Cinsel Yaşam Bu soru kadınlara: İlişkide seni ne mutlu eder? (Sayfa 6) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5674 Bu soru kadınlara: İlişkide seni ne mutlu eder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 130 kişi beğendi
HerrscherCodeZero Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Prezervatifsiz penis. Jdjjsjs et ete değecek aga 1 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Baskın ve iteat etirmeye sert olmak hoşuma gider 1 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Bu soru kadınlaraymış onlar cevaplasın o zaman 😊 1 0 Yorumla
ACagziniUCakgeliyoo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Tutkuuu serttlikk ewj Evj 7 2 Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Sertlilik derken Yorumla Aşk_tanrısı_eros 1 yıl Sertlik ve süre karşılıklı etkileşim ve hazza bağlı... Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadını mutlu edwcek erkek 😬 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Erkeğine ait olduğunu hissetiğimde mutlu olurum 0 1 Yorumla gecboşaln34 6 ay Doğru Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kulaklarında öpmek ve meme uçlarını sıkmak 0 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. peki bizi ne mutlu edecek? :D 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ol almakta fayda var bence alınır 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Deli manyak karışmı kadın iyidir:) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl erkek mutlu eder kadını meme uçlarına çikolata sürüp yalamak istiyorum ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Semsert... sevişmek iyi olur mutlu eder 12 2 Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Hardcore😎 Yorumla Aşk_tanrısı_eros 1 yıl Çıkacak seslere bağlı sertlik 😉 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Az sussun başımın etini yemesin. Öte gitsin yeter. 0 1 Yorumla Timut 1 yıl @Huzurluhuzursuzz evlimisin? Yorumla
misalihal Takip Et Xper 4 Yaş: 126 +1 yıl İstenilmek beni mutlu eder. 6 1 Yorumla NutellaSürenAdam +1 yıl Hımm libidosu yüksek sevgilisini seviyorsa ya da eşini hep ister;) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl tabiki ilgi mutlu eder beni 2 1 Yorumla maksatmuhabbet13 +1 yıl Benide mutlu eder ilgi göstermem Yorumla
Mervealevalev Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Arzulandığımı bilmek alev alev olması 5 1 Yorumla gecboşaln34 6 ay Kesinlikle haklısın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bana deger veren sicak bir kalb 1 1 Yorumla Timut 1 yıl Önce duygularım tatmin olsun diyorsun yani Yorumla
ecenaz0322 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Büyük peniss olgun erkekk ve uzun süre seksss 4 2 Yorumla gecboşaln34 6 ay Bennnn n Yorumla 1sen1ben2debebek 4 ay bana yazar mısın Yorumla
xxxminexxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Kocamın hergun bni yapması bni mutlu eder 4 1 Yorumla Timut 1 yıl Yapıyormu peki? Yorumla
crrayzgirls Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Sevdiğim kişiyi fazlasıyla mutlu tatmin etmek 4 1 Yorumla Timut 1 yıl @crrayzgirls süpersin 👍 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. ilişmeyen erkek ister bunlar 2 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. bütün yollar Nirvana ya çıkıyor 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Prezervatifsiz penis. Jdjjsjs et ete değecek aga
Baskın ve iteat etirmeye sert olmak hoşuma gider
Bu soru kadınlaraymış onlar cevaplasın o zaman 😊
Erkeklere yokmu bizde isteriz
İlgi göstermesi şımartması bebeği gibi davranması
Fotoğrafa bakk çok güzel estetik bir resim
🫠🫠🫠🫠 merak ettim jgfjlgzk
Güzel söz söylenmesi ve boynumdan öpülmesi
Tutkuuu serttlikk ewj Evj
Sertlilik derken
Sertlik ve süre karşılıklı etkileşim ve hazza bağlı...
Kadını mutlu edwcek erkek 😬
süprizler.
ve güzel bir gece
Memelerinin ısırılması öpülüp koklanması
Erkeğine ait olduğunu hissetiğimde mutlu olurum
Doğru
Hep tutku ve şasirtmayi severim
tutkulu olmasi aşkla olması
Sevgi saygı mutluluk kavramı bu
Kulaklarında öpmek ve meme uçlarını sıkmak
peki bizi ne mutlu edecek? :D
Tam içine boşalırken gözlerine bakmak
Ol almakta fayda var bence alınır
Deli manyak karışmı kadın iyidir:)
erkek mutlu eder kadını
meme uçlarına çikolata sürüp yalamak istiyorum ama
Semsert... sevişmek iyi olur mutlu eder
Hardcore😎
Çıkacak seslere bağlı sertlik 😉
Aşık olduğum adam beni mutlu eder
Az sussun başımın etini yemesin. Öte gitsin yeter.
@Huzurluhuzursuzz evlimisin?
Sihirli parmaklar mutlu eder
sertlik ve dominant erkek
@Mihailgivi arama motorundayimmmm
Gözlerine baktığımda sevildigimi hissetmek
Düşünülmek, anlaşılmak falan
Uzun ön sevişme beni tahrik ediyor
Karşı tarafın da benimle aynı hazzı yaşaması
İstenilmek beni mutlu eder.
Hımm libidosu yüksek sevgilisini seviyorsa ya da eşini hep ister;)
tabiki ilgi mutlu eder beni
Benide mutlu eder ilgi göstermem
Adam gibi sevilmek ilgi görmek
Anlaşılmak beni her zaman mutlu eder.
İlgisi mutlu eder beni en çok olarak
Arzulandığımı bilmek alev alev olması
Kesinlikle haklısın
Süprizler kesınlıkle asırı guzel
Bak bunu ben de merak ettim
Sevişmek bence en güzeli tabiki bilenle
Seksss tabikide yani seks
Eşimin mutlu olması beni de mutlu eder
Tutku... Romantizm ve seks
her şey edebilir bence
Herkesle de yapılmaz
her şey mutlu eder beni farketmex
Orallllllllllll mutlu eder
O açgözlü kadınlar için geçerlidir
Kadınları kolay kolay mutlu eden bir şey yoktur.
Bana deger veren sicak bir kalb
Önce duygularım tatmin olsun diyorsun yani
Kadınları oral seks mutlu eder
Kadınlar iyi bilir ki zaten mutlu olan sor bir
Ben cevap vermiyorum o zaman.
Büyük peniss olgun erkekk ve uzun süre seksss
Bennnn n
bana yazar mısın
Kocamın hergun bni yapması bni mutlu eder
Yapıyormu peki?
Sevdiğim kişiyi fazlasıyla mutlu tatmin etmek
@crrayzgirls süpersin 👍