Cinsel Yaşam En yaramaz yönüne göre favori prezervatifin hangisi olmalı? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1941 En yaramaz yönüne göre favori prezervatifin hangisi olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 60 kişi beğendi
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Temas bağımlısıyım tabiki sımsıkı 🔥 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Gözün hep daha fazlasında, hep en yükseklerdeyse 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hepsini bir geceye sığdırmak 😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uzuuuuun sürmesi herhalde. 3 1 Yorumla Spinoza10 +1 yıl Ner kdar sürsün Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl birbirlerinden ne farkı var ki 3 12 Yorumla _2024_ +1 yıl Bir çok çeşidi var, geciktiricili, tırtıklı, meyve aromalı, ince olan vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mesela meyvelinin ne özelliği var Yorumla _2024_ +1 yıl Çilekli muzlu aroması oluyor oral yaparken tas oluyor koku vs Yorumla 9 yorumu gör _2024_ +1 yıl Prezervatif kullanmadan mı birlikte oluyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hiç olmadım Yorumla _2024_ +1 yıl Neden peki, inançtan dolayı mı yoksa korkuyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hem günah hem de gerek duymuyorum Yorumla _2024_ +1 yıl Hmm düşüncen güzel, ne sıklıkla rahatlıyorsun peki Yorumla _2024_ +1 yıl Muhafazakar biri misin Yorumla _2024_ +1 yıl Gizlisin zaten çekinme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senden neden çekineyim zaten Yorumla _2024_ +1 yıl Bilmem aniden sustun öyle sandım Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ben uslu bir insanım, yaramaz yönüm yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Teşekkürler yine coşturdunuz 9 1 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Nabdilar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En baştakini tercih ederimmm 2 1 Yorumla meçhulbestekar +1 yıl Neden Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sınırları kaldırıp duvarları yok etmek 0 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu yeni galiba denemedim hiç 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. 1. Seçenek olsun güzel bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Temas bağımlısıyım tabiki sımsıkı 🔥
Gözün hep daha fazlasında, hep en yükseklerdeyse
Tabiki okey Rötar diyorum
Hepsini bir geceye sığdırmak 😀
Uzuuuuun sürmesi herhalde.
Ner kdar sürsün
birbirlerinden ne farkı var ki
Bir çok çeşidi var, geciktiricili, tırtıklı, meyve aromalı, ince olan vs
mesela meyvelinin ne özelliği var
Çilekli muzlu aroması oluyor oral yaparken tas oluyor koku vs
Prezervatif kullanmadan mı birlikte oluyorsun
hiç olmadım
Neden peki, inançtan dolayı mı yoksa korkuyor musun
hem günah hem de gerek duymuyorum
Hmm düşüncen güzel, ne sıklıkla rahatlıyorsun peki
Muhafazakar biri misin
Gizlisin zaten çekinme
senden neden çekineyim zaten
Bilmem aniden sustun öyle sandım
Ben uslu bir insanım, yaramaz yönüm yok.
Teşekkürler yine coşturdunuz
Nabdilar
En baştakini tercih ederimmm
Neden
Sizde OK ürünlerini kullanın.
ikincisi makul değil mi dozunda
Zero kesinlikle , tek tercih
Temas güzel olur
#Hükümdar
Okey gibisi yok, Her yönden güvenilir.
Ana göre değişmeli tek olmamali
Son şık sabahın ilk ışıklarına kadar