bu zamana kadar hiç almadım almam da ben niye alim ki? Affedersin eşim olduğunda o almalı.
Oha Utanmıyorum ki 😄 , sacma bir sebep ,
bu arada kadınların bir çoğu şapkasız istiyor 😀titret beni 😀
Hedefi kaplan gibi gözümüze kestirir, tek seferde 3-5 paket alırız.
Senmi
Niye utanayım ki utanılacak bişey olsa eczanede markette satılmazdı, satan uyanmıyorsa alan neden utansın ki.
Neden utanayım ki? Sonuçta bu da bir ihtiyaç. Giderim, alırım. Ters bir bakış görürsem sinsi bir gülüş atıp olay yerini terk ederim.
Cinsel yaşam ve seks her insanın hakkıdır. Markete gittiğimde rahatça beğendiğim O. K Prezervatif alıyorum.
Neden utanıyorsunuz ki bu normal bir şey. Hem sağlık açısından hem de gelecekte ortalığa p. ç çıkarmamak açısından mükemmel...
Direk giriyorum istiyorum. utanacak bir şey yok. gayet normal bir şey.
O satıyorsa bende girip alırım.
Utanılacak bir durum yok ki. Ben kendimi tıbbi bir malzeme alırmış gibi motive ediyorum bir gereklilik gibi.
Uzun zamandır ihtiyac duyacak durumum olmadı harbi unuttuk ya, özledim aslında bir mucizeye ihtiyacım var sanırım bu hayatta :=)
ben genelde benzin istasyonlarından alıyorum kasanın yanında seçmesi rahat oluyor sıkıntı yaşamıyosun
Zevk vermese de , sağlık için alıyorum utanacak bir durum yok , hatta bazen kasiyerler ile komik sohbetler dönebiliyor
:) bu zamanda prezervatıfmı kaldı kafasını çamaşır ıpıyle sıkıca bağlayıp 3 düğüm atıyorsun olan tamam
ağızda sakız tek kulaklık takılı sanki oraya ait değilmiş gibi bir havayla alınır. yavaş adımlarla uzaklaşılır ki çok doğalmış gibi durulsun djdjdjd
ben bir kere almıstım hiçte utanma falan olmadı çıkarıp vurdum kasiyerin önüne tabiki prezervatifi 😂😂
Sağlıklı üreme için üretilmiş birşey utanılacak bir tarafı yok bence. Sonuçta kimseyi leylekler getirmedi
Ben utanmıyorum. Market, eczane, internet her yerden aldım şimdiye kadar. bir tek sexshop'a gitmedim hiç :D
Ya kasada sira beklerken önümde arkamda bayan olursa ya da yasli teyzeler baski olusabiliyo ustumde garip oluyorum aslinda bunlar icin cay kahve otomatlari gibi otomatlar yapilabilir
Sadece prezervatif alacaksam bile sadece onu alıp çıkıyorum, doğal normal bir durum, o markette satılan bir ürün ve ben müşteriyim. Hepsi bu
Yurt disinda yasiyorum
Eczaneye veya markete girmene gerek yok
Disarda kucuk bisey var
2 euro atiyosun kucuk sey var donduruyosun dusuyo. Yanii kimse yok etrafta
Ohhh misss
Iyi dusunulmus
Turkiye de olmasi lazim boyle sey
Harıka bişey ya
@Murt4747 aynenn ya
Türkiye de herşey zor
haahah ne güzel ya :D istediğin kadar al kimse görmüyor sonuçta :D
@Battista aynen aynenn ama burda gercekten lazim oldugu zaman aliniyi
Turkideye olsa gencler cok israf eder komik amacli alip alip cope atarlar
bir yandan olmadigi iyi turkiye de
hahaha çok güldürdün benii çok yaşa sen :D
@Battista ahah :)))
Boyle tatli kizlar neden gizli olurlar hic anlamam :)
@Battista al ciktim ;)
tamam gizlen herkes görmesin :)
Hangi ulke
Genelde süper marketten alıyorum kullanmayı pek sevmiyorum ama yanında bulundurmakta fayda var çünkü siparizlerin nerden geleceği belli olmuyor ;)
Utanmak bana tuhaf geliyor sonuçta diş fırçası gibi sağlık ile ilgili. He bir kere aldığımda süper market çalışanın eli ayağı karışmıştı :D :D