herhangi birşey yapmıyorum. onlar satarken utanmıyor da ben alırken mi utancam. resmi şekilde devlet beni evlendirmiş her yapışta bir çocuk olsa oh yandık. o yüzden giriyorum içeri hatta uzun uzun bakıyorum yeni değişik modeller gelmiş mi diye. yavaş yavaş analiz yapıp alıyorum. hatta yanımda birisi varsa ona da hacı bak bu yeni gelmiş yapıştır bir tane diyorum.
Ben eczaneye gittim prezevatif aldım o zaman 17 yaşındaydım aldım çıkacagım adam bana ne dese beğenirsiniz -Delikanlı sana biraz büyük verdim seneyede giyersin... adam harbi iyi koydu lafı hala söverim adama aklıma geldikçe
Bu saydiklarindan hic biri. Kimseyi leylekler getirmedi ya. Satan utanmiyorsa almaya neden utanayim ki. Eczaci Kadin erkek farketmez gider alirim. Birileri ne dusunur diye yasamiyorum hayat benim hayatim kime ne.
@Duygusuzkızz kadınların daha anlayışsız olmaları evrimsel bir tepki. aynısı jinekologlarda da sözkonusudur. erkekler daha fazla anlayış gösterir. dişiler birbirlerini potansiyel ilgi hırsızları olarak görürler. güdüsel bir antrapoloji
Evli olmadigimdan henuz boyle bir ihtiyacim yok ama eger olsaydi esime aldirtirdim muhtemelen. Ben 24 yasinda filandim hic unutmam, sakiz sanmistim kutusundan. Sonra ogrendim kipkirmizi olup elimden atmistim. :D
Her şeyin yeri ve zamanı var. Sen ve senin gibiler eğer ilişki yaşadıysan yani evlendikten sonra doygunluk hissine kapılıp sağlıksız evliliklere kapı açıyorsunuz. O şehvetini kocana sakla ki her şey onunla güzel olsun başka erkeklerin altında değil.
Cinsellikten mi yoksa zinadan mı nefret ediyorsunuz? Zinadan nefret ediyorsanız normal ama eğer seksten nefret ediyorsanız sakın evlenip de sağlıklı bir erkeğin hayatını mahvetmeye!
ne olur ne olmaz diye herzaman prezervatif bulundururum yanimda. herseyi erkeklerden beklememek lazim. eczaneden marketten hic utanmadan aliyorum. hatta modelleri tek tek inceleyip oyle aliyorum
madem yapılacak iş için ihtiyaç deniliyor ki herkes ağzından seksi düşürmüyor. o zaman bunun için de utanmaya hiç mi hiç gerek yoktur. ilk defa oluyorsa normaldir tabi. senelik stok yapıyorsa onu bilemem.
Tam anlamiyla secemedim cunku ben utanmiyorum neden utanayim gidiyorum iki kutu alip cikiyorum (cikiyordum) ama dogum kontrol daha pratik ondan dolayi artik pek kullanilmiyor
2 tane farklı alıp kasiyere veriyorum, kafamda biri ise, birini okutup diğerini bırakıyor. Bu daha iyi bunu al diyor yani konuşmadan. Dipnot, herkese böyle yapan bir rahatlığım yok tabi, ya tanıyorumdur ya da daha önce aynı yerden almışımdır ki öyle olmasına özen gösteriyorum ki emin değilseniz çok yardımı dokunur. Çıkarken kolay gelsin demeyi ihmal etmeyin. Bu da gayet normal bir şey bir alışveriş. İçinizde bir rahatlama olur. Kolay gelsin.
icbar olmadıgı müddetce kullanılmasını dogru bulmam çünkü tetaffuk edilecegi zaman erkegi erkene sevkeder kadını gecciktirir kadın rahatsız olur tekmeyi sevgilinin yüzüne vurur adam sebenini anlıyamaz bilimsel olarak incelenmiştir zina edenler düşünsün helali olanlar için böyle zorunlulga gerek yoktur mazeretler hariç aslında ne kadın nede erkek ister bunu zorunluluk olmadıgı müddetce deimki vasat yoldan hemcinsini düşünerekten hareket etmelidir iş erkege düşmektedir vesselam
kadınlarımızı üzmeyin o ken di göz yaşını kendisi siler senin mendiiline ihtiyacı olmaz bilesin . Bayram Dikmeci şener şenerim. sanmayın. kadın hisseder, ama heb bekler. sabreder onu aramadıgınız zaman mantıklı bir açıklama bekler hiç öyle yutturdum felan saymayınız kadın yalanlarınızı hisseder siz binbir türlü bahanelerle gelirsiniz kadın zaten gerçegi hissettigi için sadece hafiftenn tebessüm eder geçer sana acıdıgı için küçük bir sadaka bırakır lehine anlama sakın beladan uzaklaşman içindir kalbinin çıglıgını yalnızca kendi dinler göz yaşlarını kendisi SİLER.
yemede içmede konuşmada ayıp yoktur asıl ayıp utanma 2 kişi arasında geçmektedir namahremiyyet ne utangaçlık nede ayıplama olur abesle iştigal sayarım aşmamayı.
Bakanlar Kurulu toplantısının ardından Başbakan Binali Yıldırım darbe girişimiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 12 yaşındaki torununun sorusunu anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Yıldırım, özetle şunları söyledi: 18 Temmuz 2016 Pazartesi BUNA CEVAP VEREMEDİM Bakanlar Kurulu toplantısının ardından Başbakan Binali Yıldırım darbe girişimiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 12 yaşındaki torununun sorusunu anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Yıldırım, özetle şunları söyledi:
BÜTÜN DÜNYA GÖRECEK
- Benim 12 yaşındaki torunum, 'Dede bunlar bizim askerlerimiz değil mi niye insanlarımızı öldürüyorlar…' diye sordu. Ben buna cevap veremedim. Ama öyle bir vereceğiz ki bütün dünya görecek.
MİLLETİMİZİN SAHİP ÇIKMASIYLA...
- Bu kalkışma şüphesiz en başta milletimizin ülkesine geleceğine sahip çıkma iradesi ile başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Bunun yanında Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu irade, hükümetimizin de olayı büyük bir sükunetle karşılaması sonrası
bir insan ne kadar kıskançsa oka darda aşıktır kıskançlık =dir=kıskançlıgın diger zıddı aşktır fars arap türk edebiyyatında ıstılahı ve lugat manasını burda buldum 3 ayda düşündüm çıkış bulamadım kıskançlık aşkdır sevdadır =derim vesselamm
Hiç utanmadım, alıyorum çıkıyorum. Seks yaptığımı ya da #prezervatif aldıktan kısa bir süre sonra seks yapacağımı insanların bilmesi ayıp değil ki. Gururla alıyorum.
@Libertarian_Nuko evli biri özel biri durumunu burda bu şekil anlatması aile terbiyesi ne ne kadar Uygun sence, insan evliyse seks yapacağım şeklinde anlatmamali , senin niye zoruna gitti bir yara meselesi mi? Eğer o zina yapıyor da sende ona savunuyor san aynı günah ortaksin
@masis43 onun yaptığı gururlanilacak bir şey değil ama Türkiyeli her insan da Müslüman olmuyor, herkesin Müslümanlığı farkli (10 Müslüman kişiyi yan yana koysan hiçbirinin Müslümanlığı bir olmaz) ve herkes Müslüman olmak zorunda değil, bunu yazan kişinin dini farklıdır ya da hiçbir dine inancı yoktur belki de. İhtimalleri göz önünde bulunduralım hep.
Bana bir şey olmadı, içerlendiğim bir durum yok. Düşünce özgürlüğü diye bir şey var fakat saygı çerçevesinde. Herkes sizinle aynı dini görüşü paylaşmak zorunda değil Türkçe konuşuyor diye.
@Libertarian_Nuko tatlım birey temiz olursa toplum temiz olur toplum temiz olursa , tecavüz olmaz, hayvanlara işkence olmaz, kadın ölümleri olmaz, cinayetler olmaz , sonra bu toplum neden böyle oldu dersen bir gün dön aynaya bir bak ben hangi ahlaksız bir olayı savundum diye olurmu ALLAH emanetsin küçük prenses
Ülkedeki her insan Müslüman değil, bunu unutma tatlım. Ülkenin gidişatını böyle kişisel ve saçma konulara bağlamak da senin kişilik problemin. Umarım bu durum genlerine bulaşmaz.
@Libertarian_Nuko ne dediğini söylediğini kendin anladınmı peki , laf olsun söz olsun diye laf söylemişsin , olayın müslümanlıkla alakalı değil, sen şunumu demek istiyorsun müslümanlar ahlaksız olan hiç birşeyde yok bu ahlaksızlıkları müslüman olmayanlar yapar olabilir bu konuda haklısın tatlım
@masis43 laf olsun diye laf söylemedim, senin yazdığın saçmalığa yanıt verdim dayı. Gurur duyan arkadaş da saçma bir yorum yapmış sen de."Herkesin Müslümanlığı bir değil."diyorum, bunda anlaşılmayacak ne var? Anlamıyorsan demek ki algılama problemin veya dikkatsiz okuma sorunun var ve bu beni irdelemez. Prezervatif almal gururlanılacak bir durum değil fakat utanılacak bir durum da değil, gayet normal bir şey ve insanların dini tercihi seni alakalar etmez. Bu yorumu yazan kişiye İslam dini hakkında bilgi vermeye kalkman saçma, Müslüman olduğunu nereden bilebilirsin ki? Boş yapıyorsun, yapma dayı...
@masis43 Elalemin popona bakıp hormonlarını harekete geçirmen de günahtır bu da günahtır ve milyon tane günah var zaten ama sen ve ben de dahil kimse günahsız değildir, konu uçkur olunca hepiniz ahkâm kesiyorsunuz, kimsenin günahı kimseyi irdelemez, özel hayat diye bir şey var.
@Libertarian_Nuko ya öyle saçmalıyorsunki bana yapmadıgım olmayan birşey ile ifade ediyorsun yok popona bakan yok paoponla harekete geçiriyorsun ne poposu kimin poposu bakıp harekete geçmiş yani sırf laf doldurmak için laf kalabalığı yapmış kendi ezikliğini başkasını atarak kendini aklı çıkaramazsın kullandıgın kelimlerin hepsi boş , yok algıda sorun var yok dikkat eksikligi bunlar sırf boş kelimler bana gerçek manada sözler ile yanmeye çalış kndi ezik tavrını burda sergileme
@masis43 Sürekli aynı kelimelerden sıkılmadın mı amcacığım ya? LAF DOLDURMAK İÇİN LAF KALABALIĞI falan. Kelime dağarcığını geliştir biraz bence.😉 Boş diye diye kendin boş konuştun zaten. Gerçek manada bir cümle kuruyorum sana: "KİMSENİN DİNİNİ VE DİNİNE OLAN DEĞERİNİ SORGULAYAMAZSIN." ÇÜNKÜ KONUMUZ BU DEĞİL. dinini bilmediğin birine kendi dinini dayatma dayıcık...
kullanmadım ama alacak olsamda sakız alır gibi alırım nerden olursa olsun kasılmam kadın erkek eczane market farketmez.. ben hem erkek hem kadın dr ye çkümü göstermişim dert etmemişim onumu dert edicem:D
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir iki kere aldım utanmadım ama nedense utanmam gerekiyormuş da ben utanmıyormuşum gibi hissederek son zamanlarda utanmaya başladım
9
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Yüzsüzlük derken? Size mi kaldı bunu değerlendirmek ya da ne için aldığımı biliyor musunuz? Sizin şu durumdaki şereffsizliğinize ne demeli genç bir kızı bilip bilmeden suçluyorsunuz? Ki istediğim amaçla da alırım bu kimseyi ilgilendirmez. Babam yaşındasınız şaka değil gerçekten.
Asıl evli değilse insanlar ve almıyorsa utanması gerekir.. Bütün dünyaya hastalık bulaştırıyor pek çok insan farkında olmadan. Kondom kesinlikle utanılacak bir şey değil. Gidin utanmadan sıkılmadan alın
Bir süper markete giriyorsun. İki üç tane farklı malzeme alıyorsun. Sonra prezervatiflerle onları birlikte kasada okutuyorsun. Onlar arada kaynıyor gidiyor. Ne utanma ne sıkılma hiçbirisi ile uğraşmak zorunda kalmıyorsun.
en son aldığımızda beklemiştik aczanede çalışan genç bir kız vardı çarşamba günü geliyordu. gidip o gün almıştık bana bakıp gülümsediğinde olur öyle şeyler diyip gülmüştüm. sonra çıkmıştım amzxcmödbxzc
Eczaneler de amcalar teyzeler oluyor ilac filen almaya gelen kisiler olarak vs karsiyim ordan almaya amcalar laf atiyor hem 😂 kozmetikciden alma taraftariyim, benim inceden alabilir miyim at abi cantaya posete gerek yok 😁
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
+Kolay gelsin bir prezervatif rica edebilirmiyim lütfen - tabi + teşekkür ederim ne kadar? -şu kadar +buyrun -teşekkürler +kolay gelsin -güle güle
Fazla diyaloğa gerek yok ıkınmaya utanmaya hiç gerek yok bir beyefendi gibi girip alıyorum çıkıyorum.
Özellikle bayan eczacıdan ya da bayan kasiyerden almaya özen gösteriyorum Hemcinsine belli etmemek gerektiğini düşünüyorum Oysa yediği naneleri partnerlerini kankalarına anlatan hemcinslerim var onlara da onlarla olan kızlara da yazıklar olsun
Utanılacak bir şey değil ki. niye utanacam? her renginden birer kutu aldım. hassas, ince, kokulu, geçiktiricili almadım. çünkü artık kendim bile sıkılıyorum geç geldiği için. erken gelmesi içinde bir prezervatif çıkartın bence.
Bunda utanılacak ne var ya? Prezervatif gayet bildiğimiz bir sağlık ürünüdür bence. Ağrı kesici isterken ya da yara bandı isterken utanıyor musunuz? Utanılacak bir şey yok gençler rahatınıza bakın :D
hic utanmadim hatta market yani acildiginda sabak tek prezervatif almistim kasada nakit yok ceviremiycem dedi bayan bende isiniz gucumuz var hadi bur cozun bul diyince gulmeye baslayip kendi cuzdanini alip para ustu cevirmisti.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Asla utanmam ya kaza olduğu eczaneden hap alırken koşarak giden nesiliz o an utanmıyoruzda bundan mı utanicaz hatta ben seçerken zaman bile geçiriyorum he şu an neden gizlisin demeyin ks de 7 tanıdığım çıktı :) şu an bunlar şu kızla beraber diye iddiaya girenler varken açığa çıkmayalım;:)
kasiyerin gözlerinin içine bakıp onun utanmasını saglıorum belkide bazen etklieyip numarasını alıorumdur... bu sekilde rahat bir sekilde asabilirsiniz.. hayata bir kere geliosnuz takmayın kafaya hiçbirsey
Eczaneleri kesiyorum, erkek eczacı olana giriyorum. Yoksa daha yaşı olan bayan eczacıdan alıyorum. Yaşıtım bir bayan olursa terler boşalıyor :D üstelik bir de neyli olsun diyince film kopuyor, sade ver kardeş sade işte :p
Utanılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Diğer insani ihtiyaçlarımız gibi, yeri geldiğinde, prezervatif de insani ihtiyaçlarımızdan biri. Alırken utanmak, saçma ve gereksiz.
Satanın satmaktan utanmadığı birşeyi alırken almaktan neden utanayım ki? Gayette giderim ne var ne yok bakarım istediğimi de alıp çıkarım. Hatta çoğu zaman kayganlaştırıcı olup olmadığını soruyorum varsa istiyorum.
Bazı konularda hiç utanmam. bu da bir tanesi alır çıkarım.. Utananlar gitsin süpermarketlerden alsın.. Sabahtan akşama kadar kasiyerlerin gözünün önünde duruyor hem azaltmış olursunuz. :)
Utana utana almıştı bir erkek gidince gülmüştü kasiyer kız :) bir kaç çikolata vb şey almış bir onun arasına bir onun arasına saklayıp durdu. Paniksiz almak gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
herhangi birşey yapmıyorum. onlar satarken utanmıyor da ben alırken mi utancam. resmi şekilde devlet beni evlendirmiş her yapışta bir çocuk olsa oh yandık. o yüzden giriyorum içeri hatta uzun uzun bakıyorum yeni değişik modeller gelmiş mi diye. yavaş yavaş analiz yapıp alıyorum. hatta yanımda birisi varsa ona da hacı bak bu yeni gelmiş yapıştır bir tane diyorum.
Utanacak bişey yok. Seks yapıyoruz zaten. Millet bilse ne olacak.
Yap bakalim :))
Tebrik ederim harbisin...
harbi kızlara bayılıyorum
utanılacak ne var canım ben bile gider alırım sizin yerinize aaa
Almayan😂
Yalan😂
Ben markette calisiyorum daha utananini gormedim 🙄🙄
cok alan oluyomu
Nasıl aliyolar
Alırken çekinen varsa, kasada telefonla konuşun en güzeli. Durumu daha da sıradanlaştırır, hızlıca alıp çıkarsınız 😂
Utanmiyorum. seks shop a gittiğim de olmuştur o zaman satıcı erkek olduğu için biraz komik gelmişti.
@masör-e-sor ben almadım arkadaşım azdirici aldi
anladım arkadaşım gerek varsa olacak napalım yapacak bir şey yok
Nasıl oldu
ne nasıl oldu @Duygusuzkızz
Arkadasin nasıl aldi
birlikte gittik zaten parasını verdi aldi 😏
satici keşke bayan olsaydi
kadınlara erkekler , erkeklere kadınlar satıyor. 😉
Ciddimi niye oyle
pazarlama tekniği
Acaba o satıcilar neler yapiyolar
hiç bir şey yapmıyor ne yapacaklar.
uroloji ya da jinekoloji bölümüne gittiğinde dr ler her hastadan sonra mast yapmıyor ya 😃😃
ama bazıları posetlerine numaralarini koyuyomus
hiç duymadım yaşamadım böyle bir şeyde.
Bu arada bana diğer taraftan yazarmisin buna benzer birsey oldu sormak istiyorum musaitsen
erkek misin sen
Hayır soru sorunca eekekmi olunuyo
Ben eczaneye gittim prezevatif aldım o zaman 17 yaşındaydım aldım çıkacagım adam bana ne dese beğenirsiniz
-Delikanlı sana biraz büyük verdim seneyede giyersin...
adam harbi iyi koydu lafı hala söverim adama aklıma geldikçe
hiç almadım öyle birşey bile olsa karşı taraf alsın
Neden
Bu saydiklarindan hic biri. Kimseyi leylekler getirmedi ya. Satan utanmiyorsa almaya neden utanayim ki. Eczaci Kadin erkek farketmez gider alirim. Birileri ne dusunur diye yasamiyorum hayat benim hayatim kime ne.
Utanılacak bir durum yok. Yaparken utanmayan alırkenmi utanacak 😒
Yaparken kimse görmüyor ama
@duygusuzkızz saçmaladın kabul et
Ama utaniyo insan alinca
ben ped alırken aylik mutfak stogumu da alip arasina sıkıştiriyorum 😂
insan utaniyor ozel bir sey sonuçta
Ya utanılacak birşey degilki
Utanılacak birşey yok, cinsellik normal bir şey.
Cinsellik olmasaydı biz de olmazdık şu an.
Utanma olmuyomu
Evlenene kadar zaten gerek yok. Evlendikten sonra da kullanacağımı düşünmüyorum.
evren dışı prezervatif kulanmazsan hergün hamile kalırsn 😂
Hergün hamilelik mi olur espirimi yaptın aklınca?, sadece prezaevatif değil birsürü korunma yöntemi var.
korunma yonteminin en iyisi prezervatif ve lafn gelişi hergün dedm
sağlıklı, güvenli seks için prezervatif almak neden utanılacak birşey olsun ki.. alırken erkek görevliden tavsiye bile isterim. abartmayın bu kadar..
ya patlaksa?
Inanmam
@Duygusuzkızz neye inanmazsin canim
Hiç almadım karşı tarafa aldırırım da bir kere ella almak zorunda kaldım. Ev civarından drğil de okul civarından almıştım.
Nasıl almistin
@Duygusuzkızz ella almıştım direk girip sordum adamda hemen masanın üstüne çıkardı ödetip çıktım
Ben erkekten almaya utanirdim
@Duygusuzkızz ben erkeği kadına tercih ederim ya 2 erkektiler gayet doğal karşıladılar onların nötrlüğü beni rahatlattı
Erkekler hep daha anlayışlı neden sence
@Duygusuzkızz bilmiyorum ki garip bir şekilde öyle kadınlar daha çekingen ve bir garip bu konularda.
Kadınlar için cinsellik daha tabu ama
@Duygusuzkızz aynen öyle ama bir kadın diğer kadının cinsellik yaşamasını yadırgamamalı
Cinsellik hayattaki en güzel şey bence
@Duygusuzkızz evet bence de seks, yemek sonrası sigara hayattaki en güzel duygular
AMA TOPLUM IZIN VERMIYO YAPMAMIZA
@Duygusuzkızz kim takar toplumu?
Iliskiye bile giremiyoruz rahat
@Duygusuzkızz kadınların daha anlayışsız olmaları evrimsel bir tepki. aynısı jinekologlarda da sözkonusudur. erkekler daha fazla anlayış gösterir. dişiler birbirlerini potansiyel ilgi hırsızları olarak görürler. güdüsel bir antrapoloji
@hohenzollern çok çok mantıklı
Antropoloji ye kadar girmiş adam 😂
Evli olmadigimdan henuz boyle bir ihtiyacim yok ama eger olsaydi esime aldirtirdim muhtemelen. Ben 24 yasinda filandim hic unutmam, sakiz sanmistim kutusundan. Sonra ogrendim kipkirmizi olup elimden atmistim. :D
Evet mantıklı doğrusunda o
Cinselliğe karşıyım nefret ediyorum şu cinsellikten bence evlenene kadar cinsellik yaşanmamalı
Adamsınız bacım hanımefendi
sen hiç yasamamıssın ondan boyle dusunuyorsun. Önce bir yasa sonra bakalım gene böyle diyecekmisin.
Her şeyin yeri ve zamanı var. Sen ve senin gibiler eğer ilişki yaşadıysan yani evlendikten sonra doygunluk hissine kapılıp sağlıksız evliliklere kapı açıyorsunuz. O şehvetini kocana sakla ki her şey onunla güzel olsun başka erkeklerin altında değil.
@simfiross Haklısın
Yahu şu Seksi devlet meselesi haline getiriyorsunuz ya sonra milletimizde abazalar türüyor.. salın biraz salın 😂
@simfiross teşekkürler😊😄
Cinsellikten mi yoksa zinadan mı nefret ediyorsunuz? Zinadan nefret ediyorsanız normal ama eğer seksten nefret ediyorsanız sakın evlenip de sağlıklı bir erkeğin hayatını mahvetmeye!
ne olur ne olmaz diye herzaman prezervatif bulundururum yanimda. herseyi erkeklerden beklememek lazim. eczaneden marketten hic utanmadan aliyorum. hatta modelleri tek tek inceleyip oyle aliyorum
Sen süpersin :)
Senin gibi biri hayatımda lazım kesinlikle :)
Lazım oluyor mu
olmaz olurmu hic. Durduk yere niye hamile kalayim.
Katılıyorum tedbiri elden bırakmamak lazım 😊 böyle bir Kadın neden bize denk gelmiyor
Çünkü kadın değil erkek 😂😂 kadın hesabı açmış
Ama büyük öz güven yaptığın değil mi 😊
Benim mi canım 🙄😄
Neden utanacağım gidiyorum istediğim türü alıyorum ödeyip çıkıyorum
Süperrrrrrrrrrrrrrrrr...
madem yapılacak iş için ihtiyaç deniliyor ki herkes ağzından seksi düşürmüyor. o zaman bunun için de utanmaya hiç mi hiç gerek yoktur. ilk defa oluyorsa normaldir tabi. senelik stok yapıyorsa onu bilemem.
Tam anlamiyla secemedim cunku ben utanmiyorum neden utanayim gidiyorum iki kutu alip cikiyorum (cikiyordum) ama dogum kontrol daha pratik ondan dolayi artik pek kullanilmiyor
Bakire değilsin yani
@Şehvetli1 Seni pek ilgilendirdigini dusunmuyorum
Elbette ilgilendirmez ama değilsen işime gelir
@Şehvetli1 Pardon? Ne alaka? Uzaktan yakindan alakamiz olamaz...
Tamam ne güzel işte konuşalım bunu
@Şehvetli1 de sananeki?
@Şehvetli1 Herkes namus bekçisi ama buluncada yapıstırırlar
Almak nasıl his
Rahat bir şekilde alıyorum. Utanilmasi gereken bir konu değil.
Ben çok utanirdim
@Duygusuzkızz ya iliskiye gitionz utanmionuzda kondon almaktan mi utnanionz
2 tane farklı alıp kasiyere veriyorum, kafamda biri ise, birini okutup diğerini bırakıyor. Bu daha iyi bunu al diyor yani konuşmadan. Dipnot, herkese böyle yapan bir rahatlığım yok tabi, ya tanıyorumdur ya da daha önce aynı yerden almışımdır ki öyle olmasına özen gösteriyorum ki emin değilseniz çok yardımı dokunur. Çıkarken kolay gelsin demeyi ihmal etmeyin. Bu da gayet normal bir şey bir alışveriş. İçinizde bir rahatlama olur. Kolay gelsin.
icbar olmadıgı müddetce kullanılmasını dogru bulmam çünkü tetaffuk edilecegi zaman erkegi erkene sevkeder kadını gecciktirir kadın rahatsız olur tekmeyi sevgilinin yüzüne vurur adam sebenini anlıyamaz bilimsel olarak incelenmiştir zina edenler düşünsün helali olanlar için böyle zorunlulga gerek yoktur mazeretler hariç aslında ne kadın nede erkek ister bunu zorunluluk olmadıgı müddetce deimki vasat yoldan hemcinsini düşünerekten hareket etmelidir iş erkege düşmektedir vesselam
meerhaba ks arkadaşlar bu isabetli bir mesaj atabildim demekki sizleri hep yorumuşum hakkınızı bu fakirullaha helal edin kardeşlerim.
kadınlarımızı üzmeyin o ken di göz yaşını kendisi siler senin mendiiline ihtiyacı olmaz bilesin
. Bayram Dikmeci şener şenerim. sanmayın. kadın hisseder, ama heb bekler. sabreder onu aramadıgınız zaman mantıklı bir açıklama bekler hiç öyle yutturdum felan saymayınız kadın yalanlarınızı hisseder siz binbir türlü bahanelerle gelirsiniz kadın zaten gerçegi hissettigi için sadece hafiftenn tebessüm eder geçer sana acıdıgı için küçük bir sadaka bırakır lehine anlama sakın beladan uzaklaşman içindir kalbinin çıglıgını yalnızca kendi dinler göz yaşlarını kendisi SİLER.
yemede içmede konuşmada ayıp yoktur asıl ayıp utanma 2 kişi arasında geçmektedir namahremiyyet ne utangaçlık nede ayıplama olur abesle iştigal sayarım aşmamayı.
Bakanlar Kurulu toplantısının ardından Başbakan Binali Yıldırım darbe girişimiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 12 yaşındaki torununun sorusunu anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Yıldırım, özetle şunları söyledi: 18 Temmuz 2016 Pazartesi
BUNA CEVAP VEREMEDİM Bakanlar Kurulu toplantısının ardından Başbakan Binali Yıldırım darbe girişimiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 12 yaşındaki torununun sorusunu anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Yıldırım, özetle şunları söyledi:
BÜTÜN DÜNYA GÖRECEK
- Benim 12 yaşındaki torunum, 'Dede bunlar bizim askerlerimiz değil mi niye insanlarımızı öldürüyorlar…' diye sordu. Ben buna cevap veremedim. Ama öyle bir vereceğiz ki bütün dünya görecek.
MİLLETİMİZİN SAHİP ÇIKMASIYLA...
- Bu kalkışma şüphesiz en başta milletimizin ülkesine geleceğine sahip çıkma iradesi ile başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Bunun yanında Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu irade, hükümetimizin de olayı büyük bir sükunetle karşılaması sonrası
bir insan ne kadar kıskançsa oka darda aşıktır kıskançlık =dir=kıskançlıgın diger zıddı aşktır fars arap türk edebiyyatında ıstılahı ve lugat manasını burda buldum 3 ayda düşündüm çıkış bulamadım kıskançlık aşkdır sevdadır =derim vesselamm
evlilerin sıkıntısı yok sağlık ocağından temin ediyoruz
Sağlık ocağı mı veriyo :-/
@lanciahhh evli olup hala prezervatifmi kullanıyorsunuz
@baythomasanderson evet kullanıyoruz ne olmuş
zevk sizin bir şey diyemem, ben asla kullanmamda
@baythomasanderson beni ilgilendirmez kullanıp kullanmaman bunu tartışacak değilim cevabunı aldın sanırım
@lanciahhh doğum kontrolün her şekli ücretsiz mi sağlık ocağında yani bişiylerden biliyordum da prezervatif i hiç duymadım verildiğini o yüzden sordum
Neden kendiniz almiyonuz
Hiç utanmadım, alıyorum çıkıyorum. Seks yaptığımı ya da #prezervatif aldıktan kısa bir süre sonra seks yapacağımı insanların bilmesi ayıp değil ki. Gururla alıyorum.
Yemek yerken gururlaniyor musun? Normal bir şey gurur yapmaya gerek yok bence:-)
@JoeeBlack gururlanıyorum yemek yerken de
Yaptığın zina ise gururdan değil ahlak yoksunluğu dan ve ar duygusu olmadığın dan çünkü zina haramdır
@masis43 belki evli ve şimdilik çocuk istemiyor, nereden bilebiliriz
@Libertarian_Nuko evli biri özel biri durumunu burda bu şekil anlatması aile terbiyesi ne ne kadar Uygun sence, insan evliyse seks yapacağım şeklinde anlatmamali , senin niye zoruna gitti bir yara meselesi mi? Eğer o zina yapıyor da sende ona savunuyor san aynı günah ortaksin
@masis43 onun yaptığı gururlanilacak bir şey değil ama Türkiyeli her insan da Müslüman olmuyor, herkesin Müslümanlığı farkli (10 Müslüman kişiyi yan yana koysan hiçbirinin Müslümanlığı bir olmaz) ve herkes Müslüman olmak zorunda değil, bunu yazan kişinin dini farklıdır ya da hiçbir dine inancı yoktur belki de. İhtimalleri göz önünde bulunduralım hep.
@Libertarian_Nuko herşeyi geçtim de sana ne oldu neden içerledin bukadar
Bana bir şey olmadı, içerlendiğim bir durum yok. Düşünce özgürlüğü diye bir şey var fakat saygı çerçevesinde. Herkes sizinle aynı dini görüşü paylaşmak zorunda değil Türkçe konuşuyor diye.
@Libertarian_Nuko tatlım birey temiz olursa toplum temiz olur toplum temiz olursa , tecavüz olmaz, hayvanlara işkence olmaz, kadın ölümleri olmaz, cinayetler olmaz , sonra bu toplum neden böyle oldu dersen bir gün dön aynaya bir bak ben hangi ahlaksız bir olayı savundum diye olurmu ALLAH emanetsin küçük prenses
Ülkedeki her insan Müslüman değil, bunu unutma tatlım. Ülkenin gidişatını böyle kişisel ve saçma konulara bağlamak da senin kişilik problemin. Umarım bu durum genlerine bulaşmaz.
@Libertarian_Nuko ne dediğini söylediğini kendin anladınmı peki , laf olsun söz olsun diye laf söylemişsin , olayın müslümanlıkla alakalı değil, sen şunumu demek istiyorsun müslümanlar ahlaksız olan hiç birşeyde yok bu ahlaksızlıkları müslüman olmayanlar yapar olabilir bu konuda haklısın tatlım
@masis43 laf olsun diye laf söylemedim, senin yazdığın saçmalığa yanıt verdim dayı. Gurur duyan arkadaş da saçma bir yorum yapmış sen de."Herkesin Müslümanlığı bir değil."diyorum, bunda anlaşılmayacak ne var? Anlamıyorsan demek ki algılama problemin veya dikkatsiz okuma sorunun var ve bu beni irdelemez. Prezervatif almal gururlanılacak bir durum değil fakat utanılacak bir durum da değil, gayet normal bir şey ve insanların dini tercihi seni alakalar etmez. Bu yorumu yazan kişiye İslam dini hakkında bilgi vermeye kalkman saçma, Müslüman olduğunu nereden bilebilirsin ki? Boş yapıyorsun, yapma dayı...
@masis43 Elalemin popona bakıp hormonlarını harekete geçirmen de günahtır bu da günahtır ve milyon tane günah var zaten ama sen ve ben de dahil kimse günahsız değildir, konu uçkur olunca hepiniz ahkâm kesiyorsunuz, kimsenin günahı kimseyi irdelemez, özel hayat diye bir şey var.
@Libertarian_Nuko ya öyle saçmalıyorsunki bana yapmadıgım olmayan birşey ile ifade ediyorsun yok popona bakan yok paoponla harekete geçiriyorsun ne poposu kimin poposu bakıp harekete geçmiş yani sırf laf doldurmak için laf kalabalığı yapmış kendi ezikliğini başkasını atarak kendini aklı çıkaramazsın kullandıgın kelimlerin hepsi boş , yok algıda sorun var yok dikkat eksikligi bunlar sırf boş kelimler bana gerçek manada sözler ile yanmeye çalış kndi ezik tavrını burda sergileme
Klavye hatası oldu. Elalemin poposuna bakarken kimse bir şey demiyor. E bu da göz zinası sonuçta. Çok boş yapıyorsun @masis43 dayı uzatma yaaaa
@Libertarian_Nuko ne senin popona baktım nede senden olan birinin poposuna göüzn ile görmedigin için iftira atıyorsun , yanılıyorsun dayısının gülü
@masis43 Sürekli aynı kelimelerden sıkılmadın mı amcacığım ya? LAF DOLDURMAK İÇİN LAF KALABALIĞI falan. Kelime dağarcığını geliştir biraz bence.😉 Boş diye diye kendin boş konuştun zaten. Gerçek manada bir cümle kuruyorum sana:
"KİMSENİN DİNİNİ VE DİNİNE OLAN DEĞERİNİ SORGULAYAMAZSIN." ÇÜNKÜ KONUMUZ BU DEĞİL.
dinini bilmediğin birine kendi dinini dayatma dayıcık...
@Libertarian_Nuko dayısının gülü aynısını sende yapıyorsun yok popo yok baktın dayatma , din degilim müslüman konum itibari tayini mesela dayısının gülüüüüüüüüüüü
@masis43 senin kafa güzel
@Libertarian_Nuko seninkinin kafasıda güzel
Ben alırım niye utanıyım ama gelirken genelde o alıyor.
Utanmadan mi
kullanmadım ama alacak olsamda sakız alır gibi alırım nerden olursa olsun kasılmam kadın erkek eczane market farketmez.. ben hem erkek hem kadın dr ye çkümü göstermişim dert etmemişim onumu dert edicem:D
Bir iki kere aldım utanmadım ama nedense utanmam gerekiyormuş da ben utanmıyormuşum gibi hissederek son zamanlarda utanmaya başladım
Yüzsüzlük derken? Size mi kaldı bunu değerlendirmek ya da ne için aldığımı biliyor musunuz? Sizin şu durumdaki şereffsizliğinize ne demeli genç bir kızı bilip bilmeden suçluyorsunuz? Ki istediğim amaçla da alırım bu kimseyi ilgilendirmez. Babam yaşındasınız şaka değil gerçekten.
Utanma olmuyomu
O değilde tv de prezervatif reklami ciktigi zaman babam niye bana bakip sigara yakiyo😭
şu an gülmekten ölücem yaaaaaaa😂😂😂
@Beria_ cokta ciddiye almamak lazim😂😂
Ya gençken de orkid almaya utanırdık halbuki doğal seyler ne var utanacak
Utanıyorum
bencede utanılacak bişey yok :)
Evlenene kadar ihtiyacım olmayacak. Evlenince hemcinsimizi bulup olay mahalini terkederiz
Güzel düşünce katılıyorum✌👌👍
utanın ama alın kardeş.. istemeden anne veya baba olup daha büyük sorunlar çıkmasından iyidir.
prezervatifin barkodunu okuturken "akşama mikiş mi var ibiş?" bakışı atan kasiyer yüzündendir. Bu utanma in sebebi😂😂
Asıl evli değilse insanlar ve almıyorsa utanması gerekir..
Bütün dünyaya hastalık bulaştırıyor pek çok insan farkında olmadan.
Kondom kesinlikle utanılacak bir şey değil. Gidin utanmadan sıkılmadan alın
Bir süper markete giriyorsun. İki üç tane farklı malzeme alıyorsun. Sonra prezervatiflerle onları birlikte kasada okutuyorsun. Onlar arada kaynıyor gidiyor. Ne utanma ne sıkılma hiçbirisi ile uğraşmak zorunda kalmıyorsun.
sanki kendileri almıyor :/ alskxcmöasnd
en son aldığımızda beklemiştik aczanede çalışan genç bir kız vardı çarşamba günü geliyordu. gidip o gün almıştık bana bakıp gülümsediğinde olur öyle şeyler diyip gülmüştüm. sonra çıkmıştım amzxcmödbxzc
Eczaneler de amcalar teyzeler oluyor ilac filen almaya gelen kisiler olarak vs karsiyim ordan almaya amcalar laf atiyor hem 😂 kozmetikciden alma taraftariyim, benim inceden alabilir miyim at abi cantaya posete gerek yok 😁
+Kolay gelsin bir prezervatif rica edebilirmiyim lütfen
- tabi
+ teşekkür ederim ne kadar?
-şu kadar
+buyrun
-teşekkürler
+kolay gelsin
-güle güle
Fazla diyaloğa gerek yok ıkınmaya utanmaya hiç gerek yok bir beyefendi gibi girip alıyorum çıkıyorum.
Özellikle bayan eczacıdan ya da bayan kasiyerden almaya özen gösteriyorum
Hemcinsine belli etmemek gerektiğini düşünüyorum
Oysa yediği naneleri partnerlerini kankalarına anlatan hemcinslerim var onlara da onlarla olan kızlara da yazıklar olsun
Utanılacak bir şey değil ki. niye utanacam? her renginden birer kutu aldım. hassas, ince, kokulu, geçiktiricili almadım. çünkü artık kendim bile sıkılıyorum geç geldiği için. erken gelmesi içinde bir prezervatif çıkartın bence.
Bunda utanılacak ne var ya? Prezervatif gayet bildiğimiz bir sağlık ürünüdür bence. Ağrı kesici isterken ya da yara bandı isterken utanıyor musunuz? Utanılacak bir şey yok gençler rahatınıza bakın :D
hic utanmadim hatta market yani acildiginda sabak tek prezervatif almistim kasada nakit yok ceviremiycem dedi bayan bende isiniz gucumuz var hadi bur cozun bul diyince gulmeye baslayip kendi cuzdanini alip para ustu cevirmisti.
Asla utanmam ya kaza olduğu eczaneden hap alırken koşarak giden nesiliz o an utanmıyoruzda bundan mı utanicaz hatta ben seçerken zaman bile geçiriyorum he şu an neden gizlisin demeyin ks de 7 tanıdığım çıktı :) şu an bunlar şu kızla beraber diye iddiaya girenler varken açığa çıkmayalım;:)
kasiyerin gözlerinin içine bakıp onun utanmasını saglıorum belkide bazen etklieyip numarasını alıorumdur... bu sekilde rahat bir sekilde asabilirsiniz.. hayata bir kere geliosnuz takmayın kafaya hiçbirsey
Eczaneleri kesiyorum, erkek eczacı olana giriyorum. Yoksa daha yaşı olan bayan eczacıdan alıyorum. Yaşıtım bir bayan olursa terler boşalıyor :D üstelik bir de neyli olsun diyince film kopuyor, sade ver kardeş sade işte :p
Utanmadan alıyorum.
Yüzsüzüm ben. :D
Utanılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Diğer insani ihtiyaçlarımız gibi, yeri geldiğinde, prezervatif de insani ihtiyaçlarımızdan biri. Alırken utanmak, saçma ve gereksiz.
Satanın satmaktan utanmadığı birşeyi alırken almaktan neden utanayım ki? Gayette giderim ne var ne yok bakarım istediğimi de alıp çıkarım. Hatta çoğu zaman kayganlaştırıcı olup olmadığını soruyorum varsa istiyorum.
eczaneye kar maskesiyle giriyorum... soygun falan sanıyolar.. sadece prezervatif alacaktım diyorum bütün prezervatifleri bedava veriyolar.. ya soygun değil utandğımdan maskeyi taktımda diyemiyorum... mecburen ortama uyuyom bende nabayım...
İhtiyacım olmadığı için sıkıntı yok ilgilenmiyorum bu konularla.
Takan ben olmadığım için alan da ben değilim ama çok utanan varsa netten sipariş etsin
Bazı konularda hiç utanmam. bu da bir tanesi alır çıkarım..
Utananlar gitsin süpermarketlerden alsın..
Sabahtan akşama kadar kasiyerlerin gözünün önünde duruyor hem azaltmış olursunuz. :)
Ben eczane den alırdım direk hemde tanıdık..
Hiç almadım. Erkek arkadasim olursa ona aldiririm. 😄
Strese girmek istemeyenler internetten alsınlar. Hah.
öyle bir durumum olmaz ama ben hep arkadaşlarımın yerine alıyoruum ped vs hiç utanmam 😀
Aliyonmu
sana zahmet parasını vereyimde bana da alsana :D
utanmalarına gerek yok ,
kasiyerlerin hiç biri ona dikkat etmiyor
kasiyerlik yaptığım için biliyorum
Utana utana almıştı bir erkek gidince gülmüştü kasiyer kız :) bir kaç çikolata vb şey almış bir onun arasına bir onun arasına saklayıp durdu. Paniksiz almak gerek
Aldinmi
@Duygusuzkızz bana dediysen almışlığım oldu kasmam ama etrafta ya da kasiyer tanıdık var mı diye de bakarım.
Bir kere aldım fjfnfn uyanç verici evet maalesef sanki karşı tarafın aaa seks mi yapıcan bakışına maruz kalcam utanıyom
Sana öyle bakarlarsa inadına yanında kayganlaştırıcı kremde iste.
@Şehzade81 kimse öyle bakmadı benim psikolojik olarak hissettiğim bu
Ayrıca kayganlaştırıcıyıbnapıym ya başkasına inadıma kayganlaştırıcı mı alayım
:):) kasiyer kafayı yer öyle bişi yaparsan zaten :)
Aslında fiziğin zaten başlı başına ölüyü diriltir :)
@Şehzade81 he benim fiziğim zaten ve günlük hayatta böyle geziyorum
Dişilik akıyor her yerinden :)
@Şehzade81 agzgxhff
Keşke istediğimiz gbi sevişip seks yapablcegmz bir yerde yasasaydik ☹
Ütopyalar güzeldir be
Kıyamam ki :)
Dünya öyle degilki
Kendi dünyana dön
Eşim çok utangaç olduğu için prezervatif alma görevi bana düşüyor :)
Hangi markayı alıyosun ;)
Cvp vermedin
eşinle yaptıklarınıda anlatda tam olsun:)
sekse utanmıyor ama
söyle ona utanmasın kendisini gönder alması için :)
Ben hiç utanmadan direk gidip alıyorum yanına bide kayganlaştırıcı falan
Helal sana 😂
Ciddi misn
@Duygusuzkızz ama bu da bir ihtiyaç eşim utanıyor alamıyor iş bana düşüyor ped almak gibi öyle düşünmek lazım
@Duygusuzkızz Sen erkek değilsen ben hiçbirşey bilmiyorum a... yav.
Esin neden utaniyorki çok dogal
Erkek arkadaşımla beraber seçip alıyoruz hatta reyonda tartışmasını bile yapıyoruz şunu alalım diye :)
vayyy
Ciddimi
Evet ciddi
Hangisini seviyon