@Duygusuzkızz farketmiyor ki ha ben ha o. o da gidip almaktan çekiniyor internetten alıyoruz. aslında alıyorum değilde alıyoruz desem daha doğru olurdu...
@Duygusuzkızz bende gidip almaya utanırım. düşünsene gideceksin prezervatif alacaksın adam diyecek ki belki aklından bunların hepsi bu kıza girecek falan. çünkü başka kullanım aracı yok. :D
@Duygusuzkızz bende o yüzden internetten alıyorum. gidip kargodan kapalı paket içinde teslim alıyorum teslim eden içinde patik mi var saat mi ya da bardak mı bilmiyor ama prezervatif oluyor. bilse o da bunların hepsi bu kıza girecek diye düşünür elbet :D
@Duygusuzkızz komik bir durum örneğin migrosa gidiyorsun kasada koyuyorsun kızın önüne kutuyu kız xl almış off nasıl şeyler yaşıyor kim bilir diyecek belki ama istemesede yüzüne bir tebessüm yayılıyor kasiyerin ya da çok utanıp donuklaşıyor... kızda olsa erkekte olsa alınması zor... :D kipadan kayganlaştırıcı almıştım nelerin altına saklamadım ki. görende el altından uyuşturucu alışverişi yapıyorum sanardı. ondan sonra internetten almaya karar verdim.
@Duygusuzkızz devamlı gitmediğin yerlerden al. hergün gittiğin marketten alırsan örneğin bizim esine bak sen sevişecek demekki haa dedirtirsin aklında :D illa bizzat alacaksan ya uzakta bir eczaneden al ya da avm en iyisi 2 dk sonra yüzünü hatırlamaz 50 kişi geçiyo saatte önünden...
@Duygusuzkızz herkes yapıyor ama kimse kimsenin yüzüne bakarken bu aklına gelmiyor. örneğin işyerinde bir arkadaşınla konuşurken akşam bunun kocası bunu nasıl inletmiştir acaba neler yapıyordur falan diye gelmez ama prezervatif alınca ister istemez bu sevişecek acaba nasıl yapıyorlar zevk alışı inlemeleri nasıl. aklına gelir... o yüzden internetten al hem daha ucuz...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
Bu zamana kadar hiç almadım ama alsam da utanmam.
ben tıpkı d seçeneği gibi yapıyorum :D
Almıyorum çünkü kullanmıyorum kendim korunuyorum
Zevk vermiyor et ete değecek
Kadın o sertliği ve sıcaklığı iliklerine kadar hissetmeliki doyduğunı bilsiin
Almışken rafı boşaltırım
Büyük market en iyisi
Arada karışıyor he
Utanmıyorum.
Çok sık kullandığımız bir şey değil zaten. Değişiklik olsun diye alıyoruz, almak istediğimizde utanmıyoruz anlamında dedim.
Peki hazal nasıl istersen
Esin neden almiyo
@Duygusuzkızz 6 aydır öpüşmedik bile den neyden bahsediyorsun yaaa
@Duygusuzkızz bana dediysen eğer ha o almış ha ben almışım ne fark eder ki?
Peki zevk sizin hayat sizin marketler , eczaneler sizin muşamba takacak alet sizin ne diyebilirim ki bu durumda
@REDHORLİNE07-4 bir şey diyemezsin tabi o da doğru, iyi günler sana. :)
Peki sana da iyi günler hazal.
Senmi alirsin
@Duygusuzkızz boşuna yazma artik sitede degil üyeliğini silmiş
Utanmıyorum gidiyorum direk alıp çıkıyorum.
Utanılacak bişey değil gider alırım rahat rahat
Valla bizde et ete değecek aga
Uyanacak bir durum yaşamadım hiç bir zaman.
Direkt alirim ben utanilacak birsey yok bence :D
Yapmıyorum kullanmıyorum en iyisi 👍
Utansınlar bir zahmet
ben bimden aliyorum gonul rahatli ile😄😄😄😄
C şıkkı ne komik yaa :D
Seks de mi yapmiyah derim kasiyere😂😂
Hic almadim ama alacak olsam utanmam
Utanmaaz yakaladim seni 😂
@isminame5454 ne zaman yazmışım bunu yaaa?😰 yok ya utanirim. Geçen marketten aldığım bir seyden utandım. Kasiyer erkekti 😂
Utanılacak bir durum yok
Utanma olmuyomu
kafama bim poşedi geçiriyorum tanıyan olmasın diye
Eğer o işi yapıyorsan utanmayacaksın
Hiç utanmam eczaneye gidip kaydırıcı bile alırım 😜
Ben prezervatif e karşıyım et ete değecek :)
Kim takacaksa o alsın arkadaş 😂
Almıyorum ama alsam da utanmam.
Nedenki
@Duygusuzkızz Bunu normal ve doğal algılarsan utanmazsın
Bizim insanimizi biliyon utaniyolar
almadim ama ne utancam alir gecerim:)
Ben et ete değmeli diyenlerdenim :/
Prezervatif kullanmıyorum ki alayım.
Benzin istasyonlarindan aliyorum ✅
sevgilim bana aldırıor😤😠😡
Ciddi mi nasil
hiç almadım bence çok saçma et ete değecek
internetten alıyorum hiç utanma olayı olmuyor :)
Ben prezervatif kullanmıyorum.
Poşet kullanmıyorum amca oğlu
biz bir defa denedik yirtildi bir da denemedik
gerekte yeok
adi bişey almışsiniz
Almıyorum
Niye
utanmam
Utanma olmuyomu
Utanmam alrim direk
Zor ama
@Duygusuzkızz neden zor olsun ki ekmek su almak gibi birsey alinca insanlar tuhaf tuhaf bakmiyor yani cok buyuk bir olay haline getiriliyor
Aldinmi
@Duygusuzkızz 😊 elbette
Ciddi mi ilkkez alan bayan gördüm 😁
@Duygusuzkızz ya yapmayin cok komik oluyor bu..
Sence utancimi nasıl asabilirim
@Duygusuzkızz bilemem onu.
Çünkü alma amacın belli ondan utaniyo insan
@Duygusuzkızz o zaman almayiniz 😊
Iliskiye girmek çok doğal degilmi
Helal sana
@karaşimşeks noldu ki , cok onemli birsey degil ki bu
Bilmem cesaret meselesi
@karaşimşeks abartmayin bu kadar ya
ee ama ya, ne yorumlar gelmiş öyle :) nerdeyse kendime değil bir arkadaşıma alıyorum dedirtmek ister gibi :p
Önemli birsey ama herkes biliyo
internetten alıyorum toptan :D
Utanıyorum
@Duygusuzkızz nickinle çelişiyorsun :D utanma utanıyorsanda internetten toptan al uzun süre öyle derdin olmasın...
Neden partnerin almiyo
@Duygusuzkızz farketmiyor ki ha ben ha o. o da gidip almaktan çekiniyor internetten alıyoruz. aslında alıyorum değilde alıyoruz desem daha doğru olurdu...
Utanıyorum insan
@Duygusuzkızz bende gidip almaya utanırım. düşünsene gideceksin prezervatif alacaksın adam diyecek ki belki aklından bunların hepsi bu kıza girecek falan. çünkü başka kullanım aracı yok. :D
Zaten öyle düşünecek 😂😂
@Duygusuzkızz bide xl falan alsan o zaman gör adamın aklındaki fantazileri. beyninin içini görmek lazım :D
Işte bu yüzden utanıyoruz
@Duygusuzkızz bende o yüzden internetten alıyorum. gidip kargodan kapalı paket içinde teslim alıyorum teslim eden içinde patik mi var saat mi ya da bardak mı bilmiyor ama prezervatif oluyor. bilse o da bunların hepsi bu kıza girecek diye düşünür elbet :D
Girecek diye dusunse hayatta alamam çok utanıyorum 😊
@Duygusuzkızz komik bir durum örneğin migrosa gidiyorsun kasada koyuyorsun kızın önüne kutuyu kız xl almış off nasıl şeyler yaşıyor kim bilir diyecek belki ama istemesede yüzüne bir tebessüm yayılıyor kasiyerin ya da çok utanıp donuklaşıyor... kızda olsa erkekte olsa alınması zor... :D kipadan kayganlaştırıcı almıştım nelerin altına saklamadım ki. görende el altından uyuşturucu alışverişi yapıyorum sanardı. ondan sonra internetten almaya karar verdim.
Peki eczaneden mi almak daha iyi avmden mi
@Duygusuzkızz devamlı gitmediğin yerlerden al. hergün gittiğin marketten alırsan örneğin bizim esine bak sen sevişecek demekki haa dedirtirsin aklında :D illa bizzat alacaksan ya uzakta bir eczaneden al ya da avm en iyisi 2 dk sonra yüzünü hatırlamaz 50 kişi geçiyo saatte önünden...
Iliskiye girmek çok doğal degilmi
@Duygusuzkızz herkes yapıyor ama kimse kimsenin yüzüne bakarken bu aklına gelmiyor. örneğin işyerinde bir arkadaşınla konuşurken akşam bunun kocası bunu nasıl inletmiştir acaba neler yapıyordur falan diye gelmez ama prezervatif alınca ister istemez bu sevişecek acaba nasıl yapıyorlar zevk alışı inlemeleri nasıl. aklına gelir... o yüzden internetten al hem daha ucuz...
Sen çok ayrıntılı düşünüyon 😂 ama
@Duygusuzkızz en zor alışveriş...
Toplu al benve
ben senın yerıne alırım yeterkı ..
Gerek yok
Neden hap mı kullanıyorsın
Spıral
Başlarda rahatsız ediyor diyorlar birde %100 güven veriyor mu
Cok rahat cokta guvenli
Aliyonmu
Kimsenin yapmadığı bir şey mi neden utanayım😀
bu kadar abartılacak bir durum değil, aşın bunları
prezervatiflerde hep kasiyerin yanında oluyor.
İnternetten alırım :D :D
almadım ama internetten almak mantıklı :D
canım sıkılıyor sevısek mı?
Kedi icin oy verdim😅
Kulanmak nadip olmafı 😂😂
Utanmıyorum gayet normal sizde utanmayın 👍🏼
normal gidip alıyorum utanılacak bir şey yok
Dostum nerde bu kadar sevişen bayan körmüyüm ben niye hiç görmüyom 😁
Bana değil bana değil arkadasa alıyorum 😁
utanmıyorum utanıcak biseyde yapmıyorum
Prezervatif almıyorum 😄
Bunda utanılacak bir şey yokki
gir al ve çık utanılacak bir şey yok
Bunu erkekler düşünmeli ya hu :)
utanan arkilerinkinide ben alıyorum :D
Normal bir dilli söylersin olup biter
direk tezgaha atıyorum alıp çıkıyorum
hayatımda hiç almadım :p
oyle sorunlarim hic olmadi...
İnternetten sipariş vermek en iyi çözüm👍🏻
Utanma olmuyomu
@Duygusuzkızz nezaman
Alınca
@Duygusuzkızz insanlar en kolay yöntemi sormuş bende fikrimi söyledim alıyorum yazmıyor farkettiyseniz
Ilerde alirmisin