Her ilişkinin kendi içinde dinamikleri farklı ama bazı incelikler var ki hepimizi tavlıyor. 💘
“Sen seversin diye aldım.” cümlesini duyduğunda hafiften bir erime hissi yaşamayan var mı cidden? 🥰 Ya da elinde en sevdiğin tatlıyla kapıda beliren sevgilinin bir anda 2x daha çekici görünmesi.. 😍 Peki ya, "Çok kızgınım, bir daha konuşmam" derken gelen içten bir özürle yelkenlerin suya indiği o an...
Seni en çok hangi incelikler etkiliyor? 👉🥰👈
Fonda “aşk incelik ister canım…” çalarken, tam #İstediğinGibi incelik için OKEY Zero her zevke uygun çeşitleriyle yanında. 💫
Hadi sana en uygun OKEY Zero çeşidini seç!
🌙 OKEY Zero: Partnerine sevdiği tatlıyı verip ardından, "Bu sadece bir başlangıç, asıl sürprizi geceye sakladım" diyerek Okey Zero’yla işin içine haz katabilirsin. 🔥Ekstra ince formuyla aranızda başka hiçbir şey yokmuş gibi haz için OKEY Zero’yu hemen incele!
🔥 OKEY Zero XL: “Küçük jestler bana göre değil, ben oynarsam büyük oynarım” diyorsan, ekstra ince, daha geniş formlu OKEY Zero XL ile hazzın XL haliyle tanışmalısın. 🤩
😈 OKEY Zero Extreme: “Bazı duygular abartılmalı, bazı hazlar kabartılmalı .” diyerek OKEY Zero Extreme ile karşılıklı hazzı doruklara taşıyabilirsin. 🎢 OKEY Zero Extreme ile inceliğin hazzını uçlarda yaşa!
💦 OKEY Zero Aqua: “İlişki benim için karşılıklı bir dans, istediğim incelik de böyle olmalı” diyorsan, inceliği ve ekstra kaygan yapısıyla OKEY Zero Aqua’yı denemelisin!🩵
🥳 OKEY Zero Ultra: “Bu gece bizim gecemiz, her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü" diyerek OKEY Zero Ultra ile yaşanılan anları daha özel kılmanın tam zamanı olabilir. 😉 Türkiye’nin en ince prezervatifi OKEY Zero Ultra’yla hazzın ultra halini keşfet!
Unutma, bu inceliklerle ilişki daha tatlı ve heyecanlı olabilir! 😍
İnceliğin ustası OKEY Zero ile heyecan ve haz hep seninle. 💌🪄Peki, senin tarzın hangisi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Sevdiğini , değer verdiğini, özel ve güzel olduğunu hissettiren her bakış, her cümle muhteşemdir. O kişiye duyulan bitmek bilmeyen tutku ve özlemdir en önemlisi. Ruhunun ruhuyla eşsiz bir senkron ile hareket etmesi gibi.
Tamamen çıplak şekilde birbirine karışma hissi çok güzel olmasına rağmen, ilişkiyi biraz daha uzatmak ve bir kazaya mahal vermemek adına en tercih edilesi ürünlerden olabilir zero.
O seviyor diye bir şeyi yapmak çok iyi hissettiriyor, sabah gün ışığını seviyor diye tüm perdeleri açmak, kahvesini hazırlamak. Aşk incelik ister arkadaşlar, kesin ve net bir bilgi 🖤
Samimi bir özrün yerini başka hiçbir şey tutmaz
En sevdiği tatlıyı kendisi de alır. Önemli olan ona ait şeyleri yanında tutmaktır.
Mesela saçlarının ucundan biraz alırsın, sevdiği bir resmin üstüne onun saçlarını yapıştırırsin sim gibi, o gördükçe çılgına döner
Veya ruj surmusse bir kağıda dudak izini sürmesini istersin, o kağıdı hep yanında taşırsin veya kitabına ayraç olarak kullanırsın
Kestiği tırnakları biriktirirsin boyarsın şık bir bileklik yaparsın
Aslında cevabım özür dilenecek bir şey yapmamak olur. Bunun hissi en uzun süreli olandır.
Bunun haricinde ise tek bir tanesi olmak veya yapmaktansa hepsini farklı amanlarda yapmak çok daha doğru olur. İlişki rutinlikten ve sıradanlıktan ne kadar uzak olursa o kadar iyi ve bunu çeşitlendirmek için en iyi seçeneklerden bir tanesi de @OKEY ürünleri.
#İstediğinGibi
Sevgililerimin özel isteği ya da merak olmadıkça pek kullanmıyorum, erken boşalma gibi bir sorunum yok. Ama çok ince olması ekstra avantaj. Sevgilime karşı bir hata yapmışsam, mutlaka özür dilerim. Çünkü, karşınızdaki her şeyden önce bir insan ve bir insanın en doğal hakkıdır bu. Özrünüzü nasıl yapacağınız da size kalmış, bana sorarsanız çok abartmamalı. İçten bir özrün yerini tutabilecek bir şey yok. Bunun yerine hediye bekleyen biriyle beraberseniz, yanlış seçim yapmışsınız demektir...
Samimi bir özür her şeyi çözer
Okey Zero Aqua her deliğe girer
Mühim olan kalbe girip orada baki kalmaktır
İşte o zaman sevdiceğin belki affeder
Müsterih ol, her kadın koşar hey hey
Sadece güven ver, kabul edecek Okey
Her şeyin bir zamanı vardır, acele etme
Aksi hâlde sevgili der ney ney
Samimi olursak ürüne laf etme gibi bir niyetimiz yok. fakat şeffaflık ve his orani daha da arttirilabilir. keyif ve saglik açısından tercih mutlaka ki okey olmalı.. sizlerden bir jest daha alsak mi ne dersiniz? hani kampanyalarla alakali
Tabii ki samimi bir özürü olması. Özür olduktan sonra birlikte tatlı alırız. .) spor gereği tatlı tüketmiyorum yine de yüreği incitmekten diyeti kısa süreliğine bozmak iyidir.
Gönül almak en önemli unsur bence ilişkide insanız hata yapabiliriz. Ama bunu telafi eden ve bana da edilsin isteyen tarafım.
Samimi bir özür diyorum. Diğer türlüsü küçük çocukları şeker ve çikolatayla kandırmaya benziyor. Öyle yaparsa ya tatlıyı kafasına yer y da tatlıyı alıp yine affetmem.
Kesinlikle durumumu takip etmesinden.
Sinirliysem yatışmamı, açsam atıştırmamı sağlamasını isterim. Yani ihtiyaçlarımı kendine vazife bilenin isteklerine de ben el atarım.
Cikolata al. dedim de antep fiatikli bitter bakalim mesela canim cikolata istiyorsa bisuru cij9oata alip taaa kapima getirmesi beni gormek icin ozledigi icin kapima gelmesi ona kusunce kapima gelip ayicik getirmesiii
Yapti sag olsunnn kocamm da kocamm paşamm da paşammm
"Peki ya, "Çok kızgınım, bir daha konuşmam" derken gelen içten bir özürle yelkenlerin suya indiği o an..."
Ay bu mal benim. Kalbim hemen yumuşacık oluyor.
Ben özgürlükten yanayım ve aşktan yanayım.. sevdiğim kadın mutlu olsun benim için yeter de artar bile tabi ki de.. yeter ki onun dedikleri olsun.
Tabi ki samimi bir özür tatlıyı sonra da alır snssjsj
Gerçek ve samimi bir özür daha geçerli olurdu.
Özür tabii ki. yanında tatlı da olursa tadından yenmez🥹
Samimi bir özür tabiki. Sonrada oturur tatlıyı yedirirdim ben ona.😉
İçtenlikle samimi bir özür beni oracıkta miaaauwwww edeyyy😝🤪😜🤭😂😂
#istediğingibibirokeyisteiyorsan sağdan sola düz git az ötede belediyelerin yannda #01adana merkez🤣🤣
Ben kendi adıma en doğal en içten duygularımı ifade edecek şeyi seçerdim
Sözlerimle samimiyetimle o hediyeyi birleştirip sunardım
Beğeni için teşekkür ederim
Beni çok sevsin yeter bende onu çok seveyim sonra gerçek samimiyet içtenlik le bir özür
O işlerden anlamıyorum.
Duygu insanı değilim maalesef.
Bence her ikiside tatlının lafını yapacaksak hiç özür dileyip barışmaya çalışmayalım
İkisi de ❤️ abi beni alcak adam tamam mı, romantik bir ortama götürücek, kalpli balonlarla filan, bi de pasta olacak orada ❤️ romantik bi akşam geçiricez. Ama benim kocam öküz 🥲 havuzlu bungalov hayalim var. Gerçekleşir inşallah ❤️
Sevdiğini , değer verdiğini, özel ve güzel olduğunu hissettiren her bakış, her cümle muhteşemdir. O kişiye duyulan bitmek bilmeyen tutku ve özlemdir en önemlisi. Ruhunun ruhuyla eşsiz bir senkron ile hareket etmesi gibi.
Kesinlikle samimi bir özür...
Birinin gönlünü almak için ona bir hediye almak bence rüşvettir... Ben öyle hissediyorum bilmiyorum..
Duruma göre değişir. İmkan dahilinde hem tatlı hem güzel sözler ile ifade etmek durumu güzelleştirebilir :)
Tatlı almak daha kolay be samimi olmayan özürümü bile kabul etmeyecekse aramızdaki bağ neyden oluşuyo?
Samimi bir özür
Taa ki ben onun gönlünü alırım diye bana pasta ve tatlıyla gelinen güne kadar tatlıyla gelmesi hoşuma gidiyordu ama işler değişti
En sevdiği tatlıyı almak bence, ona kıyamam ki, özür diliyorsam, kalbini kırmışımdır, oysa ben ona asla ama asla kıyamammm 😭♥️
Prezervatif kullanmam gereken her inceliğe varım. Harici samimiyetsiz. Hatta elinde okey ile gelse daha bir hoş olmaz mı?
Özür dilerse tekrarı olmamalı bir ilişkide çok fazla özür dilemek varsa özürün anlamı kalmıyor
@Donneto çok güzel yorumun
Ve çok anlamlı
Sevdiğim tatlıyı ya da herhangi bir şey alması ince bir davranış
Özverili olanın ezildiğini bile bile şansını deneyenlerdenim!
Samimi bir özrün yerini başka hiçbir şey tutmaz
Samimi bir özür için zaten en sevdiğim tatlıyı almak zorunda jxjdj
En sevdiği tatlıyı almak. Tatlı yiyip tatlı konuşmak...
Tatlımı 🤭🤭🤭
Hataliysan özür dilemeyi bileceksin
Onun sevebileceği her şeyi yapmaya çalışırım
Samimî bir özür en sevdiği şeyi almak en sevdiği şeyi yapmak.
Sevmiyorum hiç, beni çok bunaltan bişey prezervatif
Genelde en sevdiğim tatlıyı almakla tatlı bir zamanlar geçirmek olur.
Samimiyet olmayan hiç bir davranış beni tatmin etmez
Kimseyi özür dileyecek kadar sevmedim. Kimse de beni sevmedi. Şimdi beni inciten insanın değil özür dilemesi, ağzıyla kuş tutsa yarari olmaz. Bir kere yapan bir daha yapar çünkü.
İkisinide yapmasin istemem ben kirildiktan sonra alsın tatliyida kendi yesin
ten tene değsin diyenlerdeniz biz, gene de zero ultrayı denemek isterdim
İncecik hissedilecek kadar inceliklerin adamıyım hem zevk hem önlem
Samimi bir özürle birlikte tatlı almak daha yerinde olur
Hata yapmasın özür de dilemesin bana göre anlamı yok özür dilemenin
En sevdiği tatlı almakta değil, samimi bir özür de değil bence en sevdiği şeyi sunmak 🤭😊
Tabikide en sevdiğim tatlı
Tatlının yerini hiçbir şekilde değiştirmem
Zor soru ama cevap vereceğim. Tabiki samimi özür
Tatlı diyince, bak tulumba istedim. aliim bari akşam
En sevdiği tatlıyı ellerimle yediririm ben. :D
Ooo saymakla bitmez, herşeyi geç en önemlisi temizlik ve görsellik
Samimiyet her zaman iyidir herşeyin başlangıcı samimi duygular değilmidir
Samimi ve içten bir özür bence tatlı ile olacak şeyler degil
Tatlı alsın bana ya midem söz konusu olunca affederim aldatma hariç herşeyi
Değişik ama güzel bir okey paylaşımı olmuş.. İnce düşünürüm manitam her şeyin güzelini hakkediyor çünkü.
Manitanız çok şanslıymış, kıskandım hanımefendi.