Cinsel Yaşam En sevdiği tatlıyı almak mı, samimi bir özür mü? İlişkide hangi inceliklerin insanısın? (Sayfa 4) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3657 En sevdiği tatlıyı almak mı, samimi bir özür mü? İlişkide hangi inceliklerin insanısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 93 kişi beğendi
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl samimi bir özür şart ya tatlıdan daha önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Doğal, dürüst bir şekilde özür dilesin. Tekrar yapmasın. Kurban olurum ona. 0 0 Yorumla
geereksizkullanici Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Samimi bi özür yeterli olur bence 0 0 Yorumla
EvcimenOkuz Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Gari bulduk da çileklisi tırtıklısı kaldı 0 0 Yorumla
konuşabilenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 33% 1 yıl Tatlıyı almak ve o tatlıyı yerken özür dilemek 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. tatlı her zaman daha çekici geliyor : ) 0 0 Yorumla
Betülcüm Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Özür dilemek, beni anladığını belli etmek 0 0 Yorumla
RichieRich34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl En sevdiğim tatlı ile mutlu olabilirim 0 0 Yorumla
ManisaDelisi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl en sevdiği tatlıyı beraber yerken samimi bir özür 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. En sevidiği tatlı benim dudaklarim plurdu. 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. samimi şekilde özür dilemek 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. tatlıyı alıp özür dilemek.. 0 0 Yorumla
yagmuronliine Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Tatlı da alsın. Özür de dilesin 😛 0 1 Yorumla alperennn34 1 yıl Oldu başka 🙂 Yorumla
Birseysorupcikiicam Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl @gokselinho bak sence hangisi 0 1 Yorumla Birseysorupcikiicam 1 yıl Soruma cevap yazsana deminki silindi lütfen Yorumla
MadamLila Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Samimi bir özür daha iyi teşekkürler paylaşım için 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Güzel paylaşım olmuş emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. En sevdiği tatliyi almak.. 0 0 Yorumla
Kerimkaratekin Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Samimi bir özür içten gelen samimi sarılma 0 0 Yorumla
orcanius Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 83% 1 yıl Tatlı alıp özre gitmek daha iyi bir fikir. 0 0 Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çiçek ve ya küçük bir Barbie bebek tercihim 0 0 Yorumla
edward2632 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 57% 1 yıl Samimi bir özür tabiki tatlı asla eşdeğer olamaz 0 0 Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% 1 yıl ilişkiler falan boştur loo küsene kapı açık 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Çiçek çikolata 😘😘😘😘😘😘😘😘 0 0 Yorumla
iceman20 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 67% 1 yıl okey aqua güzel kesinlikle farkı hissediyorsunuz 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Fark etmez ki bana göre nasil olursa olsun 0 0 Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. en hassas yerlere dilimle dokunmak 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Samimi bir özür her zaman tercihimdir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Samimi bir özür derim. Tatlı çok da gönül almak için yeterli sevgi samimiyeti değildir. 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kuru özür dilemem, bunu eyleme dökerim. 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Tatli alinmasi özürle ayni sey benim için 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Özür dilerim sonra da tatlıya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
Samimi bir özür insaniyimdir
En sevdiğim tatlıyı almak
Benim de her zaman favorim Okey.
en sevdigim tatlıyı alması
Samimi bir özür benim için önemli olan
Güzel ve bilgilendirici bir paylaşım olmuş teşekkürler Okey
samimi bir özür şart ya tatlıdan daha önemli
Doğal, dürüst bir şekilde özür dilesin. Tekrar yapmasın. Kurban olurum ona.
Samimi bir özür düzeltirr
tatlı alınması proföterol olsun.
Özür işlerini beceremem çok
Akrep olduğu için tutku net
Tatlıya hayır demem bayılırım
Daha etkili inceliklerim var
Samimi bi özür yeterli olur bence
Seksi fanteziler en iyi tatlıdır
Gari bulduk da çileklisi tırtıklısı kaldı
Tatlıyı almak ve o tatlıyı yerken özür dilemek
tatlı her zaman daha çekici geliyor : )
Özür dilemek, beni anladığını belli etmek
En sevdiğim tatlı ile mutlu olabilirim
en sevdiği tatlıyı beraber yerken samimi bir özür
En sevidiği tatlı benim dudaklarim plurdu.
Özür dilemek tabi ki.. İnsanların anlaşma biçimi budur..
samimi şekilde özür dilemek
Tatlı tabiki ne olacak tı
En sevdigi tatliyi almak.
tatlıyı alıp özür dilemek..
İkiside aynı anda olmalı :)
Tatlı da alsın. Özür de dilesin 😛
Oldu başka 🙂
@gokselinho bak sence hangisi
Soruma cevap yazsana deminki silindi lütfen
Samimi bir özür daha iyi teşekkürler paylaşım için
Güzel paylaşım olmuş emeğinize sağlık
En sevdiği tatliyi almak..
En güzel tatlıyı almak derim
Güzel paylaşım için thanks
Samimi bir özür içten gelen samimi sarılma
Samimi bir özür önemli tabiki
Tatlı alıp özre gitmek daha iyi bir fikir.
Samimi özür bence daha iyi
Çiçek ve ya küçük bir Barbie bebek tercihim
ikisi de mutlu eder ikisi de olsun
Samimi bir özür tabiki tatlı asla eşdeğer olamaz
Samimş bir özür sonrası tatlı
ilişkiler falan boştur loo küsene kapı açık
Çiçek çikolata 😘😘😘😘😘😘😘😘
okey aqua güzel kesinlikle farkı hissediyorsunuz
İkisinin aynı anda yapılması
Fark etmez ki bana göre nasil olursa olsun
en hassas yerlere dilimle dokunmak
Samimi bir özür her zaman tercihimdir
Baba göre Samimi bir özür...
Samimi bir özür derim. Tatlı çok da gönül almak için yeterli sevgi samimiyeti değildir.
Ikisi de olsun ince dusunsun
Önce tatlı sonra özür dilesin
Tatlı iyidir bence daha ne olsun
Kuru özür dilemem, bunu eyleme dökerim.
İkisi aynı anda olmuyor mu?
Tatli alinmasi özürle ayni sey benim için
Özür dilerim sonra da tatlıya