15 gü

En sevdiği tatlıyı almak mı, samimi bir özür mü? İlişkide hangi inceliklerin insanısın?

Her ilişkinin kendi içinde dinamikleri farklı ama bazı incelikler var ki hepimizi tavlıyor. 💘

“Sen seversin diye aldım.” cümlesini duyduğunda hafiften bir erime hissi yaşamayan var mı cidden? 🥰 Ya da elinde en sevdiğin tatlıyla kapıda beliren sevgilinin bir anda 2x daha çekici görünmesi.. 😍 Peki ya, "Çok kızgınım, bir daha konuşmam" derken gelen içten bir özürle yelkenlerin suya indiği o an...

Seni en çok hangi incelikler etkiliyor? 👉🥰👈

En sevdiği tatlıyı almak mı, samimi bir özür mü? İlişkide hangi inceliklerin insanısın?
Omuz öpücüğünün incelik dolu hazzı…

Fonda “aşk incelik ister canım…” çalarken, tam #İstediğinGibi incelik için OKEY Zero her zevke uygun çeşitleriyle yanında. 💫

Hadi sana en uygun OKEY Zero çeşidini seç!

🌙 OKEY Zero: Partnerine sevdiği tatlıyı verip ardından, "Bu sadece bir başlangıç, asıl sürprizi geceye sakladım" diyerek Okey Zero’yla işin içine haz katabilirsin. 🔥Ekstra ince formuyla aranızda başka hiçbir şey yokmuş gibi haz için OKEY Zero’yu hemen incele!

🔥 OKEY Zero XL: “Küçük jestler bana göre değil, ben oynarsam büyük oynarım” diyorsan, ekstra ince, daha geniş formlu OKEY Zero XL ile hazzın XL haliyle tanışmalısın. 🤩

😈 OKEY Zero Extreme: “Bazı duygular abartılmalı, bazı hazlar kabartılmalı .” diyerek OKEY Zero Extreme ile karşılıklı hazzı doruklara taşıyabilirsin. 🎢 OKEY Zero Extreme ile inceliğin hazzını uçlarda yaşa!

💦 OKEY Zero Aqua: “İlişki benim için karşılıklı bir dans, istediğim incelik de böyle olmalı” diyorsan, inceliği ve ekstra kaygan yapısıyla OKEY Zero Aqua’yı denemelisin!🩵

🥳 OKEY Zero Ultra: “Bu gece bizim gecemiz, her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü" diyerek OKEY Zero Ultra ile yaşanılan anları daha özel kılmanın tam zamanı olabilir. 😉 Türkiye’nin en ince prezervatifi OKEY Zero Ultra’yla hazzın ultra halini keşfet!

Tam #İstediğinGibi bir OKEY Zero mutlaka var, sen sadece seçimini yap.

Unutma, bu inceliklerle ilişki daha tatlı ve heyecanlı olabilir! 😍

İnceliğin ustası OKEY Zero ile heyecan ve haz hep seninle. 💌🪄Peki, senin tarzın hangisi?