Cinsel Yaşam Prezervatif alırken utanma durumunu aşmak için sen ne yapıyorsun? (Sayfa 26) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 931 Prezervatif alırken utanma durumunu aşmak için sen ne yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 40 kişi beğendi
Artesia Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Niye utanalim? 4 5 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Utanma olmuyomu Yorumla Artesia +1 yıl @Duygusuzkızz Yoo insanlarin sevisirken korunmasi olmasi gereken sey degil mi? Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Ama insan utaniyor Yorumla 2 yorumu gör Artesia +1 yıl @Duygusuzkızz Benlik sorun yok ya bdvshs Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Cantanda olurmu hep Yorumla
White_falcon Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl hiç sıkıntı yok özelliklerinide sorarak alırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben alamazdim sevgilime aldiririm. 1 1 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Aliyomu Yorumla
bublinq Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Utanmıyorum. 3 1 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Alirmisin Yorumla
Maşallady Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Hiç almamisimdir 3 1 Yorumla DURhakAN +1 yıl Et ete değmeli demi Yorumla
arrmby Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl utanıcak bişey yok 3 1 Yorumla tolunayyyy +1 yıl ne demek yokyanapıcan derse Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Neden utanayım ki? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Lezim onla işim yok 2 2 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Oluyormusun Yorumla Kenankoza +1 yıl Waaav🙃 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İlginç bir soru 2 1 Yorumla Battista +1 yıl gayet güzel bir soru bence. günümüzde yaşanan bir sorun bu :D Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Utanılacak bişey yok 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
İnternetten alıyorum
Almıyorum. En rahatı
Almıyorum.
Hiç almadım 😊😊😊
almıyorum ajahha
Almıyorum
Hiç almadim
denemedim hiç :D
Kullanmıyorum :D
Kullanmıyorum
Almıyorum
hiç almadım
Niye utanalim?
Utanma olmuyomu
@Duygusuzkızz Yoo insanlarin sevisirken korunmasi olmasi gereken sey degil mi?
Ama insan utaniyor
@Duygusuzkızz Benlik sorun yok ya bdvshs
Cantanda olurmu hep
utanmam
Evlenmeden olmaz.
hiç sıkıntı yok özelliklerinide sorarak alırım
Ben alamazdim sevgilime aldiririm.
Aliyomu
Komple alırım 15.20 paket falan
hiç utandığımı bilmem
İnternetten almak en guvenlisi gizli kapalı kutu
gerek yok...