Cinsel Yaşam Bu soru kadınlara: İlişkide seni ne mutlu eder? (Sayfa 7) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5674 Bu soru kadınlara: İlişkide seni ne mutlu eder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 130 kişi beğendi
GitarÇalanAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 101 +1 yıl Bize niye yok soru 😅 pozisyonlar mutlu eder bizi 3 0 Yorumla
AlaraYim27 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 7 ay Güzel alttan Opus yeterli 2 1 Yorumla Semih_34 6 ay 😁 Yorumla
Mxlslslslsl Takip Et Xper 3 Yaş: 38 10 ay Güzel geçen bir seks mutlu eder 2 1 Yorumla gecboşaln34 6 ay Kesinlikle evet Yorumla
daydreamdünyam Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Yokluklari mutlu der hepsi yokolsun 2 3 Yorumla MandinGO01 +1 yıl Kendini parmaklarsın artık Yorumla daydreamdünyam +1 yıl Aynı şey senin için de geçerli değilmi eller çalışıyor o işte de Yorumla MandinGO01 +1 yıl Bir mi tutuyorsun o an ki haz ile şu mastürbasyonu yazık kafana Yorumla
sekscambazıyım Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Anlimitıd se. KS. olmaz mı. 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sevgi ilgi seks hediyeler 1 0 Yorumla
Busenur_25 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 8 ay Uzun bi ön sevişme tabii ki 1 1 Yorumla gecboşaln34 6 ay Kesinlikle evet Yorumla
kimsey1lgilendirmezz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 11 ay Anlaşılmak, değer görmek, sadakat ve sürprizler 1 0 Yorumla
Hilypoyraz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sevgi merhamet ve sadakat 1 1 Yorumla Timut 1 yıl @Hilypoyraz tam duygu kadınısın yani Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ön sevişmeyi uzatmaları hoşumuza gider 4 1 Yorumla Timut 1 yıl Çok iyi 👍 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İyi bir oral uzun uzuuunnn 4 2 Yorumla HzFloki 1 yıl Vuhuuu işte bu ya fdkdkdkdk Yorumla Timut 1 yıl Sen süpersin 🌹 Yorumla
Alaraaaam Takip Et Xper 3 Yaş: 28 7 ay En 40 ... Mutlu eder bence 0 1 Yorumla gecboşaln34 6 ay O ne demek Yorumla
Grumpyres Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kırbaç ile vurmak isterler 0 1 Yorumla Grumpyres +1 yıl Ha kadına imiş soru jsjsjsj Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Karşılıklı sevgi / güven... 2 1 Yorumla jojo27 +1 yıl Güven maalesef zamanın salgın hastalığı Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sürprizler tabiki. Daha neler neler 1 1 Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Neler mesela? 😃 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok iyi bi oral seks iyi gelirdi ✨ 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kokonayatiyor haksız mıyım 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kokonayatiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Kadınlaraymış benlik değil o zaman 😅
Kadınlar dökülün bakalım 🤭
İstenilen pozu vermek😂 yani
Sürekli benimle ilgilenmesi
İlgi romantik vs falan başka yk
Bize niye yok soru 😅 pozisyonlar mutlu eder bizi
İlgi, şefkat ve romantizm..
Temas ve dokunma hissetmek gerekiyor
Kucakta şımartılmak ve ilgi
Güzel alttan Opus yeterli
😁
Sert ve yönetici davranması
Sevgi , ilgi, arzu, hosgoru
Güzel geçen bir seks mutlu eder
Kesinlikle evet
Aşk tutku romantizm ani ve küçük sürprizler
Hediye para çiçek yemek bu şekil maddiyat
Sevgi, saygı, anlayış ve ufak hediyeler
Yokluklari mutlu der hepsi yokolsun
Kendini parmaklarsın artık
Aynı şey senin için de geçerli değilmi eller çalışıyor o işte de
Bir mi tutuyorsun o an ki haz ile şu mastürbasyonu yazık kafana
Anlimitıd se. KS. olmaz mı.
Sevgi ilgi seks hediyeler
Belimden tutması ve şapsal şapşal dinlemesi
Bilmem o mutluysa bende mutlu olurum
Beni anlayan mutlu eder kardeşm
Heyecan ve tutku beni 1. mutlu eden şey.
Uzun bi ön sevişme tabii ki
Kesinlikle evet
Doggy mutlu ederr bide para
Istediğim herseyin yapılması
Anlaşılmak, değer görmek, sadakat ve sürprizler
Eveeeeeeetttt olması gerek bu
Sevgi merhamet ve sadakat
@Hilypoyraz tam duygu kadınısın yani
Soft başlayıp hard bitirmek
Hard ve farklı fanteziler
Ön sevişmeyi uzatmaları hoşumuza gider
Çok iyi 👍