Cinsel Yaşam Prezervatif alırken utanma durumunu aşmak için sen ne yapıyorsun? (Sayfa 27) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 931 Prezervatif alırken utanma durumunu aşmak için sen ne yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 40 kişi beğendi
dusunceliym Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl değişik bir soru 0 1 Yorumla 17072017 +1 yıl pp sana mı ait Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ben alırken rahatım 2 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. utanma olmuyor 0 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. ilk zamanlar oyleydi 2 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. alirimm 2 0 Yorumla
sxcknh Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Utanmyorum 1 5 Yorumla muratbyrm54insta +1 yıl kullanmıyorum. et ete deyecek Yorumla muratbyrm54insta +1 yıl onu taksam bosalamamki mk. zaten gec geliyo Yorumla dgkngngr +1 yıl @muratbyrm54insta Şimdi böyle yazdın ya kızın dibi düştü DM den çıplak foto atıcak sana Yorumla 2 yorumu gör johnatan +1 yıl 😂😂 Yorumla muratbyrm54insta +1 yıl Boş yapma be ne mal adamsin ya. Onun mesajinami kaldim amdan bol bsy yok sen yalamaya dewm et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
Almıyorum
Niye utanıyım
değişik bir soru
pp sana mı ait
Almıyorum
Utanmıyorum
Tabiki c sıkki😂😃
ben alırken rahatım
Rahatlıkla alırım
hic almadim
Utanmıyorum
Hiç almadım.
Almıyorum almam ben.
almadım
Hiç te utanmıyorum
utanmıyorum
hiç almadım
almiyorum
neden
Utanmıyorum
Aliyon
Eşcinsel olurum
eşcıncelmısın yoksa
Kullanmıyorum. 😎
utanma olmuyor
utanmıyorum
ilk zamanlar oyleydi
Hiç utanmam alırım
Netten alıyorum
İnternetten alın
Fazlaca alıyorum 😂
hiç almadım :)
Kullanma kullandırma
Hic almadim
hiç almadım
Hic emem
Utanmıyorum.
satan utansın mk
kılıf D:D
Hiç almadım
Bimden aliuom 😂
Almiyorum
Utanilmaz
Kargo kullanırım :D
Utanma durumum yok.
Hiç almadım
Gereksiz bir şey
internetten alıyorum
almak nasip olmadi😀
Hiç almadım 😂
Direk alıp geçiyorum
Almıyorum
Neden utanilsn ki
Eczanem var
En iyisi
Nedir en iyisi
Utanmam.
Hiç almadım.
Okey mi diyorum
emeğinize sağlık
getir den alıyorum.
alirimm
Utanmyorum
kullanmıyorum. et ete deyecek
onu taksam bosalamamki mk. zaten gec geliyo
@muratbyrm54insta Şimdi böyle yazdın ya kızın dibi düştü DM den çıplak foto atıcak sana
😂😂
Boş yapma be ne mal adamsin ya. Onun mesajinami kaldim amdan bol bsy yok sen yalamaya dewm et
Hiç almadım
Utanmam