Cinsel Yaşam Prezervatif alırken utanma durumunu aşmak için sen ne yapıyorsun? (Sayfa 21) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 931 Prezervatif alırken utanma durumunu aşmak için sen ne yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 40 kişi beğendi
scare Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Et ete degecek. Oyle bir calisma icerisinde olun. 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tirtikli severimm.. 12 21 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Kullandinmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Duygusuzkızz evet Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Acittigini söylüyorlar tirtikli Yorumla 18 yorumu gör Cevap sahibi +1 yıl @Duygusuzkızz ben hissetmedim Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Nasıl. bir his Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Duygusuzkızz normal gibi ama o daha cok hissettiriyor Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Çünkü vajina duvarına daha fazla değiyor demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Duygusuzkızz evet dene Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Hangi marka sizinki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Duygusuzkızz bilmiyorum o eczaneden alirdi ayrildik ama Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Ne seni terk mi etti bide Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Duygusuzkızz evetttt Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Hiç değmeyen insanlara deger vermissin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Duygusuzkızz sorma ama ozledim Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Neyi özledin en cok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Duygusuzkızz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni sevmesinj Yorumla sabah_ereksiyonu +1 yıl ben de lan :))) Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Seviyomiyduki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Duygusuzkızz cook Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Nasıl bir his oluyorki o an Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tanımadığım ve büyük marketlerden aliyorum 4 1 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Neden sen aliyin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç almadım bilmiyorummm ki 2 1 Yorumla Histenge12 +1 yıl Yakın olsak al derdim sana. 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Spiral candır 😂 👌🏻👌🏻👌🏻 2 3 Yorumla Gözlerinsessizliği +1 yıl Sıkıntı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Gözlerinsessizliği neden Yorumla Gözlerinsessizliği +1 yıl Galiba onunda sorunları var bazı tam bilgim yok Yorumla
Boncuk13 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Almıyorum 😂 7 1 Yorumla 17072017 +1 yıl zamanı gelince alırsın :D Yorumla
HandsomeJack Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl keşke bende almak için utanacak duruma gelsem 0 0 Yorumla
Somefruit Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Fazla alışveriş yapınca arada kaynıyor 4 1 Yorumla Şehzade81 +1 yıl Taktik şahane :) Yorumla
discoveryplaton Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Daha önce hiç almadım ama alırken çekinirim biraz 2 0 Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Almıyorum alsaydım utanmazdım 2 0 Yorumla
denizkizi50 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl ben almam esim alir 5 1 Yorumla Koylu41 +1 yıl Zaten aliyorum diyen bayanlari anlamiyorum neden aliyolar. Esin dururken sen niye aliyosunki. Bence bayanin almasinin tek sebebi var para kazaniyo. Eger evliysede zaten aile hekimlerinde aylik hakki var gitsin alsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
Sürekli alacak kadar bir sevgilim olmadı
en iyisi BİM den almak
Et ete degecek. Oyle bir calisma icerisinde olun.
Kargoya veriyorum ben :D
Hiç almadım o işlere girişmiyorum.
Utanmayan yok mu benim gibi :D
Ne utancam ya gider alirim :)
hiçbir zaman utanmadım..
almamayı tercih ediyorum :D
Neden yorum yapıyorsun o zaman 😂😂
Eczaneden belese getiriyorum
Hiç almadım (şaşırdınız dimi 😄)
Kullanmıyorum et ete değmeli
Bence prezervatif saçma et ete değmeli
Utanmamak için almıyorum
Niye utanma olsun? Bundan doğal ne var.
kullanılmasına karşıyım.
Tip tip insanlar bakıyor ayıp ne varsa
Hiç almadım bilmiyorum
Utanilacak bir durum degil ki
Tirtikli severimm..
Kullandinmi
@Duygusuzkızz evet
Acittigini söylüyorlar tirtikli
@Duygusuzkızz ben hissetmedim
Nasıl. bir his
@Duygusuzkızz normal gibi ama o daha cok hissettiriyor
Çünkü vajina duvarına daha fazla değiyor demi
@Duygusuzkızz evet dene
Hangi marka sizinki
@Duygusuzkızz bilmiyorum o eczaneden alirdi ayrildik ama
Ne seni terk mi etti bide
@Duygusuzkızz evetttt
Hiç değmeyen insanlara deger vermissin
@Duygusuzkızz sorma ama ozledim
Neyi özledin en cok
@Duygusuzkızz
Beni sevmesinj
ben de lan :)))
Seviyomiyduki
@Duygusuzkızz cook
Nasıl bir his oluyorki o an
KULLANMIYORUM et ete olayı 😎
Prezervatif almiyorum kokten cozum
Tüm görüşlere dislike atılmış ya neden
Tanımadığım ve büyük marketlerden aliyorum
Neden sen aliyin
Hiç almadım bilmiyorummm ki
Yakın olsak al derdim sana. 😊
Spiral candır 😂 👌🏻👌🏻👌🏻
Sıkıntı
@Gözlerinsessizliği neden
Galiba onunda sorunları var bazı tam bilgim yok
Porblem olmuyor ikimizde alabiliyoruz.
çakma yüzük tak gir. evliymiş gibi.
Telefonla konuşuyorum
Prezervatifsiz yapsak daha mi iyi :(
Almıyorum 😂
zamanı gelince alırsın :D
uzak bir markete gider ordan alirim.
Ihitiyacim yok
Kullanmıyoruz biz
Utanmam da daha önce hiç almayanlar+1
C şıkkıdır bence. Hayırlı cumalar.
keşke bende almak için utanacak duruma gelsem
Utanılacak bir şey değil.
Utanmadan alıyorum o benim ihtiyacım gayet normal.
Niye utanıyorsunuz ki ne gerek var
Saglik icin ilac bu! Neden utanc duyalim ki?
Utanmıyorum ki gururla alıp çıkıyorum 😂
utanmıyorum , utanılacak birşey yok.
İnternetten sipariş vermek de fena olmuyor.
aldım üstelik kadın eczacıdan istedim direk
Abartılacak bir şey yok
Ben almıyorum kii😂😂
Fazla alışveriş yapınca arada kaynıyor
Taktik şahane :)
Utanmıyorum çünkü prezervatif kullanmıyoruz 😄
Daha önce hiç almadım ama alırken çekinirim biraz
Hic almadım. Et, ete değecek en güzeli o
Almıyorum alsaydım utanmazdım
Canım sevgilim ne güne duruyor sjsjsj
Utanılacak bir durum yok bana göre
ben almam esim alir
Zaten aliyorum diyen bayanlari anlamiyorum neden aliyolar. Esin dururken sen niye aliyosunki. Bence bayanin almasinin tek sebebi var para kazaniyo. Eger evliysede zaten aile hekimlerinde aylik hakki var gitsin alsin
Hic almadım et ete degcek aga
raconu alıp kaçmaktır
Utanma deli ayıp diye birşey yok artık
Bende utanma yok direk alirim