Cinsel Yaşam Prezervatif alırken utanma durumunu aşmak için sen ne yapıyorsun? (Sayfa 17) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 931 Prezervatif alırken utanma durumunu aşmak için sen ne yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 40 kişi beğendi
hakantunc Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Erkek eczacidan aliyorum bayan eczaciyla hic denemedim 0 0 Yorumla
Hiraöykü Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Hiç almadım ama utanılacak bişey değil bence 6 1 Yorumla Lazzuşağii6167 +1 yıl Bencede Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her sey bitti bir o kaldi 7 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hiç utanmadım onlar satmaya utanmazken ben neden utanayım alırken 0 0 Yorumla
xrosenrott Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Hala bundan utanan var mı yahu. 4 4 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Niyeki Yorumla xrosenrott +1 yıl Ortada utanılacak bir durum yok. Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Ama toplumsal baski Yorumla 1 yorumu gör Duygusuzkızz +1 yıl Maalesef toplum Yorumla
ÇikitaMuz1234 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Ben utanmıyorum ne yani AIDS mi olalım 4 0 Yorumla
Patteskızartması Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl 8-10 paket birden alsam daha cok utanirim 4 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Utanılacak bir olay değil üstüne diğer yan ürünleri de ekler alırım 1 0 Yorumla
sarisinbirkiiizz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 61% +1 yıl utanmak nedir ya. gayet doğal normal birşey bu. 4 6 Yorumla Nolmusyanihe +1 yıl Madem nokta koyuyorsun bir ve șeyi ayrı yazsaydın bari Yorumla sarisinbirkiiizz +1 yıl bunca yorumun içinden bir tek o mu dikkatini çekti? Yorumla Nolmusyanihe +1 yıl Hayır çekenlerden biri aman bosver :) Yorumla 3 yorumu gör tahajr +1 yıl @Nolmusyanihe siz neyi tartisiyonuz ya Yorumla Nolmusyanihe +1 yıl Tartısmıyoruz Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Insan utaniyo Yorumla
_Comely_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Sevgilim alsın bir zahmet. İşi ne? 4 1 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Sevgilinmi aliyo Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Isigi goren gelsin, kocamla sevmiyoruz :)) 7 3 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Niye 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dogal daha iyi 😂 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Hahaha nerden aklına geldi 😂 Yorumla
Süleyman5234 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Hangi kasada bay varsa o kasadan geçerim bayanlardan asla utanırım 0 0 Yorumla
minecoskun34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl kullanmıyorum 12 4 Yorumla jeronim4 +1 yıl Partnerinin kullanmasını istemiyor musun Yorumla Scorpion0579 +1 yıl Gaz maskesiyle gül koklamam Yorumla kurtalanexpress +1 yıl vay be Yorumla 1 yorumu gör kadir0001 +1 yıl evliysen çocuk istiyorsan nedne kullancan ki Yorumla
cicibeebe123 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hiç utanmam direk alırım 6 1 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl İnanmam Yorumla
Adaaa_58 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kızların ped alması gibi bişi ayıp değil 6 1 Yorumla wolyturk +1 yıl Eskiden onu alırken de utanirdi kızlar. Yorumla
Kovalasnsntavsanlar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl almadım ama alsam utanmam 8 1 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Neden Yorumla
_kestanesekeri Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl En uzak nöbetçi eczane 8 1 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Utanma olmuyomu Yorumla
Tightrope Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl ne utanılacak, ne de hava atılacak birşey. 4 3 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Utanma olmuyomu Yorumla Tightrope +1 yıl @Duygusuzkızz Bana degil alana sor onu. Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Hiç almadinmi Yorumla
Sarışınınn Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl benlik bir durum yok😂 7 1 Yorumla Sarışınınn +1 yıl ben etmedim Yorumla
Janess Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 39% +1 yıl İçime boşalmasına izin veriyorum. ;). Vuhuuuuuu 3 11 Yorumla ambar +1 yıl bu cevabı senden başkası veremez zaten... bu arada sen nasıl korunuyosun Yorumla Janess +1 yıl @ambar :) Yorumla ömerfb +1 yıl en sevdiğimden 😍😍 Yorumla 8 yorumu gör Janess +1 yıl @ömerfb :) Yorumla Paart3 +1 yıl Çok cesurca ya. Hayran kaldım kjsajk Yorumla Janess +1 yıl @Paart3 teşekkür ederim. :) Yorumla berke5 +1 yıl Zewk sahibi Yorumla Janess +1 yıl @berke5 :) Yorumla berke5 +1 yıl Öyle ama @janess Yorumla PsyChoSiS +1 yıl Saglik raporu istemelisin. biz prezervatifi hamile kalmasin diye kullanmiyoruz. Hastaliktan korunmak icin kullaniyoruz. boyle bir cagda kimseye guvenilmez ve sen olume kosuyorsun. Yorumla Janess +1 yıl @PsyChoSiS :) Yorumla
MısraMiller Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 61% +1 yıl Hiç çekinmeden Erkek için ben alıyorum. 3 1 Yorumla ömerfb +1 yıl 👏👏👏👏👏 severiz böyle kadını Yorumla
camkirigigibi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl almadım hiç ama utanmam herhalde alırken 3 1 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Direk alır misin Yorumla
cihanyildirimvip Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl bir tırtıklı condom verirmisiniz? 3 0 Yorumla
darkhawks Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 36% +1 yıl benzin istasyonlarından almayı tercih ediyorum =) 3 0 Yorumla
Lonelywarrior40 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl F seç; henüz böyle bir şeyi kullanmadım. 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Valla ben çok rahat alıyorum bu da bir ihtiyaç 8 3 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Senmi alıyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Duygusuzkızz evet bazen eşimde alıyor Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Normalde normal olması lazim Yorumla
masör-e-sor Takip Et Xper 5 Yaş: 54 , eic 35% +1 yıl hatırlatmayın :( ihtiyaç duymadım henüz 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim almama gerek yok çünkü evliyim hıh. 6 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Virgo_ biliyorum ama ben hiç alma gereği duymadım. Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Evlilerde alir Yorumla
SinirliBiber Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı. Utanmiyorum. 25 0 Yorumla
_iremm___ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Hiç almadım bilmiyorum 5 1 Yorumla Sasasadadada +1 yıl canım sıkılıyor sevısek mı? Yorumla
iştekuzukuzugeldim Takip Et Master Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Utanmam 9 1 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Alirmisin Yorumla
takamataaaa Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 31% +1 yıl Ben hic utanmam 9 3 Yorumla seref27 +1 yıl Yani lazım Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Nedenki Yorumla seref27 +1 yıl @Duygusuzkızz kullanmak için Yorumla
amedli_hatun Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl ben almadim almam spiral iyi 5 6 Yorumla amedli_hatun +1 yıl o zaman adam korunsun icine bosalmadan Yorumla bolywood27 +1 yıl spiral ne ya? Yorumla amedli_hatun +1 yıl sen anlamazsin yaz google amcaya o soyler sana😂😂 Yorumla 3 yorumu gör Duygusuzkızz +1 yıl Evlimisin Yorumla batu4b +1 yıl Amedın neresinden toprak Yorumla batu4b +1 yıl Bende mardin Yorumla
edusben Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Utanmam bu gayet doğal bir şey 5 1 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Ama utaniyolar Yorumla
MaviÇaydanlık Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Kızlar neden oy kullanmış 😂😂 3 1 Yorumla lavivataaa +1 yıl sonucu görmek için 😂 Yorumla
Sinemm50 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl almadım aldırtmadım sevmiyorumda 5 3 Yorumla greyzi_boy +1 yıl et ete deyecek yani 😂 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Neden sevmiyon Yorumla greyzi_boy +1 yıl Bence daha çok zevk veriyor onu kullanmadan Yorumla
asimileolmuştekçorap Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl ped almak gibi bir şey 5 1 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Aldinmi Yorumla
sarisinbombayimm Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 35% +1 yıl Hiçbirini yapmiyorum gidip aliyorum 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tek tıkla internetten alıyorum tertemiz gizli pakette geliyor hem 0 0 Yorumla
gamzeliwampir11 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Böyle sorunlarım yok çünkü hiç kullanmadım 😁 2 2 Yorumla Sasasadadada +1 yıl canım sıkılıyor sevısek mı? Yorumla Şehzade81 +1 yıl Büyümen lazım daha belliki bakiresin :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
Erkek eczacidan aliyorum bayan eczaciyla hic denemedim
Hiç almadım ama utanılacak bişey değil bence
Bencede
Her sey bitti bir o kaldi
Hiç utanmadım onlar satmaya utanmazken ben neden utanayım alırken
Hala bundan utanan var mı yahu.
Niyeki
Ortada utanılacak bir durum yok.
Ama toplumsal baski
Maalesef toplum
bu neden utanılıcak birşey olsun ki?
Ben utanmıyorum ne yani AIDS mi olalım
8-10 paket birden alsam daha cok utanirim
Kullanmıyorum, kullanmadım. 😒
Utanılacak bir olay değil üstüne diğer yan ürünleri de ekler alırım
utanmak nedir ya. gayet doğal normal birşey bu.
Madem nokta koyuyorsun bir ve șeyi ayrı yazsaydın bari
bunca yorumun içinden bir tek o mu dikkatini çekti?
Hayır çekenlerden biri aman bosver :)
@Nolmusyanihe siz neyi tartisiyonuz ya
Tartısmıyoruz
Insan utaniyo
Sevgilim alsın bir zahmet. İşi ne?
Sevgilinmi aliyo
lezbiyen olursan bunlara hic gerek duymazsin
Isigi goren gelsin, kocamla sevmiyoruz :))
Niye 😂
Dogal daha iyi 😂
Hahaha nerden aklına geldi 😂
Ben alırken hiç utanmıyorum,
Hangi kasada bay varsa o kasadan geçerim bayanlardan asla utanırım
alıp çıkıyorum sanki onlar seks yapmıyor a q
kullanmıyorum
Partnerinin kullanmasını istemiyor musun
Gaz maskesiyle gül koklamam
vay be
evliysen çocuk istiyorsan nedne kullancan ki
Kendjm yaptigim birsey oldugu icin
Hiç utanmam direk alırım
İnanmam
Kızların ped alması gibi bişi ayıp değil
Eskiden onu alırken de utanirdi kızlar.
almadım ama alsam utanmam
Neden
En uzak nöbetçi eczane
Utanma olmuyomu
ne utanılacak, ne de hava atılacak birşey.
Utanma olmuyomu
@Duygusuzkızz Bana degil alana sor onu.
Hiç almadinmi
Çüküm yok benim, böyle derdim de yok.
benlik bir durum yok😂
ben etmedim
İçime boşalmasına izin veriyorum. ;). Vuhuuuuuu
bu cevabı senden başkası veremez zaten... bu arada sen nasıl korunuyosun
@ambar :)
en sevdiğimden 😍😍
@ömerfb :)
Çok cesurca ya. Hayran kaldım kjsajk
@Paart3 teşekkür ederim. :)
Zewk sahibi
@berke5 :)
Öyle ama @janess
Saglik raporu istemelisin. biz prezervatifi hamile kalmasin diye kullanmiyoruz. Hastaliktan korunmak icin kullaniyoruz. boyle bir cagda kimseye guvenilmez ve sen olume kosuyorsun.
@PsyChoSiS :)
Hiç çekinmeden Erkek için ben alıyorum.
👏👏👏👏👏 severiz böyle kadını
İnternetten sipariş ediyoruz
almadım hiç ama utanmam herhalde alırken
Direk alır misin
Neden utanayım. Çok tuhaf geldi :)
bir tırtıklı condom verirmisiniz?
benzin istasyonlarından almayı tercih ediyorum =)
F seç; henüz böyle bir şeyi kullanmadım.
Valla ben çok rahat alıyorum bu da bir ihtiyaç
Senmi alıyon
@Duygusuzkızz evet bazen eşimde alıyor
Normalde normal olması lazim
hatırlatmayın :( ihtiyaç duymadım henüz
Onu alırken utanan nasıl sevişecek onu anlamıyorum.
Kamufle etcek ekstra alisverisle onu arada kaynattiriyorum ;)
Bu ne ya alan alır ne yapak bize ne?
Benim almama gerek yok çünkü evliyim hıh.
@Virgo_ biliyorum ama ben hiç alma gereği duymadım.
Evlilerde alir
Utanmiyorum.
Hiç almadım, düşünmüyorum da🐼 hehhehe
Hiç almadım bilmiyorum
canım sıkılıyor sevısek mı?
almadığım için bilmiyorum
Ben öyle seyler kullanmıyorum bam bam bam 😂😂
Utanmam
Alirmisin
Ben hic utanmam
Yani lazım
Nedenki