Cinsel Yaşam En sevdiği tatlıyı almak mı, samimi bir özür mü? İlişkide hangi inceliklerin insanısın? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3657 En sevdiği tatlıyı almak mı, samimi bir özür mü? İlişkide hangi inceliklerin insanısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 93 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Beni sevmesi gerekiyor, bunuda seksuel ilgi ile göstermeli.Kuru kuru özürü başkasına dilesin 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Samimi bir şekilde söylenen özür herseye bedeldir. 0 0 Yorumla
CaroLina_RapeR Takip Et Bilge Yaş: 41 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Ne isterse o olur ne istediğini bilmek lazim 0 0 Yorumla
Hk5454 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 10 ay Kesinlikle samimi bir özür...Birinin gönlünü almak için ona bir hediye almak bence rüşvettir... Ben öyle hissediyorum bilmiyorum.. İ 0 0 Yorumla
selsanaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl en sevdiğim tatlıyı alsa mutlu olurum, en azından en sevdiğim şeyi biliyor diye düşünürüm, ama yanında bir özür de fena olmaz 0 0 Yorumla
kimsey1lgilendirmezz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 11 ay Samimi bir özür daha iyi olur. Özür dileyemedikten sonra tatlı alsa ne olacak? 1 0 Yorumla
Shadowman_m Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Küçük jestler bana göre değil ben büyük oynarım 🙂 1 0 Yorumla
Baklavalışöbiyet Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Tatlı alıp samimi özür dilerse tatmin olurum 1 0 Yorumla
volkank1986 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 7 ay bir tatlıya hayır demem en güzeli yenilecek bir şey 0 0 Yorumla
Perso667 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 11 ay samimi özür tabiki ve özürden sonra barışırsak en sevdiği tatlı 0 0 Yorumla
YalaguzSağlıkçı Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Özür dilemek erdemlıktır ve kırılan bır seyı onarmaya yarar 0 0 Yorumla
Gizemlisiyah Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl Samimi özür olmalı bnce peşinden tatlı yemeye götürsün 😅😅 0 1 Yorumla Kenank07 1 yıl Senin kadar tatlısi varken yemek hazırdır demek😅 Yorumla
kdrsns Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Tatlıyı alıp içten bir özür ardına mercimek fırına 😂 0 0 Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 53% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önce özür sonra tatlı şeyler 3 0 Yorumla
ezgi_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 88% 1 yıl Sağlam bir yatak performansı kâfi 3 1 Yorumla alperennn34 1 yıl İşte aradığım. 🙂 Yorumla
a101kekspr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Samimi özür sonrası jestlere hayır demem jd 3 0 Yorumla
tubahanimmi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Samimi özür. Gönül almak faaln 3 1 Yorumla semihdogan4 1 yıl Güzelligin göz kamaştırıcı insanın aklını başından alıyor Yorumla
Arzuahmet Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 807 cevap paylaştı. En sevdiği tatlıyı al çıplak tenine sür 2 0 Yorumla
honeysucklehoney Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İçten gelen bir özür ardından tatlı 2 0 Yorumla
mehmet_1453 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 73% 1 yıl Tabi ki istediğimi çok sevdiğim şeyi almak ❤️🔥 1 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tatlı alsa çok hoşuma gider jskwkdj 1 0 Yorumla
dongidongibonino Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Yanımda olduğunu bilmek, paha biçilemez. 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Samimi bir özürle birlikte beyti almak 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Her ikiside yaparım hepsiyim 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben en sevdiği tatlıyı alma taraftarıyım daha çok 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. Samimi özür yeterli olacaktır 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Samimi bir özür çok daha iyi.. 1 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Her zaman samimi tutku dolu haz dolu sınırsız 1 0 Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 19 gü Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Tatlının üzerine özür dilerim yazmak 0 0 Yorumla
mutlulukbutonu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Incelikler iyidir okey gibi 0 0 Yorumla
Hesapsız_Duygular Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Erkekler nerede yoklar hiç 0 1 Yorumla MagarsuS 1 ay Erkek geldi 😂 Yorumla
sıradanbirri Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% 4 ay en sevdiği tatlı bence daha bir etkileyici 0 0 Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Özür bence daha maliyetsiz 0 0 Yorumla
birrrüyyeeeee Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. En sevdiği tatlıyı alıp özür dilemek 0 0 Yorumla
refleksi07 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 67% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. tatlıyı almak daha az yorucu bence:)) 0 0 Yorumla
DnzKaptan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl En sevdiğim tatlının tadına bakmak isterim 0 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl zaten kendisi tatlı olur güzel samimi bir özür 0 0 Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Tatli candır. tabii ki tatlı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
Beni sevmesi gerekiyor, bunuda seksuel ilgi ile göstermeli.
Kuru kuru özürü başkasına dilesin
Samimi özür diyorum ben. Duygulara hitap etme açısından
Samimi bir özür pişman olduğunu belli etmesi daha güzel olur
Samimi bir şekilde söylenen özür herseye bedeldir.
Ne isterse o olur ne istediğini bilmek lazim
Kesinlikle samimi bir özür...
Birinin gönlünü almak için ona bir hediye almak bence rüşvettir... Ben öyle hissediyorum bilmiyorum.. İ
en sevdiğim tatlıyı alsa mutlu olurum, en azından en sevdiğim şeyi biliyor diye düşünürüm, ama yanında bir özür de fena olmaz
Gerçekten sadık bir erkek tarafından sevilmek
Samimi bir özür daha iyi olur. Özür dileyemedikten sonra tatlı alsa ne olacak?
Küçük jestler bana göre değil ben büyük oynarım 🙂
Tatlı alıp samimi özür dilerse tatmin olurum
Farketmez düşünmüş olması yeterli
bir tatlıya hayır demem en güzeli yenilecek bir şey
samimi özür tabiki ve özürden sonra barışırsak en sevdiği tatlı
Özür dilemek erdemlıktır ve kırılan bır seyı onarmaya yarar
Samimi özür olmalı bnce peşinden tatlı yemeye götürsün 😅😅
Senin kadar tatlısi varken yemek hazırdır demek😅
En sevdiği tatlıyı aldıktan sonra samimi bir özür
Tatlıyı alıp içten bir özür ardına mercimek fırına 😂
Önce özür sonra tatlı şeyler
Sağlam bir yatak performansı kâfi
İşte aradığım. 🙂
Samimi özür sonrası jestlere hayır demem jd
Hem özür hem tatlı taraftarıyım.
Samimi özür. Gönül almak faaln
Güzelligin göz kamaştırıcı insanın aklını başından alıyor
En sevdiği tatlıyı al çıplak tenine sür
hiç düşünmeden tatlı diyorum hocam
İlişkide incelikler önemli tabi ki
En sevdiğim tatlı ve özürde olsa iyi olur
Samimiyetini hissettiğim her şey dahil
İçten gelen bir özür ardından tatlı
En sevdiği tatlıyı almak bence
En sevdiğim tatlıyı alabilir miyim 😄
Tatlıyla gelen bir özür olsa? 😛
bana bagirmamasi kotu davranmamasi
Tabi ki istediğimi çok sevdiğim şeyi almak ❤️🔥
Tatlı alsa çok hoşuma gider jskwkdj
Samimi bir özür dilesin yeter
Yanımda olduğunu bilmek, paha biçilemez.
Samimi bir özürle birlikte beyti almak
Her ikiside yaparım hepsiyim
Ben en sevdiği tatlıyı alma taraftarıyım daha çok
Samimi özür yeterli olacaktır
Samimi özgür daha iyi bence
İlişki insanı değilim maalesef
Samimi bir özür tercih ederim.
Samimi bir özür çok daha iyi..
Her zaman samimi tutku dolu haz dolu sınırsız
Bence sevgi dolu bir sarılma.
Tatlının üzerine özür dilerim yazmak
Incelikler iyidir okey gibi