Cinsel Yaşam En yaramaz yönüne göre favori prezervatifin hangisi olmalı? (Sayfa 2) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1941 En yaramaz yönüne göre favori prezervatifin hangisi olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 60 kişi beğendi
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevgilisi olanlar yaşadı tabi 13 2 Yorumla muratli78 +1 yıl Aynen öyle biz sade takılmaya devam Yorumla Masorgurkan3441 +1 yıl @nirhamm senin yok galiba benim gibi bostamısin Yorumla
ToYGaRımsı Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl OKEY Nirvana çıktı. 😎Başkası bana yakışmazdı zaten. 😏 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bazen eski sevgiliye bir zarfla gönderilebilecek en iyi hediye Ok 🙂 0 0 Yorumla
aslı_ülkü Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 65% +1 yıl gözüm hep daha fazlasında diyenlerdenim:) 9 1 Yorumla Sedat272727 +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sımsıkı sarılmak tercih ettiğim oldu 9 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. uzatıcı özelliği sayesinde daha uzun zevkli dakikalar için Okey her zaman tercihimdir. 0 0 Yorumla
doanylmz Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Ertesi gün tatil olmasa bile yinede de o gece uzun geçecektir, aksi benim olduğum yatakta çokta mümkün olamıyor 😅😎 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Hic birisi cinsel hayatim yok şu an 8 8 Yorumla Kafkas76 +1 yıl Olmasın boş ver en mantıklısı ve insani olan bu Yorumla isabella181919 +1 yıl Ayn : ) Yorumla Berivann6 +1 yıl @Kafkas76 neden mantıklı ve insani Yorumla 5 yorumu gör KaraTutku +1 yıl Cinsel hayatının olmaması normal değil. Yorumla TeLeVoLe +1 yıl olmasında:) Yorumla GoogleAmcanız +1 yıl @Berivann6 seni gökte ararken yerde buldum şaka gibi 👋👋👋 Yorumla Berivann6 +1 yıl @GoogleAmcanız nasıl yani :) Yorumla GoogleAmcanız +1 yıl @Berivann6 Tanımadım deme Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Rötar cok iyi ya ama adamida cok yoruyor orgzm icin cikartmak zorunda kaliyorsun artik 1 0 Yorumla
Gamze2010 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Senin en yaramaz yönüne uygun OKEY: Afrodizyak etkili jeli 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Gözün hep daha fazlasında, hep en yükseklerde ise 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Prezervatif benlik değil ama illa ki biri olacaksa ateşle dans gibi sanki 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sarılsak, sarılsak ve hiç ayrılmasak” diyen temas bağımlılarındansan. 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. tırtıklı tercihim oluyor partnerim de zevk alıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Neden böyle bir şey yapıyorsun Sebep ne birde bunu sorgulamak lazım 0 0 Yorumla
Bayan_lavinyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bence en iyisi bu zevki doruklarda yaşamak en güzeli. 3 1 Yorumla Smh1608 +1 yıl Yaşayalım Yorumla
KudurukOğlan Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl genelde prezervatıf kullanmayan bır erkegım ama kullandıgım zamanlarda oluyor tabı bu surelerde de Okey Rötar'ı tercıh edıyorum 0 0 Yorumla
ilker123 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Vallahi hangi kızla yaptıysam pişik oldum bu bide sabaha kadar diyo gülerim buna 1 0 Yorumla
snaçkır0 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl Boşversene ya sıradan bir erkek yolu açık olsun de geç 0 0 Yorumla
мıтняasss Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sabaha kadar anı yaşamak gerekiyor özel anların o yüzden okey rötar diyorum 0 0 Yorumla
HondacıAkın Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl 1 kişi olsun ama öz olsun herşeyi birlikte yapalım ya varya cenneti yaşatırım Allâh'ın izniyle 0 1 Yorumla Berivann6 +1 yıl Ne güzel Yorumla
Musrati Takip Et Xper 5 Yaş: 107 +1 yıl Rötar çok iyi ama sabaha kadar yoruyor adamı o yuzden özel günlerde tercih ediyorum 🤠 0 0 Yorumla
gökçe2334 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 67% +1 yıl hepsi ya hepsi Seksi her şeyiyle seviyoruzz 3 1 Yorumla Smh1608 +1 yıl Banada sevdir şunuy Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Prezervatif olsunda farketmez :) 6 1 Yorumla emretsci1907 +1 yıl Ne istediğini bilen kadın bu işte😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cinsellikle aram da ucurum var ya. 6 1 Yorumla gönlü-kırık +1 yıl neden? Yorumla
Şehireski_26 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Okey nirvana hot çıktı acaba nasıl bir şey 8 1 Yorumla KerpetenRamiz 1 yıl Deneyelim djsjxn🥵 Yorumla
Hesapsız_Duygular Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Mangolu ya da ejder meyveli vazgeçilmezim 2 0 Yorumla
Gizgizemli Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Sınırlar olmamali diyorum zero 2 3 Yorumla SentzzzxX +1 yıl @Gizgizemli natural diyorum bende Yorumla Şiirden-bıkmış-şair +1 yıl Meme uclarından o sınırı hissettim Yorumla silverdevil 1 yıl Sana hayran kaldım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiçbiri değil bence daha farklı şeyler olmalı 5 1 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Ne gibi farklı Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ateş beni çağırıyor diyim dansa 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Okey rötarr sabahlara kadar 4 1 Yorumla _2024_ +1 yıl Sabaha kadar dayanan kız var mı gerçekten, uykum geldi diyen çok gördüm Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. OK iyidir her zaman Güvenli 0 0 Yorumla
kara555555 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Sabaha kadar olan elbette 0 0 Yorumla
Benzersiz_zevkler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Kullanmayı sevmem ten tene temas etmeli 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ok olsun fark etmez bence 0 0 Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Sabahakadar her şey olur sinir yok cift olarak 0 0 Yorumla
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı. Kesinlik sınırsız olmalı asla sınır olmamalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sınırsız olmalı duvarlar kalkmalı bence 4 1 Yorumla _boracan +1 yıl Katılıyorum sana Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Tabuları yıkmak, değişik fanteziler denemek 😁 0 0 Yorumla
Merrtfurkann Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Henüz kullanmak nasip olmadı djfhshdhshfu 0 0 Yorumla
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Sınırlara gelemem duvarları yıkmak lazım 0 0 Yorumla
Volkanİnanmaz1881 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 67% +1 yıl Hepsi de çok süper prevervatiflerin 0 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı. Bende zaten sınır kural yok 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sınırları kaldırmak en iyisi bence 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Hepsi de olabilir bence 🙂 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Evlenmeden olmaz diyen bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Sevgilisi olanlar yaşadı tabi
Aynen öyle biz sade takılmaya devam
@nirhamm senin yok galiba benim gibi bostamısin
OKEY Nirvana çıktı. 😎
Başkası bana yakışmazdı zaten. 😏
Bazen eski sevgiliye bir zarfla gönderilebilecek en iyi hediye Ok 🙂
gözüm hep daha fazlasında diyenlerdenim:)
Nasıl yani
Sımsıkı sarılmak tercih ettiğim oldu
uzatıcı özelliği sayesinde daha uzun zevkli dakikalar için Okey her zaman tercihimdir.
Ertesi gün tatil olmasa bile yinede de o gece uzun geçecektir, aksi benim olduğum yatakta çokta mümkün olamıyor 😅😎
Hic birisi cinsel hayatim yok şu an
Olmasın boş ver en mantıklısı ve insani olan bu
Ayn : )
@Kafkas76 neden mantıklı ve insani
Cinsel hayatının olmaması normal değil.
olmasında:)
@Berivann6 seni gökte ararken yerde buldum şaka gibi 👋👋👋
@GoogleAmcanız nasıl yani :)
@Berivann6 Tanımadım deme
Rötar cok iyi ya ama adamida cok yoruyor orgzm icin cikartmak zorunda kaliyorsun artik
Senin en yaramaz yönüne uygun OKEY: Afrodizyak etkili jeli
Gözün hep daha fazlasında, hep en yükseklerde ise
Prezervatif benlik değil ama illa ki biri olacaksa ateşle dans gibi sanki
Sarılsak, sarılsak ve hiç ayrılmasak” diyen temas bağımlılarındansan.
tırtıklı tercihim oluyor partnerim de zevk alıyor
Neden böyle bir şey yapıyorsun Sebep ne birde bunu sorgulamak lazım
Bir gün bende o işi yapacağım ve gelip burada paylaşacağım 🫣
okey zero.👍yokmuş gibi. bazen acaba takmışmıydım diyorum.
Sabahın ilk ışıklarına kadar hazzın peşini bırakmayanlardansan.
Tabiki de OKEY RÖTAR 😍
Vazgeçilmez ve 1 numara 💯
Sabahın ilk ışıklarına kadar hazzın peşini bırakmayanlardanım
Bence en iyisi bu zevki doruklarda yaşamak en güzeli.
Yaşayalım
genelde prezervatıf kullanmayan bır erkegım ama kullandıgım zamanlarda oluyor tabı bu surelerde de Okey Rötar'ı tercıh edıyorum
Vallahi hangi kızla yaptıysam pişik oldum bu bide sabaha kadar diyo gülerim buna
Sarılmalı uyumalı sevmeli
Boşversene ya sıradan bir erkek yolu açık olsun de geç
Sabaha kadar anı yaşamak gerekiyor özel anların o yüzden okey rötar diyorum
1 kişi olsun ama öz olsun herşeyi birlikte yapalım ya varya cenneti yaşatırım Allâh'ın izniyle
Ne güzel
Rötar çok iyi ama sabaha kadar yoruyor adamı o yuzden özel günlerde tercih ediyorum 🤠
hepsi ya hepsi Seksi her şeyiyle seviyoruzz
Banada sevdir şunuy
Prezervatif olsunda farketmez :)
Ne istediğini bilen kadın bu işte😂😂
Cinsellikle aram da ucurum var ya.
neden?
Okey nirvana hot çıktı acaba nasıl bir şey
Deneyelim djsjxn🥵
Mangolu ya da ejder meyveli vazgeçilmezim
Sınırlar olmamali diyorum zero
@Gizgizemli natural diyorum bende
Meme uclarından o sınırı hissettim
Sana hayran kaldım
Hiçbiri değil bence daha farklı şeyler olmalı
Ne gibi farklı
Ateş beni çağırıyor diyim dansa
Prezervatif kullanmıyorum
Sımsıkı çıktı skfkfıjggggg
Okey rötarr sabahlara kadar
Sabaha kadar dayanan kız var mı gerçekten, uykum geldi diyen çok gördüm
Hiçbiri. Prezantif kullanmam
Sabaha kadar sürmezse olmaz
OK iyidir her zaman Güvenli
Sabaha kadar olan elbette
Kullanmayı sevmem ten tene temas etmeli
Sabahın ilk ışıklarına kadar
Ok olsun fark etmez bence
Sabahakadar her şey olur sinir yok cift olarak
Sabahin ilk isiklarina kadar
Kesinlik sınırsız olmalı asla sınır olmamalı
Sınırsız olmalı duvarlar kalkmalı bence
Katılıyorum sana
Tabuları yıkmak, değişik fanteziler denemek 😁
Henüz kullanmak nasip olmadı djfhshdhshfu
Sınırlara gelemem duvarları yıkmak lazım
Hepsi de çok süper prevervatiflerin
Bende zaten sınır kural yok
Gözün hep daha fazlasında, hep en yükseklerdeyse…
%10
Sınırları kaldırmak en iyisi bence
Hepsi de olabilir bence 🙂
Evlenmeden olmaz diyen bence
Tecrübem olmadı bilmiyorum