Bu anketle içindeki yaramaz ruhu keşfet, oyunun kurallarını sen belirle! 😎💥
En yaramaz yönüne göre favori prezervatifin hangisi olmalı? Hemen seç, önerilerimizi keşfet!
Cevabınla bize katılmayı da unutma. 💟
Bu anketle içindeki yaramaz ruhu keşfet, oyunun kurallarını sen belirle! 😎💥
Cevabınla bize katılmayı da unutma. 💟
haz uçlarda yaşanıyorsa Okey Nirvana Hot tam #İstediğinGibiymişşş ❤️🔥
@Gamze2010 harbi when ama ya eqweqewqewqeqwe
Cevap
108Cevap
Sevişmeyi özel kılan zaten istenen ve bizi isteyen kişiyle tüm bunların karmasını uç noktalarda yaşamak değil midir? Yeri gelir nefessiz kalana kadar öpüşüp sevişilir, yeri gelir sınırları aşmak için duvardan duvara çarparak ilerlenir.. Bazen o anın verdiği hazla göz kararır ve daha da ilerisini ister bedenler.. Her kale fethedilmeli, her hücreye girilmeli.. Ateşin vücut bulmuş hali olana kadar, eriyip birbirine akana kadar.. İşte bu nedenle her anı eksiksiz ve dolu dolu isteyenlerdenim sanırım..
Arzuya göre hepsi farklı deneyimler sunacağı için prezervatiflerin her biri denemeye değer.. Teşekkürler Okey..
Aslında şöyle düşününce ben kendi erkegimin tükürüğüne okeyim😃
senın gıbı kadına tapılıryaa nasıl mutlu ederım senı
Sınırları kaldırmak bana göre
“Sarılsak, sarılsak ve hiç ayrılmasak” diyen temas bağımlılarındansan…
Sınırları kaldırmak, duvarları yok etmek tam sana göreyse…
Ateşle dans etmeyi severim, haz dediğin uçlarda yaşanır diyen o gözü kara insansan…
Gözün hep daha fazlasında, hep en yükseklerdeyse…
Sabahın ilk ışıklarına kadar hazzın peşini bırakmayanlardansan…
Bunlar olabilir.. hiç fark etmez zaten seks hayatım yok. :D
Hangisiyim diye düşündüm de şıkları okurken, ah sarılmak bana göre işte, bağlılığı da artırıyor sarılmak, tüm duvarlar yıkılıyor sarılınca, sevince insan ister istemez hep temas etmek istiyor, temas bağımlısı olmayan bile.
Ben her anı sımsıkı yaşamak isteyenlerdenimm
Sabahın ilk ışıklarına kadar diyen kesimdenim.. Okey Rötar
Sınırları kaldırmak ve duvarları yok etmek bana göre. Ben imkansız insaniyım ve imkansiz partnerleri yatağımda görmek hazzı daha artıriyor. Kimse büyük konuşmamalı. Sınır olmamalı sekste. Zevk almaya bakmalıyız. Ve tabi ki zevk vermeye.
Sınırları kaldırmak, duvarları yok etmek tam bana göre.. 🖤
woooow :)
Peki sınırsızca cinselliği yaşamak harika olurdu bu arada burcunuz nedir hanımefendi?
Ben nedense doyamıyorum sekse sevişmeye boşaltmaya. Hep daha fazlasını arzuluyorum. Koç erkeği ♈️ olduğum için mi acaba? Neyse, benim en yaramaz yönüme uygun OKEY: Afrodizyak etkili jeli ve ultra kabartmalı yapısıyla, kadınları artık daha mutlu edebildiğim OKEY Nirvana prezervayifi benim için çok önemli. Şehvetimi, şehvetimixi doruklara taşıyor. Denemelisiniz. Farkı yaşayarak hissedecek ve bırakamayacaksınız. 🔥🧿🍀🤪😎💋❤️🥰
Okey nirvana hot çıktı bendede gemide tirtiklisindan. Bir ara bir f*ck body m için tırtıklı alıyordum hatun kişi kufir ediyordu bana, hem irisin usutune birde tırtıklı aliyordun diye. Simdi ise en öncesinde alıyorum ama sanırım artık yeniden tırtıklı ve hot şekline geçme vakti gelmiş olacak ki böyle bir seçim çıktı karsima
Sabahın ilk ışıklarına kadar hazzı bırakmam
🔥
Ben Hızlı ve Öfkeli severim.
Birkaç dakikayı geçmesin, ayarında sado-mado dokunuşu da olsun tamamdır.
Herkes sabahlara kadar diye yazmış. Yarış atı bile 10 dk da bitiyor bunlar ne yaşıyor böyle
Biliyorum lafın gelişi diyorlar ama nasıl bir şey olacağının bilincinde de değiller. Zaten normal seks partnerlerde uyarılma olduğu müddetçe keyifli. O olmadıktan sonra sabaha kadar sürse kaç yazar.
Marques de sade yorumu beğendi
Sabaha kadar olan... (görüşün çok kısa, pufff kes!)
Kırmızılı ♥️
sabaha kadar dayanabılcekmısın
Bundan sonra Okey markadan şaşmayacağım. Başka marka kullandığım için Okey'den özür diliyorum. Başka bir marka prezervatif ilişki esnasında yırtıldı. Prezervatifi çıkarmadan içindeyken boşaldım ve sonra baktığımda prezervatifin yırtılmış olduğunu gördüm. Okeyin zero prezervatifi bile yırtılmamışken diğer markanın yırtılması beni korkuttu. Markanın adı (dur..)
Hiç kullanmadım bir sefer Rus getirmiş o kendisi takmıştı bana O da yarıya kadar geldi canımı yaktı çıkarıp attım Alman kıza sordum Prezervatifi ister misin Takayım mı diye sen Bombom şekerini ambalajıyla mı yiyorsun demişti bana yani kullanmıyorum
partner buldukta sıra ona kaldı dedi yanımdaki arkadasım. keske kondomla beraber onu da sunsa firma dedi:D bu arada ben de internettten baktım abi. türlü türlü var ve hepsi güzel isimlendirilmiş. seçemedim. bu sampuan almak gibi. hani gür saclar icin der bi tanesi hımm ok tam benlik dersin. sonra yaglanma karsıtı der sarı olan. sonra erkeklere ozel olanı vardır. sonra kepege karsı. dokulme karsıtı. yok efenim ısıldayan saclar. eee ben hangini alcam
@Gamze2010 buldum gazme de bu seferde raket bitmiş dekatlonda kızda baskasıyla oynucak 1 mayısta. sevdiceğimi kaybetçem gibi:D kız masallah sanırım bi cok kişi bulmus. hain.
Karşılıklı istek olduğunda doyumsuz uzun sevişmelere bayılıyorum. Sabaha kadar sevişerek seks yapmayı da seviyorum. Ve en güzeli böyle ateşli geçtiğinde karşımdaki benim için başka bir değerli oluyor diyebilirim. Aşk değil ama seviyorum bu tarz partnerleri...
Yaş gerçek mi
Nirvana hot
Yükselen ateş
Güneş ateş olunca ortaya çıkan
Ben "Gözün hep daha fazlasında, hep en yükseklerdeyse…" diyenlerdenim.
Hepsini birden kapsayanda prezervatifi kullanmıyoruz herhalde
Sabahın ilk ışıklarına kadar hazzın peşini birakmayanlardan..
İki şık arasında kalmıştım... Sınırları kaldırmak, duvarları yok etmek ve Ateşle dans etmeyi severim, haz dediğin uçlarda yaşanır..
Neyse ki ikisi de #İstediğimGibi..
B ve C şıkları..
@Gamze2010 seninle tanışmak isterdim
Kullanmıyrm genelde, toksitim olay yaratıp yarıda kesıyo çıldırtıom karsımdakınj bu ara hırcınım hocam
Evlenirsem deneyecegim okeyi tirtikli olanini merak ediyorum en cok
@Besthee_ hukuki işlemleri başlat da görsün
Haz sabahın ilk ışıklarına kadar sürecekse gecikmek güzeldir!
Senin en yaramaz yönüne en uygun OKEY prezervatif: En zevkli anları hep uzatan OKEY Rötar
tercihim buz dolabı poşeti şu soru kaybolsun artık lütfen
En garantisi bide aliminyum folyo saricaksin mis😂😂
@emretsci1907 sonra atacaksın köze :d
Offf sonra kabuğu siyir patlıcan gbi ye 😂😂😂
🤣🤣🤣
💜 Senin en yaramaz yönüne uygun OKEY: Afrodizyak etkili jeli ve ultra kabartmalı yapısıyla, “kadınlar artık daha mutlu” dedirten OKEY Nirvana
Bu olsun 😂
Sarılsağı sarımsak diye okudum konuya ne kadar uzak kaldıysam 😂😂
Peki neden bu cevap? Çünkü sarılmak duygusal bi insana iyi gelir
Sonunda doğru kişi
Dimi :)
Ateşle dans etmeyi sevmek ve hazzı uç noktalarda aramak prezervatifle mi oluyormuş, sanmıyorum ama neyse
Prezervatif sadece doğum kontrol icin değil ki... Tırtıklı ya her kadın dayanamaz mesela hazzina
Hepsini partnerimle denemekten yaşamaktan zevk alıyorum
Bak sen
Sınırları kaldırıp, partnerimle aramda olan tüm duvarları yok etmek, benim için en ideal yol.
Sınırları her zaman ben çizerim. 😁
@Gamze2010 Her zaman :)
İnsan neden sinirlar koyar hazza engel olurki kasmaya gerek yok hazzi sicak yaşa yaşarkende sabaha kadar yaşa bi ondan bi ondan bacaklar tutamaz hale gelsin :))
@Gamze2010 sonrasini biliyo olman lazim ,:))
Tırtıklı xxl olmalı daha fazla hazz verir ancak söyle bir durum var ben hic gerek duymadım prezvt. e geri cekilme yöntemi kendini bilenler icin en güzel yöntem
Gözün hep daha fazlasında, hep en yükseklerdeyse.. Artik meali neyse dimi :P
Sabahın ilk ışıklarına kadar hazzın peşini bırakmayanlardansan… 🤩
Gözüm hep daha fazlasında, hep en yükseklerdeyse… 🎢
Çünkü hiç durmadan bir enerjiye sahibim, yaptığımda beni sabaha kadar ancak keser, bu nedenle okey rötar benim için doğru bir seçim.
İtiraf edeyim; "Haz dediğin uçlarda yaşanır diyen o gözü kara insan" Benim 😊 🥰
🥹
Sınırları kaldırmak, duvarları yok etmek tam bana göre.. yani tam gaz devam olan :)😂
Rötarmış Sabahın ilk ışıklarına kadar hazzın peşini bırakmayanlardansan…
Ben hangisi ne işe yarıyor bilmiyorum, kısırım, o yüzden hiç kullanmadık
En iyisi ten tene degmeli... Tırtıklı kullanilabilir haz için doğum kontrol icin degil
Kedi misin la sen kısırsın
Okeysiz de olmuyor çünkü hersey okey olmalı
Salaş olacak cok sıkmayacak üzmeyecek free takılması lazım :)
sevişirken sınırlar ve duvarlar mı? arkadaşlar uyumuyoruz sevişiyoruz!!!
Okey nirvana 😂 hiç denememiştim bunu denicem 👍🏾 merak uyandırdı.
Nirvana net acayıp güzel
Çok farklı his yaratıyor resmen
At gibiyim saat önemli değil mola vere vere devamkeee
Bu durumda Okey Sımsıkı tam benlik :) #İstediğinGibi
Sıcaklık yumuşaklık hatta direk temas, elektrik almak vermek lazım.
Teması severim. Bana da kutudan okey sımsıkı çıktı 😁
Sabah keyfi başka iki taraflı ise bir de bu tadından yenmez
Hazzı sonnuna kadarduyacak hissedecek duyarlılığı düşürmeyecek prezervatif olmalı.
Şimdi bunların hepsini seçersek ne oluyor sjssnsj
Sabahın ilk ışıklarına kadar hazzın peşini bırakmayanlardansan ve ilaveten ona yaşatacağım ândan itibaren seksi hep benimle yaşamaktan bıkmayacak hep sürdürecek birisi
Sabahın ilk ışıklarına kadar hazzın peşini bırakmayanlardan
Okey sımsıkı sarılsak hiç ayrılmasak😌😌
Kralll urun en sevdigim gervi hepsi ayri haz veriyor
En iyisi kendini kontrol edebilmek kullanmamayı tercih ediyorum
Sabahlara kadar süren en haz verici olur heralde
En İyi Cevaplar