Cinsel Yaşam Prezervatif alırken utanma durumunu aşmak için sen ne yapıyorsun? (Sayfa 20) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 931 Prezervatif alırken utanma durumunu aşmak için sen ne yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 40 kişi beğendi
Dilara1214 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Doğal ihtiyaç çoktan takmayin 2 3 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Utanma olmuyomu Yorumla Dilara1214 +1 yıl @Duygusuzkızz olsada utanmıyor gibi yap Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Hahahaha nasıl 😊 Yorumla
1Executioner1 Takip Et Xper 6 Yaş: 109 +1 yıl Hic kullanmadim ve nasil birsey bilmiyorum 2 5 Yorumla 1Executioner1 +1 yıl @egecan01 bilader ne alaka daha once kimseyle yatmadim ki Yorumla egecan01 +1 yıl Doğru kadını beklıyorsun o zaman Yorumla 1Executioner1 +1 yıl @egecan01 evet umarim bugun yarin gelir yas oldu 21 😂 Yorumla 2 yorumu gör mediterenian +1 yıl @1Executioner aynı yaştayız hala gelmedi. Ne yapçaz bro. 😂 Yorumla 1Executioner1 +1 yıl @mediterenian bilader sag ele devam 😂 Yorumla
White_Knight Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl Satan utanıyor mu ki, biz alırken utanalım? :) 2 0 Yorumla
Çilek_Dudaklı Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl daha önce hiç almadım fakat alırken hiç de utanmam 3 0 Yorumla
UykucuTosbahaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl İnternetten sipariş ediyorum kargo ile alıyorum. 0 0 Yorumla
ZenciYaprağı Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Şıklardan hiçbiri bana göre değil :D 0 0 Yorumla
Golge0133 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Hiçte utanmam. O satıyor bende aliyorum.😂 0 0 Yorumla
Metalhead7 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 50% +1 yıl migrostan alın, diğer alışverişle arada kaynar 0 0 Yorumla
eddieschwarz Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Kullanmiyorum ki 👍 Almak zorunds degiliz di mi 🤞 0 4 Yorumla mehmet96 +1 yıl Hastalık bulaşmasından korkmuyomusun? Yorumla eddieschwarz +1 yıl Para vererek ya da onume gelenle seks yapan bilincsizlerden degilim. Bu bile hastalik bulasma ihtimalini %99 oraninda dusuruyor. 😉 Yorumla mehmet96 +1 yıl Bu cevabı bekliyordum, teşekkürler ✋ Yorumla 1 yorumu gör mehmet96 +1 yıl Boşalma yönünden de iradene hakimsin o zaman Yorumla
RoaringLion Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl F - Ne var ki bunda? Ekmek alır gibi alırım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Prezervatif zevk vermiyor o yüzden almıyorum. 5 4 Yorumla tasasıztccr +1 yıl aynen et, ete deymeli sürtünme olmalı Yorumla KavaZaki +1 yıl durex in hiç yokmuş gibi diyye bir prezervetifi var ondan tavsiye ediyorum size Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @KavaZaki ama gerçekten tenime değmiyor ki o yüzden hiçbiri güzel değil Yorumla 1 yorumu gör KavaZaki +1 yıl şimdi bu cinsellik öyle bişeyki özellikle erkekler bu konuda çok rahatlar. Ancak birden fazla partneriniz varsa ters ilişki yaşayıp tekrar önden yapmak. çok şlilik konuları çok sıkıntılıdır. telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurabilirler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Utanılıcak birşey yok bence 8 1 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Utanma olmuyomu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Prezervatife ihtiyacımız olmuyor malesef 😡 3 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet malesef kuru sıkı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşim Yorumla Histenge12 +1 yıl O kadar vahim mi ya halin? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben almıyorum. Erkek arkadaşım alıyor. :) 3 1 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Utanma oluyomu Yorumla
Ayça1235 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Niye utanayım 10 2 Yorumla insannedenyasar +1 yıl Vajinana girecek bir şeyin kılıfını alırken utanmak da ne! Ne banel ya! Yorumla teramiycn +1 yıl Merak etttim profil fotona baktım, dayanamadığım tek şey köprücük kemiğidir :)))) Yorumla
Aydan65 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Ben almıyorumki o iş erkeklere ait 1 0 Yorumla
akrep_1903 Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. almadım alırsam da sıkıntı olmaz 2 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. süper marketlerden alıyorum sıkıntı yok 2 0 Yorumla
bişisorupçıkıcam Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl Azdım 6 3 Yorumla Pussycats +1 yıl azdın mı prezervatif lafından mı? demek gerçeğini görsen üstüne atlayacaksın hemen Yorumla theasil +1 yıl bende azdım yaz banaaaaa Yorumla Carpedieem21 +1 yıl Özele gel Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. Ben kullanmam o yuzden almiyom 2 0 Yorumla
seven77 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Genelde büyük marketlerden alıyorum arada kaynıyor 2 0 Yorumla
zafersancak Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl eskiden erkek eczacı bakardım. ergen yıllarımdı :D 2 0 Yorumla
JnnGipsy Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 39% +1 yıl Marketten alıyorum. 6 2 Yorumla batu4b +1 yıl Hagi markayı alıyon Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Ciddimisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
Utanılacak ne var ki?
Doğal ihtiyaç çoktan takmayin
Utanma olmuyomu
@Duygusuzkızz olsada utanmıyor gibi yap
Hahahaha nasıl 😊
Hic kullanmadim ve nasil birsey bilmiyorum
@egecan01 bilader ne alaka daha once kimseyle yatmadim ki
Doğru kadını beklıyorsun o zaman
@egecan01 evet umarim bugun yarin gelir yas oldu 21 😂
@1Executioner aynı yaştayız hala gelmedi. Ne yapçaz bro. 😂
@mediterenian bilader sag ele devam 😂
Satan utanıyor mu ki, biz alırken utanalım? :)
daha önce hiç almadım fakat alırken hiç de utanmam
hic kullanmadim. sevmiyorum kullanmayı
norma sekilde gidip istiyorum
Hayır utanacak ne var bunda. Girip alıp çıkıyorum
No comment, kullanmadım 💁🏻♀️
Lan ne utancam.. hahahsha
Ne aldım ne de kullandım.
Maske takıp alıyorum en iyisi bu😉
Kullanmadığım için sorun yok
İnternetten sipariş ediyorum kargo ile alıyorum.
Arkadaşa aldırıyorum genelde
Şıklardan hiçbiri bana göre değil :D
Hiçte utanmam. O satıyor bende aliyorum.😂
internetten sipariş verebilirsin
migrostan alın, diğer alışverişle arada kaynar
Kullanmiyorum ki 👍 Almak zorunds degiliz di mi 🤞
Hastalık bulaşmasından korkmuyomusun?
Para vererek ya da onume gelenle seks yapan bilincsizlerden degilim. Bu bile hastalik bulasma ihtimalini %99 oraninda dusuruyor. 😉
Bu cevabı bekliyordum, teşekkürler ✋
Boşalma yönünden de iradene hakimsin o zaman
Hiç almadım ama az utanırım
Kıza aldırıyorum genelde. :D
F - Ne var ki bunda? Ekmek alır gibi alırım.
Kafama çuval giyiyorum 🤣🤣🤣
Prezervatif zevk vermiyor o yüzden almıyorum.
aynen
et, ete deymeli
sürtünme olmalı
durex in hiç yokmuş gibi diyye bir prezervetifi var ondan tavsiye ediyorum size
@KavaZaki ama gerçekten tenime değmiyor ki o yüzden hiçbiri güzel değil
şimdi bu cinsellik öyle bişeyki özellikle erkekler bu konuda çok rahatlar. Ancak birden fazla partneriniz varsa ters ilişki yaşayıp tekrar önden yapmak. çok şlilik konuları çok sıkıntılıdır. telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurabilirler
Hahahaha gifler cok komik:))
Utanılıcak birşey yok bence
Utanma olmuyomu
Prezervatife ihtiyacımız olmuyor malesef 😡
Evet malesef kuru sıkı
Eşim
O kadar vahim mi ya halin?
Gratisten alıyorum orda zaten kızlar kasiyer
Ben almıyorum. Erkek arkadaşım alıyor. :)
Utanma oluyomu
Taktik maktik yok bam bam bam.
Niye utanayım
Vajinana girecek bir şeyin kılıfını alırken utanmak da ne! Ne banel ya!
Merak etttim profil fotona baktım, dayanamadığım tek şey köprücük kemiğidir :))))
Gayet rahat alıyorum :)) utanılacak bişey yok.
Ben almıyorumki o iş erkeklere ait
Genelde marketi tercih ediyorum
Boşver yav et ete değsin salla gitsin
Almadığım icin bilmiyorum 😑
Utanılacak bir durum değil :)
Utanmam için bir sebep mi var?
Utanıyorum çünkü eczane benim 😂😂
almadım alırsam da sıkıntı olmaz
süper marketlerden alıyorum sıkıntı yok
Hiç utanmıyorum direk istiyorum :))
Almadım gerekde duymam
oturmadığım semtteki a-101 den alıyorum :D
Hiç ilişkiye görmediğim için hiç almadım
Ne utancam erkek adam gibi alır çıkar giderim
10 paket 1 ay kurtarıyor. Ama sonra yine.
Karambole getirdim...
Azdım
azdın mı prezervatif lafından mı? demek gerçeğini görsen üstüne atlayacaksın hemen
bende azdım yaz banaaaaa
Özele gel
Hiç bişey yapmam çünkü hiç almadım😐
Gereksiz seks muhabbetleri...
Normal, hic almadim ama alsam bile utanmazdim
Ben kullanmam o yuzden almiyom
Kasiyer kız ise daha bir zevkli oluyor alması :D
Genelde büyük marketlerden alıyorum arada kaynıyor
ihtiyaç neden utanalım
eskiden erkek eczacı bakardım. ergen yıllarımdı :D
Marketten alıyorum.
Hagi markayı alıyon