Cinsel ilişki sırasında, erkeğin cinsel organına geçirilen plastik yapımı ince bir kılıf, boşalma, vajina içine değil onun içinde gerçekleşiyor ve hamile kalmaktan korunmuş olunuyor.
Ben tüm samimiyetimle, prezervatifin ne olduğunu gerçekten bilmediğini anladığım için kendimce tanımını yaptım. Bilmemen gayet normal bir durum millet gibi boş kakara kikirlerle ugrasmayan bir kızın bunu bilmemesi gayet normal, anormal olanda senin dediğin gibi, bazı dengesi bozuklarin dengesiz, gereksiz ve seviyesiz yorumları. Bazı insanlar burayı tamamen iyi niyet çerçevesinde sorulara cevap verilen yer olarak görüyor. Esasen burada bu durumu sağlayan ancak 20 kişi cikar. Diğerleri hep dalga, hakaret, polemik, icindeler kendi asagiliklarini kapatmaya çalışmak için aşağılık yorumlar yapan insanlar dolu burası. Sormak istediklerin ya da konuşmak istediklerin olursa istediğin zaman istediğin kadar yazabilirsin. ;-) :-)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
Almıyorum
Utanıcak ne varki.
hiç kullanmıyorum
Prezervatif ver diyorum kadin erkek farketmezz
Süpermarkette utanmıyorum
utanmıyorum seçeneği neden yok?
tezgahtar insanı yüzüne bakıyor nedense
çok ilgi çekmiş bu
Sadece erkekten alıyorum :)
Direk alıyorum kimseyi önemsemiyor um
Hiç almadım. :)
kullanmam :)
Görüşün çok kısa
Daha hiç almadım ihtiyacım olmadı. Et ete değecek
Eczacı kıza kayma sözü veririm
daha önce hiç almadım bilmiyorum
hiç mi almadın, üzülme canım herşeyin bir ilki vardır :)
Ben utandığım için prezevartifi hep sevgilim alır.
Sevmiyorum
neyi
Evet bende sevmiyorum. Gaz maskesiyle gül koklanmaz
bilerek kadın eczacıdan isterim
kullanmıyorum
başlık var mi diyorum
Hic biri degil. Rahat rahat alir cikarim 😉
Ben utanmiyorum
Migros Jet Kasa :)
Neden utanayim ki
internet siparisi :)
En garantisi
Utanmiyomki
Et ete degmeli
hiç almadım
hiç almadim
Utanacak ne var bea
Almiyorum 😂
Cekınmıyorum
Utanmam.
bir sey yapmıorm
Almıyorum
Evlenmeden olmaz
Kullanmam genellikle gerek YÖK
Yıllık alıyorum. Renk renk desem desen😆😆
Utanmaden alıyorum kime ne!!!
Almıyorum
ben direk alırım ne utanıcam ki :)
Hic almadigim icin utanmamada gerek kalmiyor
Almıyorum
Etmete değmeli demi kankq
Prezervatif ne
ısıne yaramaz boş ver
@Pisi-cik2 haklısın
Haykırdım :D
Ağır çimci beygirdi 95 yılında vefat etti cenazesinde Michael Jackson'dan thrilller şarkısı çalındı
Cinsel ilişki sırasında, erkeğin cinsel organına geçirilen plastik yapımı ince bir kılıf, boşalma, vajina içine değil onun içinde gerçekleşiyor ve hamile kalmaktan korunmuş olunuyor.
@Dikeylimit007 soruyu yazarken gerçekten ne anlama geldiğini bilmiyordm, simdi 20 yasındayım çocukmusum gibi cevaplar verenler ayıp gerçekten
Ben tüm samimiyetimle, prezervatifin ne olduğunu gerçekten bilmediğini anladığım için kendimce tanımını yaptım. Bilmemen gayet normal bir durum millet gibi boş kakara kikirlerle ugrasmayan bir kızın bunu bilmemesi gayet normal, anormal olanda senin dediğin gibi, bazı dengesi bozuklarin dengesiz, gereksiz ve seviyesiz yorumları. Bazı insanlar burayı tamamen iyi niyet çerçevesinde sorulara cevap verilen yer olarak görüyor. Esasen burada bu durumu sağlayan ancak 20 kişi cikar. Diğerleri hep dalga, hakaret, polemik, icindeler kendi asagiliklarini kapatmaya çalışmak için aşağılık yorumlar yapan insanlar dolu burası. Sormak istediklerin ya da konuşmak istediklerin olursa istediğin zaman istediğin kadar yazabilirsin. ;-) :-)
@Dikeylimit007 sonuna kadar katılıyorum çok haklısınız, teşekkür ediyorum 😊
Ne demek, rica ederim ve teşekkür ederim :-)
Almıyorum
Kullanmıyorum. 😂
zevk vermiyor mu :D
Bisey yapmiom, cünkü hic almadim😂🙈
hiç mi :)))
@genç_insan Hic 😄
İhtiyacın mı olmadı yoksa başka bir neden mi?
İhtiyaç derken cinsel ilişki yaşamadın mı hiç demek istiyorum
ben sana alırım...
bu soruyu artık burada görmek istemiyorum
Special life durumu galiba
@abbas2510 Kardeş almayan yapmıyo mu yaaa? Belki et ete değsin diyenlerden. Belki kız bekâr, alıp ne yapacak.
@Musti423 olabilir. eti ete değdirmek harika
evlimisin
ben almadım hiç
Tabikide
A 🤣🤣 😉
hiç almadım
Hıc almadım güvenmem
Almıyorum
helal olsun 👏
hiçbieşy yapmıyorum
prezervatif almıyorum.
Almadık daha bir kız bulsam alırım herhal