Cinsel Yaşam Prezervatif alırken utanma durumunu aşmak için sen ne yapıyorsun? (Sayfa 18) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 931 Prezervatif alırken utanma durumunu aşmak için sen ne yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 40 kişi beğendi
wegeend Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 38% +1 yıl Ne utanacam a q alıp masaya koyarım o kadar 2 0 Yorumla
Kingporland Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl fuckbody aranıyor bursa çevresi 2 3 Yorumla Kingporland +1 yıl @aybuke0000 Yorumla Kingporland +1 yıl @aybuke0000 selam Yorumla Kingporland +1 yıl @aybuke0000 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. prezervatif kullanmıyroum 😂😂😂😂😂😂 2 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı. utanacak ne var hepimiz yapıyoruz bunu 2 0 Yorumla
GavrukAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Yakın çevremden değil de uzaklardan alıyorum. 2 0 Yorumla
scorpion000000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl halen alamadım hiç kullanmadım da 🙄 2 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alsam napcam ben onu balon mu? 2 0 Yorumla
ÖhömÇölöklöLönk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl hiç almadım almam da çünkü saçma mlğızmgz 2 0 Yorumla
HelleH Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Utanılacak birşey yok bunda normal birşey 2 0 Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Niye utanayım ki babam yanımda olsa yine alırım 2 0 Yorumla
Anonyme_18274 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Niçin utanalım, sonuçta onlar satıyor erkek alıyor 2 0 Yorumla
Sociopathh Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Bağırarak şuradan bir prezarfatif ver ! 2 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Utanmam niye utanim :D ihtiyaç o da 2 0 Yorumla
iSLaNDBaZaR Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 32% +1 yıl Utanılacak Bir Şey yok Neden Utanıyorsunuz. 2 0 Yorumla
AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Yoo tek başına almam yanında birkaç şey alırım da 2 0 Yorumla
BoomBoomBoom Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 56% +1 yıl Hiç bişey yapmayıp alıp kasadan geçiyorum :) 2 0 Yorumla
bogazkesen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Utanılacak bir durum yok. İhtiyaç ki alınıyor. 2 0 Yorumla
_GöğeBakmaDurağı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 36% +1 yıl şeyim üşüyor o yüzden yanlış anlamayın diyorum 2 0 Yorumla
Aşkgeçirmez Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl Hiç de utanmıyorum. Gayet normal bir şey 2 0 Yorumla
Herseyin-sonu-gelir Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 38% +1 yıl Hamile kalmak çok mu kolay sanıyorsunuz 😂 2 0 Yorumla
Osman1527 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Ben ne alacagim ya seveceğim kiz alsin :) 2 0 Yorumla
Karizmatik_Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 52% +1 yıl Utanılacak bişey yok girip alıyorum... 2 0 Yorumla
MaviRenkliBaykuş Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl ne çekinicek oraya konuyosa alinmak için 2 0 Yorumla
sarıbıyık Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Çok rahatım ya. Kabin olsa denerim o derece 😃 2 0 Yorumla
MarilynWomanson Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Utanmiyorum 18 2 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Alabiliyomusun Yorumla Keiran06Lee +1 yıl bir bilgilendirme yapayım, şu duygusuzkız denen şahıs %99.9 fake.. az bişe göz gezdirdim ne kadar kadın varsa altında yorumu var.. dikkat edin muhabet ayagına ağına düşürmesin.. :) Yorumla
Şevkatlikalp Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Hiç almadığım için sıkıntı yok 4 3 Yorumla tolunayyyy +1 yıl ben alamammmm Yorumla Şevkatlikalp +1 yıl @tolunayyyy doğal bir durum Yorumla tolunayyyy +1 yıl haklısın ama gel bana sor Yorumla
tatlıkelebek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Erkek arkadaşıma aldırırım 3 3 Yorumla Oguz0628 +1 yıl Hıcde cekınmem valla Yorumla tatlıkelebek00 +1 yıl @Oguz0628 senin çekinmemen doğal. Birde cekinseydin Yorumla Oguz0628 +1 yıl Ahahah😂😂bana ordan bır kutu durex😂😂 Yorumla
Gemicci34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Hiç ihtiyaç duymadığım için rahatım 😂 2 1 Yorumla aLoNeePrenS +1 yıl duymak istemez misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
kuşa kabin lazım kalın uzun :D
Bana alip gönderecek var mı 😂😂
Ne utanacam a q alıp masaya koyarım o kadar
fuckbody aranıyor bursa çevresi
@aybuke0000
@aybuke0000
selam
@aybuke0000
prezervatif kullanmıyroum 😂😂😂😂😂😂
ben genelde int sipariş veirim
Utanmaya ne gerek var ki
utanacak ne var hepimiz yapıyoruz bunu
Yakın çevremden değil de uzaklardan alıyorum.
Utanmam niye utanayım ki.
halen alamadım hiç kullanmadım da 🙄
Alsam napcam ben onu balon mu?
Prezervatif almıyorum ki
Ne kadar çok zikişen varmış arkadaş
hiç almadım almam da çünkü saçma mlğızmgz
Utanılacak birşey yok bunda normal birşey
Niye utanayım ki babam yanımda olsa yine alırım
Niçin utanalım, sonuçta onlar satıyor erkek alıyor
Bağırarak şuradan bir prezarfatif ver !
Utanmam niye utanim :D ihtiyaç o da
Utanılacak Bir Şey yok Neden Utanıyorsunuz.
Yoo tek başına almam yanında birkaç şey alırım da
genellikle ihtiyaç olmuyor :)
Uzak bir marketten al 😂
Gardeş hiç almadım arkadaşıma😀
Hiç bişey yapmayıp alıp kasadan geçiyorum :)
İnternet en güzel yol sanırm.
Utanılacak bir durum yok. İhtiyaç ki alınıyor.
Hiç almadım bilmiyorum
Utanmıyorum direk alıyorum niye utanayım
bundan utanan da mi var
şeyim üşüyor o yüzden yanlış anlamayın diyorum
utanmıyorum pat diye söylüyorum
Ben hiç utanmam Alır ve çıkarım
Hiç de utanmıyorum. Gayet normal bir şey
Kasiyer türbanlıysa alıyorum 😁
kask kafamda giriyorum 😝😝😝
Hamile kalmak çok mu kolay sanıyorsunuz 😂
Utanılacak bir durum yaşamıyorum.
Ben ne alacagim ya seveceğim kiz alsin :)
Utanılacak bişey yok girip alıyorum...
ne çekinicek oraya konuyosa alinmak için
Utanılması gereken bir konu değil
Çok rahatım ya. Kabin olsa denerim o derece 😃
Utanmiyorum
Alabiliyomusun
bir bilgilendirme yapayım, şu duygusuzkız denen şahıs %99.9 fake.. az bişe göz gezdirdim ne kadar kadın varsa altında yorumu var.. dikkat edin muhabet ayagına ağına düşürmesin.. :)
Almıyorum utanmıyorum jsjsjsjjs 😅
utanmıyorum alıp çıkıyorum
Vuruyorum kasaya tek prezervatifi parayı ver çık
Alırken telefonla konuşuyorum
Hiç almadığım için sıkıntı yok
ben alamammmm
@tolunayyyy doğal bir durum
haklısın ama gel bana sor
Gerek duymadık henüz☺️
Erkek arkadaşıma aldırırım
Hıcde cekınmem valla
@Oguz0628 senin çekinmemen doğal. Birde cekinseydin